2017 Şubat Anneleri

Aptamilinde sindirimi kolaylaştıran maması var da aşırı pahalı bebelac ama nutriconfor olan kolay sindirilen canım
Dr daha önce yazdığı Balık yağı yada vitamin kullabilirsiniz yeterli beslenemiyorsanız

Olabilir hatta bazen şiddetlide olabilir takip edin normalde kaç gün adet görüyorsanız aşağı yukarı buda öyle olur bu ayrıca dikkat etmezseniz hamile kalabileceğiniz anlamına da geliyor
Hic lekesiz gun kalmadi ama arada 3 4 gun acik kahve geldikten sonra direk kanamaya geçti ben lohusa kanamasi diye dusunmustum basta ama agrilar beni şaşırttı . Ayin 27sinde kadin doguma randevu almıştım o zaman belli olur belki durum. Ya benim belli bir düzenim yok reglin kac gun sürdüğüne dair bile. O yuzden tedirgin oldum korunmasiz iliskiyi düşünmüyorum zaten regli beklemek gibi bir planim yok. Polikistikover sendromu var bende ne zaman ne olur pek belli olmuyor durumum.

Kızlar bazı anneler mama yerine kutu sütüne süt katıp veriyolarmış duyan varmı
Aman sakın öyle birşey yapmayın eskiden bu tarz mamalar yokken belli aya göre sütün sulandırılup hazırlanması uygulanıyormuş ama normal inek sütü bebeğin ihtiyacı olan proteinden çok daha fazlasını ve de sindirimi daha zor olanını içeriyor 1yaşa kadar inek keçi vs sütü yok

sende benim gibi pkos lusun demek kahve lekeleme ve düzensiz adet görme sancı tüylenme saçta yağlanma dökülme o kadar çok çektirdiki bana keşke hiç adet olmasam bir daha sancılanmasan diyorum

Adetin başlama zamanı neye göre değişiyor? emzirmeye bağlı mi yoksa her bünye farklı mi oluyor?

Biraz bekleyin geçmezse tabiki belli olur kontrolde eğer normal doğum yaptıysanız sezeryana göre daha çok kanamanız olur 30gün boyunca hep kırmızı gelmedi değilmi arada kesildiği pembeleştiği falan oldu

sende benim gibi pkos lusun demek kahve lekeleme ve düzensiz adet görme sancı tüylenme saçta yağlanma dökülme o kadar çok çektirdiki bana keşke hiç adet olmasam bir daha sancılanmasan diyorum
Bende de leke, ara kanama, adet görememe ve sivilce yaptı. Maalesef genetik buyuk ihtimal dedi doktor alıştım onunla yasamaya. Bebegim 4 sefer klmen catlatma iğneleri tedavisi sonrası ara verdigim sadece seker hapı kullandigim ilk ayda geldi. Antidiyabetik ilac ile yumurtam catlayabildi. 1 yil uğraştık tabii arada bir de kimyasal gebelik var hemen olmadi bebegimiz mucize gibi geldi

Normal yaptım dogumu. evet 20 den sonra kahverengili pembeli geldi cogunlukla. Cok sagol bilgiler icin Allah razı olsun

Bayanlar bebeğim hergece 12 den sonra ağlıyor mememde boğuşuyor sinirli sinirli içiyor memem ağzındayken ağlıyor o yüzden içemiyor mama aldı eşim ama aptamil devam sütü diye bunu kullanan varmı varsa nasıl kullanıyosunuz

Ben de pkoluyum. Sancı lekelenme o adet zamanı olan ter ve tüy artışı hepsini yaşıyrum. Hala gerçekten kırmızı olarak başlamadı ama leke gibi geliyor. Drumla görüştüm süt kesinlikle azalır dedi

Günaydın kızlar. Dün akşam güzel bir dua ettim oğlum maşallah güzel uyudu
Bugünkü sorum uykuya Dalmadan birazda olsa nefes alışverişi sanki horlamaya başlayacak büyük insan gibi . Burun açıcı ( okyanus suyu ) tarzı bişeymi alayım? Yoksa serum fizyolojikte rahatlatırmı?

BENDe öyleyim Can'ım bide üstüne 3.5 yasında oğlum tüm herşey bana bakıyor ev iş yemek . Bide herşeyi sorun edip beni sinir eden es sonra beni öpüp sen herşeyi abartıyorsun ben ne dedim diye beni öpen bir adam

Herşeyden nefret eder oldum Işık'ları acık bırakmam biri sorun . Kömür bitmiş kaloriferler yanmıyor ev buz bir elektrikli sobayla oturuyoruz sobayı yakacağım kendi tişörtle oturuyor ev sıcak yakma diyor ya çoçukları üşür dedim sinir oluyorum insan bir çaresine bakmaz mı ben kaynanamı aradım diğer sobayı getirtir Mısın dedim . Herşey bana bakıyor oda 7 yıl sevdiğim adam ama Ozaman da huyu böyleydi bile bile evlendim 5 yıldırsa evliyim . Çok zoruma gidiyor herşeyi benim halletmem onun hep işi önemli aile işi yapıyor abisi evde baba evde tüm sorumluluk bunda eve geliyor hep yorgun telefonu eline alıyor . Benim suratım asık olunca ne oldu gene suratın asık diyor oda beni deliler gibi seven adam Muş seveni böyleyse Allah sevmeyene yardım etsin . Belim agrıyır .

Valla siz iki cocuklularin işi daha da zor Allah daha çok yardım etsin size aynen ya eşler de lohusalık ta anlayışsız yorgun herşeyi o yaşıyor

biz hastanede bebelac gold kullanmistk onla devam ettk bn mamayla besliorum oglumu sut sagdikca süt veriorum arada keyfine geldikce de emiyor..bi sıkıntımız olmadi cok sukur mamayla ilgili bosaltim sisteminde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…