2017 Şubat Anneleri

portakal hariç herseyı yıyorum suan bı sıkıntı olmadı patır patır yapıo hamdolsn

canım on dk uyuyup uyanıosa actır hemen az bişi mama yap ver bakalım napıo uyuyormu aşıda bana huzursuzoluesa calpol ver bır cay kaşıfı demıstı ama etkılenmedık bız dedgm gıbı aclıktan yada gazdan aglar

Kızlar kızımı doğurdum ben sali günü meme ucum acıyo kizim emerken uyuayakaliyo memem taş gibi.cozumu varmı
Hadi gözün aydın geçmiş olsun hayırlı olsun bol bol süt un gazsız günlerin olsun :) canım ilk gün benim de gelmedi süt un geldigi gun benim de taş gibi oldu sonra geçti çok rahatsız ediyorsa sağ istersen canım

Sabah bizde oyleydik aynen dediğin gibi içim sızlıyor o öyle ağlarken kivranirken bide büyük çocuk gibi içli içli agliyo

Kızlar kızımı doğurdum ben sali günü meme ucum acıyo kizim emerken uyuayakaliyo memem taş gibi.cozumu varmı
Tebrik ederim cnm Allah hayırlı eylesin göğsünü boşalt süt birikmesi sıcak kompres yap havlu vs koy sonra sağ masaj yaparak ilk birkaç gün boşalttamıyor bebişler benim şimdi öyle olmuyor daha iyi çekince Bebek ... Kahverengi Kısım ile vermeye çalış yara olmasın...

Can'ım inş düzene girecek sildikten sonra göbeğine gazlı bez kapatma bizim 15. Gün az önce düştü kordonumuz kalınmış bende panik yaptım kurumaya başladı mı resim atmıştım ondan iki gün sonra düştü gaz için sıcak havlu koysan yada yüzüstü yatır belki fayda sağlar biraz

Yıkadınız mı düşünce acaba bebeği bizim de parça var gibi

Gaz da yok açlık da inan ki pişigi acıyor bir osurmada uyandırıyor sonra huzuru kaçıyor kusana kadar emiyor çünkü. Bi gun onu da denedim biberonu ağzından ceker cekmez butun mamayi kustu. Dun tartildik kilo alimi cok güzel çünkü 1300 almis mamasız cok şükür

Kundak yapıyormusun. Ellerini kollarını sıkıca sar belki uyur. İnşallah gececek hatırlamıycaz bile bu günleri. Oğlum 6 yaşında ben hiç hatırlamıyorum bu zamanlarını.

Teşekkür ederim canım :)

Nasıl bir düşüncesizlik ya valla sopalık bunlar ben de hastaneden çıktığım gün eve gelince daha üstümü değiştirirken kapı çalmıştı eşimin teyzesi iki kızıyla geldi saatlerce oturup car car konuştular yok mama verme ha emzir ha diye o kadar sinir olmuştum ki o gün...birşey de diyemedim tatsızlık çıkmasın diye içimde patladı.

ay seninki de baska bi dert sen ayıramiosun bn de memeyi tutturamiorum bi de oglum istahli bugün biraz kisalim mamayi sütü ve once meme tuttrmayi deneyelim dedik ağlıyor nasil üzülüyorum..

Kıyamam kuzucuğa ya inşallah tutar kısa zamanda. Benim kız da ilk iki gün tutmadı ama saat başı göğsüme alıyordum emmese bile ağzına değdiriyordum kıcağımda tutuyordum emmeyecek diye çok korkmuştum ama sağolsun kızım yüzümü kara çıkardı

Normal doğum yapan anneler agda işini nasıl yapacaksınız yada yapıyorsunuz?

Ben sezeryanlıyım ben bile kara kara düşünüyorum malum Doğuma girmeden traş bıçağı vurdum o da hemen çıktı

Kızlar benim bebeğimin yüzünde alerji gibi kızarıklıklar ve isilik gibi ucu iltihaplı sivilceler çıktı. Tüm yüzünü kapladı. Başka yerinde yok. Yüz ve kafasında var. Dr benim sütümden geçiyordur dedi üzerinde durmadı ama giderek artıyor. İnek sütü alerjisi olanlarda olabiliyormuş ama buda tek başına belirti değilmiş. Kanlı kaka olması gerekiyormuş. Çok şükür öyle bir durumda yok. İlaçta vermedi. Yaşayanınız varmı böyle bir durum.

