2017 Şubat Anneleri

allah yardımcın olsun canım ben iki kez yeter diye bağırdım sonra günlerce kendimi suçladım suçları yokki rahat değil çocuklar gazi bi yandan ağrısı sancısı bi yandan pisigi bi yandan ne derdi varbilemiyoruz yavrucaklari aciyorum boyle dusundukce kizimi bu arada ishal olabilir mi oğluşun gunluk 10 kez yapan yada çok tazyikli yada çok ıkınarak yapanlar için doktorla görüşün diye okumuştum

Kızlar adet olan hiç yok mu ya? Sütüm ciddi anlamda azaldı. Zaten kg az dedi doktor. Sürekli bir onu bir onu emziriyorum. Geçen gece aptamil verdim ve kakasını yapamadı 12 saat. Gece uyanıp ağladı. Bir daha da vermek istemiyorum. Napıyorsunuz mama verenler hangi marka kullanıyorsunuz?

Valla benim cüce de bugün uyumadı hiç.
Büyük oğlanıda yatıramadım.
Ana kucağında sallayıp duruyorum uyusun diye. Tam dalacakken büyük gelip bir ses çıkarıyo ve hooop gözler koca koca açılıyor.
Daha çamaşır asılacak ,yemek yapılacak...
Allah kolaylıı versin hepimize de..
Bu arada ben kaka yaptıktan sonra 15-20 dk bekletiyorum. Bazen benimki de böyle ara ara yapıyor.

Önce hipp kullandım ,şimdi sma. Bir problem yaşamadık biz..
Henüz adet olmadım ben.

Benim eşimde kafayı yiyenlerden. Hamileyken yaşattıkları yetmiyormuş gibi şimdi sanki kendisi lohusa gibi davranıyor. Uykısızluk yorgunluk ağrılar yetmiyormuş gibi.Ve o böyle yaptıkça ben daha çok kinleniyorum dün sinirden tv nin kablosunu çektim koptu. Önceden olsa kapıyı çarpar çıkar gezerdim şimdi elim kolum bağlı okadar daraldımki anlatamam

pompa tavsiyeniz varmı mama takviyesi yaptınız mi hic masallah güzel kilo almis bu arada hemşireydiniz değil mi
Evet hemşireyim sadece doğduğu iki gün mama verdik onun dışında anne sütü pompa oğlumun zamanında 3pompa değiştim 20cc sağıp efkarlanırken avent alınca aslında 20cc olnadığını görmüştüm şu anki fiyatlar çok yüksek ama ozaman avent yada lansinoh demişlerdi ama avent cidden ağrıtmıyor bebeğin emmesinden bile daha az acıtıyor

Aptamil ve sma da bazı çocuklarda kabızlık yaygın oluyor bebelac goldu deneyin derim çözünmesi onlar kadar değil ama genelde anneler işe yaradığını söylüyorlardı

Valla bilmiyorum canım yarın için randevu alabilirsem goturcem aylık kontrol u de var ama Dr umuz dolu gidemedik bi

Benimki de resmen inatlasiyomus gibi gözler gidiyo kapanıyor hatta ama anında aciyo yine mahvoldum dermanim kalmadı agrilarim iyice arttı sırtım kopacak gibi belim desen kitlendi Rabbim yardımcımız olsun kaka yı bende bekletiyorum ama açınca fışkırır gibi yine yapiyo :?

Aynıyım canım..
Belim koptu bugün ve ayaklarım zonkluyor artık...Sütümde azalmış sanırım ,memeyi çekiştirip duruyo oğlan.
Geçecek inşallah bu günlerde..
Kakayı da bizimki 2-3 kere üzerime fışkırttı :)). Olabilen şeyler yani

Sabah 6 dan bu saate kadar hiç uyumamasi normal mı hergun uyuyodu gündüz gece de doğru durust uyumadı ve 6 da bi uyandı şuan hala bağırıyor uykudan şaşırdı gözleri gidiyo ama bi yerinde bişey varcasina agliyo memeyi sinirli huzursuz emiyor asi oldu ateş yok ama ondan olabilir mı acaba bi çay kaşığı calpol verdim ama inliyor sanki

Kızlar doğum yapalı 15 gün oldu iki dikişim vardı dikişleiem düştü ma hala bazen dikiş yerlerime ağrı giriyor normalmi bu ya? Bide sanki hala aşağı bölgemde bi bolluk var gibi böylr hisseden varmı aranızda

Geçen gece de bana aynısı oldu mememle boğuştu aranıyor ama verdiğim zaman deli gibi ağlıyo ve oyana buyana savuruyodu kendini gazı olsa ayaklarını çeker ogün misafirlerim vardı sürekli uyandırdılar çocuğum huysuzlandı ben ona bağladım

Benimki de farklı bi huzursuzluk tu daha şimdi sızdı asi dan mı oldu napti ateş yoktu ama calpol verdim şuan biraz sızdı calpol mı etki etti yoksa yorgun mu düştü bilmiyorum ama mahvoldu kuzum kendini de beni de yordu agliyo bağırıyor gözler gidiyo ama uyuyamiyodu bı türlü inş biraz uyur şimdi

1ayda yapılan doğumdaki aşının aynısı hepatit b nin 2.dozu ateş yapmaz ama aşı yapılan bölgede tetanozdaki gibi yanma ve hafif ağrı yapar annesi huzursuzluk ondan olabilir

Hadi bakalım bismillah .. ya RAbbim bu mübarek gecede kuzucuklarımız mışıl mışıl gazsız bir gece geçirsin.. anneleride uykularını alıp sabaha stressiz uyansın.. sabah kv yüzünü görünce her halükarda sinirler bozulacak olsada.. ( dün gece oğlanı 1 saatliğine aldı ve nane kaynayıp sakinleşsin diye içirmiş azıcık . Birde üstüne su vermiş

Geçen hafta bizimkide böyle hiç uyumadı. Sonra ki gün acısını çıkarır gibi akşama kadar uyuyup durdu. Belli olmuyor hiç düzenleri.
Bugün saat 8.30 civarı kalktı ve 5.30a kadar sadece 5-10 dakikalık uyuklamalar yaptı.
5.30 da karnını doyurdum ve saat 9a geliyor hala uyuyor.
Tam düzene 3.aydan sonra girmeye başlıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…