- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
canım biberonla alıştı diye durumunu bizdede var diyen hatta biberonlari saklamislar bende siringa 100 tane vardı hergun yeni açıp kullaniyorum
Oncelikle bol sıvı tuketiyorum tabi bu genelde su oluyor. bi ara lactamil denedim etkisi oldu ama bende biraz gaz yaptı bıraktım. aslında çok ekstra bişey yapmıyorum. Yeşillik tahin helvası bir kaç dilim. en önemlisi uyku ve psikolojinin iyi olması. Oğlum uyurken ben de uyuyorum yarım saat bazen 2 saat. Sağolsun eşim çok anlayışlı ve yardımcı. Yemek iş yapma uyu fırsat oldukça diyor. Tabi ben uykumu aldığımda elimden geldiğince yemek yapmaya çalışıyorum. yoksa beslenme de kötü olursa süt azaliyor. Tabi bebek emdikce süt üretimi artıyor. Ben bazen bunaliyor um oğlum sürekli emmek isteyince ama bu sayede de süt üretimi artıyor.ege52 sütün ü artırmak için bişeyler yapıyormsn resmen kafayı süt ile bozdum şuan yetiyor ama böle giderse 15 güne yetmez çünkü tek meme yle doyan bebek şuan iki meme yle doymuyor
Oncelikle bol sıvı tuketiyorum tabi bu genelde su oluyor. bi ara lactamil denedim etkisi oldu ama bende biraz gaz yaptı bıraktım. aslında çok ekstra bişey yapmıyorum. Yeşillik tahin helvası bir kaç dilim. en önemlisi uyku ve psikolojinin iyi olması. Oğlum uyurken ben de uyuyorum yarım saat bazen 2 saat. Sağolsun eşim çok anlayışlı ve yardımcı. Yemek iş yapma uyu fırsat oldukça diyor. Tabi ben uykumu aldığımda elimden geldiğince yemek yapmaya çalışıyorum. yoksa beslenme de kötü olursa süt azaliyor. Tabi bebek emdikce süt üretimi artıyor. Ben bazen bunaliyor um oğlum sürekli emmek isteyince ama bu sayede de süt üretimi artıyor.
REzene cayini mi diyosunGaz problemine şu geliyor Cnm . Sanırım Burdada çoğu kişi içiyor
Muhtemelen yetiyordur canim. sen pompadan çıkana çok bakma. Bebek ihtiyacı kadarını alıyordu. Hem bebek pompadan çok daha fazla süt sagiyor. Cogunu içtiği için pompaya bişey kalmıyor dur. Sen çocuğun bezini baz al yetim yetmedigini anlamak için. Günde 5 9 arası çiş yapıyorsa yetiyordur. Bi de süt işini çok kafana takip kafanı yorma. Geçen burda yazmıştım okumussundur belki Tomris in emzirme notları ve Tomris in emzirme Kampı diye istersen bir bak. belki seni motive eder.Bende emdikten sonra sagıyorum ki süt kanalları artsın diye bilmiyorum moralim bozuk uykumda iyi cok uyuyorum ama artmıyor
Eksik yazdım sanırım . Evet Cnm rezene çayı. Aldır eşine hemen başla bence .R
REzene cayini mi diyosun
Böyle yapmaya devam edersen Allah korusun gidecek yani kaç gündür süt le bozdun kafayı bak şuan biraz sert yazıyorum senin için bu kendine bi dur de artık şuan yaptığın sadece kendini yıpratmak canım benim günlerdir bu kafanda hep bak anlıyorum seni annesin şuan hepimiz bebegimize yetebiliyomuyuz doyurabiliyomuyuz diye düşünüyoruz ama şükret ki süt un var ve bebeğin emiyor az geliyorsa da yaptıklarına rağmen artmiyosa da napalim onun senden alacağı rizk ta o kadar böyle kendini yipratma ve ne kendini ne bebeğini başkalarıyla kıyaslama sağlıklı olduğu sürece zayıf olsun boşver yeter ki sağlığı yerinde olsun süt un de yetmiyorsa mama ver mamayla beslenen o kadar çok bebek var ki bak bende veriyorum mama sürekli emmek yemek istiyo çünkü e süt mu dayanır buna yanı dicem o ki kendini az rahatlat emin ol bebeğinin senin rahatlığına daha çok ihtiyacı varege52 sütün ü artırmak için bişeyler yapıyormsn resmen kafayı süt ile bozdum şuan yetiyor ama böle giderse 15 güne yetmez çünkü tek meme yle doyan bebek şuan iki meme yle doymuyor
Muhtemelen yetiyordur canim. sen pompadan çıkana çok bakma. Bebek ihtiyacı kadarını alıyordu. Hem bebek pompadan çok daha fazla süt sagiyor. Cogunu içtiği için pompaya bişey kalmıyor dur. Sen çocuğun bezini baz al yetim yetmedigini anlamak için. Günde 5 9 arası çiş yapıyorsa yetiyordur. Bi de süt işini çok kafana takip kafanı yorma. Geçen burda yazmıştım okumussundur belki Tomris in emzirme notları ve Tomris in emzirme Kampı diye istersen bir bak. belki seni motive eder.