Benim cok kustugu zaman çıktığını farkettim yikayinca yada kusma sonrasi silince azaldi. bi gün de arkadaşlar geldi makyajlı severken cocugu yüzune dokundu sanirim fondöten ertesi gun cok cikti o da bi iki gune gecti.

Canım yara varsa balmumu demişti komşum bana. Denemedim ama birçok kişiden duydum. İlk iki gün kızım emmeyince emziriyor gibi kucağıma aldım göğsümü ağzında tuttum emmese de bana alışsın diye yapmıştım şimdi de yapışık yaşıyoruz hiç bırakmıyor beni

Kundak yapıyormusun. Ellerini kollarını sıkıca sar belki uyur. İnşallah gececek hatırlamıycaz bile bu günleri. Oğlum 6 yaşında ben hiç hatırlamıyorum bu zamanlarını.

Bazen yapıyorum ama gece yapmıyorum çünkü kundakta daralıyo gibi davranıyo.
Ben de gece önce yanımda yatırarak emziriyorum sonra da sabaha karşı sallıyorum.
İnşallah 40ı çıkınca düzeni oturur canım..şimdilik tek duam bu...

Senin kadar mıdır bilmem ama sürekli bunalım moddayım ben de :))

bizde de sivilce var. yuzunu kuru tutuyorum. ortami cok sicak tutmuyorum. kimseye opturmuyorum. sakallilari deydirtmiyorum. cekirdek gibi yag yapacak sryler yemiyorum. biraz azaldi geciyor gibi. birde bebek sampuanli su ile pamukla silip kuruluyorum. emdikten sonra sut kalirsa siliyorum. daha napayim bilmiyorum..

Siliyorum ama hiç azalma yok giderek artıyor. Ben dahil Öptürmüyorumda kimseye.

Ortam sıcak değil. Kalında giydirmiyorum. İsilik değil alerjik gibi duruyor. Ilık suyla siliyorum bende. Kimseyede öptürmüyorum. Hergeçen gün artıyor.

Canım benim oğlanda kundaktan çok sıkılıyor diye yapmadım hiç. 3-4 gün boyunca gündüz uyumayınca bi deneyeyim dedim. Önce bir güzel emziriyorum ,sonra yatağında hazır bekleyen kundağa yatırıp sadece kollarını sıkıca kundaklıyorum.
Faydasını gördüm yani.

Şimdi de önce karnını doyurdum sonra da sling pozisyonuna getirip sıkıca kucağımda tuttum. Hafif dalmaya başlayınca da ev tipi ana kucağında hazır duran battaniyeye yatırıp hemen kundak yaptım ve hafif hafif salladım. Sonuuuç uyudu (ben kazandım diye sırıtıyorum o uyuyunca :))

Anlattığın şey isiliğe benziyor ama sıcak tutmuyorum demişsin..
İlk oğlumda da böyle sadece yüzünde ve kafasında ucu sarı sarı kızarıklıklar olmuştu.İltihaplı gibi görünüyordu.
Doktor isilik olmuş diye antibiyotikli krem vermişti. Her gün banyo yaptırıp ince giydirirerek geçirmiştik.

mavikelime canım o sivilcemsi şeylerden benim kızda da var. Dr normal dedi. Yeni doğan sivilcesi anlamında latince bişi dedi adını unuttum. Zamanla geçermiş..

Selam kızlar uzun zamandır yokum. Güzel bir doğunun ardından kötü 1 hafta geçirdim kv ile birbirimize girdik evimin düzeni gitti ben kavga ettim annem suçlu oldu. Nedense annemi hazmedemiyor kadın Ayyy dikkat çekmek için krizler bile geçirdi. 3 günlük bebeğime dünyayı bana zindan etti. Kocami doldırmağa calisti.başardı da neyse çok şükür gitti ama hala annemi sucluyor hasta kadın ne diyim. Çok sükür o gitti evime huzur geldi tekrar. Bir kez daha şükrettim uzaktayız diye.
Bu arada benim bebis geceleri memeden kalkmak istemiyor bende resmen yorgunluktan gözüm açık uyuyorum. Şimdilik annem var alıyor kızı beni dinlendiriyor ama pazar dan sonra yalnız kalacam ne yapacam diye düşünüyorum. Benim gibi yalnızlıktan korkan var mj. Nasıl başa cikiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…