2017 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir kuzucuğun

normal dogumun üzerinden 11 gun geçti.bgn idrar yaparken yanma hissediyorum var mi böyle bi sey yasayan??
gaitada da mikrop cikti zaten dogumdan sonra hala geçmedi cok zorluo beni smdi idrarla ilgili de sıkıntı var yarin doktora gidicem bisi yoktur insallah.. gebelikte yoktu enfeksiyon mikrop falan dogumdan sonra noldu ko böyle..

Ya kızlar gece gece sinirlerim bozuluyor ya çevredeki insanların yüzümden ben gündüz hep emziriyorum bazen çok ağlıyor doymuyor herldr gece de aynen çok ağlıyor iki göğsümü emiyor gazını çıkarıyor hala ağlayınca bence mama veriyorum eşim de dahil çevremdeki herkes yorum yapıyor sanki ben keyfi veriyorum hep bir vicdan azabı hep bir eksiklik hissi. Burda bile bu Muhabbet dönüyor sadece anne sütü veriyorum biberona alışmasın anne sütüyle 1 kilo aldı filan dalan . Bu ne ya annelik anne sütüyle mi oluyor ben anlamış değilim kafayı yiyeceğim kimsenin bana karışmasını yorum yapmasını istemiyorum nasıl cevap vereceğim bilmiyorum hangi birini susturacağım

Bende tamamen bayılmak istedim ama doktorum sonda acıtıyor o yüzden epidural yapayım dedi

merhaba binlerce mesaj birikmiş okuyamadım tabi..umarım herkes ve tüm bebişler iyidir ..yarın 40 gün olacak ..normal doğum sonrası ilişki konuşuldu mu acaba

Arkadaşlar normal doğum dikişlerim duruyor hala 10 gün oldu birinde mercimek gibi şişme var ilkkez baktım dikişlere daha enfeksiyon vs olsa anlarım dimi? Dr a 5.gün gittim sıkıntı yok demişti

Çok geçmiş olsun cnm acil şifalar

Geçmiş olsun. Allah şifa versin. İnşallah en kısa zamanda kavusursunuz.

Canım çok geçmiş olsun sende yanindamisin inş çabucak kavuşursunuz Rabbim sifanizi versin inş

Hiç takılma kuzum onlara bence valla bende yetmediğini düşündüğüm zaman veriyorum mesela bu gece 3-4 kez emzirme sonrası verdim mama çünkü 12 bucuktan bu saate kadar toplam 1 saat uykusu yok 5 dk sonra mizmizlaniyo emiyor ikisinide aranıyor hala mama veriyorum sonra çok geliyo kusuyo sonra tekrar acikiyo fln bi huzursuz ama sonuçta bende süt fabrikası değilim dinlenmedigim için dolmuyor göğüsler mecbur veriyorum yetmeyince takılma hiç cevredekilere

Mutlaka doktora görün yoksa ilerler ben kaptım ve ancak bir hafta antibiyotikle düzeldi ilerlemeden git

10 gün de normaldir öyle olması benim 23. Gün hala dökülmedi ve ayakta uzun kalsam ağrıyor

cnm bnm oglum da meme tutmuyor ilk basta kendimi kotu hissettim ama sonra olabilir dedim.. hem mama hem de anne sutu veriyorum sagip.. ama bi yandan da her gun deniyorum meme tuttrmayi bugün biraz tuttu silikon ucla cok sevndim haa devam eder mi bilmem etmezse de yapacak bisi yok bu cocuklar bi sekilde buyuyecek evet anne sutu önemli sadece sut vermek degil emzirmek önemli bunu hepimiz isteriz ama gerekiyosa ki bn de gerekti mama vermekten de kacinmam. 9 ay karnimizda tasidik gozumuzden sakindik onlari dunyaya getrmek icin agrilar sancilar cektik boyle basladi annelik dedigin gibi sirf emzirmek olsaydi olay bu dunyaya piril piril ve saglikli genc nesiller yetiştirdi her gecen gun.. bebek senin bebegin kimse senden daha çok onun iyiliğini düşünemez insanlar konuşur bn cocugum icin en iyisini biliorum siz karismayin de gec bunaltma kendini..

Mutlaka doktora görün yoksa ilerler ben kaptım ve ancak bir hafta antibiyotikle düzeldi ilerlemeden git
antibiyotik alirken emzirmeye devam edebildin mi peki bana ilac vermedi doktor yaa dogal seylerle atlat dedi ama mikrop da nasil giderse öyle..senin idrar yollarinda mi vardi?

mama ver canım aclıktan aglar sekerı duser herkse bkma sen gunduz de bıkere ver 90 ml doysun cok emıolar cunku.ben hıc anne sutu almamışım yokmuş annmn sutu ucumuzde mama yemışız ne oldu oldukmu hıc kfana takma

Bende tamamen bayılmak istedim ama doktorum sonda acıtıyor o yüzden epidural yapayım dedi
ılgınc benı amelıyathaneye aldı sonda takıcam defı kız hıc acımaz dedı jel surmuş sanırım hıc anlamadım taktım dedı acısa bıle hastaya oyle denırmı ya

merhaba binlerce mesaj birikmiş okuyamadım tabi..umarım herkes ve tüm bebişler iyidir ..yarın 40 gün olacak ..normal doğum sonrası ilişki konuşuldu mu acaba

Oohh kırkınız çıkıyo yani maşallah :)
Benim eşim zaten çok istekli değildi ilişki konusunda, 2 aydır tık yok oyüzden bizde.
Ben de normalde seyrek olmasından rahatsız olurdum ama şuan işime geliyo.
Daa 30. Günümüzdeyiz.
40 bi dolsun bakalım.
Anlaşılır zaten abdest aldıktan sonra.
Gerçi geçen 'aklıma bile gelmiyo' deyip sinir etti beni.
Yani çok fedakar babayım bebeğimden öyle şeyleri düşünmeye fırsat kalmıyo demek istiyo :)
Ne demek aklıma gelmiyo, insan eşini görünce aklına gelmesi gerekir bence.
Neyse onu kırdığı potla başbaşa bırakıp kızımla ilgileniyorum ben de :)

Son düzenleme:
benım oldu dort bes gun tvlt yaparken yandı antıbıyotık kullandgm ıcın gectı bnmkı gecıor ama antıbıyotık al emzırıyorm dersın ona gore verır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…