- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Ben sürdüm ama kızıma acıdım o kadar kötü bir kokusu varki. Birde fazlası tahriş ediyormuş ayağa sadece birer damla damlatın diye okudumGöbeğine ve midesine üç damla damlatıp saat yönüne masaj yapıyorum.bide ayak topuğuna iki dakika sonra pırt pırt
Miktarı ben üç damla elime döküp yapıyorum.ayak topuğuna da aynı şekilde birer damla.cildinde her hangi bi sorun olmadı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.Çok kişi soyluyo bunu bende denesem diyorum ama miktarı onemliymis mesela ayağa birer damla sadece diyolar okuduğum kadarıyla
Erkeklerde daha çok oluyomuş zatenAynen canım çok şükür o bari iyi gitti öksürüğü biraz tedirgin etmişti ama Allah a şükür iyi dedi aynen o kolik malesef bi çare işte kiiii benim oğlum gerçek bir kolik sanırım çünkü bu seslerle sakinleşiyo kapatınca agliyo Dr una da dedim tam bir kolik o zaman dedi
Evet kokusu olips şeker lere benzettim ben. Ama çok aürmeyince iyi. Bide direk damlatmıyorum elime döküp yapıyomBen sürdüm ama kızıma acıdım o kadar kötü bir kokusu varki. Birde fazlası tahriş ediyormuş ayağa sadece birer damla damlatın diye okudum
Evi havalandırdım bana ağır geldi birde elime fazla boşalmıştı ondan belkideEvet kokusu olips şeker lere benzettim ben. Ama çok aürmeyince iyi. Bide direk damlatmıyorum elime döküp yapıyom
Ağlaması kesiliyormu yokaa bizimki gaz çıkarsada ağlıyo:)Ben sürdüm ama kızıma acıdım o kadar kötü bir kokusu varki. Birde fazlası tahriş ediyormuş ayağa sadece birer damla damlatın diye okudum
Çok geçmiş olsun. Çok sevindim biraz daha iyi hissettin kendini eminimAynen canım çok şükür o bari iyi gitti öksürüğü biraz tedirgin etmişti ama Allah a şükür iyi dedi aynen o kolik malesef bi çare işte kiiii benim oğlum gerçek bir kolik sanırım çünkü bu seslerle sakinleşiyo kapatınca agliyo Dr una da dedim tam bir kolik o zaman dedi
Yok canım nerde. Sabah 6 da uyudu. Gece 2 den 6 ya kadar ağladı yine.ağlamaktan bir hal oluyor içim parçalanıyor artıkAğlaması kesiliyormu yokaa bizimki gaz çıkarsada ağlıyo:)
Aynen canım erkek bebekler de daha çok oluyo diyolar ne diyelim en kotu sıkıntımız bu olsun Rabbim başka bişey vermesinErkeklerde daha çok oluyomuş zaten
Evet miktarları bu kadar diyolar bende aliyim bariMiktarı ben üç damla elime döküp yapıyorum.ayak topuğuna da aynı şekilde birer damla.cildinde her hangi bi sorun olmadı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.
Aynen canım oğluşumun iyi olması herşeyin yolunda olması biraz daha rahatlattı beni şükürler olsunÇok geçmiş olsun. Çok sevindim biraz daha iyi hissettin kendini eminim
Anasonun vücudu uyuşturan özelliği vardır miktar ayarlanamadığında bebek uyuştuğu için uuyacaktır ki bu uygun değil ben içmiyorum bebeğime de içir miyorum dr verme diyor
Ne rezene mi .uyku mu yapiyomus oEvet bence de vermemek lazım.
Dün eşim ilgileniyordu kızımla rezene ayırmıştım kendim içerken gece durmazsa bir kaşık veririz diye eşim bilmemiş 5-6 çay kaşığı vermiş çocuk ne yapsam uyanmıyoremiyor altına yapıyor ama uyanmıyor. Gündüz annemle banyo yaptırdık ondan uyuyor sandım ama hala uyanmadı ne yapsam hastaneye gitsem mi çok kötüyüm kızlar inşallah birşeyi yoktur
Yoktur canım inşallah sakin ol ama gidin yinede bir hastaneye içiniz rahatlarEvet bence de vermemek lazım.
Dün eşim ilgileniyordu kızımla rezene ayırmıştım kendim içerken gece durmazsa bir kaşık veririz diye eşim bilmemiş 5-6 çay kaşığı vermiş çocuk ne yapsam uyanmıyoremiyor altına yapıyor ama uyanmıyor. Gündüz annemle banyo yaptırdık ondan uyuyor sandım ama hala uyanmadı ne yapsam hastaneye gitsem mi çok kötüyüm kızlar inşallah birşeyi yoktur
Aynı bende kalktığım anda susmuş oluyo sustu diye tekrar yatarken yine aynı anda basliyoLoveali Vala ben tam yatırıyorum gidip sessizce battaniyemi alıp geliyorum tam uzanacakken başlıyor ağlamaya. Oturduğum zamanda aksine uyanmıyor
Canım sanmıyorumEvet bence de vermemek lazım.
Allah seni ne diyimNe rezene mi .uyku mu yapiyomus o
Bende verem de soyle 10 saat uyusunuyumak istiyom artuk yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?