2017 Şubat Anneleri

Hanımlar merhaba, size bi sorum olucak. Kızım 1 aylık oldu ama işk 15 gün aldığı kiloyuda bugün itibariyle kaybettiğini farkettik aylık kontrolunde. Doktor kilo takibine başlattı önce anne sütüyle 3 günlük kilo alımına bakıcak. Kan tahlili temiz çıktı, idrar tahlilinde çok az iltahap çıktı ama çok etkilemez dedi doktor. Sizlerin veya etrafınızda buna benzer duyum aldığınız oldumu bu konuyla ilgili. Sabahtan beri ağlıyorum kızıma yetemedim diye.

geçmiş olsun..yaşamadım ama unutmayın ki en önemli sey sizin psikolojiniz..bebek annedeki değişimlerden inanılmaz etkileniyor..sütünüzü ve kalitesini etkileyen 3 etmen var..psikoloji uyku ve su..gerekirse mama verirsiniz ne olacak sağlıklı olun önemli olan o.

normal doğum yapıp dikişli olup ilk ilişkiyi yaşayanlar azıcık bilgi verin bana..çok korkmuş durumdayım..46 gün oldu doğum yapalı..dikişler iyileşmişmidir?

Dikiş yerlerinde sertlikler var dokunarak hepsini hissedebiliyorum 5inin de. Bir sorun mu var acaba ? 34. Gun oldu ağrı kanama filan olmamisti oysaki düştükten sonra da rahattim 15 gündür.

Uyku ve su konusunda bi sıkımtım yol ama psikolojim biraz bozuk, kendimi yetememekle suçluyorum sanırım. Hem çocuğuma hemde eşime.

Salliala K Kanatlarimruhumda ben 5 şubatta doğum yaptım dikişler 30. gun en sonuncu düştü kan bitti beyaz akıntı devam ediyor dokununca biraz sertlik var bazen iğne ucu kadar kanama oluyor peceteye gelen bu arada benim doktor baticon krem vermedi temiz ve kuru tut dedi sadece ben ilk 10 gün kadar kendim kullandım bide annemin dikiş için kremi vardı ondan kullandım hiç bakmadım dikişe esim kontrol etti pansuman yaptı bu güne dek oda dikisler kayniyor dusmus ve kapanmak üzere tek akinti gözüküyor içi artık gözükmüyor dedi ilk defa bugun dokundum 40 çıkmak üzere açıkçası çok korkuyorum ağrı hissederim diye sanırım cesaret edemem uzun süre

ince kanama bendede oluyor 34 gün oldu hala var yani ve son dikisim 30. günde düştü ve hepsi o haftadaydı nerdeyse

Bende 6 Şubat dogum günü. Ben korkmuyorum aslinda ilişkiden açıkçası bitsin istiyorum kanama artık yavas yavas baslamak istiyorum normal yaşama. Hatta kegel egzersizine başladım dikisler düşünce kaslar sikilassin diye. H sanırım ayni sertlikten bahsediyoruz. 4o dan sonra kontrole mi gitmemiz gerekiyor ben dogum sonrası ilk kontrole gidemedim görüşemedik doktorla hic

Evet benim 40ım pazartesi çıkıyor salıya randevu aldım. Smear testi yapılacak rahim kontrol edilecek. Bir de bebek için kalça ultrasonu var.

Kızlar bebeğim bugün 5 kere kakasını yaptı. Sürekli gaz çıkardı ve hala bağırıyor ayaklarını çekerek. Emzirdim memede çok ağladı. Sağılmış sütüm vardı yetmedi diye onu verdim şu an ayağımda sallıyorum sürekli ağlıyor uyuyamadı. Gaz mıdır desem sürekşi çıkarıyor. Üşütmüş olabilir mi

kizlar pisik kremini sadece pisik varken mi kullaniyorsunuz yoksa her altini actiginizda pisik olmasada kulaniyormusunuz? ben her seferinde sürüyorum.

ayaklarini karnini sicak tut. birde ayaklarini kaldir indir yavasca nazikce.
. gaz bence. aynisini benimkide yapiyor. bagirsak gazi bu bence..
ben gidecegim. 40da gel dedi. kan degerlerime falan baktiracagim. dikis kontrolu. smear falan...

Sezeryanın tam olarak nerede.
Benimki çok aşşağda sanki.tüylerin hemen başlangucında.acaba herkesinkimi orda

Bugün neko sling sipariş verdim kızlar. Salıya gelir herhalde. Çok rahat edeceğim diye umutla aldım:)) annem de gidince ve işler bana kalınca bu şekilde rahat ederiz inşallah.
Bir de size sorum olacak, 4mom mamaroo kullanan/almayı düşünen/fikri olan var mı? Açıkçası aşırı pahalı. 2. Elleri bile 700den başlıyor ama kullanan herkes çok memnun görünüyor. Gerçekten büyük rahatlık olur mu yoksa çok gerekli değil mi merak ediyorum.

ben bi kontrole gittim 1 martti alttan bakmadi tek ultrasonla bakti kanamam bitti akintım var suan bana 40da gel dedi sanirim alttan dikislere o zaman bakicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…