Canım bi de Golden Goat diye bi mama var canimCanım hazmedemiyodan kastım karnı küp gibi şişiyor ve içtiğinin büyük bi kısmını kusuyo. Gazı bi türlü çıkmıyo bi de.
Çocuk mamayı içiyo yeri geliyo bi sonraki acıkma saatine kadar gaz çıkmıyo.
Bugün mesela 3te içti mamayı 5te yeni mamayı vermeden gaz çıkardı üstüne kustu. Ardından yenisini cuk cuk içti bitince gazdan yine bağırmaya başladı.
Çocuğun gazı bi sonraki öğüne kadar çıkmıyo kısacası.
Böyle kısır döngü devam ediyo yani.
Canım yukarıya yazdım detayları.
Senin bebeğin kilosu ne kadar şuan.
Belki miktarlarımız oyüzden farklıdır.
Benimki 2850 doğdu şuan 3500.
En başta ben de sma istedim.
Eczacı Eşime anne sütüne en yakın bu deyip bunu vermiş.
Yani artık kime inanacağımı şaşırdım canım.
Değiştirmek istiyorum aslında ama bi kere similac ile değiştirdik çocuğun nevri döndü oyüzden korkmuyor değilim.
Kan tahlilonde Sıkıntı olunca arıyorlar canim. Ama bu illa sorun olduğu anlamına gelmiyor. Bazen tahlillerde yanlışlıklar olabiliyor. Ama sakın ihmal etme TSH çok önemli. Troid le ilgili bir sıkıntı.Topuk kanınızdan bi haber geldimi.bugün bizi sağlık ocağından aradılar acil çağırdılar.tsh yüksek çıkmış tekrar topuk kanı aldılar ve damar yolundan kan aldılar.küçücük çocuk yavrum kaç yeri deldiler anca kan geldi o da damla damla
Ayda 1 kilo normal canim. Günde ortalama 20 30 gr alması lazım bebeğin.Evet benim bebeğim iri doğdu. 4000 doğdu şimdi 4950. Bana çok gibi geldi napıcaz dedim doktor ayda bir kilo almalı yani kilosu normal dedi. Beslenmesine aynı şekilde devam et dedi.
Canım hazmedemiyodan kastım karnı küp gibi şişiyor ve içtiğinin büyük bi kısmını kusuyo. Gazı bi türlü çıkmıyo bi de.
Çocuk mamayı içiyo yeri geliyo bi sonraki acıkma saatine kadar gaz çıkmıyo.
Bugün mesela 3te içti mamayı 5te yeni mamayı vermeden gaz çıkardı üstüne kustu. Ardından yenisini cuk cuk içti bitince gazdan yine bağırmaya başladı.
Çocuğun gazı bi sonraki öğüne kadar çıkmıyo kısacası.
Böyle kısır döngü devam ediyo yani.
Canım yukarıya yazdım detayları.
Senin bebeğin kilosu ne kadar şuan.
Belki miktarlarımız oyüzden farklıdır.
Benimki 2850 doğdu şuan 3500.
En başta ben de sma istedim.
Eczacı Eşime anne sütüne en yakın bu deyip bunu vermiş.
Yani artık kime inanacağımı şaşırdım canım.
Değiştirmek istiyorum aslında ama bi kere similac ile değiştirdik çocuğun nevri döndü oyüzden korkmuyor değilim.
herkes mama veriyor mu acaba?
Ben vermek istiyorum yemiyo tükürüyor.bebeğim bi ayda 300 gr almış doktor çok az gelişmemiş dedi.
Evet benim bebeğim iri doğdu. 4000 doğdu şimdi 4950. Bana çok gibi geldi napıcaz dedim doktor ayda bir kilo almalı yani kilosu normal dedi. Beslenmesine aynı şekilde devam et dedi.
bende gece doymadığını anlarsam veriyorum canım boşversene odada altını değişcem diyor mamayı da yapıyorum kimsenin ruhu duymuyor kuzum aç mi kalsın anne sutu de mama da alıyor hihhhhhEvet canım hatırlıyorum senin doğumu çok zor olmuştukısmet herşey diyorum ama benim 1 saat sancıyla 5 cm açılmıştı çevreden keşke bekleseydin hemen doğardı laflarını duyunca pişman oluyorum istemeden
Benim kv de dedi aynısınıkızım doğar doğmaz tutamadı göğsümü anneme demiş ki ilknur veremiyor sen veya ben vereyim de tutmayı öğrensin annem terslemiş hemen de bir daha lafı olmadı. Ama hala korkuyorum kızımı onunla bırakmıyorum emzirmeye çalışır dıye
Valla canım ben de veriyorum mecbur her gece... çünkü kızım sürekli emmek istiyor gece de yemek yemediğim için süt bitiyor artık yavrum emiyor emiyor sinirleniyor ağlama krizine giriyor doymayınca... bas bas bağırmasına da vicdanım el vermiyor kv verme diye bik bik ediyor her gelen mamaya öcüymüş gibi bakıyor sanki keyfimizden veriyoruz
Tam 1 ayda canımKaç günde aldı bu kiloyu acaba ivo
Yok kız bende çatlak var sadece. Kararma dediğin ne ki? Hani hamilelikte koyu çizgi olur onun gibi mi? O bende olmamıştı mesela cilt tonuyla ilgiliymişSeninde mi karardı karın bolgencok sinir bozucu ya bide her emzirmeye açtığımda annem sağolsun Allah Allah niye kararmış öyle diyerek iyice hatırlatıyor dedigin gibi özgüven eksikliği yaptı bende de o renk değişikliği ben bile görmek istemiyorum
Günaydın Cnm . Gece yazışmalara bakıyorum ama yarım saat yyuyabilirim diye cevap yazamıyorum :) bizimde gaz alınınca uyku dağılıyor . Ablam ben hiç gece gaz çıkarmam demişti ve rahatta oluyormuş . Bende bir çıkarıp bir çıkarmıyorum . Uykuya dalmayıp huysuzlaşımca çıkarıyorum ...Kızlar bebeğiniz gazı çıkmadan uyyakalırsa ne yapıyorsunuz?
Benimki öyle uyyunca 20 dk sonra uyanıp kusuyo.
Oyüzden uyuklasa da çıkarmaya çalışıyom gazı.
Be sefer de uykusu kaçıyor.....
Uyumuyo hiç..
Ohhh maşallah güle güle giysin. Allah kabul etsin şimdiden ... Bende kısmetse 40 ından sonra yapmak istiyorum .kızlar mevlud takımımızı aldık begendnzmı
Hee ben kararma diyon sandım bende de çatlak yok kararma oldu evet o koyu çizgi karın bolgeme dağıldı malesefYok kız bende çatlak var sadece. Kararma dediğin ne ki? Hani hamilelikte koyu çizgi olur onun gibi mi? O bende olmamıştı mesela cilt tonuyla ilgiliymiş
Canım benimkinde de oluyo anlattıkların ama çok yediği zaman daha çok oluyo bence normaldir dün bende üşüttüm mu acaba dedim ama sanmıyorum çünkü sürekli kusmuyo yedikten sonra yapiyo gaz çıkarma sonrası da yapabiliyor bide dün akşam mesela benimkinde şu oldu beni emince kustu ama mama verince kusmadi ama bugün normal bi takip et bakalım hemen korkma benim oğlum burnundan bile kusuyorAlllab resmen midesi bulanıyor zorlanıyor yüzü sekilden sekile giriyor uykudan uyaniyor bu sebepledilinde kalan kusmuklari atmaya çalışıyor kendince aksirarak filan. Dun birseyi uoktu bu sabah neden böyle oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?