2017 Şubat Anneleri

Göbeğine ve midesine üç damla damlatıp saat yönüne masaj yapıyorum.bide ayak topuğuna iki dakika sonra pırt pırt
Ben sürdüm ama kızıma acıdım o kadar kötü bir kokusu varki. Birde fazlası tahriş ediyormuş ayağa sadece birer damla damlatın diye okudum

Çok kişi soyluyo bunu bende denesem diyorum ama miktarı onemliymis mesela ayağa birer damla sadece diyolar okuduğum kadarıyla
Miktarı ben üç damla elime döküp yapıyorum.ayak topuğuna da aynı şekilde birer damla.cildinde her hangi bi sorun olmadı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.

Erkeklerde daha çok oluyomuş zaten

Ben sürdüm ama kızıma acıdım o kadar kötü bir kokusu varki. Birde fazlası tahriş ediyormuş ayağa sadece birer damla damlatın diye okudum
Evet kokusu olips şeker lere benzettim ben. Ama çok aürmeyince iyi. Bide direk damlatmıyorum elime döküp yapıyom

Çok geçmiş olsun. Çok sevindim biraz daha iyi hissettin kendini eminim

Miktarı ben üç damla elime döküp yapıyorum.ayak topuğuna da aynı şekilde birer damla.cildinde her hangi bi sorun olmadı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.
Evet miktarları bu kadar diyolar bende aliyim bari

Oğluşum gün boyu ara ara uyanıp emip yine uyudu şimdi ben yatmaya kalksam başlar hemen sanki bana garezi var artık diye düşünmeye başladım akşam tam yatiriyorum beşiğine bi 5 dk bakıyorum iyice dalmış tam kendim yatıyorum yorgani çekiyorum şöyle bi gerindigim anda bi ses ve her akşam aynısını yapıyor acaba beşiğini mı sevmiyo diye düşünüyorum artık

Loveali Vala ben tam yatırıyorum gidip sessizce battaniyemi alıp geliyorum tam uzanacakken başlıyor ağlamaya. Oturduğum zamanda aksine uyanmıyor

Anasonun vücudu uyuşturan özelliği vardır miktar ayarlanamadığında bebek uyuştuğu için uuyacaktır ki bu uygun değil ben içmiyorum bebeğime de içir miyorum dr verme diyor

Evet bence de vermemek lazım.

Dün eşim ilgileniyordu kızımla rezene ayırmıştım kendim içerken gece durmazsa bir kaşık veririz diye eşim bilmemiş 5-6 çay kaşığı vermiş çocuk ne yapsam uyanmıyor emiyor altına yapıyor ama uyanmıyor. Gündüz annemle banyo yaptırdık ondan uyuyor sandım ama hala uyanmadı ne yapsam hastaneye gitsem mi çok kötüyüm kızlar inşallah birşeyi yoktur

Ne rezene mi .uyku mu yapiyomus o
Bende verem de soyle 10 saat uyusun uyumak istiyom artuk yeter

Yoktur canım inşallah sakin ol ama gidin yinede bir hastaneye içiniz rahatlar

Canım sanmıyorum MaHlass var onunla konuşmustuk alt komşusu biberon la 10 ml kadar vermiş bende verdim rahat uyudu dedi uyucagi tutmuştur belki benimki de bazen öyle uzun süre uyuyo altını değişirken mizirdaniyo tekrar uyuyo mesela bak nerdeyse 2-3 ten beri öyle bugün emiyor altını alıyorum yine daliyo korkma bişey olmaz inş

Ne rezene mi .uyku mu yapiyomus o
Bende verem de soyle 10 saat uyusun uyumak istiyom artuk yeter
Allah seni ne diyim dur sen daha en son doğum yapan en küçüksün burda 2 ayına yaklaşan 2 aylık olanlar bile düzene girmedi sıranı bekle önce biz büyükler bi uyuyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…