Kızlar ben aşırı terliyorum gece gündüz.
Oyüzden sürekli sırtımda havlu ile geziyorum.
Ev serin olduğu halde ilk günden beri çok ateşim var.
Ve terim soğduğu an hasta oluyorum.
40 günde 3 kez yatağa düştüm.
Benim gibi olan var mı?
Nası çözüm buluyosunuz terlemeye?
Bi de malum dışarı çıkmak lüks artık.
Oyüzden netten bişiler alcam ama pamuklu kumaş önden düğmeli bişiler bulamıyorum.
Lcw de var baya önden düğmeli ama düğmesi göğüs hizası yani emzirme için uygın değil.
Lcw gibi uygun fiyatlı bu tarz şeylerin olduğu bi site önerisi olan var mı?
bende terliyorum hala. ben eski kiyafetlerimi giyiyorum. alttan emziriyorum ben. dugme falan ugrasmiyorum.Canım bende çok terliyorum lohusa teri diyo annem yeleksiz gezdirmiyo sen bilmiyon diyeterim soğuyunca da sanırım sırtım tutuluyor benimde ayni sıkıntı bende de var giyecek biseyler istiyorum ama nerden nasıl alcam bilmiyom
ne bicim adetlerimiz var ya.Seni çok iyi anlıyorum benim bebeğim 20 günlük benimde 4 gündür yatılı misafirim var ve misafiri. Başka şehirden olduğu için onları görmeye gelenleri düşün ki benim 3 yasında kardeşini kiskanip asabi olan bi kizimda var ve ben bu halimle misafirlerin istekli yemeklerini çamaşır bulaşık temizliklerini yapıyorum gece desen uyku yok bebeğim desen sürekli kusuyor bogulacak gibi napicagimi bilmiyorum ben bide birliğim biraz cocugumla ilgilensem laf edwn bi kv seni çok iyi anlıyorum
Çok geçmiş olsun canım dikkat et,doktorun dediklerine uy kaynanayı boşver:)
26. Günüm bugün o ağrı yüzünden hamile pantlonlarımı giyiyorum. Dokununca pijama lastiği deyince öksürünce ağrıyor. Hareket etmesem sıkıntı yok. İnşallah geçer gülüm ya vala tırsıyorum artık
Ha bu arada önceki sayfalarda yazmışsıntereyagli ekmek canım bebek her ağladiğinda emzirirsen daha fazla gazı olur. O yüzden yine ağlar. Bende artık zaman koymaya çalışıyorum araya hem acıkmış olup güzelce içiyor.
Bende alttan açıyorum eskileri giyiyorum da yeniliğe ihtiyaç var heralde :) psikolojik olarak :)bende terliyorum hala. ben eski kiyafetlerimi giyiyorum. alttan emziriyorum ben. dugme falan ugrasmiyorum.
ne bicim adetlerimiz var ya.
Benimkide gece çok ağlıyodu sütümün yetmediğini düşündüm aptamil devam sütü verdim ama hepsini kustu neden deli gibi ağlıyo çıldırmak üzereyim yaCanım ilk 20 günümüz böyle beslendi. 60 hazırlıyordum yok durmuyırdu ağlıyordu aranıyordu. Sonra üstüne bi 60 hazırlıyordum nekadar içeree artık diye. Çoğu zaman hepsini içiyordu. Sarılık vardı ve iki saatte bir besliyordum. Sütüm 25 cc ancak çıkıyordu. Süt az olunca mamayı mecbur çok içiyordu. Birde bebeğim iri ve iştahlı bir bebek. Dr da ne kadar alıyorsa ver demişti. Ama şimdi okadar içmiyor. 60-80 arası içiyor. Ve devamında mutlaka kusıyor.
haklisin. korseleri cikardinizmiBende alttan açıyorum eskileri giyiyorum da yeniliğe ihtiyaç var heralde :) psikolojik olarak :)
kolik mi acaba? benimki kolik sanirim. hergun ayni saatler basliyor. napsam susmuyor.Benimkide gece çok ağlıyodu sütümün yetmediğini düşündüm aptamil devam sütü verdim ama hepsini kustu neden deli gibi ağlıyo çıldırmak üzereyim ya
Bende aliyim bariBen de kullanıyorum çok rahat oluyor
Artık şu lohusanın evine gitme adeti kaldırılsın yaaa
Evet canım ara ara ağrıyor ama hafifledi günler geçtikçe. Bugün yine sordum doktora o olur geçecek zamanla dedi. benim dikiş yeri yanıyordu ve kanayıp kızarmıştıdoktoruma güveniyordum ama yine de başka doktora da gittim o da aynı şeyleri söyledi kendini kasıyorsan da olur dedi. Senin kaç gün oldu ben 2 gündür daha iyiyim
Yok ben giyiyorum korse gece çıkarıyorum rahat oliyim diyehaklisin. korseleri cikardinizmi
kolik mi acaba? benimki kolik sanirim. hergun ayni saatler basliyor. napsam susmuyor.
