2017 Şubat Anneleri

aptamil neden kullanmıosun en guzel mama ben sutum oldugu halde bı oglen bıde gece yatarkn 90 ml verıorum hazımszlık problm yok ıyı bı mama
Canım ya bende Aptamil kullanıyorum ama biten kutuyla birlikte içindeki ölçeği de atmışım yeni kutuyu da açmıştık o da gitmiş içinden şimdi iki tatlı kaşığı gibi bir miktar koyuyorum 60 CC ye ama sence ne kadar gelir bi ölçeği bi bakarmisin

Süt üretimini sağlıyan hormon sıkıntı stres ve yorgunluk durumunda salgılanmaz (çok nazlı ve çekingen bir hormondur) bu da size yetersiz süt olarak döner değiştirebileceğiniz en kolay şey kendi düşüncenizdir bu da onları duymamaktan geçer.Malesef bu dönemde insanlar sadece süt odaklı yaşıyor kendinizi yıpratmayın bu sizi daha az anne yapmaz en başta siz asla ama asla yetersiz anne miyim sorusuna ve moduna girmeyin en tatlı zamanlarınızı zehir etmeyin güzel anne
her bebek rızkıyla doğar kendinize iyi bakın.

Maşallah nasıl besliyorsn mama veriyormsn
Mama Veriyorum canım. Bebeğim doğduğunda küvezde kaldı. Doğum kilosunun altına düşüyor bebebekler ilk günler. Biz eve gelince hastane çıkış kilosununda altına düştü. Sütüm çok az olunca Dr mama başla dedi. Hem iri bebek hemde iştahlı. Mecbur başladık. Şimdide bir öğün mama bir öğün süt devam ediyoruz.

baktım sımdı mama olcegıyle alıp tatlı kaşıgına doktum tepeleme alman gerekıo tatlı kaşığıyla canım.dolu dolu al tatlı kaşığını olur oyle

herkes mama veriyor mu acaba?
Ben vermiyorum ikinci gun uyandiramayinca süt de az olunca 30 ml verdik o aksamdan sonra sut gelmeye başladı. Bide iki gun once hep mememde olunca acaba dedim doymuyor mu bu cocuk mama verdim 60 ml filan içti gayet istahli hee dedim acmis ama agzindan biberonu ceker cekmez hepsini kustu doymak bilmeyen kizim.. o yuzden vermiyorum. Bizimki beni emzik yaoti kendine hep memede bazi günler abartıyor yoruyor

canım ya valla benimkilerde pek farklı değil ama ben çareyi buldum annemi doldurdum sen kalmıyosun bi yardım etmiyolar diye, zaten dikişlerimde sorun vardı annem akşamları kalıyor bebeğin odasında emzirmeye felan bana getiriyor.Annem olunca bi kenarda kaldılar.

baktım sımdı mama olcegıyle alıp tatlı kaşıgına doktum tepeleme alman gerekıo tatlı kaşığıyla canım.dolu dolu al tatlı kaşığını olur oyle
Ben fazla mı ki diyodum gözümün önünde canlandirdim ölçeği koyuyodum biraz eşim de çok diyodu tepeleme yapiyim o zaman çok büyük değil dimi tatlı kaşığın :) mamayı ölçüsüne göre veremiyorum diye stres oldum iki gündür daha da yeni kutu bi kutu daha alsam açınca 4 haftada bitmesi lazım o yüzden mecbur böyle gitcek biraz

Milupada iç kapakta var. Yeni kutu alırsan iç kapağı açmadığın sürece birşey olmaz. Kaşık iç kapağın üzerinde oluyor.

Canım bende hemşireyim eşimde ünide hoca
emzik konusunda net bir kural yok kimi kaynakta da bebeğin emme dürtüsünü rahatlattığı için hem anne sağlığı hemde bebek gelişimi için iyidir diyor yalnızca hemfikir tek konu diş çıkmaya başladıktan sonra vermemek birde sürekli ağızda gezdirmek yerine uykuya dalmada yardımcı olarak kullanılmalı diyor. Bizde ilk çocuğumuzda da kullandık şimdi de kullanıyoruz

Göbek bölgesinde ve göğüsteki karalık bir kaç ay içinde geçiyor çatlaklar bile belli olmayacak eskisi kadar merak etmeyin doğum sonrası ilişkide en büyük sıkıntı bayanın ağrı yaşayıp isteksiz davranması oluyor genel olarak hastalar hep bu şikayetle geliyor bunun nedeni ise hormonların cinsel birleşme sırasında salınan kaygan sıvıyı azaltmasıdır çözümü ise eczane ve marketlerde satılan kayganlaştırıcılar ağrı yaşıyorsanız bu konuyu eşinizle paylaşıp çözüm aramaktan çekinmeyin

Milupada iç kapakta var. Yeni kutu alırsan iç kapağı açmadığın sürece birşey olmaz. Kaşık iç kapağın üzerinde oluyor.
Aaa doğru dimi öyle oluyodu :) içinde diye niye düşünüyorum acaba :) beyinler eror veriyo sanırım

Bizim Dr umuz da 6 aydan sonra önermiyoruz demişti o dönemler de diş dönemi ondan demekki :)

Ben evliliğin 9. Ayında hamile kaldım ve nerdeyse 9 ayda ancak rahatla mistim ilişki konusunda çok zor geciyodu bide ilk 3-4 ay mantar enfeksiyon tedavisi gördüm canımdan can gidiyodu gebelikte de 9 ayda bi kez oldu iliski şimdi keşke lohusalık bitmese diyom bazen

Bizim Dr umuz da 6 aydan sonra önermiyoruz demişti o dönemler de diş dönemi ondan demekki :)
Diş döneminde çene , diş yapısına olumsuz etki edebileceği söyleniyor ondan oğlumun dişi 8.ayda çıkmaya başlamıştı biz 9.ayda bıraktık günün her saati vermeyip sadece uyku zamanı verdiğim içinde bırakmak çok zor olmadı uykunun eski düzene dönmeside 1hafta falan sürdü sadece ilk gün ağladı

bizim kırkımız çıktı ama bende yeşile benzer sarımsı akıntı devam ediyor..normal doğum yaptım dikişlerim düştü ağrı fln hissetmiyorum.doktora gitmeye çekiniyorum bi sorun mu var yoksa akıntı normal mi sizce?

Eklentiler

• IMG_0404.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_0405.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 62
resım attım sana olcuden dırek tatlı kasıgına doktum oyle duruyor

Malesef erkekler olaya kadınlar gibi bakmıyor doğum sonu hastaların en büyük sıkıntısı
-korunma ve cinsel sıkıntı oluyor eş sorun etmiyor gibi dursada gün içinde başka yerlerden çıkarıyor acısını o yüzden kendini rahatlatmanın yolunu bulman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…