2017 Şubat Anneleri

Kız bebekler de genelde temizliği önden arkaya yapmak gerekiyor ama ne kadar da dikkat etsen dediğin gibi kız larda daha çok oluyo

Ne yaptılar canım belki isteyerek sebep olmamışlarsdr kazaya

Ya dün gece okadar ağladı yırttı kendini bebek kalkmadı güya duymamış sabah işe gidiyo diye böyle varya terkedip güdesim var resmen yalancı duymamış olması imkansız ya duşa bile girince nerde kaldın diyo bunaldım ya

.
Sağol canım bende Aptamil kullanıyorum ama hiç kabız olmadı çok şükür aksine hep cıvık yapiyo ve hergun 5-6 kez yapiyo
her bebek farkli demekki
duzeldimi kolu? kucucuk bebegi hoplatip ziplatip sevmek nedir ya.

.

her bebek farkli demekki

duzeldimi kolu? kucucuk bebegi hoplatip ziplatip sevmek nedir ya.
annem sağolsun bu işlerden anlar o ses gelir gelmez masajını ve kundagini yaptı ellerini önüne namaz kılar pozisyon gibi koydu normal kundak degildi iki saat sonra güzelce hareket ettiriyordu elini kvler her aldığında kundağı tak açmayın diyorum içeri soğuk kolu incidi falan diyorum sürekli zıplatırken gevşiyor ellerinde laftan anlamıyorlarki sonrada ben 5 tane büyüttüm diyor ağzının üstüne patlaticam bigün kendimi tutuyorum

Kızlar nasıl. Kirklandiniz ya da kirklanacaksiniz
annem zeytinyağlı gülsuyu yaptı yağladı masaj yapti kizima sonra banyo yaptırdı bende abdest aldim aynı gün ben tuzlu şekerli hazırlatmadım öyle şeylerhmantikli gelmedi

uyumayan gazli bi minik cadim var çok yoruyo beni çok şükür birşeyimiz yok bizde iyiyiz 9 kilo verdim aynı şekilde göbeğim duruyor cıvık cıvık sanki başkasının diyorum
Aynen benimde oyle bi gitseydi. Şu Gaz olayi bizdede var ya durmuyi kivranioduruyo uyuyamiyo bile gazdan insallah kisa zamanda gecer

annem zeytinyağlı gülsuyu yaptı yağladı masaj yapti kizima sonra banyo yaptırdı bende abdest aldim aynı gün ben tuzlu şekerli hazırlatmadım öyle şeylerhmantikli gelmedi
Herkesin farklı oluyor merak ettim normal gusül abdestini aldın yani öyle mi adet sonrası gibi

Bizde ilkde milfix kullandik sonra slepy denim dedim denemez olaydim kizimin poposu pisik oldu taki o bezi birakana kadar gecmedi neyapsan ise yaramadi ilk kullandigim beze gectim molfix bir iki gun icinde duzeldi molfix en iyisi ona devam

Aynen ya benim eşim de çocuğu oldu diye beni unuttu resmen bi ara işi gereği on gündür il dışına çıktı. Burnundan getirdim böyle bencillik olmaz ki. Benim çocuğumsa onunda çocuğu anası gibi sadece sevmekle olmuyo bu işler. Bu sefer geldiğimde çok farklı olacak diyo ama hadi bakalım.

Bayanlar kanguru olarak hangi marka kullanıyorsunuz ve yenidoğanda hemen kullanan var mı

Dün kalça kontrolüne gittik radyolog var sol tarafta celtiklenme şeklinde tedavi ile geçer dedi çocuk doktoru yok birşey normal bi ay sonra tekrar bakalım dedi biz radyologun dedigini soyleyince de bi ortopediye de gösterin madem dedi.. radologa sordum dogustan mi sonradan ki diye sonradan dedi çok moralim bozuk kendimi iyi tutmaya calisiyorum sut gitmesin diye..

Ben büyük oğlumu üç aylıkken yaptırdım. Birtek uyuşturma iğnesi ağlattı oğlumu sonrası normal hayattı. Bu oğlumuda yaptıracağım en kısa zamanda. Şuan gazdı reflüydü alerjiydi falan çok sıkıntılıyız. O sebeple sünneti bir ay daha erteledim ben.

25 inde doğmuştu .anlamadım neden 30 mart dediğini..hatta bir gün önce de olmaz aonra da olmaz tam o gün gelmeniz lazım dedi
İkinci ay aşısı sağlık ocaklarında hergün olmuyormuş. Haftada sadece bir gün oluyormuş. Bize öyle söyledi hemşire. Sadece o gün var öncekigün veya sonraki gün gelirim gibi sakın düşünme dedi. O günü kaçırırsak bir sonraki hafta geç oluyor. Bende ikinci ayından 4 gün sonra gideceğim. O günü verdi. Ve saat 10 kadar gelin dedi. Öğleden sonrada yapılmıyormuş. Aşıdan sonra üç gün yıkanmayacak bu sebeple banyosunu gelmeden yaptırın dedi.

Sleepy pek beğenmedim şimdi bimin bezini kullanıyırum çok memnunum

Bizim kızda tam tersine 5 günde bir yapıyo

volkicansu cnm bebeğin kolu çıkmış yazmışsın ya benim doğumda bebeğimin kolu çatladı yani kırık vardı kundaklanmadı dr yasaklamıştı 20 gün koruyunca yerine kaynar dedi sizde en az 2 hafta koruyabilseniz senin başındakiler ile zor ama az çirkef mi olunsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…