Çook memnunum. Kg az olmasına rağmen ısrarla mama vereyim mi dedim bol bol emzir tekrar bakalım dedi. Adet döneminde ama iyice azaldı dedim ona bile günde 1 kere sen anlarsın açlık ağlamasını diyor. Çok pratik iş odaklı her gittiğimde bilgiler veriyor acemi anne olunca her soru aklıma gelmiyor orda çünkü:)) bir de whatsapptan sürekli bir şeyler soruyorum o çok rahat oldu bana. Evet kız benim. Hamilelikte son 2 ayda geçirdiysen bebeğe geçmesi kesin gibi bir şeymiş zaten. Ben de son haftaya kadar ilaç kullandım.Soner bey nasıl biri acaba?
Ben hem bilgili hem ilaç karşıtı bi doktor arıyorum...
Bebeğimin ameliyatını memorialde ki çocuk cerrahı mustafa bey yaptı. Yaklaşık 3 hafta sonra yine ameliyatımız var.
Her gitmem de görüyorum soner bey'i ama tam bi karar veremedim.
Bu arada enfeksiyon için çok geçmiş oldun.
Senin bebişin kızmıydı?
Erkek bebeklerde enfeksiyon olmuyor ama kızlarda olabiliyor.
Elinde idrar tahlilinin sonucu var mı?
Neko wrap sling aldım çok memnunumBayanlar kanguru olarak hangi marka kullanıyorsunuz ve yenidoğanda hemen kullanan var mı
Yukarda yazdım:) aşıyı ben yapacağım dediBizde soner beye gidiyoruz. Menmunmusunuz siz. Birde asiyi dr mu yazacak.
Kabız gibi katı mı yapiyo pekiBizim kızda tam tersine 5 günde bir yapıyo
Aynen canım yapışıyor yapıştığı için de sanırım pisige neden oluyo bizim aşırı olmadım ama kizardigi anda kremledim geçti ama krem surmezsem yine kizariyo bende az bişey kaldı bitsin Molfix aldım ona devam memnundum ondanBizde ilkde milfix kullandik sonra slepy denim dedim denemez olaydim kizimin poposu pisik oldu taki o bezi birakana kadar gecmedi neyapsan ise yaramadi ilk kullandigim beze gectim molfix bir iki gun icinde duzeldi molfix en iyisi ona devam
İsteyerek olmadılar ama istemeyerek TE olmadılar canımı çok yaktılar kendi annem babam bunu yaparsa KV den kp dedi artık gelene hiç bişey demem çok canım yanıyor iki gündürNe yaptılar canım belki isteyerek sebep olmamışlarsdr kazaya
Allah razı olsun benimki bazen ver diyom vermiyor bile çoğunluk gece uyandirmamaya çalışıyorum zaten onu ama eğer çok ağlarsa ver biraz bana sen yat uyu biraz diyo dün mesela ben çok kötüydüm ailemle biseyler oldu ben ağladıkça bebeğim de ağladı ve bütün gün nerdeyse eşim baktı sakinleş sen biraz diye hem seviyo oynuyo hem de beni dinlendiriyor şöyle bi bakıyorum mesela zoraki mı yapıyor diye ama gayet oğluyla oyun oynarken mutlu inş böyle devam eder bakalımYa dün gece okadar ağladı yırttı kendini bebek kalkmadı güya duymamış sabah işe gidiyo diye böyle varya terkedip güdesim var resmen yalancı duymamış olması imkansız ya duşa bile girince nerde kaldın diyo bunaldım ya
Reçete edilmesine gerek yok sadece 2doz ve 3doz olarak iki formu var hangisini öneriyorsa onu alırsınız en son hatırladığım 2doz olanın 1dozluk fiyatı 160 tl :toplamda 320 tl tutacakBizde soner beye gidiyoruz. Menmunmusunuz siz. Birde asiyi dr mu yazacak.
Canım geçmiş olsun çok büyük bişey değilmiş galiba inş o da düzelir kendini suçlama birilerine veriyosan öyle oldu mesela dün akşam benim kp oturttu yavrumu hemde 2-3 çok korktum direk aklıma kalça olayı geldi inş etkilenmemiştir kuzucumDün kalça kontrolüne gittik radyolog var sol tarafta celtiklenme şeklinde tedavi ile geçer dedi çocuk doktoru yok birşey normal bi ay sonra tekrar bakalım dedi biz radyologun dedigini soyleyince de bi ortopediye de gösterin madem dedi.. radologa sordum dogustan mi sonradan ki diye sonradan dediçok moralim bozuk kendimi iyi tutmaya calisiyorum sut gitmesin diye..
Amin inşaallah geçer dediler yeni olunca umarım. Çok dikkat etmek gerekiyor..Canım geçmiş olsun çok büyük bişey değilmiş galiba inş o da düzelir kendini suçlama birilerine veriyosan öyle oldu mesela dün akşam benim kp oturttu yavrumu hemde 2-3 çok korktum direk aklıma kalça olayı geldi inş etkilenmemiştir kuzucum
Ağızdan damlatılarak olan bi aşı bu bildiğim kadarıyla dimiReçete edilmesine gerek yok sadece 2doz ve 3doz olarak iki formu var hangisini öneriyorsa onu alırsınız en son hatırladığım 2doz olanın 1dozluk fiyatı 160 tl :toplamda 320 tl tutacak
3doz olanın tek doz fiyatı 130 civarı:toplamda 390tl civarı
aklınızda olsun tanıdık eczaneden almak en mantıklısı
Evet çok çabuk kaynıyor o yüzden geçer inş aynen çok hassaslar dikkat etmek lazım ama işte herkes etmiyoAmin inşaallah geçer dediler yeni olunca umarım. Çok dikkat etmek gerekiyor..
