- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
senin kv ve kp de benimkinden kalmazBenim kv ve kp de aynı şeyi yaptılar canım... daha bir de eşime almasınlar dedikçe inadına götürüp onların kucağına veriyor yavrularımızı bizden başka düşünen YÖK ki
geçmiş olsun..yaşamadım ama unutmayın ki en önemli sey sizin psikolojiniz..bebek annedeki değişimlerden inanılmaz etkileniyor..sütünüzü ve kalitesini etkileyen 3 etmen var..psikoloji uyku ve su..gerekirse mama verirsiniz ne olacak sağlıklı olun önemli olan o.Hanımlar merhaba, size bi sorum olucak. Kızım 1 aylık oldu ama işk 15 gün aldığı kiloyuda bugün itibariyle kaybettiğini farkettik aylık kontrolunde. Doktor kilo takibine başlattı önce anne sütüyle 3 günlük kilo alımına bakıcak. Kan tahlili temiz çıktı, idrar tahlilinde çok az iltahap çıktı ama çok etkilemez dedi doktor. Sizlerin veya etrafınızda buna benzer duyum aldığınız oldumu bu konuyla ilgili. Sabahtan beri ağlıyorum kızıma yetemedim diye.
Onu da merak ediyorum. Senin dikis yerlerinde sertlikler var mi peki ?normal doğum yapıp dikişli olup ilk ilişkiyi yaşayanlar azıcık bilgi verin bana..çok korkmuş durumdayım..46 gün oldu doğum yapalı..dikişler iyileşmişmidir?
geçmiş olsun..yaşamadım ama unutmayın ki en önemli sey sizin psikolojiniz..bebek annedeki değişimlerden inanılmaz etkileniyor..sütünüzü ve kalitesini etkileyen 3 etmen var..psikoloji uyku ve su..gerekirse mama verirsiniz ne olacak sağlıklı olun önemli olan o.
ince kanama bendede oluyor 34 gün oldu hala var yani ve son dikisim 30. günde düştü ve hepsi o haftadaydı nerdeyseKızlar doğum yapalı 24 gün oldu 2 dikiş düştü sadece ve arkadaki dikişlerin yanında sivilce gibi şeyler çıkmış acıyor be ince ince kanıyor sizde böyle olan var mı ? Korkarım iltihap kaptı yekrar dikilecek
Bende 6 Şubat dogum günü. Ben korkmuyorum aslinda ilişkiden açıkçası bitsin istiyorum kanama artık yavas yavas baslamak istiyorum normal yaşama. Hatta kegel egzersizine başladım dikisler düşünce kaslar sikilassin diye. H sanırım ayni sertlikten bahsediyoruz. 4o dan sonra kontrole mi gitmemiz gerekiyor ben dogum sonrası ilk kontrole gidemedim görüşemedik doktorla hicSalliala K Kanatlarimruhumda ben 5 şubatta doğum yaptım dikişler 30. gun en sonuncu düştü kan bitti beyaz akıntı devam ediyor dokununca biraz sertlik var bazen iğne ucu kadar kanama oluyor peceteye gelen bu arada benim doktor baticon krem vermedi temiz ve kuru tut dedi sadece ben ilk 10 gün kadar kendim kullandım bide annemin dikiş için kremi vardı ondan kullandım hiç bakmadım dikişe esim kontrol etti pansuman yaptı bu güne dek oda dikisler kayniyor dusmus ve kapanmak üzere tek akinti gözüküyor içi artık gözükmüyor dedi ilk defa bugun dokundum 40 çıkmak üzere açıkçası çok korkuyorum ağrı hissederim diye sanırım cesaret edemem uzun süre
Evet benim 40ım pazartesi çıkıyor salıya randevu aldım. Smear testi yapılacak rahim kontrol edilecek. Bir de bebek için kalça ultrasonu var.Bende 6 Şubat dogum günü. Ben korkmuyorum aslinda ilişkiden açıkçası bitsin istiyorum kanama artık yavas yavas baslamak istiyorum normal yaşama. Hatta kegel egzersizine başladım dikisler düşünce kaslar sikilassin diye. H sanırım ayni sertlikten bahsediyoruz. 4o dan sonra kontrole mi gitmemiz gerekiyor ben dogum sonrası ilk kontrole gidemedim görüşemedik doktorla hic
sertlik yok hiç bi acı sızlama kanama kalmadı.Onu da merak ediyorum. Senin dikis yerlerinde sertlikler var mi peki ?
ayaklarini karnini sicak tut. birde ayaklarini kaldir indir yavasca nazikce.Kızlar bebeğim bugün 5 kere kakasını yaptı. Sürekli gaz çıkardı ve hala bağırıyor ayaklarını çekerek. Emzirdim memede çok ağladı. Sağılmış sütüm vardı yetmedi diye onu verdim şu an ayağımda sallıyorum sürekli ağlıyor uyuyamadı. Gaz mıdır desem sürekşi çıkarıyor. Üşütmüş olabilir mi
ben gidecegim. 40da gel dedi. kan degerlerime falan baktiracagim. dikis kontrolu. smear falan...Bende 6 Şubat dogum günü. Ben korkmuyorum aslinda ilişkiden açıkçası bitsin istiyorum kanama artık yavas yavas baslamak istiyorum normal yaşama. Hatta kegel egzersizine başladım dikisler düşünce kaslar sikilassin diye. H sanırım ayni sertlikten bahsediyoruz. 4o dan sonra kontrole mi gitmemiz gerekiyor ben dogum sonrası ilk kontrole gidemedim görüşemedik doktorla hic
Sezeryanın tam olarak nerede.Teşekkür ederim canım :)
Nasıl bir düşüncesizlik ya valla sopalık bunlarben de hastaneden çıktığım gün eve gelince daha üstümü değiştirirken kapı çalmıştı eşimin teyzesi iki kızıyla geldi saatlerce oturup car car konuştular yok mama verme ha emzir ha diye o kadar sinir olmuştum ki o gün...birşey de diyemedim tatsızlık çıkmasın diye içimde patladı.
Kıyamam kuzucuğa yainşallah tutar kısa zamanda. Benim kız da ilk iki gün tutmadı ama saat başı göğsüme alıyordum emmese bile ağzına değdiriyordum kıcağımda tutuyordum emmeyecek diye çok korkmuştum ama sağolsun kızım yüzümü kara çıkardı
Ben sezeryanlıyım ben bile kara kara düşünüyorummalum Doğuma girmeden traş bıçağı vurdum o da hemen çıktı
Pembe olani canim.S saa_saa_saa coresatinin hangi rengini kullanmıştınız
ben bi kontrole gittim 1 martti alttan bakmadi tek ultrasonla bakti kanamam bitti akintım var suan bana 40da gel dedi sanirim alttan dikislere o zaman bakicakBende 6 Şubat dogum günü. Ben korkmuyorum aslinda ilişkiden açıkçası bitsin istiyorum kanama artık yavas yavas baslamak istiyorum normal yaşama. Hatta kegel egzersizine başladım dikisler düşünce kaslar sikilassin diye. H sanırım ayni sertlikten bahsediyoruz. 4o dan sonra kontrole mi gitmemiz gerekiyor ben dogum sonrası ilk kontrole gidemedim görüşemedik doktorla hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?