2017 Şubat Anneleri

İnşallah duymazsın canım kötü düşünme , az kaldı birazcık daha sabır....
Benimkinin lohusaligimla hiç alakası yok tamamen anlayışsız insanlarin hep çevremde yakinimda olması yoksa lohusalık sendromu değil bu yaşadığım

Biraz daha toparladım gibi ama beynim allak bullak süt um iyi gibi o gün bi gitti gibiydi ama çok şükür geliyo şimdi
Moralini yüksek tut. Inşallah daha iyi olur. Bende taziyeden dolayı çok üzüldüm.sütüm azaldı gibi bol su içtim düzeldi gibi

TAtlı dil vs kalmadı bende .. eşiminde kafasına gitmiş gece ağlayınca bana kendi ellerimle nane kaynatıp verdik yine çocuğa. Dedikleriniz aynen internette de yazsana kv ye göre doktorlar yalan söylüyor bütün torunları öyle büyütmüş ve kimseye bişey olmamış . Kötü olsa vermezmiş bunada sabah sabah yine birbirimize girdik . Çorabı oğluma çift giydiriyorum (ayaklı tulum değilse) . Neymiş efendim fazlaymış . O yürüyen çocuk değişmişki o kadar fazlaymış ev ısısı normal bu arada. Bunu söyleyip çocuğu hem polar hemde triko peluş battaniyeye sarmış kadını odadan resmen kovdum ;( psikolojim bitti gitti bu kadın yüzünden .. eşimlede aramı açıyor ;(((( 12 gün kaldı gitmelerine ..

Aynen bence okuyorum hep
Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
Türkçesi "Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."
Peygamber efendimiz s.a.v Hz Hasan ve Hz Hüseyin e nazar için çok okurlarmis bunu bende oğluma çok okuyorum

Amin amin. Allah korusun miniklerimizi

Aynen benimki de öyle okuyunca rahatliyo eee herşey dua ile sonuçta belki de bizlerin de nazar i da degiyo o yüzden de huysuzluk yapıyorlar
Tabiki en çok anne babanın nazarımdeğermiş çünlü en çok biz içten seviyoruz bebeklerimizi:)

Aynen benim görümcemde meme içwrkem falan yok nası içiyo obur bilmem ne diyo bebeğim o gittikten sonra yırtıyo kendini

Ben okumaktan ezberledim artık düşün:) 40ım bi çıksa nazar ayetlerini falan okucam kuranda koruma ayetleti var.

Kalem suresinin son iki ayetinin okunuşu;

Ve in yekadullezine keferu leyuzlikune biebsarihim lemma semiuz zikra ve yekulene innehuinnehu mecnunun vema huve illa zikrun lil alemin.

Anlamı: Gerçekten o küfredenler Kur' anı işittikleri zaman az kalsın seni gözleri ile yıkacaklardı. O mutlaka mecnundur diyorlar. Oysa Kur' an bütün alemler için uyarıcıdır. ( Kalem suresi 5-52)
nazar için benim okuduğum bu 7 kez okumalıymışız ben korkarım nazardan bsna çok değer değdi mi sebepsiz oturur ağların başım agrir herkes anlar bebeklikten beri böyleymiş annem der Kötü gözlere nazara kıskanç insanlara karsi korusun yavrularımızı insallah

Benimkinin lohusaligimla hiç alakası yok tamamen anlayışsız insanlarin hep çevremde yakinimda olması yoksa lohusalık sendromu değil bu yaşadığım

Lohusalık için demedim canım, bebişlerimiz biraz daha büyürse hem şu gaz olayları geçecek hem biraz daha büyümüş olacaklar psikolojik olarak daha rahat olacağız inşallah demek istedim..

Lohusalık için demedim canım, bebişlerimiz biraz daha büyürse hem şu gaz olayları geçecek hem biraz daha büyümüş olacaklar psikolojik olarak daha rahat olacağız inşallah demek istedim..
Heee evet canım inş bı iki aya daha geçse ne güzel olacak

Ayet ama 40 imiz çıkmadan okunmaz diye biliyorum ama yanlış mıyım

Alemsin:)) ama doğru söylüyorsun bende onları görmeyince çok daha sakinim kızımda öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…