2017 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım inşallah birşey çıkmaz strese sokma kendini düşünerek birkaç doktor baksın önce

canım o yolu da deniyorum surat yapıyorum sürekli alıyorum kucaklarindan laf söylüyorum anlamıyorlar ki

TuRuNCu canım kimyon rezene ve anason karışımı nasıl hazırlıyosun ben sadece rezene kullaniyodum ama çok huysuz du dün anason da aldırdım ikisini nasıl karıştırıyim ölçüleri

Canım 1 tatlı kaşığı rezeneye 1 çay kaşığı anason kullanıyorum.
1 kupa demliyorum bu ölçüyle

Fiyat için mi tanıdık eczane öneriyorsun canım?

Ağızdan damlatılarak olan bi aşı bu bildiğim kadarıyla dimi

Evet canım ağızdan damlatılıyor.

Biz internetten alıyoruz.
Ben kampanyaları takip ediyorum. İndirime girince de alıyorum hemen.
Prima aktif bebek kullanıyorum ben. Premium care çok pahalı geliyor bana..

Doğru yapmışım bende bı tatlı kaşığına bir çay kaşığı anason koydum :) sağol canım

Aynen canım bitmedi bu defa da böyle oldu işte ne diyim Rabbim daha çok aglatmasin

Canim kolik cok zor bisey. Sabirla gezdirmek gerekio bebisi. Ayakta gezmek iyi gelio bence. Sarki soylemek de rahatlatio. Araba vs onlar da baska secenekler. Zor ama gecici bi surec. 3 4 aylik olunca bitiyor sonucta bu dusunceyle de teselli bulabilirsin. Benim de var bebegimde aksam saatleri 5 ile 9 arasi kucakta aglaya aglaya geziyoruz. Bazen o aglio kiyamiorum ben agliyorum. Ama bitecek insallah

Cok gecmis olsun canim. Dedgin gibi ömür boyu ilac kullanmak zor. Her ne kadar B vitamini de olsa. Insallah gerek kalmaz. Hic bi sorunu cikmaz bebisinin

hemen sıkıntı etme canım zaten kesinleşirse bile gerekeni yaparsin goxun gibi bakarsin kizina eminim pişiği nasil oldu minigin
Geçti pisigi çok şükür . Insan elinde olmadan vicdan azabı duyuyor.. insaallah hemen geçer. Hareketli de bi bebek o yaptıkları çift bez denilen şeyi verirlerse bi zorlanır gibi geliyor..

Aynen ayakta gezmek yada ben göğsüme yatiriyorum yüzüstü çok seviyo biraz sakinleşiyo ve kesinlikle onunla konuşmak ona çok yardımcı oluyo ve sakinlestiriyo benimki dinliyor mesela sakinleşiyo susunca mizmizlanmaya kivranmaya başlıyor Allah yardımcımiz olsun onlara da yazık

Geçti pisigi çok şükür . Insan elinde olmadan vicdan azabı duyuyor.. insaallah hemen geçer. Hareketli de bi bebek o yaptıkları çift bez denilen şeyi verirlerse bi zorlanır gibi geliyor..
Benim yeğenim çift bezle düzelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…