2017 Şubat Anneleri

bende terliyorum hala. ben eski kiyafetlerimi giyiyorum. alttan emziriyorum ben. dugme falan ugrasmiyorum.
ne bicim adetlerimiz var ya.

Biz 33 günlük olduk ben de çok korkuyorum haberlerde falan neler gördük aynen ben de hamile pantolonlarımı giyiyorum dayanamıyorum o lastik yerlerine bile. Korka korka yürüyorum eskisi kadar ağrımıyor ama post delindi bir kere hiç doğum yapmamış halimi özledim

Evet canım ya hata etmişim o yüzdem kızım emme bağımlısı oldu En azından yarım saat bir saat koymaya çalışıyorum artık

bende terliyorum hala. ben eski kiyafetlerimi giyiyorum. alttan emziriyorum ben. dugme falan ugrasmiyorum.

ne bicim adetlerimiz var ya.
Bende alttan açıyorum eskileri giyiyorum da yeniliğe ihtiyaç var heralde :) psikolojik olarak :)

Benimkide gece çok ağlıyodu sütümün yetmediğini düşündüm aptamil devam sütü verdim ama hepsini kustu neden deli gibi ağlıyo çıldırmak üzereyim ya

Bende alttan açıyorum eskileri giyiyorum da yeniliğe ihtiyaç var heralde :) psikolojik olarak :)
haklisin. korseleri cikardinizmi
Benimkide gece çok ağlıyodu sütümün yetmediğini düşündüm aptamil devam sütü verdim ama hepsini kustu neden deli gibi ağlıyo çıldırmak üzereyim ya
kolik mi acaba? benimki kolik sanirim. hergun ayni saatler basliyor. napsam susmuyor.

Bende aliyim bari
Kesinlikle katılıyorum lohusa insanın Yenidoğan bebeğin yanına gidilmesin yaaaa

Yaaaaaaa sabır sabır bu saat oldu ve ben hala uyuyamadım çünkü hala misafirim var ve oğluşum 3 saattir uyuyo o sure içinde uyuyabilseydim bende geceye dermanim enerjim olurdu belki biraz ama şuan gözlerim çift görüyor çünkü sabah 6 dan beri hiç uyuyamadım ben ve oğlum gündüz uyudugu için gece kesin uyumicak ve kimse bana çocuk uyurken git sende iyi demiyo az bi ağladı emzirmeye gittim getir az daha sevelim diyolar benim bebeğim daha yeni hastaneden çıktı neler atlattı ve iki çocuk başında elleri yüzünde tepesindeler içim yaniyo neden böyle insanlar ya ben hastaneden çıktıktan sonra kuzumu koklamaya kıyamıyorum yine mı bişey olur nefesimden etkilenir mı diye kafayı yicem eşim salağı da hala meyve yiyin deyip oturmalarini sağlıyor aglicam sinirden benimki de dahil bizim yavruları mız daha sevilmelik değil opmelik değil bizim nefesimizi kaldıracak kadar güçlü değil yazık günah ya

Aynen aynen. Bende dün dedim içimde bişey kalmış olmasın gülüyor doktor bana sinir bozucu.
Post delindi valla:))) Bende yeminle az evel onu düşünüyodum,doğum yapmamış halim ne iyiydi:)) ağrım falan yoktu karda yağmurda dışardaydım ah ah gençlik
Benimde öyleydi zorla emziği sokuyorum vala ağzına 45 tllik aventi almadıda 5 tl lik emziği bazen tutuyo:) anasına çekmiş rahat olsunda ne olursa olsun kafasında kızım

Canım inan eğer misafir olmasa evladında 3 saat uyumazdı. Benimki ben uzandiğim gibi gözlerini açıyor:) Bu akşam annemlere gittim kız bi uyudu 2 saat ah dedim evde olsak asla öyle deliksiz uyumazdı. Bende dua ediyorum misafir gelmesin diye ama napalım gelmeyin diyemiyoruz maalesef bugünler geçsin diye dua ediyorum hergün

İnsanlar gerçekten cok tuhaf ya

Benimki de öyle evet misafir gelince uyuyo kuzum misafir gelmesin istediğimden değil başım üstüne kiii ben misafiri seven biriyim ve gelen istediği sevdiği için geliyo ama benim daha dermanim yok ve gelen erkekli geliyo ben kapalı biriyim e erkekli olunca mecbur usturuplu giyinip başımı kapatmam gerekiyor ve bunalıyorum böyle olunca bunu da geçtim şu saat oldu yeni gittiler o da değil bizim bebeklerimiz daha kucaktan kucağa geçecek bebek değil dayanamazlar ve benim yavrum 8 gün hastanede kaldı neler yaşadı o da bende canımın yarısı yoktu sanki ve Dr umuz bi süre bu durumların yaşanmamasını söyledi ama işte anlatılmıyor kimseye ne yaşadığımı ben biliyorum Allah ım korusun benimkini de hepimizin kini de ama bı daha yaşarsa böyle bişey dayanamam ve kendimi hiç affetmem o yüzden kendim bile daha iki gündür koklamaya başladım korkuyorum çünkü solunum yoluyla geçen bi hastalık atlattı

Emzirme atleti kullanışlı oluyomu canım ya göğsü rahat kavrayabiliyomu bebek rahat alabiliyomu o çıkan yerden

Canım ben atletten çok memnunum.
Sütyen de hiç rahat edemedim ,önü düğmeli giymek gerekiyor hep.Atlette alttan kaldırınca belin filan kapalı kalıyor hep.

