2017 Şubat Anneleri

tereyagli ekmek canım bende ilk eczane vermişti eşim sancı ya deyince ilk verdim 1,5cay kaşığı ile uyandırmadi ağır geldi heralde dedim ertesi güne kadar ilk 5 saat hiç uyanmadi sonraki 20 saat süt içiyor ama ayılmıyordu altını alırken bile kıpır kıpır olan çocuk gözünü azıcık açıyor bakıyor kımıldamıyordu birdaha vermedim asla da vermem dedim kendim içiyorum şimdi

Göbeğine ve midesine üç damla damlatıp saat yönüne masaj yapıyorum.bide ayak topuğuna iki dakika sonra pırt pırt

Karnında saat varmış gibi mi düşüncez peki yoksa bize göre mi

Ne rezene mi .uyku mu yapiyomus o
Bende verem de soyle 10 saat uyusun uyumak istiyom artuk yeter

Ver canım ama az az ver fb da yazdım da birisi alışınca etki etmiyor dedi. Ben hiç vermiyordum birden çok verince çocuk sersem gibi oldu

Yoktur canım inşallah sakin ol ama gidin yinede bir hastaneye içiniz rahatlar

İnşallah canım uyandı şimdi sakin sakin bakınıyor kızımı tanıyamadım bugün

Aynen mızırdanıp geri yatıyor benimki de. Günlerdir uyumuyordu seviniyorum uyuyor diye ama inşallah sağlık açısından zararı yoktur

bretta canım senin çocuk mu enfeksiyon kapmıştı?
Öyleyse geçmiş olsun.
Nası fark ettiniz idrarı mı kokuluydu ya da uykusu nasıldı?
Kusması normalden fazla mıydı?
Ben benimkinden de şüpheleniyorum da cuma vercez tahlili bakalım neden bukadar huzursuz...

Rezenenin okadar uyutacak bir etkisi yok merak etme yenidoğanlar gaz ve açlık olmadıkça rahatça uyur zaten 5 6 kaşık birşey yapmaz

Neyi canım ben kaçırdım

Geçen gün benimde gün boyu öyleydi merak etme. Keşke sağlıklı olsalarda hep öyle olsalar ne iyi olur:)

merhaba guzel anneler... yazdiklarinizi hamileligim boyunca olabildigince takip ettim. Bircok konuda yalniz olmadigimi gormemi sagladiniz.. 11 subatta dogum yaptim. Bircogumuzun derdi dogum kilolari ile ilgili moral ve destek bulmaya ihtiyacim var.. dogum kilolari topigine attim kendimi. Sizleri de gormek dilegi ile :)

Kızlar bana fikir verin oğlumda taşan sütlerim bunda hiç yok sızlıyor akıyor süt sağdım 30 cc ikisinden çıkan biberonla vereyim dedim yarısı boşa aktı kızım beceremiyor biberonu. Aç olsa kaka yapmaz ama bizim kaka sayısı 5/6 abisi de böyleydi altını her açtığımda yapıyor kaka... İncir uyutma deniycem şimdi

Acı elma yağını oğlumda iki şişe kullandım kızda şimdi aldırdım gazı olmazsa diye bekledim lanet gaz bizde de başladı

Bazen çok yorgun düştükleri zaman da uyuyabilir canım inş öyledir rezene çok zararı olacağını sanmıyorum hala uyuyomu

Valla bilmiyordum canım ama kafamı tasiyamiyorum günlük toplam 2 saat uyuyabilim oda zar zor. Ellerim titriyor uykusuzluktan. Allah kolaylık versin hepimize gerçekten çok zor . Ama dünyanın en güzel en huzur veren varlığı mutlaka bir zorluğu olacak bunu da şükür

Burayı da çok özledim valla giremiyorum ki öyle kafam estikçe

Aynen canım ben de vermicem bir daha bu kadar çok zavallı çocuk bayılmış gibi. Eşim işte ah ah bilmemiş dayamış çocuğa ben yanına gitmeseydim daha da içirecekmiş. Dedim onun midesi ne kadar ki

Benim kızım da öyle oldu kıpır kıpır duran çocuk mayıştı resmen

Buna da şükür Elhamdülillah bebeklerimiz bizimle valla bende bazen isyan edecek hale geliyorum estağfurullah çeke çeke bir hoş oldum. Yine de bak annenler yanında seni burada bilen bilir ben daha bebeğim 2 günlükken tek başına kaldım hiç birşey bilmeden etmeden. Çok şükür rabbim yüzümü kara çıkarmadı. Korkma sende evellAllah ustesinden gelirsin İnşallah

Bazen çok yorgun düştükleri zaman da uyuyabilir canım inş öyledir rezene çok zararı olacağını sanmıyorum hala uyuyomu

Belki de yorgunluktandı. Günlerdir uyumamıştık çünkü. Saat 11 de uyandı iki kere altını kirletti emdi şimdi tekrar uyudu. Bir daha bu kadar rezeneye tövbe ama nasıl korktum

Rezenenin okadar uyutacak bir etkisi yok merak etme yenidoğanlar gaz ve açlık olmadıkça rahatça uyur zaten 5 6 kaşık birşey yapmaz

Sağolasın canım içim rahatladı. Az önce uyandı ortalığı ayağa kaldırdı. Şimdi tekrar uyudu. Ah şu bebekler sağları solları belli değil.

Geçen gün benimde gün boyu öyleydi merak etme. Keşke sağlıklı olsalarda hep öyle olsalar ne iyi olur:)

Keşkeeee :)

Ne yapıyorsun canım nasılsın bizim bebislerimiz aynı günde doğmuştu

Senin günlerin nasıl gidiyor benimle aynı durumda misin

Kızlar bende birşey sormak istiyorum sizlere yeni doğum yaptım 2 aylık bebeğim havuza girmek sakıncalı. Mı acaba doktoruma sormayı unuttum yapıştırma sezeryan oldum enfeksiyon dan kotkuyorum ama en iyi Zayıflama şekli yüzmek Bilemedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…