Ben geçen gün unutup nohut bile yedim... hiçbirşey olmadıbiraz da psikolojik galiba... bana bir arkadaş eşine söyle sana herşeye izin veriyorum yiyebilirsin desin o zaman birşey dokunmaz size demişti batıl inanç ama olsun dedirttim eşime
ayy yeminle dayaklıklar benim hastaneden çıktığımın ertesi günü eşimin 2 amca kızı 2 çocuğu kaynanaları, yetmezmiş gibi büyük görümcem kocası kaynanası ve çocuğuyla çıktı geldiler evde de kv ve küçük görümcemle ne mutlu bir aileydikBu insanlar neden bu kadar düşüncesiz acaba 2 gündür 2 saatlik uykum var nerdeyse oğlum çok huysuzlasti kendini de beni de mahvetti çok üzülüyom bişey yapamıyorum diye sırtım berbat zor duruyorum ayakta zaten hastaneden yeni çıktık veeeeeee eşim aradı teyze oğlu aramis biz geliyoruz diye 3 bebeleri var 2 si küçük teyzesi eniştesi oğlu gelini ve çocuklar ve annem onlara hizmet edemez ettirmem de zaten ben desen çocuğu çıkarma Dedi Dr odama kapancam gelirlerse yok diyemem cikmasam kim hizmet edecek ya lohusa kadının yanına 40 çıkmadan kiiiii bebeğim hastaneden yeni çıkmış bide insan bi dusunur yada tlfn da bi sorar dimi bebek nasıl elif nasıl musait mısınız diye
bebeklerin atak donemleri olurmus. belki ondandir. internetten atak donemlerine bakabilirsiniz.
kizlar ates olcer alicam. nasil birsey alayim? siz ne aldiniz? hem uzun vadeli kullanayim hem fiyati uygun olsun istiyorum.
Hayır bilerek yapıyo inan duygusallıkla alakası yok çocuğu bıraktı koşarak kapıya gitti ben kapının yanında olmama rağmen sen çocuğun yanına git dedi bana kıskanç köpek karı
Benim kızımın da 15 gün düştü yani dün , sizin dediğiniz gibi bir parçsı kurumamış dışa doğru görünüyor zıbınlarında leke var batikon sürsem mi diye düşünüyordum. Çevresine mi yoksa göbek deliğine mi sürüyorsun birde gazlı bezle kapattın mı yoksa açıkta mı kaldı. Benim dr hiçbişey söylememişti ne sürelim ne yapalım diye bende buralara baķıp akıl alıyorum.Benim oğlumun da 15. Gün düştü. Bir kısmı kaldı doktoru normal dedi ama içime dönmedi genel cerraha gosterdim. Enfeksiyona açık olduğunu söyledi sarı lekeler görüyordum zibininda. Bir hafta baticon uygulayin gecmezse küçük bir operasyonla içte kalan parçayı alcaz dedi. Çok şükür kapandi. Salı kontrolü var. Bence bir gosterin. Günde iki kez alkol uygulamistik.
Şu an 28 gunluguz.
Bir de gaz sancısı çok diye doktora götürdüm. Aslında pipisinin ucu çok darmis. Ürolog geri çevirdi iki gün rahat etti. Haftaya sünnet ettiricez. Doktor erkek bebeklerin yüzde sekseninde yaşanan bir problem olduğunu genellikle gaz sancısı ile karıştırıldığını söyledi.
Kolaylıklar diliyorum.
@guzelimm aynı dertten muzdaribim aptallık ettim beş altı gün kabız oldum pek umursamadım taki kan gelene kadar sanırım bemde makat yırtılığı oldı sonra form çay bile içtim yeterki geçsin ac karnına her gün bir kaşık zeytinyağı birde.. Şimdi kan ve acı azaldı
Dışardan gelen araba seslerini bebek ağlama sesine benzetiyorum
Sıyırdımmı acaba
Siliyorum ama hiç azalma yok giderek artıyor. Ben dahil Öptürmüyorumda kimseye.
Ortam sıcak değil. Kalında giydirmiyorum. İsilik değil alerjik gibi duruyor. Ilık suyla siliyorum bende. Kimseyede öptürmüyorum. Hergeçen gün artıyor.
Benim kızımın da 15 gün düştü yani dün , sizin dediğiniz gibi bir parçsı kurumamış dışa doğru görünüyor zıbınlarında leke var batikon sürsem mi diye düşünüyordum. Çevresine mi yoksa göbek deliğine mi sürüyorsun birde gazlı bezle kapattın mı yoksa açıkta mı kaldı. Benim dr hiçbişey söylememişti ne sürelim ne yapalım diye bende buralara baķıp akıl alıyorum.
cok kalabalikmis.ayy yeminle dayaklıklar benim hastaneden çıktığımın ertesi günü eşimin 2 amca kızı 2 çocuğu kaynanaları, yetmezmiş gibi büyük görümcem kocası kaynanası ve çocuğuyla çıktı geldiler evde de kv ve küçük görümcemle ne mutlu bir aileydikevde nefes alacak yer yok 3 günlük çocuğun başına yığılmak ne Benim tarafım erken diye gelmediler. Annem biraz beklesinler diye engelledi. Çıkarma çocuğu emziriyorum de huzursuz de, ben öyle yaptım giderlerken şöyle bir kapıdan gördüler.
bende weewell alacagim bulurum insallah. 2.ay asisindan once almak istiyorum. 2.ayda karma asi yapiyorlar. atesini cok olcerim o zamn. ben daha once chico atesolcer kullanmistim bozuldu artik vadesi doldu sanirim. benim kvalidede problemli.sen oglumu aldin benden demisti bana bir keresinde.hala gulerim lafina.Araştırdım canım neler varmış bilmediğimteşekkür ederim paylaştığın için :)?