Atletin emzirme yerini açınca göğüsün tamamı dışarı rahatça çıkıyor.
Bebefox markalı almıştım ilk oğlumda. Şimdi de aynılarını kullanıyorum. Kaliteside çok güzel.
Evde 3 tane var ,çarşıya çıktığımda da 2 tane daha almayı düşünüyorum ben

Eski mesajlarını okuyup buldum sağolasın. Peki hepsini karıştırıp demlik yapıp gun icinde mi tukettin hep yeni mi demledin ?

Günde 4 kupa tüketiyordum ben.(Şimdi 1-2 kupaya düştü)
Hepsinden 1 dolu çay kaşığı ,sadece rezeneden 2 çay kaşığı atıp sıcak su ile 10 dk demleyip içiyorum.
Her seferinde yeniden yapıyorum.

bende rezene anason almıştı eşim bebeğin sancısı için vermedim kıza ağır geldi uyuttu diye iki gündür kendim içiyorum :)

Kendin iç canım .
Bebeklere versen de çok bir şey değişmiyor...

Bende tereddüt Edip almadım ama bi tane bi aliyim bari dediğin gibi alttan açınca bel komple açılıyor ve bu yüzden hep soğuk oluyo özellikle gece fln da aliyim bi tane bakalım sağol canim

Kızlar bilen bilir sütümün az olduğunu.
Bugün sütüm maaşallah çok güzeldi.
Öğlen bulgur pilavı yedim. 3 saat kadar sonra oğluşu emzirdim ve yutkundukça boğazına sıçrıyordu.
Akşam ise bol tere otu ,dere otu ve yeşil soğan yedim annemlerde. Yine emzirirken boğazınq sıçrıyordu oğlumuj ve göğüsler 2 saat içinde baya sertleşmişti.
Baya emdikten sonra yine her zaman ki gibi aranınca oğlum mama verdim 60 cc ve gazını çıkartınca hepsini geri kustu.
Az kusmaları oluyordu ama bu kadar hiç olmadı.
Yani kızlar demem o ki bulguru ve saydığım yeşillikleri bi deneyin derim.

Yinede hepsinden önemlisi moral ve huzur.
Ben ne zaman annemlere gitsem sütümün arttığını hissediyorum. Bugünde gittim ve yediklerimden de ekstra bi artış hissettim.
Deneyin derim

Seni çok iyi anlıyorum ne demek istediğinide.
Ben açığım ama insan çıkarıp en basitinden süT veremiyor,kayınbabam geliyor alıyor eline kumandayı süt bile veremiyorum bizde ayip diyorum ama sanırım eşimin ailesi rahat.
Ülkemizde Lohusa kadını çıldırtmak adettendir herhalde

iyi grceler anneler..biz bugun 54 günü devirdik çok şükür..ve kontrole gittik...kilosu gayet iyi dedi..hiç mama vermedim ama bu aralar sütüm azalıyor sanki .inşallah gitmez..kalça ultrasonuna baktı..normal dedi ona da...2. ay aşısı için ateş düşürücü istedim..aşıdan önce verme aşının etkisini azaltıyor dedi..ateşi çıkarsa verin ateşten zarar olmaz dedi..ama inşallah ateşlenmez kuzularımız

haklisin. korseleri cikardinizmi

kolik mi acaba? benimki kolik sanirim. hergun ayni saatler basliyor. napsam susmuyor.
Kolik sanırım çünkü 12 den sonra başlıyor gece 3 e kadar deli gibi ağlıyo ne emzikle susuyo meme versem ağzında memem deli gibi ağlıyo valla kafayı yicem ne zaman geçiyo bu koliklik daha 20 günlüğüzz bazen cinnet geçiriyorum sinirime engel olamıyorum eşim alıyo ço uğu benden

KIZlar kanamam hafif devam ediyor ama daha önceden koku yoktu sanki adet kanı gibi kokuyor neden acaba içimde bişey unutmamışlardır dimi. Ben adet olduğumda bile böyle koku olamz. Başlarda yoktu bugün geldi bana koku rahatsız oldum.

bende memnun kaldim denedim canım aklım aventteydi ama is görür şekilde sağım içinde emiş falan çok iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…