Ben oğlumu 33 günlükken yaptırdım. Bugün 36 günlük. İyiki yaptırmışim.İlk gün dışında hiç sıkıntısı olmadı.Maşallah
Çok çabuk iyileşti. Operasyon sonrası bir kez ağrı kesici aldı yarım saatlik kesintisiz ağlaması oldu bir kez o kadar. Bezlerken ilk üç gün iki kişi hareket etmek durumunda kaldık bakım v.s yapıyorsun. Tavsiye ederim. Uyuyarak atlatıyorlar süreci.
Ben de sormuştum ama cevap veren olmadı belki şimdi gören olur soruyuMrb arkadaslar yenidogan sunneti yaptiran varmi aranizda
Ve ankarada sunnet icin tavsiye edebileceginiz dr varmi ?
Geçmiş olsun. Klasik yöntem bir de klipsli yöntem var siz Nasıl yaptırdınızBen oğlumu 33 günlükken yaptırdım. Bugün 36 günlük. İyiki yaptırmışim.İlk gün dışında hiç sıkıntısı olmadı.Maşallah
Çok çabuk iyileşti. Operasyon sonrası bir kez ağrı kesici aldı yarım saatlik kesintisiz ağlaması oldu bir kez o kadar. Bezlerken ilk üç gün iki kişi hareket etmek durumunda kaldık bakım v.s yapıyorsun. Tavsiye ederim. Uyuyarak atlatıyorlar süreci.
evet rotayı söyledi doktor.bi de ateş meselesini sordum doktora ateş düşürücüyü aşıdan önce değil de ateş çıkınca verin dedi aşının etkisini azaltıyormuş..erciyes hastanesine dr. ercan genç e gidiyoruz ..yıldırım beyazıt tarafındayım cnm ne güzel olur vallahi oyun grubuBilmiyorum ki canım.
Bugün hemşireyi aradım. Cumadan cumaya geliyor aşılar dedi. Eğer doktorunuz izin verirse bu cuma gelin dedi.
Çarşamba çocuk doktoruna gideceğim. Gidincr bi sorayım bakalım farkediyormuymuş..
Biz bi de rota aşısını yaptıracağız aynı gün. Onu da sormam gerekiyor doktora.
Bu arada siz hangi çocuk doktoruna gidiyorsunuz?
Bir de kayserinin neresindeydin?
Bebeler biraz büyüyünca oyun grubu oluştururuz ilerde :))
25 inde doğmuştu .anlamadım neden 30 mart dediğini..hatta bir gün önce de olmaz aonra da olmaz tam o gün gelmeniz lazım dedi30 martta mi 2. Aşısı. Senin bebeğin ayın kaçında doğmuştu. Bana biz sizi ararız dedi hemsire
Sağol canim arabada hasar var ama bendeki beyinsel ruhsal hasar daha fena dünden beri çok kötüyüm ve bu bebeğime de yansıyor sanırım bütün uyumadı hala uyumuyor ve süt um de gelmiyoGeçmiş olsun çok. Inşallah kötü birşey yoktur
Sagol amin canımLoveali çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcınız olsun.
Arabada maddi hasar bende ise manevi hasargecmıs olsun ıns kotu bısı yoktur
Gitti bile galiba bomboş şuan goguslerimLoveali çok geçmiş olsun canım benim üzülmemeye çalış sütlerin gider canım allah daha kötü bela vermesin inş
Zaten aklımda yaptırmak vardı sende böyle dedikten sonra iyice aklıma yattıBen oğlumu 33 günlükken yaptırdım. Bugün 36 günlük. İyiki yaptırmışim.İlk gün dışında hiç sıkıntısı olmadı.Maşallah
Sağol amin canım aynen herşey üst üste geliyo çok kötüyümLoveali çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Lohusayız ve üzücü olaylar daha fazla yıpratıyor maalesef
Oğlumu sünnet ettirmek sürecinde o kadar stres oldum ki sütüm azaldı. İnanamadim resmen. Her şeyi deniyorum şu an artması için. Dün akşam iki göğsüm de tamamen boşaldı ilk kez mama verdim.
Ne kadar vermem gerektiğini bilmiyorum ama bu akşam 60 CC verdim hepsini içti ve uyudu.
Normal mı acabaTuRuNCu belki yardımcı olabilirsin.
Sağol amin canım aynen herşey üst üste geliyo çok kötüyüm
Canım bizimde morarıp kasılıyordu biz gazı için sab simplex kullanıyoruz şu an hafifledi pırtlatıyor üstüste ama etkisi geçince yine öyle oluyor onun için gün içinde 3 kere damlatıyoruzzArkadaşlar bebeğim 3 güne bir kaka yapıyor doktor normal diyor ama ıkınıp morarıyor uyanık kaşdıgo heran zaten geçe uykumuz hiç yok mama aptamil kullanıyordum sma geçtim ama hala kabız ve aşırı ıkınıyorrr bogazından kıh koh ses geliyor bir arkadas SMİLAC önerdi aranızda kulllanan yada kabızlıga ıkınmaya gaz sancısına nşr şeyler bulan var mı gece uykusu için tavsiyesi olan çünkğ gece oladar aglıyorki nefesi kesiliyor gibi oluyor
akması kaslarla ilgili diye biliyorum sütun miktarı değil canım bende ilk günler cok olurdu şimdi bazen oluyorKızlar saatte bir bazen yarım saatte bir göğüslerimden süt akıyor ama sağınca pek süt yok göğüs damarlarım da ağrıyor benim gibi olan var mı boş boş gidiyor o süt
Kızlar saatte bir bazen yarım saatte bir göğüslerimden süt akıyor ama sağınca pek süt yok göğüs damarlarım da ağrıyor benim gibi olan var mı boş boş gidiyor o süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?