2017 Şubat Anneleri

Bitti kız o da bitti :) lohusaligin mı kaldı

Aramızda 1 hafta var tatlım, haftaya seni de görecez, bakalım birden bitiyomuymuş
Mesela şuan hala ağrıyan dikişlerimle çocuksuz misafir bile ağırlayamam...

Burda bebeğin içerdemi yoksaa :))?
Öyle de de bi bayılıyım :)
Çocuk hiç görünmüyo kız :))

Kızım gel senle bi anlaşma yapak..
Saaadece 1 kereliğine 10 saat mışıl mışıl huzurluca uyu..
O arada acıkma çiş yapma sancın da olmasın..
Ben de o koooskoca 10 saatin 6sında uyuyum 4ünde de dışarda bi gezip yemek neyim yeyim..
Olma mı :))

Son düzenleme:
Aramızda 1 hafta var tatlım, haftaya seni de görecez, bakalım birden bitiyomuymuş
Mesela şuan hala ağrıyan dikişlerimle çocuksuz misafir bile ağırlayamam...
Benimki de bitti sayılır sonra ne bulcaz onu dusunuyom benim dünden önceki akşam 5 çocuklu 3 aile misafir vardı kafayı yicektim

23.30dan beri devam eden gece mesaim 3 dakkaya bi sancıdan kıvrılan bebeğimi ayağımda sallayarak devam ediyo....
Sıradaki parça tüm uyurgezerlere gelsin
Senden farkım yok ivo,gözlerim bulanık görüyor artık uykusuzluktan. Kızım çok ağlıyor uyumuyor

Kızlar kızımı doğurdum ben sali günü meme ucum acıyo kizim emerken uyuayakaliyo memem taş gibi.cozumu varmı
Cnm süt gelmiştir artık ondan öyle .. benimde 1 gün öyle oldu sonra normale döndü. İlk bendede acı oldu ama sonra yara vs olmadan atlattık şükür .. krem vs sür istersen . Birde ağzına tam alabilse canın yanmaz ..

Kızlar bugün 17. Günümüz ve göbeğimiz hala düşmedi . Günde 3 kez falan alkol sıkıp etrafını gazla bezle sarar gibi yapıp bırakıyorum ... bu kadar geç düşen varmı ?

Dün gece toplamda 4 saat gaz sancısı ile kıvranan oğluma biogaiya aldırttım eşime. inş bu gece ağlamaları azalır ;(

Benim kadar depresyona giren varmıdır acaba?

çok sık mı yıkıyorsun..
bende giriyordum ramak kalmıştı toparladım çok zor evet ama herşeyin düzene gireceği günler gelecek Allah yardımcın olsun bebeğinin sana ihtiyacı var güçlü olmak zorundayız

23.30dan beri devam eden gece mesaim 3 dakkaya bi sancıdan kıvrılan bebeğimi ayağımda sallayarak devam ediyo....
Sıradaki parça tüm uyurgezerlere gelsin
Bizde kötüydük bu gece .. ben eşim ve kv dönüşümlü sakinleştirmeye çalıştık . Ağlaması çok ciddi değil ama kıvranması beni mahvediyor. İçimi acıtan Onu rahatlatamamak ;( ve beni ilk günden depresyona sokan kv nin daha 23 gün bizimle kalması ;(( benim streste sanırım oğlumda gaz yapıyor ;(

çok sık mı yıkıyorsun..
bende giriyordum ramak kalmıştı toparladım çok zor evet ama herşeyin düzene gireceği günler gelecek Allah yardımcın olsun bebeğinin sana ihtiyacı
haftada 2 kez yıkanıyor . Hemşirenin göbeği kesmesi yada kordonun kısa uzun olması ile alakalı diye duydum .. umarım herşey düzelecek kv de oğlumla alakalı konuşmadığı sürece sorun yok .. sağol Cnm

ayrıca rezene içiyor musun.? sütündne geçer hem sakinleşir hem rahat gaz çıkarır.. eğer çok çok huzursuzlanırsa 1 -2 çay kaşığı verdim çok derin uyudu .. istersen doktoruna sor rezeneyi

Benim oğlumun da 15. Gün düştü. Bir kısmı kaldı doktoru normal dedi ama içime dönmedi genel cerraha gosterdim. Enfeksiyona açık olduğunu söyledi sarı lekeler görüyordum zibininda. Bir hafta baticon uygulayin gecmezse küçük bir operasyonla içte kalan parçayı alcaz dedi. Çok şükür kapandi. Salı kontrolü var. Bence bir gosterin. Günde iki kez alkol uygulamistik.
Şu an 28 gunluguz.
Bir de gaz sancısı çok diye doktora götürdüm. Aslında pipisinin ucu çok darmis. Ürolog geri çevirdi iki gün rahat etti. Haftaya sünnet ettiricez. Doktor erkek bebeklerin yüzde sekseninde yaşanan bir problem olduğunu genellikle gaz sancısı ile karıştırıldığını söyledi.
Kolaylıklar diliyorum.

Dun gun boyu agladi neredeyse kac kere altini degistirdim bilmiyorum herhalde 20yi gectik. Bi damla sari leke ile ortalik kalkıyor... gece saat 2 ye kadar her altini temizleyip emzirip gaz cikarisimda hadi simdi uyuyacak deyip 10 dk sonra tekrar ağlaması ile baslado döngü. Emzirirken guzel uyuyor gazini cikarip yatirdim hemen 5 dk da geri uyandi aglayarak. Aşıdan mi pisikten mi artik anlamadim ikisi de birbirine karisti. 2 den sonra bi uyumusuz 7 ye kadar hemen emzirip altini temizleyip yatirdim yine 10 a kadar uyudu cok şükür dinlendi dinlendirdi. Tabii ki bezinde kaka yoktu uoksa o kadar uyuyamazdı. Krem uzun süre kalınca pisikte biraz daha pembe duruyordu bu sabah insaaallah gecer artik.

Benim kizimin gobegi 13. Gun dustu. 3 gun falanda sulanma gibi bisey oldu babusol diye biseyle pansuman yaptik. Kizimada 3 farkli damla degistirdik hala gazi bitmedi. Depresyona ben dogurmadan girmistim hala artarak devam ediyor. Cevremizdeki insanlar yuzunden.

2940 grm dogdu canım 50 cm 37+4 haftalık dogmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…