2017 Şubat Anneleri

Yeşil akıntı normal değil koku var mı acaba

Bende sürekli vermiyorum tok olduğunu bildiğim zaman ama hala uyumaya zorlandığı zaman veriyorum emziği

Eşim de hiç sıkıntı olmadı çok şükür yani öyle birşey hiç yansitmadi hatta ben biseyler ima ettiğimde de bana kızdı hep ama doğum sonrasi böyle olacağını sanmıyorum

Can'ım bizde 13 günlüğüz ve bizdede 2 -3 sefer oldu . Bence fazlasını atıyor diye düşündüm . Bir keresinde sulu gibi geldi ama üşüttüğünü düşünmedim .
Yok ya bebekler doyuklarini anlaamadiklari icin fazla emiyolar ve fazla gekdigi icin kusuyolar birde yorgun olunca hemen emzirmeyin o zamn d acok kusuyo azcik soluklanin o zaman kusmuyo kussada az kusuyo benimki kabiz oldu sanirim aksamdan beri az az yapiyo ve dun asisi vardi cok agaldi bu gece uyumadik hic gaz sancisi cekiyo kuzum yapmakta zorlaniyo hemsire zinko gaz damlasi al dedi eczaneden bende aldim bakalim fayda edecekmi cok agladi kuzum yaa rabbim sag saglim buyutmeyi hayirli evlat yetistirmeyi nasip etsin cumlemize

Aynen benimki de sürekli kıyaslıyor. Kendi çocuğumda bilmedim çok sevinmedim şimdi bu çok farklı bunda çok sevindim diyor. Canım kızım annem diye seviyor kızımı kendini annesi sanıyor heralde

ege52 bizde de aynı sorunlar var çözüm de bulamıyorum gündüz neyse de gece çekilmez oluyor yarım saat uyumuyor bile sürekli memede kalmak istiyor emzik de almıyor uyanık kalma süresi de çok uzadı. Uykusu var ama direniyor uyusa bile irkilerek uyanıyor

Bizi de aradılar biyotinidaz eksikliği mi ne varmış acil gelin çok önemli dediler tıp fakültesine gittik kan verdik bakalım sonuç bekliyoruz inşallah birşey çıkmaz

bende gece doymadığını anlarsam veriyorum canım boşversene odada altını değişcem diyor mamayı da yapıyorum kimsenin ruhu duymuyor kuzum aç mi kalsın anne sutu de mama da alıyor hihhhhh

Ben de eve gönderdim kv yi. Yoksa emzirirken bile tepemde dikiliyordu. Dün gece de verdim oh mis gibi uyudu yavrum da ben de. Ben dinlenemezsem nasıl süt olacak? Yok biberona alışırsa emmezmiş doğru olabilir ama memeye düşkün olan çocuk ne yapsan da bırakmıyor. Kızım mama içtikten sonra bile emmek istiyor inşallah böyle devam eder kızlarımız

Kuzum ben emme işini ona bıraksam 8 dk lık süre 4 dk da uyumaya döner :) bu arada rezene içiyormusun?

Valla bence bulunması lazım çünkü bazen işi çıkabiliyor insanın (çalışıyorum ama şu an izinliyim ev hanımı sayılırım şu an ama dışarı çıkmam gerekebiliyor 1 saatte olsa) ve pompa ile sağılan süt hayat kurtarıcı annem veriyor yedek sütü o ara ya da evdeyim ama o an bebek ağlıyor acıktı ama memede bazen yeterli süt olmuyor yedeği kullanıyorum hem o rahatlıyor hemde benim süt üretimi en azından devam ediyor

Aç değil canım merak etme.. sen doyup doymadığını biliyorsun sonuçta .. o yüzden doyuyorken mama vermek saçma. Bi süre emzik görevi görücez napalım canları sağolsun..

Çok haklısınız bunu biliyorum ama bazen bunu böyle mantıklı düşünemiyorum . Annelik sadece sütle olmayacağını çevredeki insanlara bir anlatsak yada bir anlasalar .

canım biberonla alıştı diye durumunu bizdede var diyen hatta biberonlari saklamislar bende siringa 100 tane vardı hergun yeni açıp kullaniyorum

ege52 sütün ü artırmak için bişeyler yapıyormsn resmen kafayı süt ile bozdum şuan yetiyor ama böle giderse 15 güne yetmez çünkü tek meme yle doyan bebek şuan iki meme yle doymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…