Eski mesajlarını okuyup buldumBenim de ilk oğlum 1-2 dakika emerken ağzının kenarından akıtırdı. Sonra kendisini geriye atarak ağlamaya başlardı.
Ben 1.5 ay dayanabildim. Sonra pes edip 6 aylık olana kadar sağdım.
Süt mikrarım ilkte de böyleydi canım. Yani sütten değil bebekten kaynaklanıyor.
Canım umarım geç olmamıştır.
Rezene ,kimyon ,anason ve ısırgan otu.
Hayırlı olsun canım.
Çabucak iyileşir inşallah paşa.
Bizim de 1 ay sonra böbreği için takılan kateter çıkarılırken sünnet olacak.
Yeşil kaka fazla beslenme kaynaklı diye biliyorum.
Dr.Kadir Tuğcu böyle söylüyor..
Çok geçmiş olsun canım.
Aynı yaranın açılması çok acılı olmuştur..
Bu kaynanaların sıcak tutma merakıda beni öldürüyor.
Benim kaynanada 1 ay kaldı ben de. Her fırsatta yok çorap giymiyorsun yok kısa kollu geziyorsun ,hani senin yeleğin yok mu falan filan...
Kafama göre takıldım valla ben. Üst üste giymeyi hiç sevmem. Zaten ev sıcak..
Bebeğe de yelek giydirmiyorsun diye söyleniyordu. Sıcağı sevmiyor diye sallıyordum :)
bende rezene anason almıştı eşim bebeğin sancısı için vermedim kıza ağır geldi uyuttu diye iki gündür kendim içiyorum :)Eski mesajlarını okuyup buldumsağolasın. Peki hepsini karıştırıp demlik yapıp gun icinde mi tukettin hep yeni mi demledin ?
bn lansinoh elektirkliyi kullanıyorum gogsumu acitmadan sagiyor ama sanki her zaman tam sagmiyor gibi başka makina denemedigim icin karsilastramiorum ama memnunum simdilik isimi görüyor ..manuel aldıysan sikinti olmaz zaten. gecen elektrkler gitmisti bn lansinoh gogus ucu cikariciyla sagdim göğsümu o bile işimi gordu cnmmanuel gogus pompası almayı planlıyordum geçen gun jokerde avent 61 tl indirimliyken eşimden istedim unutmuştu bugün gitmiş lansinoh almış e bebekten kullanan yada önceden arastiran varmi
Beende kendim icmeye aldim . Ama bi cay kaşığı rezene vermistim benimkine pek etki etmemisti. Sonra da vermedim zaten gazini çıkartıyor nasil olsa diye.bende rezene anason almıştı eşim bebeğin sancısı için vermedim kıza ağır geldi uyuttu diye iki gündür kendim içiyorum :)
Canım sen mama ağırlıklı besliyosun sanırım dimi yanı bi öğün anne sütü bi öğün mama ben çok değil günde en fazla belki 2 kez veriyorum benim de ar kullanmama gerek olur mu acaba
Cocugunu al gec iceri digerleri ilgilensin. Hos geldiniz dersin bi 5 dk oturursun bebekle ilgilenmem gerek der geçersin diger odaya. Zorlama kendini.Kafayı yicem düşüncesiz insanlar arasında kaldım yaaaaayine misafir geliyo ve en sinir bozucu kısmı 8 buçuk 9 ta geliyorlar cildircam geçen de öyle geldiler ve 12 ye doğru gittiler sinirden aglicam ya benim bebeğim zaten daha yeni hastaneden çıktı ben desen lohusa yım daha ve gözlerim fln artık bulanık görüyor bu saatten sonra misafirliğe mı gidilir ya bide lohusa yeni bebekli insanın yanına gidilir mı ya kafayı yicem valla
Benimki de bu ara çok kusuyo nasıl anlayabilirim ki fazla beslendiği için olup olmadığını ama şöyle diyim genelde üst üste çok emerse sanki daha çok kusuyo bazen mesela uyumuyor ve hep emmek istiyo o zaman sanki daha çok kusuyo o meyilli yatirmayi bende yapıyorum beşiğine meyil yaptım kuvez de de öyle yatırmış goruyodum bazen hastanedeyken çarşamba kontrol var bakalım ne dicek bize deCanım benim bebeğim ilk zamanlar fazla beslendiği halde kusmuyordu. Şimdi bir ölçekte süt veya mama alsa kusuyor. Yani kusma sebebi fazla beslenme değil. Sende fazla beslendiği için kusmadığına eminsen sizde de reflü olabilir ozaman ar kullan. Ama fazla beslendiği için kusuyorsa kullanmana gerek yok. Süt verdiğim içinde ilaç verdi. Birde bebeği meyilli yatır dedi. Başına yastık koyma ama yattığı yeri meyilli olsun dedi. Ben yastık zaten kullanmıyorum ama düz yatakta yatırıyordum.
