Aptamilinde sindirimi kolaylaştıran maması var da aşırı pahalı bebelac ama nutriconfor olan kolay sindirilen canımBi ayda 1 kilo almış canım.
Bu ana kucağında nası duruyo sizin minişler? Benim kız kucaksız en fazla 5 dk. sakin kalıyo.hemen ağlıyo.
Sancıya çözümün ne canım?
Yaa tüh bileydim yapardım ben de :-(
Ben evolvia kullanıyorum.
Aptamile geçtim belki gazı azalır diye ama fayda etmedi.
Bi de bebelac mı denesem ki?
Bu kadar değiştirmek sorun oluşturur muki?
Bi de sana şey soracaktım canım. Balık yağı kullanıyım mı bu dönemde.hamilelikte faydasını görmüştüm bidaha başlasammı diye düşünüyorum
Hic lekesiz gun kalmadi ama arada 3 4 gun acik kahve geldikten sonra direk kanamaya geçti ben lohusa kanamasi diye dusunmustum basta ama agrilar beni şaşırttı . Ayin 27sinde kadin doguma randevu almıştım o zaman belli olur belki durum. Ya benim belli bir düzenim yok reglin kac gun sürdüğüne dair bile. O yuzden tedirgin oldum korunmasiz iliskiyi düşünmüyorum zaten regli beklemek gibi bir planim yok. Polikistikover sendromu var bende ne zaman ne olur pek belli olmuyor durumum.Olabilir hatta bazen şiddetlide olabilir takip edin normalde kaç gün adet görüyorsanız aşağı yukarı buda öyle olur bu ayrıca dikkat etmezseniz hamile kalabileceğiniz anlamına da geliyor
Aman sakın öyle birşey yapmayın eskiden bu tarz mamalar yokken belli aya göre sütün sulandırılup hazırlanması uygulanıyormuş ama normal inek sütü bebeğin ihtiyacı olan proteinden çok daha fazlasını ve de sindirimi daha zor olanını içeriyor 1yaşa kadar inek keçi vs sütü yokKızlar bazı anneler mama yerine kutu sütüne süt katıp veriyolarmış duyan varmı
sende benim gibi pkos lusun demek kahve lekeleme ve düzensiz adet görme sancı tüylenme saçta yağlanma dökülme o kadar çok çektirdiki bana keşke hiç adet olmasam bir daha sancılanmasan diyorumHic lekesiz gun kalmadi ama arada 3 4 gun acik kahve geldikten sonra direk kanamaya geçti ben lohusa kanamasi diye dusunmustum basta ama agrilar beni şaşırttı . Ayin 27sinde kadin doguma randevu almıştım o zaman belli olur belki durum. Ya benim belli bir düzenim yok reglin kac gun sürdüğüne dair bile. O yuzden tedirgin oldum korunmasiz iliskiyi düşünmüyorum zaten regli beklemek gibi bir planim yok. Polikistikover sendromu var bende ne zaman ne olur pek belli olmuyor durumum.
Biraz bekleyin geçmezse tabiki belli olur kontrolde eğer normal doğum yaptıysanız sezeryana göre daha çok kanamanız olur 30gün boyunca hep kırmızı gelmedi değilmi arada kesildiği pembeleştiği falan olduHic lekesiz gun kalmadi ama arada 3 4 gun acik kahve geldikten sonra direk kanamaya geçti ben lohusa kanamasi diye dusunmustum basta ama agrilar beni şaşırttı . Ayin 27sinde kadin doguma randevu almıştım o zaman belli olur belki durum. Ya benim belli bir düzenim yok reglin kac gun sürdüğüne dair bile. O yuzden tedirgin oldum korunmasiz iliskiyi düşünmüyorum zaten regli beklemek gibi bir planim yok. Polikistikover sendromu var bende ne zaman ne olur pek belli olmuyor durumum.
