Kilo veriyorum ben 59-60 a kadar düşmüştüm en son geçen hafta benim böyle burus burus gibi göbek kismi yumuşakilk günler öyle oluyor ama sonra topluyor vücut..46.gündeyiz bugün daha bi toplamış hissettim ben ama doğumdan sonra 5 kilom kaldı ne zaman gider acaba..iki gün diyet yapayım azıcık dikkat edeyim dedim sütüm azaldı..süt gitmesindense göbekli olayım deyip saldım kendimitabi her şey kızım için
yok canım ya nerde bizim kafa şiştiği ile kaldı susturamayınca bozuldu eşim acıkmıştır annesi emzirsin dedi de verdiuyudumu peki.
Benimkide çok irkiliyordu bir iki kez ağladı sonra alıştı..şimdi kundaklamadan yatırmıyorum..ama uyuduktan sonra yaparak alıştırdımKızlar bebeğim akşam olduktan sonra uyurken çok irkiliyor ellerini bağlamıyorum çünkü ellerini kundaklayınca çok huzursuz oluyor ama elleridr çok irkiliyo uyurken üzülüyorum
Canım ben hastaneye emzikle gittim..doğduğu gün verdim..avent emzik alırsan en rahat ettikleri emzik diyebilirim..etrafımda aman verme diyenlere hiç aldırış etmiyorum..rahatlık benceKizlar bebeginizi emzige alistirdiniz mi?
Ben istiyorum ama nasil alistirilir bilmiyorum
Bende kundaklasamda ellerini zorluyor açıyor yaramaz daha 14 günlük:)Benimkide çok irkiliyordu bir iki kez ağladı sonra alıştı..şimdi kundaklamadan yatırmıyorum..ama uyuduktan sonra yaparak alıştırdım
Alışır annesi..daha minicik ama inatçı bunlarBende kundaklasamda ellerini zorluyor açıyor yaramaz daha 14 günlük:)
Haklısın cankm pes etmemek lazım:)Alışır annesi..daha minicik ama inatçı bunlarama sen kararlı ol,pes etme
Bence cuma gününü beklemeyin. Çok geç değil mı? Umarım çabucak iyileşir. İhmale gelmez, ben oğlumun doktorunu dahi değiştim neredeyse enfeksiyon kapıcaktıKısalar doktoru aradım 19 günlük göbek düşmedi dedim . Cuma gelin genel cerrah kessin Dedi (23.günde)
Sıvı gelmesi hiç normal değil hafif kanamayla enfeksiyon olabilir evet ilkine göre 2.sezeryan biraz daha zor oluyor ağrı konısunda ama sıvı normal değil yara bölgesinde kızarıklık ateş yada şişlik var mıKızlar ikinci sezeryanı olanlara bir sorum olacak..benim yara yerimden pembe sıvı geldi,bacaklarıma kadar inen,dikişim kapanınca akması durdu.böyle bir durum yaşayan oldu mu?dr bana ilki gibi kolay iyileşemezsin tabi dedi..çok canım sıkılıyo,hala canım yanıyorDr sağolsun beni kısırlaştırdı resmen
Şişlik var ateş yok.yağ nekrozu olabilir dedi..ama resmen sol taraf bi tuhaf şekil aldı,canım çok sıkılıyor..dr git gel aynı cevap süper görünüyosun..2 kere acilde ağrı kesici yaptırdım..akşamları ağrıdan kıvranıyorum..evin tüm yükü bende,2 çocuk geçmeyen bir sezeryan yarası,öz güvenimi zedeli resmenSıvı gelmesi hiç normal değil hafif kanamayla enfeksiyon olabilir evet ilkine göre 2.sezeryan daha zor oluyor ağrı konısunda ama sıvı normal değil yara bölgesinde kızarıklık ateş yada şişlik var mı
Aynı benim kiz. Yiyor sonra da kusuyor çok değil ama cikatıyor. Birde eli kolu düşüyor etrafa bakınıyor sonrada uyuyor ve gece yatmadan verirsem 3 saat sonra çok zor uyanıyor. Uyanmak istemiyor seninki de böyle miBelli olmuyo ki ama genel de 60 veriyorum sabah çok emdi dedim ya 7 den 11 kadar memedeydi sonrasında ilk kez 90 verdim onu da yediaptamil kullanıyorum hastanede de onu vermişler çıkarken sormuştum ona devam edebilirsin dediler devam ettim sevmemezlik TE etmedi bakalım
Eki Görüntüle 1967064 Arkadaşlar gaz problemi olanlara bir tavsiyrdr bulunayım. Fisherprice'ın yağmur ormanı ana kucağını kullanıyoruz. Titreşim özelliği var. Kızımı sadece gazı olduğunda koyuyorum üzerine, durduğu kadar (benim kız sürekli kucak isteyen modellerden) tireşimini açıyorum kısa sürede gazını çıkartıyor çoğu zaman kakasını da yapıyor. Fisherprice'ın yağmur ormanı isminde üç anakucağı var bizimki fiyatı ortanca olan. Sallanan sandalye olarak 4 yaşına kadar kullanılabilir dediler. Slingden sonra iyi ki para vermişim dediğim ikinci şey
Benimki baya kusuyo canım ya kendi kendine etrafa bakarak ta hiç uyumuyor malesef mama versem de o kadar geç uyanmadigi olmuyo seninkine ağır mi geliyo acabaAynı benim kiz. Yiyor sonra da kusuyor çok değil ama cikatıyor. Birde eli kolu düşüyor etrafa bakınıyor sonrada uyuyor ve gece yatmadan verirsem 3 saat sonra çok zor uyanıyor. Uyanmak istemiyor seninki de böyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?