2017 Şubat Anneleri

Kızlar birkaç gündür çok kötüydüm. Dikişimin sol tarafı kanamıştı ufak yara gibi birşey vardı ve etrafı çok kızarmıştı feci şekilde de ağrıyor ve yanıyordu hemen doktorumu aradım. Hemen gel bakayım dedi.

Salı günü gittim vücudun dikişi dışarı atmış dedi çok terleyince oluyor terlememeye çalış dedi. Ama bizim burda ne mümkün zaten evim sıcak kv de lohusa terledikçe iyileşir diye vik vik başımın Eti'ni yedi kaç kat giydirmeye çalıştı ben uyurken üstüme kalın kalın yorganlar örttü Doktorum da bakma bu saçma sapan adetlere ben dondurma bile yedim hiç de birşey olmadı dedi bastırarak dikişlere baktı enjektörle içerden birşeyler çekti sonra kırmızı ilaç dediği birşeyden dikişin etrafına enjekte etti enfeksiyon yok ama kontrol altında tutmam gerekli dedi. Dikiş yerimi kapattı perşembe tekrar gel dedi

Perşembe gittim yine aynı işlemi yaptı kapattı ve yüzüstü yatmamı söyledi cumartesi yine çağırdı bugün gittim bandı çıkardı muayene etti çok şükür iyileşmişim allahtan enfeksiyon çıkmadı da bu şekilde atlattım.

O yüzden aman ha terlemeyin en azından dikiş yerinizi terletmeyin kv ye de söyledim hiç de faydası yokmuş sizin yüzünüzden iyileşemedim hala dedim

Allahım şu doktorları dinlemeyip burnunun dikine gidip eski kafayı sürdüren kaynanaların soyu tükensin artık

Benim de sol göğsüm de çatlak var geceleri meme de uyuduğu için çoğunluk sağı vermişim sol da çok azaldı süt ayrıca küçük boyutu dün gece solu verdim çoğunluk onda uyudu emdi bugün artmış sütü gece artar belki sizin de benim kızımda biberon beceremiyor ağzından akıyor hep kaşıkla döke saça vermiştik

Çok geçmiş olsun cnm ben gelmedi kv diye üzülüyordum iyi ki gelmemiş... Kendi haline bıraksalar lohusalıkta

Aynı bizde öyleyiz yemeğe oturunca yada az uzaninca basiyo çığlığı amin amin

Kızlar reflü bebekler için hangi AR çeşit mama markası kullanabilir im aptamil AR kullanıyorum ama çok kusuyor öneriniz var mıı
Şimdi dr dan geldik. Bizede aptamil Ar kullanın dedi ve üzerine reflü için motulium diye bir şurup verdi. Kullanalım bakalım ne olacak.

Kizlar oğlumu sünnet ettirdik inşallah çok ağrısı olmaz. Çok sukur şimdilik iyi. Ameliyathanenin kapısında zaman geçmek bitmedi. Alt tarafi yarım saat sürdü. Allah kimseyi hastanelere dusurmesin.
Geçmiş olsun canım inş kolaylıkla iyileşir de zorluk çıkarmaz erkekliğe ilk adımı attı paşa adam oldu yani

Şimdi dr dan geldik. Bizede aptamil Ar kullanın dedi ve üzerine reflü için motulium diye bir şurup verdi. Kullanalım bakalım ne olacak.
Canım sen mama ağırlıklı besliyosun sanırım dimi yanı bi öğün anne sütü bi öğün mama ben çok değil günde en fazla belki 2 kez veriyorum benim de ar kullanmama gerek olur mu acaba

kalimero yazıorum sana ısrarla soruosun canım karbonatlı ılık su pamukla sıl kurula hıcbısı kalmıo

Kizlar oğlumu sünnet ettirdik inşallah çok ağrısı olmaz. Çok sukur şimdilik iyi. Ameliyathanenin kapısında zaman geçmek bitmedi. Alt tarafi yarım saat sürdü. Allah kimseyi hastanelere dusurmesin.
gecmis olsun

Kızlar ben aşırı terliyorum gece gündüz.
Oyüzden sürekli sırtımda havlu ile geziyorum.
Ev serin olduğu halde ilk günden beri çok ateşim var.
Ve terim soğduğu an hasta oluyorum.
40 günde 3 kez yatağa düştüm.
Benim gibi olan var mı?
Nası çözüm buluyosunuz terlemeye?

Bi de malum dışarı çıkmak lüks artık.
Oyüzden netten bişiler alcam ama pamuklu kumaş önden düğmeli bişiler bulamıyorum.
Lcw de var baya önden düğmeli ama düğmesi göğüs hizası yani emzirme için uygın değil.
Lcw gibi uygun fiyatlı bu tarz şeylerin olduğu bi site önerisi olan var mı?

Canım bende çok terliyorum lohusa teri diyo annem yeleksiz gezdirmiyo sen bilmiyon diye terim soğuyunca da sanırım sırtım tutuluyor benimde ayni sıkıntı bende de var giyecek biseyler istiyorum ama nerden nasıl alcam bilmiyom

Benim de ilk oğlum 1-2 dakika emerken ağzının kenarından akıtırdı. Sonra kendisini geriye atarak ağlamaya başlardı.
Ben 1.5 ay dayanabildim. Sonra pes edip 6 aylık olana kadar sağdım.
Süt mikrarım ilkte de böyleydi canım. Yani sütten değil bebekten kaynaklanıyor.

Canım umarım geç olmamıştır.
Rezene ,kimyon ,anason ve ısırgan otu.

Kizlar yarın sabah 10da oğlumu sünnet ettirecegiz inşallah. Dua edin lütfen kolay olsun çabucak iyilessin.

Hayırlı olsun canım.
Çabucak iyileşir inşallah paşa.
Bizim de 1 ay sonra böbreği için takılan kateter çıkarılırken sünnet olacak.

Yeşil kaka fazla beslenme kaynaklı diye biliyorum.
Dr.Kadir Tuğcu böyle söylüyor..

Çok geçmiş olsun canım.
Aynı yaranın açılması çok acılı olmuştur..
Bu kaynanaların sıcak tutma merakıda beni öldürüyor.
Benim kaynanada 1 ay kaldı ben de. Her fırsatta yok çorap giymiyorsun yok kısa kollu geziyorsun ,hani senin yeleğin yok mu falan filan...
Kafama göre takıldım valla ben. Üst üste giymeyi hiç sevmem. Zaten ev sıcak..
Bebeğe de yelek giydirmiyorsun diye söyleniyordu. Sıcağı sevmiyor diye sallıyordum :)

Ben de terliyorum ama kısa kollu pamuklu penyeyle gezince sıkıntı olmuyor
Lcw de 12 liraya 7-8 tane aldım. Rahat rahat giyiniyorum. Emzirirken de alttan kaldırıyorum. Emzirme atleti kullandığım için sıkıntı olmuyor.

Loveali hmm bizim ilk defa oyle yesilli oldu da.meraklandim sonra yaptığı normaldi oluo demek ki arada öyle
5. Gün kontrol umuzde bize 10 güne kadar yeşil normal 10 günden sonra da arada yeşilimsi olmasi yine normal ama tamamen yeşil siyahımsı ve sümüksü olması sakıncalı demişti canım bende ordan biliyorum arada benimkinde de oluyo yanı normal demekki

Emzirme atleti kullanışlı oluyomu canım ya göğsü rahat kavrayabiliyomu bebek rahat alabiliyomu o çıkan yerden

Benim ogluş fazla besleniyor demekki asi da ebe de fazla almış biraz sisirmissin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…