2017 Şubat Anneleri

aynı benim annem ve kaynana daha birde moral bozar annem kaldığı günler çok rahattım odaya emzirmeye getirir gerisi ondaydı o varken dinlemiyordum akşamları iki günde bi kaldı kv gelince kalmıyordu canım sıkılırdı uykusuz kalırdım ağrım olurdu o günlerde dikişle kızla ilgilenirsek

açtır o kıyamam ya yara olan gogsunu verme ıyıleşene kadar medacassol krem var sur kapat bnmde kanıordu sımdı ıyıleştı vermedm o gogsumu ama sagıp bıberone koyup verdım sutun azsa mama al aptamıl aclıktan ağlar o gıgslerın ıyıleşene kadar mama ver kendınıde sağ ver bebeğin şekerı duser 60 ml ıcer uyur doyar gecmış olsun sımdıden

Canım benim uyumazsan ne yaparsan yap o süt artmaz eşin baksın akşamları sen git yat iki saat. Ben gündüz kızım uyurken uyuyorum uyanınca bakıyorum ki göğsüm şişmiş bile benim kız da 19 günlük ancak 2 saat uyuyor o da arada uyanarak. Sürekli emmek istiyor. Eşin yardımcı oluyorsa akşamları dinlen tatlım

Ama o uc kismi iyice sokmus on ince bisey degil ki acimaz mi hem sonra hemoreit felen olursa ne bilim ya tuhaf geldi bana bi de o bolgeyi cok uyarmak sonra sorun olir mu diye aklima takiliyor yani bunu annem de yapsa aynilarini hissederdim tek fark ona rahatlkla soylerdim ama kv olunca hic bisey diyemiyorum hep susmak zorunda kaliyorum geriliyorum

Yardımcı oluyor Can'ım zaten erken uyuyorum akşamları dinleniyorum . Ama benim sütüm öle çok yok ama gene de akşamları bilerek 30cc bazen 60 cc mama veriyorum Ozaman 3 saat filan uyuyor ben de uykumu alıyorum .sabahta daha mutlu oluyorum bide göğüslerim doluyor Ozaman .

Benim oğlum 1 yaşından sonda çalıştım oğlumu kv baktı baktım göğsünü veriyor çoçuğa bir sinirlendim kaç kez uyardım eşime dedim bir ara devam etti . En son dedim oğluma vereceğine kocana ver dedim sanırIm tam hatırlamıyorum . Bide bak sapık olur çoçuk sen yabancısın dedim konuştum konuştum vazgeçti daha döktüğü bu sene ben baktım oğluma vermeye zamanı olmadı . Sende takma senin inadına veriyordur merak etme

bu arada bende normal dogum yaptim ama dikisim çok sezeryandan beter hala dikiş ağrısı var oturamıyorum 29 gunluk oldum saatlerce agri çektim karnım kocaman şiş ve sızlıyor inan o kadar çektiğim de cabası 3 günden fazla sancım oldu dogumhanede 10 cm ile tam acildi 1 saat durdum sancı 3 dakikada 1 üç gun devam etti kusmaktan iştah yoktu güçsüzdüm karnıma bastırıldı sezeryan olmak için yalvardım

tobe yarabbi afedersin de gerizekalı mi bu ya kendi memesini vermek de ne demek bi de kac defa.uyarmissin bi de.. allah akil fikir versin

Biliyorum iyi değil uyuması ama ilk zamanlar uyandırma diyorlardı . Şimdi niye uyuyor diye kafayı bozdular . Halbuki şuan bile emiyor 1.5- 2 saati geçmiyor Zaten .. depresyona bile girmiş olabilirim

Bi dakika ya soklardayim ben
Ne demek memesini vermek anlamadim niye veriyor ki sut gelsin diye mi? Emzik versin yani cok istiyorsa. A aaaa yeni yeni icatlar:)

lafını cekınmeyen bı ınsanım ben dırek soylerım bırdaha yapma derım eger yapıosa ınadına kocama soylerım ıstemıyorum gıtsın derım saçma sapan hareket yapmanın alemı yok bu nası bısı yaa başkasına yemdrsn

Hanımlar epidural sezertan sonrası bel ağrısı yaşayan var mı.bugün 26.günümüz bel ağrım geçmedi hep böyle mi kalıcak çok endişeleniyorum.

Birde sezeyan sonrasından belli sol göğsümüb altında ağrı bi türlü geçmedi 2 gündürde şişlik var yarın genel cerraha gitcem inş.bişey çıkmaz çünkü sağa solo dönmede zorluk çekiyorum

Kulak çubuğu olayını bende yaptım. Denize düşen yılana sarılırmış o gece kakasını yaptı yavrum. Artık ondan mı yapacağımı vardı bilmiyorum

Kızlar kuzumu bu akşam hastaneye yatırmak zorunda kaldık. Burada bahsetmiştim göbeğinde problem vardı. Ben üzerinde durdugum halde enfeksiyon kapmış melegimin göbeği. Daha cuma günü takılmıştı göbeği bir günde kapmış enfeksiyonu fark ettik Allah'tan hemen gittik acile. Aman deyim ihmal etmeyin. Dualarınızı da bizden esirgemeyin . Allah kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin. İçin yanıyor.

3 saatte bir sadece emzirmek için alacaklar. Benim yavrum 3 saate kadar duramaz ki

Son düzenleme:
belden asagı uyuşturulmalarda baş ve bel agrısı duydum bır ıkı ay suruor.ben komple bayılmak ıstedım benmde yırmı gun boynum tutuldu ama aglatıordu benı sezaryen acımıyordu yanı.kad gevsetıcı ve zorla dıkloron ıgne ıle yırmı gunde atlattım narkoz bıyerden cıkıo ya

Bende silikon kullanıyorum ve tıkanıyor zavallım boğulacak gibi oluyor bazen bugün tıkandı öksürdü birden morardı ödüm koptu

Bende cok korkuyorm yan çevirip sırtına vuruyorum birde dik şekilde emziriyorum

Geçmiş olsun canım inşaallah bir an önce çıkar

cnm cok gecmis olsun.. gobegi dustukten sonra kan olmuştu sonra da yakilmisti dedin sanki dogru mu hatrliorum? bzmkinde de göbek bagi dustukten sonra kuru kan duruodu korkuodum ama bgn banyo sonrasi kendiliğinden düştü o kisim insallah kanamaz tekrar..enfeksiyon mu kapiomus öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…