Aynen aynen. Bende dün dedim içimde bişey kalmış olmasın gülüyor doktor bana sinir bozucu.Biz 33 günlük olduk ben de çok korkuyorum haberlerde falan neler gördük aynen ben de hamile pantolonlarımı giyiyorum dayanamıyorum o lastik yerlerine bile. Korka korka yürüyorum eskisi kadar ağrımıyor ama post delindi bir kere hiç doğum yapmamış halimi özledim
Evet canım ya hata etmişim o yüzdem kızım emme bağımlısı olduEn azından yarım saat bir saat koymaya çalışıyorum artık
Canım inan eğer misafir olmasa evladında 3 saat uyumazdı. Benimki ben uzandiğim gibi gözlerini açıyor:) Bu akşam annemlere gittim kız bi uyudu 2 saat ah dedim evde olsak asla öyle deliksiz uyumazdı. Bende dua ediyorum misafir gelmesin diye ama napalım gelmeyin diyemiyoruz maalesef bugünler geçsin diye dua ediyorum hergünYaaaaaaa sabır sabır bu saat oldu ve ben hala uyuyamadım çünkü hala misafirim varve oğluşum 3 saattir uyuyo o sure içinde uyuyabilseydim bende geceye dermanim enerjim olurdu belki biraz ama şuan gözlerim çift görüyor çünkü sabah 6 dan beri hiç uyuyamadım ben ve oğlum gündüz uyudugu için gece kesin uyumicak ve kimse bana çocuk uyurken git sende iyi demiyo az bi ağladı emzirmeye gittim getir az daha sevelim diyolar benim bebeğim daha yeni hastaneden çıktı neler atlattı ve iki çocuk başında elleri yüzünde tepesindeler içim yaniyo neden böyle insanlar ya ben hastaneden çıktıktan sonra kuzumu koklamaya kıyamıyorum yine mı bişey olur nefesimden etkilenir mı diye kafayı yicem eşim salağı da hala meyve yiyin deyip oturmalarini sağlıyor aglicam sinirden benimki de dahil bizim yavruları mız daha sevilmelik değil opmelik değil bizim nefesimizi kaldıracak kadar güçlü değil yazık günah ya
İnsanlar gerçekten cok tuhaf yaSeni çok iyi anlıyorum benim bebeğim 20 günlük benimde 4 gündür yatılı misafirim var ve misafiri. Başka şehirden olduğu için onları görmeye gelenleri düşün ki benim 3 yasında kardeşini kiskanip asabi olan bi kizimda var ve ben bu halimle misafirlerin istekli yemeklerini çamaşır bulaşık temizliklerini yapıyorum gece desen uyku yok bebeğim desen sürekli kusuyor bogulacak gibi napicagimi bilmiyorum ben bide birliğim biraz cocugumla ilgilensem laf edwn bi kv seni çok iyi anlıyorum
Benimki de öyle evet misafir gelince uyuyo kuzum misafir gelmesin istediğimden değil başım üstüne kiii ben misafiri seven biriyim ve gelen istediği sevdiği için geliyo ama benim daha dermanim yok ve gelen erkekli geliyo ben kapalı biriyim e erkekli olunca mecbur usturuplu giyinip başımı kapatmam gerekiyor ve bunalıyorum böyle olunca bunu da geçtim şu saat oldu yeni gittiler o da değil bizim bebeklerimiz daha kucaktan kucağa geçecek bebek değil dayanamazlar ve benim yavrum 8 gün hastanede kaldı neler yaşadı o da bende canımın yarısı yoktu sanki ve Dr umuz bi süre bu durumların yaşanmamasını söyledi ama işte anlatılmıyor kimseye ne yaşadığımı ben biliyorum Allah ım korusun benimkini de hepimizin kini de ama bı daha yaşarsa böyle bişey dayanamam ve kendimi hiç affetmem o yüzden kendim bile daha iki gündür koklamaya başladım korkuyorum çünkü solunum yoluyla geçen bi hastalık atlattıCanım inan eğer misafir olmasa evladında 3 saat uyumazdı. Benimki ben uzandiğim gibi gözlerini açıyor:) Bu akşam annemlere gittim kız bi uyudu 2 saat ah dedim evde olsak asla öyle deliksiz uyumazdı. Bende dua ediyorum misafir gelmesin diye ama napalım gelmeyin diyemiyoruz maalesef bugünler geçsin diye dua ediyorum hergün
Emzirme atleti kullanışlı oluyomu canım ya göğsü rahat kavrayabiliyomu bebek rahat alabiliyomu o çıkan yerden
Eski mesajlarını okuyup buldumsağolasın. Peki hepsini karıştırıp demlik yapıp gun icinde mi tukettin hep yeni mi demledin ?
