Kızlar kuzumu bu akşam hastaneye yatırmak zorunda kaldık. Burada bahsetmiştim göbeğinde problem vardı. Ben üzerinde durdugum halde enfeksiyon kapmış melegimin göbeği. Daha cuma günü takılmıştı göbeği bir günde kapmış enfeksiyonu fark ettik Allah'tan hemen gittik acile. Aman deyim ihmal etmeyin. Dualarınızı da bizden esirgemeyin . Allah kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin. İçin yanıyor.
3 saatte bir sadece emzirmek için alacaklar. Benim yavrum 3 saate kadar duramaz ki
Bende tamamen bayılmak istedim ama doktorum sonda acıtıyor o yüzden epidural yapayım dedibelden asagı uyuşturulmalarda baş ve bel agrısı duydum bır ıkı ay suruor.ben komple bayılmak ıstedım benmde yırmı gun boynum tutuldu ama aglatıordu benı sezaryen acımıyordu yanı.kad gevsetıcı ve zorla dıkloron ıgne ıle yırmı gunde atlattım narkoz bıyerden cıkıo ya
Kızlar kuzumu bu akşam hastaneye yatırmak zorunda kaldık. Burada bahsetmiştim göbeğinde problem vardı. Ben üzerinde durdugum halde enfeksiyon kapmış melegimin göbeği. Daha cuma günü takılmıştı göbeği bir günde kapmış enfeksiyonu fark ettik Allah'tan hemen gittik acile. Aman deyim ihmal etmeyin. Dualarınızı da bizden esirgemeyin . Allah kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin. İçin yanıyor.
3 saatte bir sadece emzirmek için alacaklar. Benim yavrum 3 saate kadar duramaz ki
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. İnşallah en kısa zamanda kavusursunuz.Kızlar kuzumu bu akşam hastaneye yatırmak zorunda kaldık. Burada bahsetmiştim göbeğinde problem vardı. Ben üzerinde durdugum halde enfeksiyon kapmış melegimin göbeği. Daha cuma günü takılmıştı göbeği bir günde kapmış enfeksiyonu fark ettik Allah'tan hemen gittik acile. Aman deyim ihmal etmeyin. Dualarınızı da bizden esirgemeyin . Allah kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin. İçin yanıyor.
Canım çok geçmiş olsun sende yanindamisin inş çabucak kavuşursunuz Rabbim sifanizi versin inşKızlar kuzumu bu akşam hastaneye yatırmak zorunda kaldık. Burada bahsetmiştim göbeğinde problem vardı. Ben üzerinde durdugum halde enfeksiyon kapmış melegimin göbeği. Daha cuma günü takılmıştı göbeği bir günde kapmış enfeksiyonu fark ettik Allah'tan hemen gittik acile. Aman deyim ihmal etmeyin. Dualarınızı da bizden esirgemeyin . Allah kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin. İçin yanıyor.
Hiç takılma kuzum onlara bence valla bende yetmediğini düşündüğüm zaman veriyorum mesela bu gece 3-4 kez emzirme sonrası verdim mama çünkü 12 bucuktan bu saate kadar toplam 1 saat uykusu yok 5 dk sonra mizmizlaniyo emiyor ikisinide aranıyor hala mama veriyorum sonra çok geliyo kusuyo sonra tekrar acikiyo fln bi huzursuz ama sonuçta bende süt fabrikası değilim dinlenmedigim için dolmuyor göğüsler mecbur veriyorum yetmeyince takılma hiç cevredekilereYa kızlar gece gece sinirlerim bozuluyor ya çevredeki insanların yüzümden ben gündüz hep emziriyorum bazen çok ağlıyor doymuyor herldr gece de aynen çok ağlıyor iki göğsümü emiyor gazını çıkarıyor hala ağlayınca bence mama veriyorum eşim de dahil çevremdeki herkes yorum yapıyor sanki ben keyfi veriyorum hep bir vicdan azabı hep bir eksiklik hissi. Burda bile bu Muhabbet dönüyor sadece anne sütü veriyorum biberona alışmasın anne sütüyle 1 kilo aldı filan dalan . Bu ne ya annelik anne sütüyle mi oluyor ben anlamış değilim kafayı yiyeceğim kimsenin bana karışmasını yorum yapmasını istemiyorum nasıl cevap vereceğim bilmiyorum hangi birini susturacağım
Mutlaka doktora görün yoksa ilerler ben kaptım ve ancak bir hafta antibiyotikle düzeldi ilerlemeden gitnormal dogumun üzerinden 11 gun geçti.bgn idrar yaparken yanma hissediyorum var mi böyle bi sey yasayan??
gaitada da mikrop cikti zaten dogumdan sonra hala geçmedi cok zorluo beni smdi idrarla ilgili de sıkıntı var yarin doktora gidicem bisi yoktur insallah.. gebelikte yoktu enfeksiyon mikrop falan dogumdan sonra noldu ko böyle..
