2017 Şubat Anneleri

Amiiiiiinnn...
Bugün çok yorgun ve stresli bir gündü.
Dinlenip yarın gün'e güzel başlamak istiyorum..
Kaynanaya da ne denir bilmiyorum.
Benimki uzakta olduğu için bi zararı olmuyor.
Yakında olanlara Allah sabır versin :)

aynen benimde uzakta idi ama şimdi kuma gibi birbirimizi yiyoruz .. hele bir gitsin bal kaymak oluruz..

Kızlar bebeişin yüzündeki pıtırcıkları ne yaptınız? Ev sıcak değil ve İsilik olduğunu sanmıyorum . Normal diyorlar ama ben görünce üzülüyorum
canım bizde de var kızarıklıklar. arti konak da var. doktor normal dedi ama bizim cildimiz kuru onun için krem ve sampuan verdi. mustela. onlari kullanmaya başladım sanki düzeliyor. Kullandığımız şampuan da iyi gelmemiş cildine.

bretta mesajını gorup bulamadım umarım okursun.bende aptamıl kullanıorum kabızlık falan olmadı bı oglen bıde gece 90ml verıorum goguslerımı hortm gıbı cekıo bıtırıo battanıyesıne yalanıo ellerını cop cop emıo aç açoyuzden ıyı oluo verıorum

Merhabalar kızlar
Bugün 32. Günüm ama dikiş yerlerim eskiye göre daha çok acıyor benim gibi olan var mı? Acaba kuruduğu için mi öyle anlamadım birde iç kisimdaki dikişler açık gibi ipler orda ama dökülmedi bu dikişlerden hiç bir şey anlamadım canım çok yanıyor kabızlık ve ordan pirtlayan hemoroid de cabası mahvoldum bitsin artık bu süreç

Benim 30. Gun acik kahve idi bitiyordu sonra adet ağrıları ile beraber kanama basladi tekrar belim karnim ağrıyor doğum sonrası ağrı olmamisti kanama ile. Bende 40 cikmadan regl olunur mu onu merak ediyorum. Sanki sütüm de azaldı gibi.

kızlar nasılsınız hiç giremedim doğumdan beri..

ben foruma tlfan giremiyorum bir tek bilgisayardan girincede açamadım fırsat bulup..

umarım herkes iyidir.. herşey yolundadır..

benim bebeğim çok huysuzlanıyor.. durmadan başında dikiyor beni.. gaz sancısından çok çektik..

hepimiz alışmaya çalışıyoruz zannediyorum..

mete58 30. Gunden 34 e kadar cok acik kahve akintim vardi pembeli. 34 de regl agrilari ile kanama basladi. Belim karnim ağrıyor 4 gündür sürüyor cok siddetli degil ginde 1 2 ped olacak kadar.. 40 cikmadan adet olunur mu bilgin var mi ?

Eşimde almış aptamil devam sütü olarak geçiyor omu acaba

Valla benimde 15 gün oldu 2 dikişimde düştü hala ağrı giriyo anlamadım ya

Bi ayda 1 kilo almış canım.
Bu ana kucağında nası duruyo sizin minişler? Benim kız kucaksız en fazla 5 dk. sakin kalıyo.hemen ağlıyo.

Sancıya çözümün ne canım?

Bebek dogar dpgmaz soda ya da nar suyu vermek cok kisinin yaptigi bisey ben de nar suyu sıktım agzina allah sukur hic gaz sancisi yasamiyoruz emzirip yatiriyorum

Yaa tüh bileydim yapardım ben de :-(

Aptamil ve sma da bazı çocuklarda kabızlık yaygın oluyor bebelac goldu deneyin derim çözünmesi onlar kadar değil ama genelde anneler işe yaradığını söylüyorlardı

Ben evolvia kullanıyorum.
Aptamile geçtim belki gazı azalır diye ama fayda etmedi.
Bi de bebelac mı denesem ki?
Bu kadar değiştirmek sorun oluşturur muki?
Bi de sana şey soracaktım canım. Balık yağı kullanıyım mı bu dönemde.hamilelikte faydasını görmüştüm bidaha başlasammı diye düşünüyorum

30. gun benim son dikiş düştü ağrılar da 35de iyi oldu ama kuyruk sokumum çok ağrıyor altda tam kapalı değil

benimkide nane vermiş defalarca kusturmustu çocuğumu

Benim de bir tane kaldı baticon ile siliyorum en az üç kez. Bir kaç kez madecossal krem de sürdüm hala saç kurutma makinesi ile kurutuyorum...
son iki günde döküldü 20 gün geçti... Ben kreme bağladım ama. Kabuzlık için süte geçmeyen Bitkisel bir şrup içiyorum (afedersiniz dışkı yumuşatıcı) sizde alabilirsiniz dikişlerden kurtulana kadar... Geçmiş olsun

Malesef kabız olduğum için mahvoldm. Onun için önce kendimi kabızlıktan kurtarmaya karar verdim aç karnına hakiki zeytin yagı bir kaşık içtim geçti o geçince dikiş te acısı azaldı. Bu arada benimde arası açık gibi

1ayda yapılan doğumdaki aşının aynısı hepatit b nin 2.dozu ateş yapmaz ama aşı yapılan bölgede tetanozdaki gibi yanma ve hafif ağrı yapar annesi huzursuzluk ondan olabilir
Evet ateş yoktu ama sanırım ağrısı oldu hiç durmadı calpol verince galiba biraz sızdı ve uyuyakaldi çok şükür 3 saat fln uyumuş bende uyuyakalmışım yorgun düştü kuzum da bende

Biraz da aşı dan huysuzlasti galiba Dr u aradım o da yapmış olabilir dedi goturcektim artık biseyi mi var diye çok şükür uyuyo şimdi emzirdim yine uyudu bende biraz dinlenmiş oldum şükürler olsun

Olabilir hatta bazen şiddetlide olabilir takip edin normalde kaç gün adet görüyorsanız aşağı yukarı buda öyle olur bu ayrıca dikkat etmezseniz hamile kalabileceğiniz anlamına da geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…