aynısı oldu bebegım bır haftalıkken cay bardagına yarım su koy bır cay kasıgı karbonat at pamukla sılıp kurula yuzunu ıkı gun sonra ayna gıbı oldu benımkınde sade yuzunde cıktı alnında yanaklarında sıldm hemen gectıKızlar benim bebeğimin yüzünde alerji gibi kızarıklıklar ve isilik gibi ucu iltihaplı sivilceler çıktı. Tüm yüzünü kapladı. Başka yerinde yok. Yüz ve kafasında var. Dr benim sütümden geçiyordur dedi üzerinde durmadı ama giderek artıyor. İnek sütü alerjisi olanlarda olabiliyormuş ama buda tek başına belirti değilmiş. Kanlı kaka olması gerekiyormuş. Çok şükür öyle bir durumda yok. İlaçta vermedi. Yaşayanınız varmı böyle bir durum.
cok kotu calışan bı ınsandım evde tek kalmak zulum bana kahvaltı bıle yarım yamalak yapıorm annem yakın allahtn ıkı gunde bı cagırıorum gelıo yıkamaya falan yalnızlık cok zorrSelam kızlar uzun zamandır yokum. Güzel bir doğunun ardından kötü 1 hafta geçirdim kv ile birbirimize girdik evimin düzeni gitti ben kavga ettim annem suçlu oldu. Nedense annemi hazmedemiyor kadın Ayyy dikkat çekmek için krizler bile geçirdi. 3 günlük bebeğime dünyayı bana zindan etti. Kocami doldırmağa calisti.başardı da neyse çok şükür gitti ama hala annemi sucluyor hasta kadın ne diyim. Çok sükür o gitti evime huzur geldi tekrar. Bir kez daha şükrettim uzaktayız diye.
Bu arada benim bebis geceleri memeden kalkmak istemiyor bende resmen yorgunluktan gözüm açık uyuyorum. Şimdilik annem var alıyor kızı beni dinlendiriyor ama pazar dan sonra yalnız kalacam ne yapacam diye düşünüyorum. Benim gibi yalnızlıktan korkan var mj. Nasıl başa cikiyorsunuz
Ayy benden de kan geldi bir kere çok fazla artık az az geliyor diye çok takmadım acaba benim de mi yırtıldı
Canım gaz büyük ihtimalle benim ki de öyle ve biz aç galiba diye sussun diye üst üste verdiğimiz için de fazla gelip çıkarıyorlar bende aynı durumdayımKızlar bebeğim bugün 5 kere kakasını yaptı. Sürekli gaz çıkardı ve hala bağırıyor ayaklarını çekerek. Emzirdim memede çok ağladı. Sağılmış sütüm vardı yetmedi diye onu verdim şu an ayağımda sallıyorum sürekli ağlıyor uyuyamadı. Gaz mıdır desem sürekşi çıkarıyor. Üşütmüş olabilir mi
bn de yalnız kalmaktan korkuorum cnm 18 gunluk olduk ama daha cok yeniyiz bnce haftaici annem haftasonu kv geliyor ama annemi en az 40a kadar yatili cagiracam çünkü eşimn işleri yoğun gece de uyuyamior bebekle yatıncaSelam kızlar uzun zamandır yokum. Güzel bir doğunun ardından kötü 1 hafta geçirdim kv ile birbirimize girdik evimin düzeni gitti ben kavga ettim annem suçlu oldu. Nedense annemi hazmedemiyor kadın Ayyy dikkat çekmek için krizler bile geçirdi. 3 günlük bebeğime dünyayı bana zindan etti. Kocami doldırmağa calisti.başardı da neyse çok şükür gitti ama hala annemi sucluyor hasta kadın ne diyim. Çok sükür o gitti evime huzur geldi tekrar. Bir kez daha şükrettim uzaktayız diye.
Bu arada benim bebis geceleri memeden kalkmak istemiyor bende resmen yorgunluktan gözüm açık uyuyorum. Şimdilik annem var alıyor kızı beni dinlendiriyor ama pazar dan sonra yalnız kalacam ne yapacam diye düşünüyorum. Benim gibi yalnızlıktan korkan var mj. Nasıl başa cikiyorsunuz
bi kaşımızda sarı gibi kalıntı var konak sanırım. canım zeytinyağı saf olmasi lazim. Asidik ya direk kullanmak doğru olmayabilir bi araştır istersenBende kaşlarinda fark ettim beyaz elimle çıkartıyorum konak mi olacak acaba zeytinyağı süreyim bakayim gececek mi
Nekodan da çok memnunum 4momstanda :)Bugün neko sling sipariş verdim kızlar. Salıya gelir herhalde. Çok rahat edeceğim diye umutla aldım:)) annem de gidince ve işler bana kalınca bu şekilde rahat ederiz inşallah.
Bir de size sorum olacak, 4mom mamaroo kullanan/almayı düşünen/fikri olan var mı? Açıkçası aşırı pahalı. 2. Elleri bile 700den başlıyor ama kullanan herkes çok memnun görünüyor. Gerçekten büyük rahatlık olur mu yoksa çok gerekli değil mi merak ediyorum.
