- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
Öyle canim aklıma geldikçe yalnız kalacagmız içim fena oluyordu dün ilk defa yalnız kaldık ve çok şükür sıkıntı olmadı.yalniz degilsin ki bebiskon var. iyi ki var. biricik bebisinle ilgilenirken vaktin nasil gectigini anlamazsin bile.. bebek bakimi konusunda da korkma. sen onun annesisin kimseye ihtiyacin yok. bende ilk bebegimde yalniz kalmistim. kendim herseyi ile ilgilendigim icin daha mutluyum hala.
Aynen ya kv geldi doğumdan 2 gün sonra evde kiyamet kopti logusa halimle 3 gün gözümün yaşı dinmedi. Birde ben kv iyi bilirdim. Aman neyse gitti Dr huzurum geldi. Şimdi biraz sut sorunum var inşallah oda geçerse alisacak artikEşim izinliydi ve kardeşim gibi sevdiğim bir arkadaşım vardi bir haftaya kadar,ilk yalnız kaldığım gün baya ağladım:) şimdi ise alıştım sayılır. Eşim gece 12 de geliyor işten sadece kolum yorulunca keşke olsa diyorum onun dışında etrafta boş boş konuşan insanlardansa yalnızlık daha iyi
Hahhaha aynj ben. Birde yabimda birileri varken uyumaya fırsat olmuyordu yalnızken hiç olacağını sanmıyorum artık yemek temızlik hepsi beni bekliyorBizde aynıyız yani şahsen ben her akşam yarın gündüz o uyuyunca bende uyucam hayaliyle yatıyorum ama nedense bi olmuyo uyuyo o ara dediğin gibi bişey yapıyorum sonra zaten yine uyanıyor emmesi alt değişimi derken kısır döngü ve ben hayaller hayatlar uyuyamıyorum yine
Bende ayniyim ya. Annem yanımdayken zorla yediriyordu şimdi ne yapacam bilmiyorum zaten sutum yetmiyor. Üstelik iştahım hiç yok. Emziriyorum ama istah sıfırcok kotu calışan bı ınsandım evde tek kalmak zulum bana kahvaltı bıle yarım yamalak yapıorm annem yakın allahtn ıkı gunde bı cagırıorum gelıo yıkamaya falan yalnızlık cok zorr
Benim annem 3 saatık yerde ama çalışıyor sıkıntı o. Haftada 1 gün izinli. Neyse ya kısmet biraz ben giderim biraz onlar gelir. Banyo olayını onlar yokken yaptırmam. Annem yaptırıyor banyosunubn de yalnız kalmaktan korkuorum cnm 18 gunluk olduk ama daha cok yeniyiz bnce haftaici annem haftasonu kv geliyor ama annemi en az 40a kadar yatili cagiracam çünkü eşimn işleri yoğun gece de uyuyamior bebekle yatınca
Valla ben ilk günden verdim birkaç dklok şimdi 15 günlük yine ara ara veriyorum zaten sürekli emmiyorkızlar emzik verdim bebegime.çokmu erken davrandım acaba.25 günlügüz.
Bizimde bu gece ilk yanlız gecemizdi bugün de ilk yalnız günümüzGüne iyi başlamadım ama şükür iyi bitiriyorum sonunda kv ve ekibi kızına gittitam bir ay oldu kocamla başbaşa kalamamıştık ev bi sessizleşti sanki. Evde 3 kişi ilk gecemiz kızlarrrrr
Rezene içiyorum canım. Kızıma da dün gece verdim ilk defa. Gaz damlasına da iki gündür başladık sabah akşam. Gazı yüzünden ememiyo istekli ama resmen savaşıyo sanki. Çekiyo çıkarıyo tekrar istiyo ağlıyo. Özellikle gece böyle.ReZene içiyormusun Cnm ? Ben oğlumada bir çay kaşığına yakın veriyorum . Gaz damlasına başladınızmı ? Her emmesinde çıkmayacaktır Gazı. Gerçi ememiyor demişsin . Bacaklarını karnına çekip aşağı tekrar inmesini sağlayarak hareket falan yaptır .. gaz sancısı gelince maalesef 4-5 saat hep ıkınıyorlar . Sakin olmaya çalış ve Onuda sürekli teninle temas ettirmeye çalış
Aynen bizimde bugün 3. Günümüz olcak gaz damlasında . 19 günlüğüz ... uyanık kalma süresi arttı .. akşamları 4-5 saat ayakta ..akşam 8den 12 -1 e kadar uyanık ve huysuz ... memeyle savaşıyor ve sürekli pış pışlıyorum omuzumda. Çok yorucu oluyor .. oda değiştirince sakinleşebiliyor .. uyumak istiyor ama sonra çığlığı basıyor hafiften sar baştan oluyor .. bizim Dr en geç 3 saate bir emzir Dedi. Bizimde 1.5-2 saatte bir emiyor . Dolu dolu 7-8 dk yetiyor .. sütün durumuna göre 5-25 dk Dedi . 3 saatte olsa sanırım daha fazla Emer. Birde süt fazla deyince yeterli senin süren demişti .Rezene içiyorum canım. Kızıma da dün gece verdim ilk defa. Gaz damlasına da iki gündür başladık sabah akşam. Gazı yüzünden ememiyo istekli ama resmen savaşıyo sanki. Çekiyo çıkarıyo tekrar istiyo ağlıyo. Özellikle gece böyle.