10 gün de normaldir öyle olması benim 23. Gün hala dökülmedi ve ayakta uzun kalsam ağrıyorArkadaşlar normal doğum dikişlerim duruyor hala 10 gün oldu birinde mercimek gibi şişme var ilkkez baktım dikişlere daha enfeksiyon vs olsa anlarım dimi? Dr a 5.gün gittim sıkıntı yok demişti
Çok geçmiş olsun cnm acil şifalar
23 gün mü Can'ım . Oğlumda bir hafta da erimişti dikişler...10 gün de normaldir öyle olması benim 23. Gün hala dökülmedi ve ayakta uzun kalsam ağrıyor
cnm bnm oglum da meme tutmuyor ilk basta kendimi kotu hissettim ama sonra olabilir dedim.. hem mama hem de anne sutu veriyorum sagip.. ama bi yandan da her gun deniyorum meme tuttrmayi bugün biraz tuttu silikon ucla cok sevndim haa devam eder mi bilmem etmezse de yapacak bisi yok bu cocuklar bi sekilde buyuyecek evet anne sutu önemli sadece sut vermek degil emzirmek önemli bunu hepimiz isteriz ama gerekiyosa ki bn de gerekti mama vermekten de kacinmam. 9 ay karnimizda tasidik gozumuzden sakindik onlari dunyaya getrmek icin agrilar sancilar cektik boyle basladi annelik dedigin gibi sirf emzirmek olsaydi olay bu dunyaya piril piril ve saglikli genc nesiller yetiştirdi her gecen gun.. bebek senin bebegin kimse senden daha çok onun iyiliğini düşünemez insanlar konuşur bn cocugum icin en iyisini biliorum siz karismayin de gec bunaltma kendini..Ya kızlar gece gece sinirlerim bozuluyor ya çevredeki insanların yüzümden ben gündüz hep emziriyorum bazen çok ağlıyor doymuyor herldr gece de aynen çok ağlıyor iki göğsümü emiyor gazını çıkarıyor hala ağlayınca bence mama veriyorum eşim de dahil çevremdeki herkes yorum yapıyor sanki ben keyfi veriyorum hep bir vicdan azabı hep bir eksiklik hissi. Burda bile bu Muhabbet dönüyor sadece anne sütü veriyorum biberona alışmasın anne sütüyle 1 kilo aldı filan dalan . Bu ne ya annelik anne sütüyle mi oluyor ben anlamış değilim kafayı yiyeceğim kimsenin bana karışmasını yorum yapmasını istemiyorum nasıl cevap vereceğim bilmiyorum hangi birini susturacağım
antibiyotik alirken emzirmeye devam edebildin mi peki bana ilac vermedi doktor yaa dogal seylerle atlat dedi ama mikrop da nasil giderse öyle..senin idrar yollarinda mi vardi?Mutlaka doktora görün yoksa ilerler ben kaptım ve ancak bir hafta antibiyotikle düzeldi ilerlemeden git
mama ver canım aclıktan aglar sekerı duser herkse bkma sen gunduz de bıkere ver 90 ml doysun cok emıolar cunku.ben hıc anne sutu almamışım yokmuş annmn sutu ucumuzde mama yemışız ne oldu oldukmu hıc kfana takmaYa kızlar gece gece sinirlerim bozuluyor ya çevredeki insanların yüzümden ben gündüz hep emziriyorum bazen çok ağlıyor doymuyor herldr gece de aynen çok ağlıyor iki göğsümü emiyor gazını çıkarıyor hala ağlayınca bence mama veriyorum eşim de dahil çevremdeki herkes yorum yapıyor sanki ben keyfi veriyorum hep bir vicdan azabı hep bir eksiklik hissi. Burda bile bu Muhabbet dönüyor sadece anne sütü veriyorum biberona alışmasın anne sütüyle 1 kilo aldı filan dalan . Bu ne ya annelik anne sütüyle mi oluyor ben anlamış değilim kafayı yiyeceğim kimsenin bana karışmasını yorum yapmasını istemiyorum nasıl cevap vereceğim bilmiyorum hangi birini susturacağım
ılgınc benı amelıyathaneye aldı sonda takıcam defı kız hıc acımaz dedı jel surmuş sanırım hıc anlamadım taktım dedı acısa bıle hastaya oyle denırmı yaBende tamamen bayılmak istedim ama doktorum sonda acıtıyor o yüzden epidural yapayım dedi
merhaba binlerce mesaj birikmiş okuyamadım tabi..umarım herkes ve tüm bebişler iyidir ..yarın 40 gün olacak ..normal doğum sonrası ilişki konuşuldu mu acaba
benım oldu dort bes gun tvlt yaparken yandı antıbıyotık kullandgm ıcın gectı bnmkı gecıor ama antıbıyotık al emzırıyorm dersın ona gore verırnormal dogumun üzerinden 11 gun geçti.bgn idrar yaparken yanma hissediyorum var mi böyle bi sey yasayan??
gaitada da mikrop cikti zaten dogumdan sonra hala geçmedi cok zorluo beni smdi idrarla ilgili de sıkıntı var yarin doktora gidicem bisi yoktur insallah.. gebelikte yoktu enfeksiyon mikrop falan dogumdan sonra noldu ko böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?