bende rezene anason almıştı eşim bebeğin sancısı için vermedim kıza ağır geldi uyuttu diye iki gündür kendim içiyorum :)
Bende tereddüt Edip almadım ama bi tane bi aliyim bari dediğin gibi alttan açınca bel komple açılıyor ve bu yüzden hep soğuk oluyo özellikle gece fln da aliyim bi tane bakalım sağol canimCanım ben atletten çok memnunum.
Sütyen de hiç rahat edemedim ,önü düğmeli giymek gerekiyor hep.Atlette alttan kaldırınca belin filan kapalı kalıyor hep.
Atletin emzirme yerini açınca göğüsün tamamı dışarı rahatça çıkıyor.
Bebefox markalı almıştım ilk oğlumda. Şimdi de aynılarını kullanıyorum. Kaliteside çok güzel.
Evde 3 tane var ,çarşıya çıktığımda da 2 tane daha almayı düşünüyorum ben
Günde 4 kupa tüketiyordum ben.(Şimdi 1-2 kupaya düştü)
Hepsinden 1 dolu çay kaşığı ,sadece rezeneden 2 çay kaşığı atıp sıcak su ile 10 dk demleyip içiyorum.
Her seferinde yeniden yapıyorum.
Kendin iç canım .
Bebeklere versen de çok bir şey değişmiyor...
Seni çok iyi anlıyorum ne demek istediğinide.Benimki de öyle evet misafir gelince uyuyo kuzum misafir gelmesin istediğimden değil başım üstüne kiii ben misafiri seven biriyim ve gelen istediği sevdiği için geliyo ama benim daha dermanim yok ve gelen erkekli geliyo ben kapalı biriyim e erkekli olunca mecbur usturuplu giyinip başımı kapatmam gerekiyor ve bunalıyorum böyle olunca bunu da geçtim şu saat oldu yeni gittiler o da değil bizim bebeklerimiz daha kucaktan kucağa geçecek bebek değil dayanamazlar ve benim yavrum 8 gün hastanede kaldı neler yaşadı o da bende canımın yarısı yoktu sanki ve Dr umuz bi süre bu durumların yaşanmamasını söyledi ama işte anlatılmıyor kimseye ne yaşadığımı ben biliyorum Allah ım korusun benimkini de hepimizin kini de ama bı daha yaşarsa böyle bişey dayanamam ve kendimi hiç affetmem o yüzden kendim bile daha iki gündür koklamaya başladım korkuyorum çünkü solunum yoluyla geçen bi hastalık atlattı
Kolik sanırım çünkü 12 den sonra başlıyor gece 3 e kadar deli gibi ağlıyo ne emzikle susuyo meme versem ağzında memem deli gibi ağlıyo valla kafayı yicem ne zaman geçiyo bu koliklik daha 20 günlüğüzz bazen cinnet geçiriyorum sinirime engel olamıyorum eşim alıyo ço uğu bendenhaklisin. korseleri cikardinizmi
kolik mi acaba? benimki kolik sanirim. hergun ayni saatler basliyor. napsam susmuyor.
bende memnun kaldim denedim canım aklım aventteydi ama is görür şekilde sağım içinde emiş falan çok iyiymişLansinoh manuel kullandım ilk gebeliğimde acıtmıyor kullanırken bence çok başarılı h.burada alışveriş sitesi yorumlarından beğenip almıştım şimdi de aynı markanın elektriklisini aldım yine memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?