Cnm bizim park yatakta vs sallarken pek uyumuyo . Anne göğsünün ortasına kafayı koyarak yada emzirir gibi ayakta göğsüme yaslayarak çok çabuk dalıyor . Gerçi Denemiştir muhakkakkızlar bebelerin uykuya dalmasi için pratik birseyler yok yokmu nefesim kesildi
Günaydın Cnm bizde 18 günlük olduk . 22 şubattamı Doğum yapmıştın sende? Ben korkmuyorum yalnız kalmaktan ama 40 ın sonuna kadar kv bende .. 40 dan sonra sorun olmaz aslında yavrularımıza ve onlar bize çoktan alıştı..bn de yalnız kalmaktan korkuorum cnm 18 gunluk olduk ama daha cok yeniyiz bnce haftaici annem haftasonu kv geliyor ama annemi en az 40a kadar yatili cagiracam çünkü eşimn işleri yoğun gece de uyuyamior bebekle yatınca
Özelde 100lira dedikleri bakırdır oda takım ücreti malzemeyi (bakır olan için söylüyorum) devlet ücretsiz veriyor sağlıkocağında da devlet hastanesinde de ücretsiz taktırabilirsin kansızlık yoksa adetin çok fazla ve uzun sürmüyorsa bakır ideal taktırabilirsin diğer ria benim yaşadığım şehirde 400 özeldeYuh hormonlu olani plastik oln ria degilmi ona demiuolarmi hormonlu diye vallaha pahaliymis bizim burda ria takiyo ozelde 100 lira ama plastikmi bakirmi bilmiyom dur ben iyice arastirayim devletteki drum bana bakiri onerdi o daha saglikli ilk 3 ay ara kanamalar ve azcik artis oluyo dedi ama sonra duzene giriyo dedi en sagliklisi bakir ende bakir taktim dedi ben iyice bakayim su drumua
Süt alerjisinde dediğin tarz sivilceler olabilir daha çok ağız çevresi ve popoda oluyor sütün yağlıysa da olabilir hemrn endişelenme gaitasında kanıda sen göremeyebilirsin onun için test yapıyorlar takip et hala artış gösteriyorsa dr gitmekte yarar var en azından ne olduğunu öğrenirsin için rahatlar benim ilk çocuğumda da vardı aynı sivilceler gaitada kanda çıkmıştı testte ama süt alerjisi çıkmadı babamızın çok ciddi alerjisi var (öyle ki hamamböceğine bileSiliyorum ama hiç azalma yok giderek artıyor. Ben dahil Öptürmüyorumda kimseye.
Ortam sıcak değil. Kalında giydirmiyorum. İsilik değil alerjik gibi duruyor. Ilık suyla siliyorum bende. Kimseyede öptürmüyorum. Hergeçen gün artıyor.
Ben oğlumda aziz bebedeb alıyordum kayseriparkta hala açık mı bilmiyorum ama soobede indirim var %50 mothercarede de indirim var %50 mesaj biraz geç oldu amaAkşam Saltuk Buğrayı anneme bırakıp eşim ve oğlumla avm'ye gideceğiz.
Çok heyecanlıyım valla :)))
Şaka bi yana uzun bir aradan ve sıkıntılardan sonra 1-2 saatlik değiliklik iyi gelecek...
Bebeğime kıyafet de bakacağım çıkmışken ama nerde güzel erkek kıyafetleri var bilemiyorum.
Son günlerde dışarı çıkan ,tavsiyesi olan var mı acep ?
genelde 4.aydan sonra azalip bitiyor. kaldi surada 3 ay.Canım gaz büyük ihtimalle benim ki de öyle ve biz aç galiba diye sussun diye üst üste verdiğimiz için de fazla gelip çıkarıyorlar bende aynı durumdayımve ne yapacağımı da bilmiyorum ins bu durum uzun sürmez
Ben de maminodan aldım geçen gün forumda var nedense mothercarede hiçbir şey bulamıyorum. Maminoya bayılıyorum hen kalitesi hem tarzları çok tatlı :)Ben oğlumda aziz bebedeb alıyordum kayseriparkta hala açık mı bilmiyorum ama soobede indirim var %50 mothercarede de indirim var %50 mesaj biraz geç oldu ama
Ben bir araştırayım iyice eminim çok faydası oluyordur. Bebişi sallaması falan çok vakit kazandırır diye düşündüm :) güle güle kullanınNekodan da çok memnunum 4momstanda :)
Geçen gün oğlan slingdeyken ütümü yaptım o esnada uyudu götürüp yatırdım
4momsda güzel gaz çıkartıyor sürekli sallandığı için ayrıca white noise sesleri de bazen uyumasına yardımcı oluyor
Aynı ya. Anne yanı beşiği aldım sallanıyor ne güzel diye. Bas bas bağırıyor orda:)) ayağıma alınca susuyor.Cnm bizim park yatakta vs sallarken pek uyumuyo . Anne göğsünün ortasına kafayı koyarak yada emzirir gibi ayakta göğsüme yaslayarak çok çabuk dalıyor . Gerçi Denemiştir muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?