2017 Şubat Anneleri

Kilo veriyorum ben 59-60 a kadar düşmüştüm en son geçen hafta benim böyle burus burus gibi göbek kismi yumuşak

Kızlar bebeğim akşam olduktan sonra uyurken çok irkiliyor ellerini bağlamıyorum çünkü ellerini kundaklayınca çok huzursuz oluyor ama elleridr çok irkiliyo uyurken üzülüyorum

Kızlar bebeğim akşam olduktan sonra uyurken çok irkiliyor ellerini bağlamıyorum çünkü ellerini kundaklayınca çok huzursuz oluyor ama elleridr çok irkiliyo uyurken üzülüyorum
Benimkide çok irkiliyordu bir iki kez ağladı sonra alıştı..şimdi kundaklamadan yatırmıyorum..ama uyuduktan sonra yaparak alıştırdım

Kizlar bebeginizi emzige alistirdiniz mi?
Ben istiyorum ama nasil alistirilir bilmiyorum
Canım ben hastaneye emzikle gittim..doğduğu gün verdim..avent emzik alırsan en rahat ettikleri emzik diyebilirim..etrafımda aman verme diyenlere hiç aldırış etmiyorum..rahatlık bence

Kızlar ikinci sezeryanı olanlara bir sorum olacak..benim yara yerimden pembe sıvı geldi,bacaklarıma kadar inen,dikişim kapanınca akması durdu.böyle bir durum yaşayan oldu mu?dr bana ilki gibi kolay iyileşemezsin tabi dedi..çok canım sıkılıyo,hala canım yanıyorDr sağolsun beni kısırlaştırdı resmen

Kızlar normal doğum yaptım iki dikişim vardı dış dikişlerim düştü içerde de bir tane var içerdekinin düştüğünü doktor anlıyor değilmi önceden idrarımı tutabiliyordum şimdi tutmakta zorlanıyorum acaba dikişleirmmi kaynamadı iç dikişim

Kısalar doktoru aradım 19 günlük göbek düşmedi dedim . Cuma gelin genel cerrah kessin Dedi (23.günde)
Bence cuma gününü beklemeyin. Çok geç değil mı? Umarım çabucak iyileşir. İhmale gelmez, ben oğlumun doktorunu dahi değiştim neredeyse enfeksiyon kapıcaktı
. Umarım hemencik iyileşir.

Sıvı gelmesi hiç normal değil hafif kanamayla enfeksiyon olabilir evet ilkine göre 2.sezeryan biraz daha zor oluyor ağrı konısunda ama sıvı normal değil yara bölgesinde kızarıklık ateş yada şişlik var mı

Şişlik var ateş yok.yağ nekrozu olabilir dedi..ama resmen sol taraf bi tuhaf şekil aldı,canım çok sıkılıyor..dr git gel aynı cevap süper görünüyosun..2 kere acilde ağrı kesici yaptırdım..akşamları ağrıdan kıvranıyorum..evin tüm yükü bende,2 çocuk geçmeyen bir sezeryan yarası,öz güvenimi zedeli resmen

gece düzgün uyumayan kızım sabahın 8inden bu yana toplasan 10 dakika uyumadı ayakta kucakta duruyor ve misafirler vardı üstüne hiç oturamadım desem yeridir hala da uyanik çok kötüyüm kızlar nasil ayakta durabiliyorsunuz

Aynı benim kiz. Yiyor sonra da kusuyor çok değil ama cikatıyor. Birde eli kolu düşüyor etrafa bakınıyor sonrada uyuyor ve gece yatmadan verirsem 3 saat sonra çok zor uyanıyor. Uyanmak istemiyor seninki de böyle mi

Sling nerden aldınız bende istiyorum da merak ettim =) bide sizin için sorun olmazsa ne kadar fiyati? Simdiden teşekkürler...

Aynı benim kiz. Yiyor sonra da kusuyor çok değil ama cikatıyor. Birde eli kolu düşüyor etrafa bakınıyor sonrada uyuyor ve gece yatmadan verirsem 3 saat sonra çok zor uyanıyor. Uyanmak istemiyor seninki de böyle mi
Benimki baya kusuyo canım ya kendi kendine etrafa bakarak ta hiç uyumuyor malesef mama versem de o kadar geç uyanmadigi olmuyo seninkine ağır mi geliyo acaba

Kızlar çok önemli bir şeyi unutmuşum. Adet sancısı. Dün gece başladı o kadarr kıvrandım ki. Şu an çok daha iyiyim ama gece mahvoldum. Benim gibi şiddetli yaşayanlar napıcaz biz.. valla parol diye parol plus aldım bir de. Sonra internetten baktım olmuyormuş içilmiyormuş. Saat 12de almıştım, 3te kalktım 2 göğsümü de sağdım ve çöpe döktüm o sütü. Dolapta sağılmış 50lik süt vardı onu verdim. İnşallah daha istemez şu an sallıyorum dalması için. Herhalde 5 saatte vücuttan atılır sütten geçmez inşallah. Yarın sabah kadın doğumdan randevum vardı onu da iptal etmek zorunda kaldım. Kızlar napıcaz ilaç almadan çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…