2017 Şubat Anneleri

Canım ben acı sancı çekmediğim için korkudan gitmedim ama bakınca içte ip görüyorum birde dış tarafta minik bir yer sanki arası açık gibi kendi kendine kaynar diye pek dikkate almadım

guzelimm aynı dertten muzdaribim aptallık ettim beş altı gün kabız oldum pek umursamadım taki kan gelene kadar sanırım bemde makat yırtılığı oldı sonra form çay bile içtim yeterki geçsin ac karnına her gün bir kaşık zeytinyağı birde.. Şimdi kan ve acı azaldı

Bende sizdenim kan geldi dulcosoft verdi eczacı şurup birde krem sür dedi normale döneriz inş biran önce

Canım batikon ve krem sürüyorum aynayla kendi kendime yoksa bende korkumdan kronik kabız oldum
Benim dıştaki düştü ama biraz içerde olana nasıl batikon sürücem onu sorcaktım bende aynayla sürüyorsun sanırım daha kolay oluyordur

Canım batikon ve krem sürüyorum aynayla kendi kendime yoksa bende korkumdan kronik kabız oldum
Bende normal doğum yapıp kabız oşanlardanm surup aldım ecZaneden duphalac diye onu içince çıkıyorum ama içmediğim günler gene kabız

Bende normal doğum yapıp kabız oşanlardanm surup aldım ecZaneden duphalac diye onu içince çıkıyorum ama içmediğim günler gene kabız

Şurupun fayda etmesini bekliyorum bir umut yemek yemeye korkar oldum ilk zamanlar baticonu o bölgeye döküyordum iç dikişlere gitsin diye Cnm...
@Kriziantemcicegi cnm bende dr tavsiyesi olmadan almazdım ama eczacı tanıdık birde bebeğe etki etmediği için mecburum dayanılacak gibi değil direk atılıyor vücuttan emzirirken emilimi Yok diye aldım

Gaz damlası en etkilisi hangisi kızlar . Direkt onu alayım . Dr Maflor gibi bişey yazmış . Sanırım gaz için . Dene yanıl yapıp zaman kaybetmiyim.
biz zinko damladan memnun kalmistik.

İyi ki burası var yoksa kafayı yerdim
iyiki var
takma insanlari.
Tırnaklarını kestik biz iki gündür takmıyoruz iki haftalık keşfetsin kendi ellerini diye... Eldiven varken de soğuk elleri bu arada
bende kestim ama 3unu kestirmedi :) ilerleyen zamanlarda kesicem insallah.

tesekkurler. evde herkes nezleydi. hapsirma huysuzluk burun akintisi vardi. vicks burna suruldugunde tikanmaya yol aciyor diye duydum. ben suya koyuyorum oda vicks kokuyor bebekde az biraz nasipleniyor burnu aciliyor. nem de astim ve bronsit gibi hastaliklari onluyor. odada su kaynatmak iyi yani. fazla nem de iyi degil az nem de. nem yetersizse hava yollari kuruyup oksuruk nefes darligi oluyormus bebekte diye biliyorum.

biz yun patik aldik. ayakli tulumun ustunden giydiriyorum iyi oluyor
sıkıntı yasamama ragmen mutluyum. annelik iste :)
uzulme canim. tapusu sende adamin. bebek de senin.
allah gonlune gore versin hersey

Canım bana özelden isim atar mısın

Hayır bilerek yapıyo inan duygusallıkla alakası yok çocuğu bıraktı koşarak kapıya gitti ben kapının yanında olmama rağmen sen çocuğun yanına git dedi bana kıskanç köpek karı
Oğlunu kıskanan KV lerden nefret ediyorum niye evlendiriyon o zaman al koynuna yatır ömür boyu

Canım benim distakiler de nasıl düştü bilmiyorum ama artık elime ipler gelmiyo iç konusunda da benimde hala agrim var iki gündür yine ağrımaya başladı özellikle tuvalete oturunca daha çok agriyo ama düştü mu onlarda nedir hiç bir fikrim yok kuzum

o kadar özeniyor kıskanıyor bı tane de kendi yapsın

Herkese merhaba bebegi baslarda kilo kaybeden var mi aranızda kizlar ? 10 günlügüz ve biraz kilo kaybetms bebegim aranizda var mi böyle olan
Benim almıştı bile Dr da şaşırmıştı :) bi hafta sonra kilo almasa bile doğduğu kiloya dönmüş olması yada 100-200 Gr vermesi normal diye biliyorum

yummyysweets canım naptınız gorunmuyosun inş bi aksilik yoktur bebiş in nasıl çıktınız mı hastaneden fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…