- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
Canım ilk 20 günümüz böyle beslendi. 60 hazırlıyordum yok durmuyırdu ağlıyordu aranıyordu. Sonra üstüne bi 60 hazırlıyordum nekadar içeree artık diye. Çoğu zaman hepsini içiyordu. Sarılık vardı ve iki saatte bir besliyordum. Sütüm 25 cc ancak çıkıyordu. Süt az olunca mamayı mecbur çok içiyordu. Birde bebeğim iri ve iştahlı bir bebek. Dr da ne kadar alıyorsa ver demişti. Ama şimdi okadar içmiyor. 60-80 arası içiyor. Ve devamında mutlaka kusıyor.cnm bir ogunde mi 90-120 cc veriodun peki kac saatte bir veriosun? biz 3 haftayi bitirdik su an 60 cc veriorum mamayi da sütü de ortalama 2 saat aralikla.
Hemen iyileşir annesi merak etme. Şimdiden geçmiş olsunKizlar yarın sabah 10da oğlumu sünnet ettirecegiz inşallah. Dua edin lütfen kolay olsun çabucak iyilessin.
deniyorum cnm bi de bnm uclarim yoktu gerci smdi biraz daha çıktılar hem sade hem de silikon uc takip deniyorum biraz emio ucla ama doymalik değil keyif yapio uyuyo ya da biraz cekip sonra çok aglamaya baslio mecbur birakiorum bi süre sonra..Canım senle durumumuz aynıydı sağıp veriyordum ve mama takviyesi.3 gündür inat ettim bu memeyi alacak diye sende dene pes etme ben şöyle yaptım ağladığında tam ağzını açtığında ağzının içine memeyi koyup durdum evet zor oldu ama aldı 3 gündür yine zorlanıyorum bir kaç dakika ama alıyor şimdilik ama memedeki sütü tam bitirmiyor sagdigimiz kadarki kadar ve sürekli acikiyor saatte bir bazen yarım saat tabi birde memede yara var ölüyorum o çekerken ama ne yaparsın anneyiz işte. ..sende bir zorla bence mesela bu hafta sonu onu alistiracagim diye şartla kendini yarın hep memeyi dene almazsa kaşıkla ver sagdigin sütü bir iki gün biberonu unutsun
Gece uyuması çok zor dimi? Bizimde gündüz 3-5 saat uyanık kalırsa gece rahatız . Umarım şuan uyumuştur annesi ..Uyumuyor uyumuyor uyumuyor
Kolaylıklar dilerim. Benim oğlum da iki gün önce oldu. Çok rahat geçti şükür. Hiç merak etmeyin.Kizlar yarın sabah 10da oğlumu sünnet ettirecegiz inşallah. Dua edin lütfen kolay olsun çabucak iyilessin.
ınsallah canım. sagol.Hemen iyileşir annesi merak etme. Şimdiden geçmiş olsun
tesekkur ederim içim rahatladı. sunnetten sonra çok agrısı oldu mu?Kolaylıklar dilerim. Benim oğlum da iki gün önce oldu. Çok rahat geçti şükür. Hiç merak etmeyin.
Ewt ya bende de var.keşke bu tüylenmeye bi çare bulunsasende benim gibi pkos lusun demek kahve lekeleme ve düzensiz adet görme sancı tüylenme saçta yağlanma dökülme o kadar çok çektirdiki bana keşke hiç adet olmasam bir daha sancılanmasan diyorum
Sünnetten hemen sonra emzirdim uyudu. İki saat sonra uyandı ağri kesici verdik yarım saat kadar ağladı ondan sonra hiç ağlaması. Bir gün sonra hiçbir seyi kalmıyor inanın. Ağrı eşikleri yüksek şu an. Stres yapmayın. Benim süt miktarim çok azaldı bundan dolayı. Bilseydim hiç bu kadar stres yapmazdım. Şimdi sutumu arttırmaya çalışıyorum. İlk kez mama vermek durumunda kalicam.ınsallah canım. sagol.
tesekkur ederim içim rahatladı. sunnetten sonra çok agrısı oldu mu?