Ben de weewell in aldım 20-30 tl birşeydi koltuklarından ölçüyor henüz kullanmadım inşallah da gerek kalmaz ama ortalama bir ürün gibi gözüküyor ben de çok para vermek istemedim.
Aynı benimkibizi hiç başbaşa bırakmıyor lak diye yatak odamıza giriyordu ben de baktım olmuyor kıskandırmak için onun yanında kocamın dizine yattım boynunu öptüm sarılıp oturdum birkaç gün oh oh Çan'ıma değsin
Oğluşum akıllı lık yaptı onlar gelene kadar uyumayan çocuk onlar girdi uyudu ve onlar gitti uyandı akıllı çocukayy yeminle dayaklıklar benim hastaneden çıktığımın ertesi günü eşimin 2 amca kızı 2 çocuğu kaynanaları, yetmezmiş gibi büyük görümcem kocası kaynanası ve çocuğuyla çıktı geldiler evde de kv ve küçük görümcemle ne mutlu bir aileydikevde nefes alacak yer yok 3 günlük çocuğun başına yığılmak ne Benim tarafım erken diye gelmediler. Annem biraz beklesinler diye engelledi. Çıkarma çocuğu emziriyorum de huzursuz de, ben öyle yaptım giderlerken şöyle bir kapıdan gördüler.
Aynen kuzum ya sanki kaçıyoz bide benim yavrum daha yeni çıktı hastaneden yani düşüncesizlik işte başka bişey değilCanım millet şaşmış bebek görmeye gelmek için. Az bekleseler iyileşsek de gelseler olmaz sanki...
Bizde aynıyız yani şahsen ben her akşam yarın gündüz o uyuyunca bende uyucam hayaliyle yatıyorum ama nedense bi olmuyo uyuyo o ara dediğin gibi bişey yapıyorum sonra zaten yine uyanıyor emmesi alt değişimi derken kısır döngü ve ben hayaller hayatlar uyuyamıyorum yineŞu instegramdaki annelerin bebekleri ne sakin. Bizimkinin sırtı yer görmesin kıyamet kopuyor. Birde evleri tertemiz düzenli. Benim evde heryer heryerde. Birde gezip duruyorlar ben daha camdan kafamı uzatmadım. Az uyusa temizlik yemek o bu derdine düşüyorum. Anormallik bende mi? Sizler nasılsınız?
Utanmaz gelinAraştırdım canım neler varmış bilmediğimteşekkür ederim paylaştığın için :)?
Ben de weewell in aldım 20-30 tl birşeydi koltuklarından ölçüyor henüz kullanmadım inşallah da gerek kalmaz ama ortalama bir ürün gibi gözüküyor ben de çok para vermek istemedim.
Aynı benimkibizi hiç başbaşa bırakmıyor lak diye yatak odamıza giriyordu ben de baktım olmuyor kıskandırmak için onun yanında kocamın dizine yattım boynunu öptüm sarılıp oturdum birkaç gün oh oh Çan'ıma değsin
gülsuyu ile sildim bizim kıza iyi geldi canımbizde de sivilce var. yuzunu kuru tutuyorum. ortami cok sicak tutmuyorum. kimseye opturmuyorum. sakallilari deydirtmiyorum. cekirdek gibi yag yapacak sryler yemiyorum. biraz azaldi geciyor gibi. birde bebek sampuanli su ile pamukla silip kuruluyorum. emdikten sonra sut kalirsa siliyorum. daha napayim bilmiyorum..
Haha ay hiç güleceim yoktu:)))tatlım sen gene iyisin ben kedi sesini bile ağlama sesi sanıyorum işin kötüsü mart ayındayız
Bencekendi doktoru haricinde bir cerraha gösterin eğer sizi tedirgin eden bir durum varsa. Ben bu sebepten doktorunu değiştim oğlumun. Baticon u içine sürüp kurumasını bekliyorum emzirirken suruyoruz o yüzden. Epey küçüldü ve kapandı. Salı kontrolü var bakalım.Benim kızımın da 15 gün düştü yani dün , sizin dediğiniz gibi bir parçsı kurumamış dışa doğru görünüyor zıbınlarında leke var batikon sürsem mi diye düşünüyordum. Çevresine mi yoksa göbek deliğine mi sürüyorsun birde gazlı bezle kapattın mı yoksa açıkta mı kaldı. Benim dr hiçbişey söylememişti ne sürelim ne yapalım diye bende buralara baķıp akıl alıyorum.
bizdede vardı annem arko ve zeytinyağı karistirdi sürdü iki uc günde yumuşattı sonra temizledi geçtiBende kaşlarinda fark ettim beyaz elimle çıkartıyorum konak mi olacak acaba zeytinyağı süreyim bakayim gececek mi
İki gün sonra yıkadım iyice kuruladik ve baticon uyguladık sabah akşam.Yıkadınız mı düşünce acaba bebeği bizim de parça var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?