2017 Şubat Anneleri

cnm bir ogunde mi 90-120 cc veriodun peki kac saatte bir veriosun? biz 3 haftayi bitirdik su an 60 cc veriorum mamayi da sütü de ortalama 2 saat aralikla.
Canım ilk 20 günümüz böyle beslendi. 60 hazırlıyordum yok durmuyırdu ağlıyordu aranıyordu. Sonra üstüne bi 60 hazırlıyordum nekadar içeree artık diye. Çoğu zaman hepsini içiyordu. Sarılık vardı ve iki saatte bir besliyordum. Sütüm 25 cc ancak çıkıyordu. Süt az olunca mamayı mecbur çok içiyordu. Birde bebeğim iri ve iştahlı bir bebek. Dr da ne kadar alıyorsa ver demişti. Ama şimdi okadar içmiyor. 60-80 arası içiyor. Ve devamında mutlaka kusıyor.

bir sorum olacak sütüm azaliyor gibi hissettim özellikle sag gögüsten bu nedenle her emzirmeden sonra sagiyorum ama 20 cc den cok da fazla cikmiyor . burda cok daha yüksek rakamlar duyuyorum. benim sagdiktan sonra oldugu ivin mi yoksa sonrada cogalir mi. bugün 21. günümüz. 2 gündür düzenli sahiyorum.

deniyorum cnm bi de bnm uclarim yoktu gerci smdi biraz daha çıktılar hem sade hem de silikon uc takip deniyorum biraz emio ucla ama doymalik değil keyif yapio uyuyo ya da biraz cekip sonra çok aglamaya baslio mecbur birakiorum bi süre sonra..

Kızlar reflü bebekler için hangi AR çeşit mama markası kullanabilir im aptamil AR kullanıyorum ama çok kusuyor öneriniz var mıı

kizlar oglum dun aksam agladi baya gaz sancisi diye dusunduk gaz damlasi da verdik dun aksam da öyleydi. sonra gecw uyudu altini falan degstrdm sabah altini degstrirken az kaka yapmis yarısı sari yarisi yeşil.. aksam bagirsaklari da gurulduyodu usuttu mu acaba???? yesil kaka yapan var mi??

Kızlar bir göğsümden çok az süt geliyo bu yüzden kızımın yüreği şişiyo emmek istemiyo.tek gögüslede doymuyo.aptamil mama aldım onuda tükürüyo yemiyo ne yapacsğımı şaşırdım.

ınsallah canım. sagol.

tesekkur ederim içim rahatladı. sunnetten sonra çok agrısı oldu mu?
Sünnetten hemen sonra emzirdim uyudu. İki saat sonra uyandı ağri kesici verdik yarım saat kadar ağladı ondan sonra hiç ağlaması. Bir gün sonra hiçbir seyi kalmıyor inanın. Ağrı eşikleri yüksek şu an. Stres yapmayın. Benim süt miktarim çok azaldı bundan dolayı. Bilseydim hiç bu kadar stres yapmazdım. Şimdi sutumu arttırmaya çalışıyorum. İlk kez mama vermek durumunda kalicam.

Canım oluyo benimki de yapiyo öyle yeşilimsi sarı karışık bildigim kadarıyla tamamen yeşil yada siyahımsı ve de sümüksü olduğunda korkulmasi gerekiyor

Canım oluyo benimki de yapiyo öyle yeşilimsi sarı karışık bildigim kadarıyla tamamen yeşil yada siyahımsı ve de sümüksü olduğunda korkulmasi gerekiyor
SSümüksü olunca korkulmasi mi gerekiyor?dün oğlum sümüksü kaka yaptı ama rengi sarı ydi. Korkmaz gerekiyor mu?

SSümüksü olunca korkulmasi mi gerekiyor?dün oğlum sümüksü kaka yaptı ama rengi sarı ydi. Korkmaz gerekiyor mu?
Canım bizim Dr umuz öyle demişti çok sık kaka yaptığını sorduğumda yeşil ve sümüksü olması iyi olmaz demişti sariymis seninki bizimki de genelde sarı rada açık yeşil sarı karışık oluyo korkmana gerek yoktur sanırım

Kızlar bebeişin yüzündeki pıtırcıkları ne yaptınız? Ev sıcak değil ve İsilik olduğunu sanmıyorum . Normal diyorlar ama ben görünce üzülüyorum

Ben de Gülsuyu'yla sildim fark etti gerçekten

Aynı benim kız ne yapacağımı şaşırdım hem uyumuyor hem emmek istiyor emzik tutmuyor göğüslerim çok ağrıyor yara olacak bu gidişle çok kızıyorum ama bebeğime de birşey diyemiyorum of yeter artık falan dedim dün sonra daha çok ağlamaya başladı tam ben yatınca bas bas bağırıyor allahım yardım et hepimize

Pompa olarak avent elektrikli öneririm çık memnunum

Acıtıyor mu peki canım?

Ben de denemek istiyorum ama günü günü tutmuyor. Acıkıyor besliyorum uyuyor sonra kakasını yapıyor altını temizlerken uyanıyor uyandığı için huysuz oluyor uyusun diye tekrar emziriyorum bu sefer de gazını alırken uyanıyor gazını almazsam da 10 dk sonra ağlayarak uyanıyor offf off düzen nerde biz neredeyiz şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…