Rezene.bulgur pilavı.et.bol su.eczanede satılan süt artıcı çay.bunlar sütü arttırıyorYa göğsümü sıkıyorum bezen süt çıkmıyor ozaman anlıyorum doymadığını süt arttırıcı napıyosunız benim başlarda çok sütüm vardı şimdi azaldı anlamıyorum
Canım oluyo benimki de yapiyo öyle yeşilimsi sarı karışık bildigim kadarıyla tamamen yeşil yada siyahımsı ve de sümüksü olduğunda korkulmasi gerekiyorkizlar oglum dun aksam agladi baya gaz sancisi diye dusunduk gaz damlasi da verdik dun aksam da öyleydi. sonra gecw uyudu altini falan degstrdm sabah altini degstrirken az kaka yapmis yarısı sari yarisi yeşil.. aksam bagirsaklari da gurulduyodu usuttu mu acaba???? yesil kaka yapan var mi??
SSümüksü olunca korkulmasi mi gerekiyor?dün oğlum sümüksü kaka yaptı ama rengi sarı ydi. Korkmaz gerekiyor mu?Canım oluyo benimki de yapiyo öyle yeşilimsi sarı karışık bildigim kadarıyla tamamen yeşil yada siyahımsı ve de sümüksü olduğunda korkulmasi gerekiyor
Canım bizim Dr umuz öyle demişti çok sık kaka yaptığını sorduğumda yeşil ve sümüksü olması iyi olmaz demişti sariymis seninki bizimki de genelde sarı rada açık yeşil sarı karışık oluyo korkmana gerek yoktur sanırımSSümüksü olunca korkulmasi mi gerekiyor?dün oğlum sümüksü kaka yaptı ama rengi sarı ydi. Korkmaz gerekiyor mu?
Ebebek mothercare trendyol migros hepsinde var başka ihtiyacın varsa trendyolda biraz daha ucuz(internet adreslerinde de var migros hatiç )Eki Görüntüle 1969187
Kızlar ben bunu kullanıyorum yedek uç nerden alabilirim biliyo musunuz?
mete58
Kızlar bebeişin yüzündeki pıtırcıkları ne yaptınız? Ev sıcak değil ve İsilik olduğunu sanmıyorum . Normal diyorlar ama ben görünce üzülüyorum
Kafayı yemek üzereyim sanırım oğlum sabahtan beri hiç uyumadı gibi bişey ve her emdiginde kusuyo10 dk içinde 3-4 kez kaka yaptı tam degisiyorum giydiriyorum yine yapiyo napcam ben ya o kadar gerginim ve yorgunum ki Allah ım hepimizin yardımcısı olsun gaz sancısı geliyo sanki kabız gibi kaka yapiyo ama kakası cıvık cildircam napcami şaşırdım bebeğe yalvarıyorum artık oğlum nolur bi saat uyu dinleniyim diye sanki anlicak gibi sinirleniyorum bagirasim geliyo ama sonra masum masum bakiyo benim ne suçum var der gibi fenalardayim
Pompa olarak avent elektrikli öneririm çık memnunum
Belki cogunuz biliyirsunuzdur tracy hogg in bebek bakim sorunlarına mucize cozumler kitabini. Orada easy denilen bir yöntem var.
Eat: beslenme , activity : aktivite, sleep : uyku, your time : kendinize vakit ayirin
basamakları bunlar. Ama benim kizim beslenmeyi uyku öncesi yapıyor hep bi turlu oturamıyorum duzen. Gece uykusuna saat 10 11 arasi yazıyor benim kiz 1 de başlıyor uykuya. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. 4 haftakik olmasini bekledim denemek için. Var mi benim gibi deneyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?