25günlük. Kaç dakika emmesi lazım normalde?
Kafaya takmakta sütü azaltırmış . Uykusuzluk stres ... tahin pekmez , helva , dereotu ve bol su diye biliyorum Cnm ..Kızlar ya benim sütüm bebeğime yetmiyor mama takviyesi yapıyorum üzülerek. Bebek memeyi emiyor ama hiç memeden kalkmak istemiyor. Sonuna kadar emzirirken gece mama veriyorum güzel uyuyor. Bu arada süt arttırıcı hümanist kullanıyorum incir hurma yiyorum bol yeşillik yiyorum ama artmıyor neden ki acaba. Bu arada kizim da güzel emiyor. Hatta süt kanalları açılsın diye şaşıyorum daçok canımı sıkıyor bu olay. Manayı yada sagilmis sutu verince çocuk bir rahatlıyor kiyamam nasıl kötü hissediuorum
Aynen ya annem gidince hiç fırsatım olmicak gibi uyumaya şimdi arada alıyo da dinleniyorum biraz :) neyse büyüdükçe onlar da düzene girer inşÖyle canim aklıma geldikçe yalnız kalacagmız içim fena oluyordu dün ilk defa yalnız kaldık ve çok şükür sıkıntı olmadı.
Aynen ya kv geldi doğumdan 2 gün sonra evde kiyamet kopti logusa halimle 3 gün gözümün yaşı dinmedi. Birde ben kv iyi bilirdim. Aman neyse gitti Dr huzurum geldi. Şimdi biraz sut sorunum var inşallah oda geçerse alisacak artik
Hahhaha aynj ben. Birde yabimda birileri varken uyumaya fırsat olmuyordu yalnızken hiç olacağını sanmıyorum artık yemek temızlik hepsi beni bekliyor
Bende ayniyim ya. Annem yanımdayken zorla yediriyordu şimdi ne yapacam bilmiyorum zaten sutum yetmiyor. Üstelik iştahım hiç yok. Emziriyorum ama istah sıfır
Benim annem 3 saatık yerde ama çalışıyor sıkıntı o. Haftada 1 gün izinli. Neyse ya kısmet biraz ben giderim biraz onlar gelir. Banyo olayını onlar yokken yaptırmam. Annem yaptırıyor banyosunu
Valla ben ilk günden verdim birkaç dklok şimdi 15 günlük yine ara ara veriyorum zaten sürekli emmiyor
Bizimde bu gece ilk yanlız gecemizdi bugün de ilk yalnız günümüz
Kötü hissetme canım bende yapıyorum mesela bak sabah 7 den şu saate kadar uyumadı ve hep memedeydi sağlı sollu ama hala uyumadı ve rahatlamadi bende verdim şimdi ama önceki günlere göre artık mama sayımız daha az gece hiç vermedim mesela ama gündüz vermiş oldum 1 yada 2 oluyo isteğine göre doymadigini hissederseniz daha da fazla olabiliyo önceliğimiz anne sütü ama mama da vermek gerekiyorsa aç kalmasından iyidirKızlar ya benim sütüm bebeğime yetmiyor mama takviyesi yapıyorum üzülerek. Bebek memeyi emiyor ama hiç memeden kalkmak istemiyor. Sonuna kadar emzirirken gece mama veriyorum güzel uyuyor. Bu arada süt arttırıcı hümanist kullanıyorum incir hurma yiyorum bol yeşillik yiyorum ama artmıyor neden ki acaba. Bu arada kizim da güzel emiyor. Hatta süt kanalları açılsın diye şaşıyorum daçok canımı sıkıyor bu olay. Manayı yada sagilmis sutu verince çocuk bir rahatlıyor kiyamam nasıl kötü hissediuorum
valla o kadar araştırdım her yerde acılı oluyo vs yazmışlar..o yüzden çook büyük stres yapmıştım..benim gibi gerilenler varsa bi rahatlatmak istedim..Korkulcak bisey yok dediğine göre tecrübe konuşuyor
