2017 Şubat Anneleri

Evet bende oyle dusunuyorum huzur buluyir heo göğsümde uykuya dalıyor yada babasinin göğsünde. Biz odada çıkınca hissediyor agliyir yanina geldigimizde ellerimizi uzatinca bile susmaya başlıyor cidden. Cok farkli birsey. Zsten kucuk ve erken doğdu kuzum o yuzden ne kadar yorulsak bu ilk zamanlari atlatincaya kadar tüm ihtiyaçlarını karşılamaya devam

kizlar bnm dogumdan beri ishal var simdi bu ictiginiz rezene ve humana çayları ishal gibi bi etki yapmio dimi??? annem icirtmio ishalim artacak diye

gece ilk defa buzdolabinin altina sütumu koydum smdi cikarinca icinde parçacıklar olmus normal mi kizlarrr??? ziyan olmasın sütum..

Kısalar doktoru aradım 19 günlük göbek düşmedi dedim . Cuma gelin genel cerrah kessin Dedi (23.günde)

Eklentiler

• IMG_5625.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 84

Canım ne kadar mama veriyorsun tek seferde birde hangi mama kullanıyorsun eşim sm almış bizim bebis şimdilik. Memnun meme edinen sonra 40 ml felan içiyor ama bazen akşamları süt olmuyor o zaman 80 ı bilr buluyor

Arkadaşlar gaz problemi olanlara bir tavsiyrdr bulunayım. Fisherprice'ın yağmur ormanı ana kucağını kullanıyoruz. Titreşim özelliği var. Kızımı sadece gazı olduğunda koyuyorum üzerine, durduğu kadar (benim kız sürekli kucak isteyen modellerden) tireşimini açıyorum kısa sürede gazını çıkartıyor çoğu zaman kakasını da yapıyor. Fisherprice'ın yağmur ormanı isminde üç anakucağı var bizimki fiyatı ortanca olan. Sallanan sandalye olarak 4 yaşına kadar kullanılabilir dediler. Slingden sonra iyi ki para vermişim dediğim ikinci şey

Son düzenleme:
Canım ne kadar mama veriyorsun tek seferde birde hangi mama kullanıyorsun eşim sm almış bizim bebis şimdilik. Memnun meme edinen sonra 40 ml felan içiyor ama bazen akşamları süt olmuyor o zaman 80 ı bilr buluyor
Belli olmuyo ki ama genel de 60 veriyorum sabah çok emdi dedim ya 7 den 11 kadar memedeydi sonrasında ilk kez 90 verdim onu da yedi aptamil kullanıyorum hastanede de onu vermişler çıkarken sormuştum ona devam edebilirsin dediler devam ettim sevmemezlik TE etmedi bakalım

Canim ben i mki de 10 subat saglik ocagindaki ebe bugun asisini yaptirmamizi soyledi aya gore 1 ay 3 gunluk ama asi icin tam 30 gun gecmesi gerekiyormus.

Bu ana kucağı benimde büyük kurtarıcım. Gündüz çoğunlukla onun içinde uyukluyor /uyuyor.
Titreşimi de çok rahatlatıyor.
Annemlere filan giderken de mutlaka götürüyorum yanım da...
6-7 ay da kullanılsa büyük kolaylık benim için

Son düzenleme:
Aynen niye bu kadar zorlaştı anlamadım resmen gece gündüz sağma pompası ile yaşıyorum sanki hep öyle sürecek gibi ...Bide bana kalsa sağıp verecem bide mama takviyesi yapacağım ama etrafimdaki herkes birşey söylüyor Allahım ya sanki ben istemiyorum emsin en kolayı o gece yarısı kalkiyorum yarım saat sağ sonra ver mama isit kat kat daha zor zorla kendini tutar diyorlar tamamda zorluyorum bu sefer perişan oluyor ağlamaktan. ..

Bizim de babynest çok kullanışlı geldi bebeğe kucakta hissediyor sanırım yanlardan baskı olduğu için onda derin uyuyor ama yatağında 10 dk uyanık birde artık uyanık zamanları artmaya başladı gözü daha açık hele sesimi duyunca çırpınması yok mu bayılıyorum bana da kucağa alıştırma alışmış diyenler var kulak ardı yapıyorum şuan sadece bize muhtaç tenimizde sakinliyorlar...

Burada ki kv okudukça gözüm korktu bizimki gelmedi diye kırılmıştım en iyisi şükredeyim:):) adını koymadık diye sanırım bir havalarda sudan havadan isim koymuşsunuz dedi koyan kendi oğlu

Kızlar karnı çürük lahana gibi porsumuş olanlar var mı bi tek ben miyim düzelir mı ki eski haline döner mı acaba
Sen korse de kullanıyordun sanırım daha 40 tamamlanmadı vücut toparlayamamıştr cnm benim ilkinde öyleydi şimdi hiç karnım yok gibi korse de giyemedim çok rahatsız etti

İshal değil canım o ,fazla emdiği için öyle oluyor. İshal demek için gün de 9-10 kere baya sulu kaka yapmalı.
Benim oğlanında kâkası hep sulu oluyor
Yani canim dun gece yapti bu saate kadar cit yok..ama bagirsaklarinda ses geliyor. .galiba böyle böyle büyüyorlar

Kızlar karnı çürük lahana gibi porsumuş olanlar var mı bi tek ben miyim düzelir mı ki eski haline döner mı acaba
ilk günler öyle oluyor ama sonra topluyor vücut..46.gündeyiz bugün daha bi toplamış hissettim ben ama doğumdan sonra 5 kilom kaldı ne zaman gider acaba..iki gün diyet yapayım azıcık dikkat edeyim dedim sütüm azaldı..süt gitmesindense göbekli olayım deyip saldım kendimitabi her şey kızım için

Sen korse de kullanıyordun sanırım daha 40 tamamlanmadı vücut toparlayamamıştr cnm benim ilkinde öyleydi şimdi hiç karnım yok gibi korse de giyemedim çok rahatsız etti
Göbek çok küçük bişey ama böyle buruşuk gibi korse evet kullanıyorum geçer inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…