2017 Şubat Anneleri

Kızlar birinci ay aşısı bacaktanmı oluyordu. Aşıya gideceğiz ona göre kıyafet giydireceğim.

Emziğe alıştırma sürecimiz hızla devam ediyor...
O atıyor ben veriyorum. :)
Yanlışlıkla emmeye başlayınca da kendi kendine uyuya kalıyor.
Valla bir an önce alışsa iyi olacak...
Bizimkide aynı şekilde :) 0-6 ay emzik numarası acaba büyüğünü alsam dahamı iyi tutar diye düşünüyorum. Büyük oğlumda almadığım emzik kalmamıştı. En sonunda bakkalda satılan fatoş emziği tutmuştu. Emziğe servet yatırmıştım ozamanlar. Gidip bir liralık bakkal memesini tutmuştu.

Bizimki başta alıyodu çok küçük çenesi yorulur beni emmez diye vermedim şimdi de unutmuş yavru kuşum almıyo:) tabi beni emzik gibi kullanıyo 4 tane denedim bugün 5. Yi alıcam bakalım nolucak..

Kızlar birinci ay aşısı bacaktanmı oluyordu. Aşıya gideceğiz ona göre kıyafet giydireceğim.

Biz de bugün gittik canım bacaktan yaptılar..

Benimki de almıyor 3 5 kere bi emiyor bakti birsey gelmiyor aliyle attitiveriyor.. yordu beni her firsatta emmekten kusmaktan ama elimden birsey gelmiyor sac bantiyla agzina tutturdum bi kere ortalik havaya kalkti atamayinca

@1melekvardi
bizde de tam tersi. bende de var ama zaten abdest aldım 4 gün oldu. yine de dr sordum ilişki yasak mı hala diye evet canım demiş gülmüş kadın ne dediyse artıkama ben sezeryan oldum o konuda bir fikrim yok. yalnız şu çatlaklar bende aşırı özgüvensizlik yapıyor. eşimde hiç takılmıyorum düşünme böyle saçma şeyler deyip duruyor. yine de insan kendini aynada değişik görüyor yahu. her gün kantaron yağı sürüyorum biraz farketti rengi. bir an önce beyaza dönseydi

Benimki de almıyor 3 5 kere bi emiyor bakti birsey gelmiyor aliyle attitiveriyor.. yordu beni her firsatta emmekten kusmaktan ama elimden birsey gelmiyor sac bantiyla agzina tutturdum bi kere ortalik havaya kalkti atamayinca
hangi marka deniyorsunuz kızlar? avent in vermiştim ben hemen aldı çok şükür. aslında daha ilk geceden annem verdi ağzına aranıyor diye. öyle kızmıştım ki ona. şimdi yazılanları görünce iyi kivermiş dedim. yalnız dr ve hemşireler aşırı kızıyor. sağlık ocağındaki kadından ayrı azar yedim dr dan ayrı:))

dr hemde ıyı bır dr emzık ver karnı doydugunda dedı nuk kullanıorum ben hemen tuttu ama uykuya dalarken aranıo verıorum maksımum on dk agznda duruordr sonra tutmuyor ıstemıor bıberon anne memesı emzık hepsını ılk baş tattırdım hepsını alıyor

Valla son ihtimal bakkal emziği düşünüyorum ben de :)
Emzik büyük kolaylık.
Ben de önce emziriyorum ,gözlerini kapatıp hafif dalınca emziği veriyorum ağzına.
Bazen uyanıp kızıyor ,bazen de emmeye devam ediyor ama kendiliğinden hiç tutmuyor.

Bizimkide hastanede tuttu ama anneyi emmez dedikleri için çok üstelemedik.
Şimdi de bir türlü kabul etmiyor.
Avent aldım ilk tutmadı. Wee damaklı aldım ,chicco damaklu kauçuk aldım ve en son avent soothie aldım ama sonuç aynı.
Şimdi bakkal emziği arıyorum :))
Emziği tutarsa çok rahatlarım. Şimdi zırt pırt emmek istiyor. Büyük oğlumda kızıyor ilgilenemediğim için.
Hayat memat meselesi oldu anlıyacağın :)

Canım seninki tutuyorsa tok olduğundan emin olduğunda sürekli koy ağzına. O attıkça geri ver. Benimli hiç tutmuyor,midesi bulanır gibi öğürüyor

persembe dr gıdecegım tam 1 aylık olucak bakalım kac kg aldı yazarım kızlar buraya

Kızım pişik oldu naptiysam geçmiyor ki pamuk kullanıyorum hakiki zeytinyağı sürüyorum her seferinde doktor hametan yazmiş ama faydası olmadı sanki
Bi önerisi olan varmı kızlar çok üzülüyorım kıpkırmızı garibim
Bide ek olarak Prima premium care kullanıyordum baktım pişik molfix aldım yine aynı

Avent ,chicco damaklı kauçuk ,wee damaklu ve avent soothie denedik canım ama istemiyor.

Canım bez markasını değiştin mi ?
Eczaneden %3 eau borique hazırlat.
Her bez değişiminde popoyu ılık su ile yıka ve kurula. Pamuk ile bu solüsyonu sür ve kurumasını bekle. Son olarak desitin krem (%40 çinkolu) olanı sür ve kapat. Her bez değişiminde yap ,1 günde farkı göreceksin

Bak canım altta ekledim. Prima premium kullandım sonra molfix yine aynı
Bu dediklerini yaptirayım canım çok sağol boğazı bile pişik olmuş

Kızlar ben hastane tipi pompa kiralamıştım 1 ay ve günü dolduğu için gönderiyorum bugün.
Bazı geceler oğlum uykulu olduğu için çok aktif emmiyor ve sağıyordum.
Hastane sürecinde de çok işime yaradı. Acaba bi tane satın alsam mı yoksa ev hanımı için gereksiz mi ?
Pompası olan ve olmayanlar olarak düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim

Ha bu arada sutunu arttirmak isteyenler en onemlisi kv den uzak olmak kesinlikle mumkunse hic gormemek ve duymamak

Hatta mümkünse kp ve kayınlardan görümcelerden hepsinden uzak duralım

Allahım grip olmuş o halde bize geliyor bebeği görcem diye pis üstü başıyla geldi yattı iki seksen ben de banyodan çıkmışım bornozlu bornozlu tam o arada geldi allahım delirecem ya

Varlığı bir dert yokluğu yara

Aynen ağzımı açsam hemen savunuyor bütün sülalesini kimse için birşey diyemiyorum böyle değildi bu adam ben Doğum yapınca delirdi

Bende avent ve bebedor denedim baska da almadim acikcasi. Agzina alıyor birsey gelmeyince atıyor cunku hic almiyor değil mubareğin isine gelmiyor bis yere cenesini yormak bende artik vazgeçiyorum yavas yavas ne yapayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…