Yapmiyom ki onu da annem var o tek kaliyoCocugunu al gec iceri digerleri ilgilensin. Hos geldiniz dersin bi 5 dk oturursun bebekle ilgilenmem gerek der geçersin diger odaya. Zorlama kendini.
Çok geçmiş olsun cnm ben gelmedi kv diye üzülüyordum iyi ki gelmemiş... Kendi haline bıraksalar lohusalıkta
Benim de ilk oğlum 1-2 dakika emerken ağzının kenarından akıtırdı. Sonra kendisini geriye atarak ağlamaya başlardı.
Ben 1.5 ay dayanabildim. Sonra pes edip 6 aylık olana kadar sağdım.
Süt mikrarım ilkte de böyleydi canım. Yani sütten değil bebekten kaynaklanıyor.
Canım umarım geç olmamıştır.
Rezene ,kimyon ,anason ve ısırgan otu.
Hayırlı olsun canım.
Çabucak iyileşir inşallah paşa.
Bizim de 1 ay sonra böbreği için takılan kateter çıkarılırken sünnet olacak.
Yeşil kaka fazla beslenme kaynaklı diye biliyorum.
Dr.Kadir Tuğcu böyle söylüyor..
Çok geçmiş olsun canım.
Aynı yaranın açılması çok acılı olmuştur..
Bu kaynanaların sıcak tutma merakıda beni öldürüyor.
Benim kaynanada 1 ay kaldı ben de. Her fırsatta yok çorap giymiyorsun yok kısa kollu geziyorsun ,hani senin yeleğin yok mu falan filan...
Kafama göre takıldım valla ben. Üst üste giymeyi hiç sevmem. Zaten ev sıcak..
Bebeğe de yelek giydirmiyorsun diye söyleniyordu. Sıcağı sevmiyor diye sallıyordum :)
Kafayı yicem düşüncesiz insanlar arasında kaldım yaaaaayine misafir geliyo ve en sinir bozucu kısmı 8 buçuk 9 ta geliyorlar cildircam geçen de öyle geldiler ve 12 ye doğru gittiler sinirden aglicam ya benim bebeğim zaten daha yeni hastaneden çıktı ben desen lohusa yım daha ve gözlerim fln artık bulanık görüyor bu saatten sonra misafirliğe mı gidilir ya bide lohusa yeni bebekli insanın yanına gidilir mı ya kafayı yicem valla
Lansinoh manuel kullandım ilk gebeliğimde acıtmıyor kullanırken bence çok başarılı h.burada alışveriş sitesi yorumlarından beğenip almıştım şimdi de aynı markanın elektriklisini aldım yine memnunummanuel gogus pompası almayı planlıyordum geçen gun jokerde avent 61 tl indirimliyken eşimden istedim unutmuştu bugün gitmiş lansinoh almış e bebekten kullanan yada önceden arastiran varmi
Valla ben aletle dolaşıyorum içeride ama emzirirken terliyorum herhalde lohusalıkla ilgiliKızlar ben aşırı terliyorum gece gündüz.
Oyüzden sürekli sırtımda havlu ile geziyorum.
Ev serin olduğu halde ilk günden beri çok ateşim var.
Ve terim soğduğu an hasta oluyorum.
40 günde 3 kez yatağa düştüm.
