2017 Şubat Anneleri

dr bana allerjik olabilir falan da demedi. kontrolde gecmezse yine sorcam

yalniz degilsin ki bebiskon var. iyi ki var. biricik bebisinle ilgilenirken vaktin nasil gectigini anlamazsin bile.. bebek bakimi konusunda da korkma. sen onun annesisin kimseye ihtiyacin yok. bende ilk bebegimde yalniz kalmistim. kendim herseyi ile ilgilendigim icin daha mutluyum hala.

Seninkiyle ayni seymi bilmiyorum ama benim kizimdada olmustu ilk gunden. Dr coresatin diye bitkisel bi krem verdi annenin memesiyle yuzun temas etmesinden oluyormus. Krem o kadar iyiki surdukten 10 dk sonra gecti hemen.

Banada 40 ciksin duzelir dediler suan 50 gunluk kizim ama sanki daha fena simdi. Simdide diyorlarki 3 ay ciksin.

Eşim izinliydi ve kardeşim gibi sevdiğim bir arkadaşım vardi bir haftaya kadar,ilk yalnız kaldığım gün baya ağladım:) şimdi ise alıştım sayılır. Eşim gece 12 de geliyor işten sadece kolum yorulunca keşke olsa diyorum onun dışında etrafta boş boş konuşan insanlardansa yalnızlık daha iyi

Şu kart özcan deniz neden hâlâ çiçeği burnunda damat rolü oynarki....
Memlekette adam mı kalmadı..
Bi de kıza cilve yapmıyo mu 50 yaşında herif.
Iyy içim şişti...
o cilve sahnesinde benim de midem kalktı..saçı başı ağarmış adam fıstık gibi oyuncular var onlar oynasa ya

Şu kart özcan deniz neden hâlâ çiçeği burnunda damat rolü oynarki....
Memlekette adam mı kalmadı..
Bi de kıza cilve yapmıyo mu 50 yaşında herif.
Iyy içim şişti...
Bende ayni seyi düşündüm dun aksam bi 5 dk bakınca

Akşam Saltuk Buğrayı anneme bırakıp eşim ve oğlumla avm'ye gideceğiz.
Çok heyecanlıyım valla :)))
Şaka bi yana uzun bir aradan ve sıkıntılardan sonra 1-2 saatlik değiliklik iyi gelecek...
Bebeğime kıyafet de bakacağım çıkmışken ama nerde güzel erkek kıyafetleri var bilemiyorum.
Son günlerde dışarı çıkan ,tavsiyesi olan var mı acep ?

bizde de var canim aynısı. Aile hekimi sorun olmadığını söyledi. Salı günü 1 ay kontrolümüz var o zaman ne diyecek bakalım doktor artı konak da çıkıyor sanırım biz de

Aynen yaşıyorm kafasının içinde var annem isilik dedi bir ay kontrolunde sorcam.. Ben sag tarafa yatırıodm sag taraftar daha cok sıcaktan diye düşündüm

Canım ince giydiriyorum. Dr da isilik olmadığını söyledi ama ilaçta vermedi. Senin sütünden geçiyor hormonların düzelince geçer dedi. İlaç alıp sürsem diyorum ama eller sürekli yanaklarda elleri ilaç olup ağzına götürür diye birşeyde sürmedim. Giderek artması endişelendiriyor beni. Bende egzema var. Allah korusun bebeğede geçmiştir diye ödüm kopuyor. Ben dayanamıyorum bebek neyapar.

Seninkiyle ayni seymi bilmiyorum ama benim kizimdada olmustu ilk gunden. Dr coresatin diye bitkisel bi krem verdi annenin memesiyle yuzun temas etmesinden oluyormus. Krem o kadar iyiki surdukten 10 dk sonra gecti hemen.

Bende alıp deniyeyim. Çok sağol.

bizde de var canim aynısı. Aile hekimi sorun olmadığını söyledi. Salı günü 1 ay kontrolümüz var o zaman ne diyecek bakalım doktor artı konak da çıkıyor sanırım biz de

Çoğu kişi yaşıyor bunu ozaman. Biran önce geçer inşallah.
Aynen yaşıyorm kafasının içinde var annem isilik dedi bir ay kontrolunde sorcam.. Ben sag tarafa yatırıodm sag taraftar daha cok sıcaktan diye düşündüm

Sarıp sarmalasam, kalın giydirsem yada ev cok sıcak olsa isilik evet derim ama bir kat kıyafet giydiriyorum. Geçer inşallah biran önce.

Şu instegramdaki annelerin bebekleri ne sakin. Bizimkinin sırtı yer görmesin kıyamet kopuyor. Birde evleri tertemiz düzenli. Benim evde heryer heryerde. Birde gezip duruyorlar ben daha camdan kafamı uzatmadım. Az uyusa temizlik yemek o bu derdine düşüyorum. Anormallik bende mi? Sizler nasılsınız?

Bende kaşlarinda fark ettim beyaz elimle çıkartıyorum konak mi olacak acaba zeytinyağı süreyim bakayim gececek mi

Olmuyo ki işte canım öyle çocuk uyuyo diye çıkaramadım ona bile teyze giderken çocuğu da göremedik ama diye laf vurarak gitti ama umrumda değil ben çektim kaç gün yavrumla kimse bilmiyo

Canım millet şaşmış bebek görmeye gelmek için. Az bekleseler iyileşsek de gelseler olmaz sanki...

Ben geçen gün unutup nohut bile yedim... hiçbirşey olmadı biraz da psikolojik galiba... bana bir arkadaş eşine söyle sana herşeye izin veriyorum yiyebilirsin desin o zaman birşey dokunmaz size demişti batıl inanç ama olsun dedirttim eşime

Benim kv ve kp de aynı şeyi yaptılar canım... daha bir de eşime almasınlar dedikçe inadına götürüp onların kucağına veriyor yavrularımızı bizden başka düşünen YÖK ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…