2017 Şubat Anneleri

aynısı oldu bebegım bır haftalıkken cay bardagına yarım su koy bır cay kasıgı karbonat at pamukla sılıp kurula yuzunu ıkı gun sonra ayna gıbı oldu benımkınde sade yuzunde cıktı alnında yanaklarında sıldm hemen gectı

cok kotu calışan bı ınsandım evde tek kalmak zulum bana kahvaltı bıle yarım yamalak yapıorm annem yakın allahtn ıkı gunde bı cagırıorum gelıo yıkamaya falan yalnızlık cok zorr

kızlar bebelerin uykuya dalmasi için pratik birseyler yok yokmu nefesim kesildi

Canım gaz büyük ihtimalle benim ki de öyle ve biz aç galiba diye sussun diye üst üste verdiğimiz için de fazla gelip çıkarıyorlar bende aynı durumdayım ve ne yapacağımı da bilmiyorum ins bu durum uzun sürmez

bn de yalnız kalmaktan korkuorum cnm 18 gunluk olduk ama daha cok yeniyiz bnce haftaici annem haftasonu kv geliyor ama annemi en az 40a kadar yatili cagiracam çünkü eşimn işleri yoğun gece de uyuyamior bebekle yatınca

Bende kaşlarinda fark ettim beyaz elimle çıkartıyorum konak mi olacak acaba zeytinyağı süreyim bakayim gececek mi
bi kaşımızda sarı gibi kalıntı var konak sanırım. canım zeytinyağı saf olmasi lazim. Asidik ya direk kullanmak doğru olmayabilir bi araştır istersen

Nekodan da çok memnunum 4momstanda :)
Geçen gün oğlan slingdeyken ütümü yaptım o esnada uyudu götürüp yatırdım

4momsda güzel gaz çıkartıyor sürekli sallandığı için ayrıca white noise sesleri de bazen uyumasına yardımcı oluyor

bn de yalnız kalmaktan korkuorum cnm 18 gunluk olduk ama daha cok yeniyiz bnce haftaici annem haftasonu kv geliyor ama annemi en az 40a kadar yatili cagiracam çünkü eşimn işleri yoğun gece de uyuyamior bebekle yatınca
Günaydın Cnm bizde 18 günlük olduk . 22 şubattamı Doğum yapmıştın sende? Ben korkmuyorum yalnız kalmaktan ama 40 ın sonuna kadar kv bende .. 40 dan sonra sorun olmaz aslında yavrularımıza ve onlar bize çoktan alıştı..

Özelde 100lira dedikleri bakırdır oda takım ücreti malzemeyi (bakır olan için söylüyorum) devlet ücretsiz veriyor sağlıkocağında da devlet hastanesinde de ücretsiz taktırabilirsin kansızlık yoksa adetin çok fazla ve uzun sürmüyorsa bakır ideal taktırabilirsin diğer ria benim yaşadığım şehirde 400 özelde
devlet hastanesinde rapor çıkartıp ücretsiz takıyorlar o da kanaması çok olan bayanlar için falan çünkü bakırın aksine progestin hormonundan dolayı oda kanamanı azaltıyor.

Süt alerjisinde dediğin tarz sivilceler olabilir daha çok ağız çevresi ve popoda oluyor sütün yağlıysa da olabilir hemrn endişelenme gaitasında kanıda sen göremeyebilirsin onun için test yapıyorlar takip et hala artış gösteriyorsa dr gitmekte yarar var en azından ne olduğunu öğrenirsin için rahatlar benim ilk çocuğumda da vardı aynı sivilceler gaitada kanda çıkmıştı testte ama süt alerjisi çıkmadı babamızın çok ciddi alerjisi var (öyle ki hamamböceğine bile) oğlumun kan testindeki seviyesi yüksekti yediğim bazı yiyecekler onda böyle bir etki yapıyordu zamanla anlayıp biliyorsun neyin olduğunu

Ben oğlumda aziz bebedeb alıyordum kayseriparkta hala açık mı bilmiyorum ama soobede indirim var %50 mothercarede de indirim var %50 mesaj biraz geç oldu ama

genelde 4.aydan sonra azalip bitiyor. kaldi surada 3 ay.

Ben oğlumda aziz bebedeb alıyordum kayseriparkta hala açık mı bilmiyorum ama soobede indirim var %50 mothercarede de indirim var %50 mesaj biraz geç oldu ama
Ben de maminodan aldım geçen gün forumda var nedense mothercarede hiçbir şey bulamıyorum. Maminoya bayılıyorum hen kalitesi hem tarzları çok tatlı :)

Ben bir araştırayım iyice eminim çok faydası oluyordur. Bebişi sallaması falan çok vakit kazandırır diye düşündüm :) güle güle kullanın

Cnm bizim park yatakta vs sallarken pek uyumuyo . Anne göğsünün ortasına kafayı koyarak yada emzirir gibi ayakta göğsüme yaslayarak çok çabuk dalıyor . Gerçi Denemiştir muhakkak
Aynı ya. Anne yanı beşiği aldım sallanıyor ne güzel diye. Bas bas bağırıyor orda:)) ayağıma alınca susuyor.

Dün kesintisiz 4 saat ağladı kuzum,gerçekten kafayi yiyecek gibi oluyorum napacağımızı şaşırdık. Gaz yapıcı şeyler yemiyorum neden bu kadar ağlıyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…