Benim gibi olan var mı?
Nası çözüm buluyosunuz terlemeye?
Bi de malum dışarı çıkmak lüks artık.
Oyüzden netten bişiler alcam ama pamuklu kumaş önden düğmeli bişiler bulamıyorum.
Lcw de var baya önden düğmeli ama düğmesi göğüs hizası yani emzirme için uygın değil.
Lcw gibi uygun fiyatlı bu tarz şeylerin olduğu bi site önerisi olan var mı?
Emzirme atleti kullanışlı oluyomu canım ya göğsü rahat kavrayabiliyomu bebek rahat alabiliyomu o çıkan yerden
Kafayı yicem düşüncesiz insanlar arasında kaldım yaaaaayine misafir geliyo ve en sinir bozucu kısmı 8 buçuk 9 ta geliyorlar cildircam geçen de öyle geldiler ve 12 ye doğru gittiler sinirden aglicam ya benim bebeğim zaten daha yeni hastaneden çıktı ben desen lohusa yım daha ve gözlerim fln artık bulanık görüyor bu saatten sonra misafirliğe mı gidilir ya bide lohusa yeni bebekli insanın yanına gidilir mı ya kafayı yicem valla
tereyagli ekmek geçmiş olsun canım. Peki o göbeğin altı hala ağrıyor mu? Benim hala içten yara gibi.
Dün gene doktorıma gittim ağrıyor dedim bağırsaklarımamı bişey yaptın dedim güldü. Güldüğümde bile ağrıyor korkmuyor değilim bazen
Çok geçmiş olsun canım dikkat et,doktorun dediklerine uy kaynanayı boşver:)Ben de kullanıyorum çok rahat oluyor
Artık şu lohusanın evine gitme adeti kaldırılsın yaaa
Evet canım ara ara ağrıyor ama hafifledi günler geçtikçe. Bugün yine sordum doktora o olur geçecek zamanla dedi. benim dikiş yeri yanıyordu ve kanayıp kızarmıştıdoktoruma güveniyordum ama yine de başka doktora da gittim o da aynı şeyleri söyledi kendini kasıyorsan da olur dedi. Senin kaç gün oldu ben 2 gündür daha iyiyim
Kızlar ben aşırı terliyorum gece gündüz.
Oyüzden sürekli sırtımda havlu ile geziyorum.
Ev serin olduğu halde ilk günden beri çok ateşim var.
Ve terim soğduğu an hasta oluyorum.
40 günde 3 kez yatağa düştüm.
Benim gibi olan var mı?
Nası çözüm buluyosunuz terlemeye?
Bi de malum dışarı çıkmak lüks artık.
Oyüzden netten bişiler alcam ama pamuklu kumaş önden düğmeli bişiler bulamıyorum.
Lcw de var baya önden düğmeli ama düğmesi göğüs hizası yani emzirme için uygın değil.
Lcw gibi uygun fiyatlı bu tarz şeylerin olduğu bi site önerisi olan var mı?
bende terliyorum hala. ben eski kiyafetlerimi giyiyorum. alttan emziriyorum ben. dugme falan ugrasmiyorum.Canım bende çok terliyorum lohusa teri diyo annem yeleksiz gezdirmiyo sen bilmiyon diyeterim soğuyunca da sanırım sırtım tutuluyor benimde ayni sıkıntı bende de var giyecek biseyler istiyorum ama nerden nasıl alcam bilmiyom
ne bicim adetlerimiz var ya.Seni çok iyi anlıyorum benim bebeğim 20 günlük benimde 4 gündür yatılı misafirim var ve misafiri. Başka şehirden olduğu için onları görmeye gelenleri düşün ki benim 3 yasında kardeşini kiskanip asabi olan bi kizimda var ve ben bu halimle misafirlerin istekli yemeklerini çamaşır bulaşık temizliklerini yapıyorum gece desen uyku yok bebeğim desen sürekli kusuyor bogulacak gibi napicagimi bilmiyorum ben bide birliğim biraz cocugumla ilgilensem laf edwn bi kv seni çok iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?