Bitti kız o da bitti :) lohusaligin mı kaldı
Kıyamam Allah kolaylık versin İvo23.30dan beri devam eden gece mesaim 3 dakkaya bi sancıdan kıvrılan bebeğimi ayağımda sallayarak devam ediyo....
Sıradaki parça tüm uyurgezerlere gelsin
Benimki de bitti sayılır sonra ne bulcaz onu dusunuyomAramızda 1 hafta var tatlım, haftaya seni de görecez, bakalım birden bitiyomuymuş
Mesela şuan hala ağrıyan dikişlerimle çocuksuz misafir bile ağırlayamam...
Senden farkım yok ivo,gözlerim bulanık görüyor artık uykusuzluktan. Kızım çok ağlıyor uyumuyor23.30dan beri devam eden gece mesaim 3 dakkaya bi sancıdan kıvrılan bebeğimi ayağımda sallayarak devam ediyo....
Gözünaydın ,Banyo sırasında güzelce ovala. Sanırsam sağman lazım tam boşalmadığı için taş gibi olmuşturKızlar kızımı doğurdum ben sali günü meme ucum acıyo kizim emerken uyuayakaliyo memem taş gibi.cozumu varmı
Cnm süt gelmiştir artık ondan öyle .. benimde 1 gün öyle oldu sonra normale döndü. İlk bendede acı oldu ama sonra yara vs olmadan atlattık şükür .. krem vs sür istersen . Birde ağzına tam alabilse canın yanmaz ..Kızlar kızımı doğurdum ben sali günü meme ucum acıyo kizim emerken uyuayakaliyo memem taş gibi.cozumu varmı
Kızlar bugün 17. Günümüz ve göbeğimiz hala düşmedi . Günde 3 kez falan alkol sıkıp etrafını gazla bezle sarar gibi yapıp bırakıyorum ... bu kadar geç düşen varmı ?
Dün gece toplamda 4 saat gaz sancısı ile kıvranan oğluma biogaiya aldırttım eşime. inş bu gece ağlamaları azalır ;(
Benim kadar depresyona giren varmıdır acaba?
Bizde kötüydük bu gece .. ben eşim ve kv dönüşümlü sakinleştirmeye çalıştık . Ağlaması çok ciddi değil ama kıvranması beni mahvediyor. İçimi acıtan Onu rahatlatamamak ;( ve beni ilk günden depresyona sokan kv nin daha 23 gün bizimle kalması ;(( benim streste sanırım oğlumda gaz yapıyor ;(23.30dan beri devam eden gece mesaim 3 dakkaya bi sancıdan kıvrılan bebeğimi ayağımda sallayarak devam ediyo....
haftada 2 kez yıkanıyor . Hemşirenin göbeği kesmesi yada kordonun kısa uzun olması ile alakalı diye duydum .. umarım herşey düzelecekçok sık mı yıkıyorsun..
bende giriyordum ramak kalmıştı toparladım çok zor evet ama herşeyin düzene gireceği günler gelecek Allah yardımcın olsun bebeğinin sana ihtiyacı
Kızlar bugün 17. Günümüz ve göbeğimiz hala düşmedi . Günde 3 kez falan alkol sıkıp etrafını gazla bezle sarar gibi yapıp bırakıyorum ... bu kadar geç düşen varmı ?
Dün gece toplamda 4 saat gaz sancısı ile kıvranan oğluma biogaiya aldırttım eşime. inş bu gece ağlamaları azalır ;(
Benim oğlumun da 15. Gün düştü. Bir kısmı kaldı doktoru normal dedi ama içime dönmedi genel cerraha gosterdim. Enfeksiyona açık olduğunu söyledi sarı lekeler görüyordum zibininda. Bir hafta baticon uygulayin gecmezse küçük bir operasyonla içte kalan parçayı alcaz dedi. Çok şükür kapandi. Salı kontrolü var. Bence bir gosterin. Günde iki kez alkol uygulamistik.Kızlar bugün 17. Günümüz ve göbeğimiz hala düşmedi . Günde 3 kez falan alkol sıkıp etrafını gazla bezle sarar gibi yapıp bırakıyorum ... bu kadar geç düşen varmı ?
Kızlar kızımı doğurdum ben sali günü meme ucum acıyo kizim emerken uyuayakaliyo memem taş gibi.cozumu varmı
Benim kizimin gobegi 13. Gun dustu. 3 gun falanda sulanma gibi bisey oldu babusol diye biseyle pansuman yaptik. Kizimada 3 farkli damla degistirdik hala gazi bitmedi. Depresyona ben dogurmadan girmistim hala artarak devam ediyor. Cevremizdeki insanlar yuzunden.Kızlar bugün 17. Günümüz ve göbeğimiz hala düşmedi . Günde 3 kez falan alkol sıkıp etrafını gazla bezle sarar gibi yapıp bırakıyorum ... bu kadar geç düşen varmı ?
2940 grm dogdu canım 50 cm 37+4 haftalık dogmustucnm dogum kilosu kaçtı peki yani dogumdan bu yana ne kadar aldi tam olarak? bnm oglan dogumdan bu yana 480 gr almış kilo kaybi pek olmamisti 70 gr fln kaybetti zaten yani son 10 günde aldigi kilo 550 gr. doktor cok kilo almis deyince moralim bozuldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?