Benimki sevmeye gelince seviyor bakmaya gelince zoraki 2 dakka bakıyor acıltı bu diyip kıcağıma veriyorAllah razı olsun benimki bazen ver diyom vermiyor bile çoğunluk gece uyandirmamaya çalışıyorum zaten onu ama eğer çok ağlarsa ver biraz bana sen yat uyu biraz diyo dün mesela ben çok kötüydüm ailemle biseyler oldu ben ağladıkça bebeğim de ağladı ve bütün gün nerdeyse eşim baktı sakinleş sen biraz diye hem seviyo oynuyo hem de beni dinlendiriyor şöyle bi bakıyorum mesela zoraki mı yapıyor diye ama gayet oğluyla oyun oynarken mutlu inş böyle devam eder bakalım
Eşim baktı nerdeyse bütün gün benim bütün huzursuzluğu mu almıştım sanki dün artık yorgun düşmüşuz ikimizde yavrum da bende 3-4 saat uyumusuz sonra kalktım bide aç bıraktım çocuğumu diye ağladım öyle doluyum ki anlatamam
Hic aglamiyor nerdeyse sadece etrafına bakıyor valla biraz uyudu simdi ama bilmiyorum
Arkadaslar bisey sorabilir mym. Burada topuk kaninda taranip da halk sagligindan biyotidinaz eksikligi cikan biri vardi. Üniversiteye sevkedilmisti bebisi. Onun sonucu ne cikti acaba. O arkadas bu yazdgmi okursa cevaplayabilirse cok sevinirim
Gazınında çıkarıto ne bitmek bilmez gaz var bu çocuklarda yamahfoldum bunalıma girdim artık ya
amin canım eşim çok ağlayinca kızıyor bende yazık bi yeri ağrısa diyemiyor gaz sancısı var burnu tikanıyor pişik oluyor hangi birini diym yazık derdini anlatamıyor da ağlıyor onun için ne kadar zor diye ama bazen ben bile çatlıyorum yorgun ve uykusuzken hatta geçen çok ağladı annem geldi mestikleme derler bizde hareket ettirdi kolunu ilk vermedi sonra ses geldi bi anda ağlamadı durdu annem kundak yap kolu çıkmış çocuğun yazık kimse de kundaksiz almasın dedi icim cizz etti kp kv geliyor diyorum ellerinde ziplatiuorlar kundak açılıyor iki büklüm oluyor çocuk kaç kez uyardım boşa anlsmiyor gerizekalilar kv nin gelmesini hiç istemiyorum ben yorgunum desem bi saniye durdurmaz getirttirir esim de kalsın valla uykusuzluk o stresten iyidir
Ya dün gece okadar ağladı yırttı kendini bebek kalkmadı güya duymamış sabah işe gidiyo diye böyle varya terkedip güdesim var resmen yalancı duymamış olması imkansız ya duşa bile girince nerde kaldın diyo bunaldım ya
annem zeytinyağlı gülsuyu yaptı yağladı masaj yapti kizima sonra banyo yaptırdı bende abdest aldim aynı gün ben tuzlu şekerli hazırlatmadım öyle şeylerhmantikli gelmedi
Yok katı yapmıyorKabız gibi katı mı yapiyo peki
Jenny&willy kullanıyorum.hem ekonomik hem kullanışlıSevgili anneler Merhaba. bebek bezlerini nerden alıyorsunuz marketten/mağazadan mi yoksa internetten mi. internetten 1 kere aldım Memnun kaldım.tekrar alicam ama saticidan satıcıya fark eder mi yorumları okuduğumda öyle şeylerle karşılaştım. Kalite ve fiyat olarak tavsiye edebileceğiniz site satıcı var mı. prima premium care kullanıyorum. prima aktif bebekle çok fark var mı fiyat ve kalite olarak. şimdiden teşekkürler.
Sevgili anneler Merhaba. bebek bezlerini nerden alıyorsunuz marketten/mağazadan mi yoksa internetten mi. internetten 1 kere aldım Memnun kaldım.tekrar alicam ama saticidan satıcıya fark eder mi yorumları okuduğumda öyle şeylerle karşılaştım. Kalite ve fiyat olarak tavsiye edebileceğiniz site satıcı var mı. prima premium care kullanıyorum. prima aktif bebekle çok fark var mı fiyat ve kalite olarak. şimdiden teşekkürler.
ben normal gusül aldi m canım zaten her girdiğimde lohusa olsamda alıyordum ama lohusalık bitti diye aldim adet bitisi gibiHerkesin farklı oluyor merak ettim normal gusül abdestini aldın yani öyle mi adet sonrası gibi
bende molfix kullanıyorum eşim prima almak istedi memnunum değiştirmem dedimBizde ilkde milfix kullandik sonra slepy denim dedim denemez olaydim kizimin poposu pisik oldu taki o bezi birakana kadar gecmedi neyapsan ise yaramadi ilk kullandigim beze gectim molfix bir iki gun icinde duzeldi molfix en iyisi ona devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?