Böyle yapmaya devam edersen Allah korusun gidecek yani kaç gündür süt le bozdun kafayı bak şuan biraz sert yazıyorum senin için bu kendine bi dur de artık şuan yaptığın sadece kendini yıpratmak canım benim günlerdir bu kafanda hep bak anlıyorum seni annesin şuan hepimiz bebegimize yetebiliyomuyuz doyurabiliyomuyuz diye düşünüyoruz ama şükret ki süt un var ve bebeğin emiyor az geliyorsa da yaptıklarına rağmen artmiyosa da napalim onun senden alacağı rizk ta o kadar böyle kendini yipratma ve ne kendini ne bebeğini başkalarıyla kıyaslama sağlıklı olduğu sürece zayıf olsun boşver yeter ki sağlığı yerinde olsun süt un de yetmiyorsa mama ver mamayla beslenen o kadar çok bebek var ki bak bende veriyorum mama sürekli emmek yemek istiyo çünkü e süt mu dayanır buna yanı dicem o ki kendini az rahatlat emin ol bebeğinin senin rahatlığına daha çok ihtiyacı varheee bide süt un 15 gün gidip gitmiceni nasıl hesapliyosun alemsin valla :) evdeki yicegi hesaplıyor gibi :) Rabbim rızkını verir merak etme sen
Anlıyorum ben seni canım ben senin için diyorum kendini çok yıpratıyor gibisin araştır ama kıyaslama yapma senin annende moralini bozuyo galibaOkuyorum canım benim onu cok güzel motive ediyor.. Bezi kakası normal
Canım burda mama veren çook anne var asla eleştirmm herkes bebegi için en iyisini bilir.... Ben mama vermek istemiyorum onun yerine her yolu deniyorum süt için ama illa artmassa doktor da basla derse mecbur başlıcam... Sütüm azalır diye düşünüyorum çünkü önceden dha iyiydi giderek azalıyor onun için panik oldum sürekli araştırma yapmam panik olmm bundan yani
Anlıyorum ben seni canım ben senin için diyorum kendini çok yıpratıyor gibisin araştır ama kıyaslama yapma senin annende moralini bozuyo galiba
Anlıyorum ben seni canım ben senin için diyorum kendini çok yıpratıyor gibisin araştır ama kıyaslama yapma senin annende moralini bozuyo galiba
Tevbe ya kusura bakma da annen de yaniKocan seni beğenmez yarın kızlar zayıf zayıf çıkar diyor.. Sürekli koca g..lü karnı büyük gbi laflar ediyor. Gitse yanımda kalacak kimse yok eşim cok yoğun çalışıyor su ara bide kırk çıkmadan ben tedirgin olurum falan filan
Bence bu havalar da daha dışarı çıkmayınBebegiyle disari cikan kizlar bana akil verin. Havalar guzel bende bebegimle gezmek istiyorum ama aglarda susturamazsam diye tedirginim. Napmaliyim sizce. Birde emmek isterde emzirecek yer bulamazsam diye korkuyorum.
Hamilelikte hic midem yanmadi ama bebegim sacli dogdu.cok cokta ayva yemistim ama gamzeli degil ne yazikkiBu arada kaç gündür sorcam sorcam hep unutuyom alakasız olacak ama doğum yaptığım günden beri merak ediyom soriyim bari :) hanı bende dahil su midesi çok yanan arkadaşlar vardı ya bebekleriniz çok saçlı mı doğdu :) birde çok ayva yiyen arkadaşlar bebekleriniz gamzeli mı :)
Bende havalarin iyice isinmasini beklicem acik hava iyi ama cok korunmasizlar bence.oglumda emzirme onlugu almistim.disari ciktigimda onu kullanicam.her yerde rahatca emziriyodumBebegiyle disari cikan kizlar bana akil verin. Havalar guzel bende bebegimle gezmek istiyorum ama aglarda susturamazsam diye tedirginim. Napmaliyim sizce. Birde emmek isterde emzirecek yer bulamazsam diye korkuyorum.
Ben 40 ı dolmadan çıkarmayı düşünmüyorum ama emmeyle alakalı sıkıntı çekme . Nerde olursam olayım çıkarır veririm mememi :) eşinde korur seni merak etme...Bebegiyle disari cikan kizlar bana akil verin. Havalar guzel bende bebegimle gezmek istiyorum ama aglarda susturamazsam diye tedirginim. Napmaliyim sizce. Birde emmek isterde emzirecek yer bulamazsam diye korkuyorum.
GamZelide değiliz , aşırı saçlıda :) ayvada yemedik ama mide yanması orta şiddetteydi . Hayatı zindan etmedi :)Bu arada kaç gündür sorcam sorcam hep unutuyom alakasız olacak ama doğum yaptığım günden beri merak ediyom soriyim bari :) hanı bende dahil su midesi çok yanan arkadaşlar vardı ya bebekleriniz çok saçlı mı doğdu :) birde çok ayva yiyen arkadaşlar bebekleriniz gamzeli mı :)
Benim çok midem yandı bi tutaam saçı var simsiyah :) ayva da çok yedim gamzesi var :) ondan bi soriyim dedim :)Hamilelikte hic midem yanmadi ama bebegim sacli dogdu.cok cokta ayva yemistim ama gamzeli degil ne yazikki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?