Sağol bizler için kendini siper etmişsinvalla o kadar araştırdım her yerde acılı oluyo vs yazmışlar..o yüzden çook büyük stres yapmıştım..benim gibi gerilenler varsa bi rahatlatmak istedim..anaamm utandı ya la
Gazı için neler yapıyorsun neler içiyorsun Can'ım bebeğine neler veriyorsunKızlar acil yardım((
Şu gazla başımız dertte kızım 25günlük gazı var 1haftadır doğru düzgün ememiyor. Çekiştiriyor ağlıyor. Gazını çıkartamıyorum. Her türlü deniyorum olmuyor. Sadece ağzından çıkıyor ama pıt yaptıramıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum((
Sizin 15 martta 1 aylik olacak yani 30 gun baz aliniyo 1 aylik asisinida o zaman olacak 1gun sonrada olabilirKızlar biz 13 Şubat ta doğduk ya hani bugün oğluşum bir aylık mıŞubat 28 çekmesi kafamı karıştırdı 30 günü baz alırsak 1 aylık demek için 15 inde mı 1 aylık olacak o zaman diğer aylar kaçında kaç aylık olacak kafam da deli sorular hadi bi cvplayiverin
Peki 2. Aya ne zaman Girces :) evet aşısı 15 inde yada 16 sında da gelebilirsin dediSizin 15 martta 1 aylik olacak yani 30 gun baz aliniyo 1 aylik asisinida o zaman olacak 1gun sonrada olabilir
Hep 15 diye gidecek sizin yani nisan 15de 2 aylik. Subatin 28 cekmesi kotu oldu bizim icinPeki 2. Aya ne zaman Girces :) evet aşısı 15 inde yada 16 sında da gelebilirsin dedi
Aynen çok saçma 13 ünde doğan bebek 15 inde ayını degiscekHep 15 diye gidecek sizin yani nisan 15de 2 aylik. Subatin 28 cekmesi kotu oldu bizim icin
Benimde üstteki 2 dikişim açık ve içteki dikişlerim görünüyor 1 hafta sonra kontrol olmazsa tekrar dikilecel medicasol krem ve bactrorabn krem sürüyorum@Mutsuzperi27Loveali @Kriziantemcicegi hatırladığım normal Doğum yapan arkadaşlar özür dilerim çöl soru sordum ama ben nöbetçi dr da Doğum yaptım eli çok ağır dikişleri kendi dr uma gösterdim o dikmediği halde diğerinin muayene etmesine bile dayanamıycam diye her neyse içteki dikişleriniz gözüküyor mu sizin benim son iki dikiş kalmış dökülmeyen hemen yanında içteki dikişler gözüküyor acaba dikiş mi attı acı Yok ama siz de de öylemiydi tekrar dikilmesinden korkuyorum narkoz etki yapmadı benim hissederek dikildi
Buzdolabında muhafaza edebilirsin çözüldükten sonra 24saat içinde kullanmaya çalışCnm peki bise dha sorucam 160ml 60ml icti geri kalanini dokuomusn onu nasil muhafaza ediyorsn
Cok tesekkur ederim kuzum kansizlik ne yazikki var bende birde normalde 7 gun adet dongum ilk 4 gun ful olurum sonrasi azalirdi yani kararsiz kaldim acikcasi devlette rapor cikartip takiyolar dimi
Devlette durumunu değerlendirip (tahlil fln) takıyorlar
Bugün 28 günlük diğer aylarda 31 çektikçe açık kapanırKızlar biz 13 Şubat ta doğduk ya hani bugün oğluşum bir aylık mıŞubat 28 çekmesi kafamı karıştırdı 30 günü baz alırsak 1 aylık demek için 15 inde mı 1 aylık olacak o zaman diğer aylar kaçında kaç aylık olacak kafam da deli sorular hadi bi cvplayiverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?