2017 Şubat Anneleri

Kızlar brn bazı geceler aptamil devam sütü kullanıyorum normal ketıll da kaynatıp mamaya döküyorum suyu doğrumu yapıyorum bebeğim iki gündür ishal oluyor çünkğ

Kaynamış ılımış su olacak.
Her 30 ml için 1 ölçek (bastırılmadan) mMa koyulacak.
Bebekler de ishal demek için günlük 9-10 kere baya su gibi kaka yapıyor olması gerek.
Normal sulu kaka biraz fazla beslenmeden kaynaklanabiliyor.
Sütünün yetmediğinden emin misin?
Mama fazla geliyor olabilir mi?

Aynen canım iştahlı maşAllah evet bazen zevkine istiyo ama o mama verdiğim ara anlıyorum aç olduğunu sürekli vermiyorum zaten baya azalttık bazen iki güne bir bazen günde bir en fazla iki önceliğimiz emmek oluyo ama işte bazen saatlerce emiyor mesela dün öyle oldu memeyle kavga etti resmen hiç mama yememisti gece fln da gogsumu sagdim çıkmadı mama verdim en son çare uyudu kaldı :) Oburiks bizim bebekler :)

Tam oburiksler valla :)
Ben de yeni hastane tipi pompa aldım çift başlıklı.Bugün geçer elime.
Bi sağıp bakacağım miktarına. Ona göre benim cüceye bi ayar vermem lazım.
Bu aralar memeyi tam boşaltmıyor. Sonlara geldiğinde zorlanıyor gibi. Doymayınca da biberon istiyor.
Daha fazla alışmadan müdahale etmek lazım :)

İşte benim uzun süre emince boşaltıyo galiba dün öyle yaptı çünkü mamayı bende istemiyorum ama günde bi kez fln istiyo mecbur kalıyorum mesela öyle olduğunda kusmuyo anlıyorum ki demekki aç mis ama bazen de oluyo ki üst üste emiyor kusuyo o zaman zevkine emdigini anlıyorum :)

Bazı geceler arandığı halde memem ağzındayken ağlıyo emmiyo o geceler mecbur veriyorum mama canım bide sanki akşam çekiyo da gelmiyo sinirleniyo gibi düşünüyorum gündüz ve gece sütüm yetiyo biriktiği için ama akşam üzeri hep içtiği için süyüm birikmiyo

Gecmis olsun cnm kaza ciddi degldr insallh

2.ay aşısı için bizi 30 mart saat 10 da çağırdı hemşire..hatta ne bi gün erken ne bi gün geç tam o gün geleceksiniz dedi...geç mi söylemiş acaba

Sağol canım bizde bişey yok ama arabanın masrafı var KV lerden dert yanarken en büyük kazığı ailem attı bana o kadar bitkinim ki şuan
Allah yardımcınız olsun cnm bebeğin ve sen sağlıklısın ya maddi sorunlar aşılır inş benimde çamaşır makinem tamamen çöp oldu durup dururken banyonun kapısı kırıldı üzerimizde artık nazar mı yoksa maddi zorlanacağımız mı varmış diyorum ekstra bir sürü masraf çıktı

2.ay aşısı için bizi 30 mart saat 10 da çağırdı hemşire..hatta ne bi gün erken ne bi gün geç tam o gün geleceksiniz dedi...geç mi söylemiş acaba

Bilmiyorum ki canım.
Bugün hemşireyi aradım. Cumadan cumaya geliyor aşılar dedi. Eğer doktorunuz izin verirse bu cuma gelin dedi.
Çarşamba çocuk doktoruna gideceğim. Gidincr bi sorayım bakalım farkediyormuymuş..
Biz bi de rota aşısını yaptıracağız aynı gün. Onu da sormam gerekiyor doktora.
Bu arada siz hangi çocuk doktoruna gidiyorsunuz?
Bir de kayserinin neresindeydin?
Bebeler biraz büyüyünca oyun grubu oluştururuz ilerde :))

Aynen benim de öle Can'ım sürekli emdiği için birikmiyor sütüm ve gaz yapıyor sürekli ağlıyor bende durumuna göre mama veriyorum

30 martta mi 2. Aşısı. Senin bebeğin ayın kaçında doğmuştu. Bana biz sizi ararız dedi hemsire

Kızlar brn bazı geceler aptamil devam sütü kullanıyorum normal ketıll da kaynatıp mamaya döküyorum suyu doğrumu yapıyorum bebeğim iki gündür ishal oluyor çünkğ
içme suyu degılmı kaynattıgın

ben o mesajı sutum az dıyen brettaya yazdım burada atıorum yırmı kısıysek 10 zaten mama takvıye verıorum dıye kendılerı yazıor bayan görüş almak için sorunsordu ben de ona yazdım sen mama vermeyenılırsın.bızlere soru soruyor herkes fıkrını yazabılır sutum az bebek aglıo uyumuo dıo hanımlar nesı var bebegımın dıo aç yazarken bıle kıyamıorum ac kalmalarına msjlarım kotu degıl bu arada mama yemekte kotu degıl yetmedgı yerde herkes verebılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…