2017 Şubat Anneleri

Bize gobek için bisey yapın denmesi gobek düzen e kadar banyo yasak düştükten 1 gün sonra yika dediler

Sabret Can'ım oda zor günler geçirdi çok yanlız kaldı huyunun değişmesi gayet normal sabret zamanla düzelir inş Şen'de o uyuduğunda uyumaya çalış işi gücü bırak bende çok Yorgun'um ya

Sabret Can'ım sabret elinden geliyorsa herkesi evine gönder bıktık artık bu her işe müdahale eden insanlara bıktık

bayanlar hepimizin ortak derdiydi kv ..ben 40 güne yakın dayandım şimdi çok şükür 3 kişilik huzurlu yuvamıza kavuştuk..bebeğimle 7/24 birlikteyim ve inanılmaz mutluyum..bazı arkadaşlar yalnız kalmaktan korkuyor sanırım..hiç korkmayın..başbaşa kalınca bebeğinizi tanıyorsunuz ve birbirinize alışıyorsunuz...46.günümüz oldu..bebeğim artık gülüyor ses çıkarmaya çalışıyor..bazen sesi abartıp kusuyoronun değişimine büyümesine şahit olmak inanılmaz birşey..her sabah daha bi büyümüş geliyor gözümehem seviniyorum hem üzülüyorum çabuk büyüme evlat diye..Içinizi sıkmayın..psikolojiniz bozuksa ağlayın geçsin..kendimizden önce evlatlarımız için güçlü olmak zorundayız..daha çook güzel günler yaşayacağız inşallahbi de dikişli normal doğum yaşayıp ilk ilişkiden çekinenler korkmayın .korkulacak hiç bişe yok

Peki canım Dikişler tam kaynadı mı arasında açıklık varmı birde epilasyon işini nasıl hallettin acaba tüy dökücü krem kullanılır mı

Cok tesekkur ederim kuzum kansizlik ne yazikki var bende birde normalde 7 gun adet dongum ilk 4 gun ful olurum sonrasi azalirdi yani kararsiz kaldim acikcasi devlette rapor cikartip takiyolar dimi yanlis anlamadiysam

Peki canım Dikişler tam kaynadı mı arasında açıklık varmı birde epilasyon işini nasıl hallettin acaba tüy dökücü krem kullanılır mı
dikişlerde ağrı kalmamıştı zaten benim dikişler iç kısımdaydı o yüzden çabuk iyileşti sanırım..ben doğumdan önce lazer epilasyon yaptırmıştım yüzde seksen azaldi.kalan da jiletle hallediliyor.

Kizlar bana yardim acil... oglum 39 günlük galiba ishal oldu doktor siddetlemirse getirdedi ama şiddeti nasil anlicam. Gunde 2 kere cok fazla sulu yapiyor. Diger zamanlar normal. Anlamadim gitti ne yapmaliyim0

Kızlar acil yardım ((
Şu gazla başımız dertte kızım 25günlük gazı var 1haftadır doğru düzgün ememiyor. Çekiştiriyor ağlıyor. Gazını çıkartamıyorum. Her türlü deniyorum olmuyor. Sadece ağzından çıkıyor ama pıt yaptıramıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum ((

Kizlar bana yardim acil... oglum 39 günlük galiba ishal oldu doktor siddetlemirse getirdedi ama şiddeti nasil anlicam. Gunde 2 kere cok fazla sulu yapiyor. Diger zamanlar normal. Anlamadim gitti ne yapmaliyim0

İshal değil canım o ,fazla emdiği için öyle oluyor. İshal demek için gün de 9-10 kere baya sulu kaka yapmalı.
Benim oğlanında kâkası hep sulu oluyor

23 subat cnm bizim. baya alistm aslinda zamanla insan bebeginin dilinden anlamaya başlıyor ama daha emzirme prob.ni cozemedigim için geriliyorum ne bileyim yanımda birinin olması da rahatlatıyor esim zaten gec geliyor o kadar sure yalniz kalmak istemiorm

Sabret Can'ım oda zor günler geçirdi çok yanlız kaldı huyunun değişmesi gayet normal sabret zamanla düzelir inş Şen'de o uyuduğunda uyumaya çalış işi gücü bırak bende çok Yorgun'um ya
Aynen yalnız kaldığı için galiba hastaneden sonra değişti uslu sakin di emip uyurdj hastaneden sonra düzen bozuldu yavrum tabiki zor günler geçirdi napalim katlancaz bende çok yorgunum

Korkulcak bisey yok dediğine göre tecrübe konuşuyor

ReZene içiyormusun Cnm ? Ben oğlumada bir çay kaşığına yakın veriyorum . Gaz damlasına başladınızmı ? Her emmesinde çıkmayacaktır Gazı. Gerçi ememiyor demişsin . Bacaklarını karnına çekip aşağı tekrar inmesini sağlayarak hareket falan yaptır .. gaz sancısı gelince maalesef 4-5 saat hep ıkınıyorlar . Sakin olmaya çalış ve Onuda sürekli teninle temas ettirmeye çalış

Bizim emzirme şükür kolay oldu ..sanki 1 yıldır emziriyor gibiyim :) ben yalnız kalmak istiyorum

Bendede Cnm ishal olması için kaka sayısının abartı olması lazım.. takip edip tekrar doktoru bilgilendir bence ...

Memeyi tutmadı uç ile tuttu şimdi onuda istemiyor
o zaman tamamen ayni durumdayiz cnm. bn mama veriorim sutum oldukca sagip sut de veriorum bazen cok cikio sutum bazen az..arada da uç takip tuttrmaya calisiorum sanki biraz büyüdükçe tutmaya baslayacak gibi geliyor. emzirme konusu bni de cok depresif yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…