- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
cok kalabalikmis.
bende weewell alacagim bulurum insallah. 2.ay asisindan once almak istiyorum. 2.ayda karma asi yapiyorlar. atesini cok olcerim o zamn. ben daha once chico atesolcer kullanmistim bozuldu artik vadesi doldu sanirim. benim kvalidede problemli.sen oglumu aldin benden demisti bana bir keresinde.hala gulerim lafina.
Utanmaz gelino değil de yatak odasına girmesi ne ya ben olsam parçalarım heralde
canım ütü ile havlu veya battaniyesini buharsız ütüle ayaklarını karnına kadar içine sar kucağina al ben öyle yapıyorum sıcakta sancısı geçiyor hemde mıyışıp uykuya daha kolay dalıyorDün kesintisiz 4 saat ağladı kuzum,gerçekten kafayi yiyecek gibi oluyorum napacağımızı şaşırdık. Gaz yapıcı şeyler yemiyorum neden bu kadar ağlıyor anlamıyorum
uyudumu peki.Slm kızlar bugün de güne güzel başlayamadım kv çocuğu gasp etti vermiyoannem çocuğu uyutabiliyo diye rekabete girişti çocuğu uyutacam diye yüksek sesle pışpışlayıp sallıyo kafa kalmadı hiçbirimizde.
Onuda denerim canım sağol,öylede yapsak kolunu çıkartmaya çalışıyor gerçi.Dün denemediğimiz şey kalmadı elim ayağım dolanıyor,bağıra çağıra ağlıyor resmencanım ütü ile havlu veya battaniyesini buharsız ütüle ayaklarını karnına kadar içine sar kucağina al ben öyle yapıyorum sıcakta sancısı geçiyor hemde mıyışıp uykuya daha kolay dalıyor
bzm 6.gunde dustu sonra kan olup kabuk oldu banyodan sonra kabuk cikti sonra tekrar kanamis tekrar kabuk oldu doktora gittigimizde normal bi sikinti yok bisi kullanmayin dedi kabugu eliyle cikardi son bi kac gündür de cok az kanamis öyle oyle iyileşiyor galiba..Benim kızımın da 15 gün düştü yani dün , sizin dediğiniz gibi bir parçsı kurumamış dışa doğru görünüyor zıbınlarında leke var batikon sürsem mi diye düşünüyordum. Çevresine mi yoksa göbek deliğine mi sürüyorsun birde gazlı bezle kapattın mı yoksa açıkta mı kaldı. Benim dr hiçbişey söylememişti ne sürelim ne yapalım diye bende buralara baķıp akıl alıyorum.
bn 18. gundeyim hep sagarak veriorum arti mama veriorum.. bnm de yeni yeni tutmaya basladi memeyi ama keyfine doymalik değil..emzirememek çok zor seni iyi anliorum ama seninki meme tutmus en azindan ilk basta iyiles yine tutat sütun de azalmaz endiselenme..Kızlar anlatmıştım önceki gün kanamıştı meme ucum ve dün ve bugün hep sağıp verdim birde mama verdim akşam dedim biraz iyilesmis ucu memeye taktım verdim almıyor allahım niye bu emzirme kabusum oldu off off sagmakla azalmaz değil mi? Kiyamiyorum çok ağlıyor bitiyor bakıyorum almıyor sağıp veriyorum
yatakta asla durmuyor saklanmaktan hoşlanmıyor ciglik atiyor kucağında uyuyo indirir indirmez kalkıyor ağlıyor bazen iki emzirme süresi arası kucağımda bende halsizim zaten çok kilo vermişim bünyede zayıfladı kucakta 4 saat durur mu öyle durmak istiyorCnm bizim park yatakta vs sallarken pek uyumuyo . Anne göğsünün ortasına kafayı koyarak yada emzirir gibi ayakta göğsüme yaslayarak çok çabuk dalıyor . Gerçi Denemiştir muhakkak
Tam sopalik yatak odasına o şekilde dalmak ne yaBu kv milleti bir alem vallahi
Bir gün de üstümü değiştirirken tak diye girdi ne yapıyorsun üstümü değiştiriyorum dedim ha tamam demişti insan bir kapı çalar di mi
Memeyi tutmadı uç ile tuttu şimdi onuda istemiyorcbm sıkma kendini bak
bn 18. gundeyim hep sagarak veriorum arti mama veriorum.. bnm de yeni yeni tutmaya basladi memeyi ama keyfine doymalik değil..emzirememek çok zor seni iyi anliorum ama seninki meme tutmus en azindan ilk basta iyiles yine tutat sütun de azalmaz endiselenme..
Evet yeğenim de kolik ti ama o baya fenaydi şükür benimki o kadar değil ve sanki bugün azaldı gibi ama yeğenim 4-5 aydan sonra düzelmiştigenelde 4.aydan sonra azalip bitiyor. kaldi surada 3 ay.
Ayyyy çok güldüm bunaSlm kızlar bugün de güne güzel başlayamadım kv çocuğu gasp etti vermiyoannem çocuğu uyutabiliyo diye rekabete girişti çocuğu uyutacam diye yüksek sesle pışpışlayıp sallıyo kafa kalmadı hiçbirimizde.
Canım vala bende de program var sözde kolik bebekler için sesleri açıyorum duymuyor bile kendi bağırmasından,bir an önce şu günlet geçsin istiyorum. Okadar ağlıyor ki içim gidiyorKızlar bilmiyorum denediniz mi kolik seslerini indirdim bugün sabahtan beri o sesle uyuyo rastlantı mı yoksa sesle mı alakalı bilmiyorum ama mizmizlaniyo hemen sesi açıyorum dalıyor tekrar bı deneyin isterseniz denemediysenis pişik için de arkadaş söyledi margarin iyi geliyo diye oğlumun makat kısmında ufak ama biraz derin bir pişik vardı kaç gündür krem sürdüğüm halde aynı duruyodu dünden beri margarin sürdüm gerçekten de azaldı
Öyle yapmak lazım böylerine benim de odama geldi kocam yatağımdayken bebek uyumuyosa alayım dedi bende uyucak gece uyumadı dedim çekti gitti evine trip attı kıçmın kenarı:)Araştırdım canım neler varmış bilmediğimteşekkür ederim paylaştığın için :)?
Ben de weewell in aldım 20-30 tl birşeydi koltuklarından ölçüyor henüz kullanmadım inşallah da gerek kalmaz ama ortalama bir ürün gibi gözüküyor ben de çok para vermek istemedim.
Aynı benimkibizi hiç başbaşa bırakmıyor lak diye yatak odamıza giriyordu ben de baktım olmuyor kıskandırmak için onun yanında kocamın dizine yattım boynunu öptüm sarılıp oturdum birkaç gün oh oh Çan'ıma değsin
Benimki çok ileri boyutta değil çok şükür mesela bugün biraz daha sakin ama yeğenim ileri boyutta kolikti 4-5 ayda düzeldiCanım vala bende de program var sözde kolik bebekler için sesleri açıyorum duymuyor bile kendi bağırmasından,bir an önce şu günlet geçsin istiyorum. Okadar ağlıyor ki içim gidiyor
Sanırım benim ileri boyuttaBenimki çok ileri boyutta değil çok şükür mesela bugün biraz daha sakin ama yeğenim ileri boyutta kolikti 4-5 ayda düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?