Bende de leke, ara kanama, adet görememe ve sivilce yaptı. Maalesef genetik buyuk ihtimal dedi doktor alıştım onunla yasamaya. Bebegim 4 sefer klmen catlatma iğneleri tedavisi sonrası ara verdigim sadece seker hapı kullandigim ilk ayda geldi. Antidiyabetik ilac ile yumurtam catlayabildi. 1 yil uğraştık tabii arada bir de kimyasal gebelik var hemen olmadi bebegimiz mucize gibi geldisende benim gibi pkos lusun demek kahve lekeleme ve düzensiz adet görme sancı tüylenme saçta yağlanma dökülme o kadar çok çektirdiki bana keşke hiç adet olmasam bir daha sancılanmasan diyorum
Normal yaptım dogumu. evet 20 den sonra kahverengili pembeli geldi cogunlukla. Cok sagol bilgiler icin Allah razı olsunBiraz bekleyin geçmezse tabiki belli olur kontrolde eğer normal doğum yaptıysanız sezeryana göre daha çok kanamanız olur 30gün boyunca hep kırmızı gelmedi değilmi arada kesildiği pembeleştiği falan oldu
evet aptamıl 1 benımkı cok sevıyo lıkır lıkır ıcıo smdı verdım hatta uyudu bakalım ıkı saat sonra kalkarEşimde almış aptamil devam sütü olarak geçiyor omu acaba
çok kılo aldırır oyle bebekler kaldıramaz dıye bılıorum cınku yaglı sutKızlar bazı anneler mama yerine kutu sütüne süt katıp veriyolarmış duyan varmı
Ya benimki içemiyo biberonu içemiyo napıcağımı şaşırdım gündüz anne sütü mğ beriyosınevet aptamıl 1 benımkı cok sevıyo lıkır lıkır ıcıo smdı verdım hatta uyudu bakalım ıkı saat sonra kalkar
Ben de pkoluyum. Sancı lekelenme o adet zamanı olan ter ve tüy artışı hepsini yaşıyrum. Hala gerçekten kırmızı olarak başlamadı ama leke gibi geliyor. Drumla görüştüm süt kesinlikle azalır dediBenim 30. Gun acik kahve idi bitiyordu sonra adet ağrıları ile beraber kanama basladi tekrar belim karnim ağrıyor doğum sonrası ağrı olmamisti kanama ile. Bende 40 cikmadan regl olunur mu onu merak ediyorum. Sanki sütüm de azaldı gibi.
BENDe öyleyim Can'ım bide üstüne 3.5 yasında oğlum tüm herşey bana bakıyor ev iş yemek . Bide herşeyi sorun edip beni sinir eden es sonra beni öpüp sen herşeyi abartıyorsun ben ne dedim diye beni öpen bir adamKafayı yemek üzereyim sanırım oğlum sabahtan beri hiç uyumadı gibi bişey ve her emdiginde kusuyo10 dk içinde 3-4 kez kaka yaptı tam degisiyorum giydiriyorum yine yapiyo napcam ben ya o kadar gerginim ve yorgunum ki Allah ım hepimizin yardımcısı olsun gaz sancısı geliyo sanki kabız gibi kaka yapiyo ama kakası cıvık cildircam napcami şaşırdım bebeğe yalvarıyorum artık oğlum nolur bi saat uyu dinleniyim diye sanki anlicak gibi sinirleniyorum bagirasim geliyo ama sonra masum masum bakiyo benim ne suçum var der gibi fenalardayim
Valla siz iki cocuklularin işi daha da zor Allah daha çok yardım etsin size aynen ya eşler de lohusalık ta anlayışsız yorgun herşeyi o yaşıyorBENDe öyleyim Can'ım bide üstüne 3.5 yasında oğlum tüm herşey bana bakıyor ev iş yemek . Bide herşeyi sorun edip beni sinir eden es sonra beni öpüp sen herşeyi abartıyorsun ben ne dedim diye beni öpen bir adam
evet ayni bizimki gibi o zamqn cnm hatta dun kabuk olup duscek sandm ama dusmedibizdede oluyor ara ara artıyo bazen tüm dudak bembeyaz oluyor udt dudakta ortasi ucu patlamış gibi kalkık duruyor sonra biraz duruyor geçiyor
evet ayni bizimki gibi o zamqn cnm hatta dun kabuk olup duscek sandm ama dusmedibizdede oluyor ara ara artıyo bazen tüm dudak bembeyaz oluyor udt dudakta ortasi ucu patlamış gibi kalkık duruyor sonra biraz duruyor geçiyor
biz hastanede bebelac gold kullanmistk onla devam ettk bn mamayla besliorum oglumu sut sagdikca süt veriorum arada keyfine geldikce de emiyor..bi sıkıntımız olmadi cok sukur mamayla ilgili bosaltim sisteminde..Kızlar adet olan hiç yok mu ya? Sütüm ciddi anlamda azaldı. Zaten kg az dedi doktor. Sürekli bir onu bir onu emziriyorum. Geçen gece aptamil verdim ve kakasını yapamadı 12 saat. Gece uyanıp ağladı. Bir daha da vermek istemiyorum. Napıyorsunuz mama verenler hangi marka kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?