Biraz daha toparladım gibi ama beynim allak bullak süt um iyi gibi o gün bi gitti gibiydi ama çok şükür geliyo şimdiLoveali nasıl oldun sütün nasıl ?
Aynen bence okuyorum hepNazar hak ve gerçek olan bisey kiiii anne babanın nazarı daha çok degermis sürekli okumak lazım bizde yüzüne bakarken sürekli okuyoruz
Benimkinin lohusaligimla hiç alakası yok tamamen anlayışsız insanlarin hep çevremde yakinimda olması yoksa lohusalık sendromu değil bu yaşadığımİnşallah duymazsın canım kötü düşünme , az kaldı birazcık daha sabır....
Moralini yüksek tut. Inşallah daha iyi olur. Bende taziyeden dolayı çok üzüldüm.sütüm azaldı gibi bol su içtim düzeldi gibiBiraz daha toparladım gibi ama beynim allak bullak süt um iyi gibi o gün bi gitti gibiydi ama çok şükür geliyo şimdi
TAtlı dil vs kalmadı bende .. eşiminde kafasına gitmiş gece ağlayınca bana kendi ellerimle nane kaynatıp verdik yine çocuğa. Dedikleriniz aynen internette de yazsana kv ye göre doktorlar yalan söylüyor bütün torunları öyle büyütmüş ve kimseye bişey olmamış . Kötü olsa vermezmiş bunadaCanım nanenin(yararı dersen gaz giderici bulantı önleyici özelliği vardır ama yetişkinler için ) şu zararı var diyemem bilemiyorum ama bebeklere özellikle ilk 4ay ekstra hiçbirşey vermiyoruz
Neden;özellikle bitkilerin çoğu vücuttan sıvı atıcı özelliktedir bebekleri vücudunu düşününce (hem sıvı miktarı hemde hala gelişmekte olan organları )bu durum çok daha ciddidir. Ayrıca okuduğum kaynaktan alıntı yaptım
Çocuklara bitki verirken çok dikkatli olmak gerekir.
Avrupa Birliği adına bilimsel çalışmalar yapan ESCOP’a düzenlenmiş bir kitap yayınlandı. Bu kitapta çocuklara verilebilecek 55 adet bitkinin yaş gruplarına göre kullanım miktarı ve uyarılar verilmektedir. Örnek olarak nane 4 yaşından itibaren çocuklara verilebilir. 12 yaşından küçük çocuklara ıhlamur verilmez.
Kaynak: Dr. Ahmet Toptaş, ÇOCUKLARDA BİTKİLERLE MODERN TEDAVİ, Kaynak yayınları, 2015.
Fikrimi sorarsan kavga çıkmadan anne karnını (yaklaşık 60 70 ml sütle dolduğunu düşününce) nane çayıyla doldurmayalım ver en iyisi ben içeyim sütümden ona geçer hem daha tatlı bir.dil hemde zararı önleyici bir yol bence
Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."Aynen bence okuyorum hep
Aynen bende su bol içtim Rabbim bebislerimizin rızkını kesmesin inşMoralini yüksek tut. Inşallah daha iyi olur. Bende taziyeden dolayı çok üzüldüm.sütüm azaldı gibi bol su içtim düzeldi gibi
Amin amin. Allah korusun miniklerimiziEuzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
Türkçesi "Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."
Peygamber efendimiz s.a.v Hz Hasan ve Hz Hüseyin e nazar için çok okurlarmis bunu bende oğluma çok okuyorum
Kaç günlük oldu senin bebeğin ?aşı falan yaptınmıAmin amin. Allah korusun miniklerimizi
Tabiki en çok anne babanın nazarımdeğermiş çünlü en çok biz içten seviyoruz bebeklerimizi:)Aynen benimki de öyle okuyunca rahatliyo eee herşey dua ile sonuçta belki de bizlerin de nazar i da degiyo o yüzden de huysuzluk yapıyorlar
Aynen benim görümcemde meme içwrkem falan yok nası içiyo obur bilmem ne diyo bebeğim o gittikten sonra yırtıyo kendiniNazara inanırım göz nefsi. Allahım görümcem geliyo.tıpkı ben tıpkı ben deyip öpüp kokluyo.kızımın da onunla alakası yok evden çıktığı gbi kızım başlıyor ağlamaya var ya.bende bildiğim bütün duaları okuyorum sakinleşiyor
Ben okumaktan ezberledim artık düşün:) 40ım bi çıksa nazar ayetlerini falan okucam kuranda koruma ayetleti var.Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
Türkçesi "Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."
Peygamber efendimiz s.a.v Hz Hasan ve Hz Hüseyin e nazar için çok okurlarmis bunu bende oğluma çok okuyorum
Benimkinin lohusaligimla hiç alakası yok tamamen anlayışsız insanlarin hep çevremde yakinimda olması yoksa lohusalık sendromu değil bu yaşadığım
Heee evet canım inş bı iki aya daha geçse ne güzel olacakLohusalık için demedim canım, bebişlerimiz biraz daha büyürse hem şu gaz olayları geçecek hem biraz daha büyümüş olacaklar psikolojik olarak daha rahat olacağız inşallah demek istedim..
Aynen öyle :)Tabiki en çok anne babanın nazarımdeğermiş çünlü en çok biz içten seviyoruz bebeklerimizi:)
Kendi başını yesinAynen benim görümcemde meme içwrkem falan yok nası içiyo obur bilmem ne diyo bebeğim o gittikten sonra yırtıyo kendini
Ayet ama 40 imiz çıkmadan okunmaz diye biliyorum ama yanlış mıyımKalem suresinin son iki ayetinin okunuşu;
Ve in yekadullezine keferu leyuzlikune biebsarihim lemma semiuz zikra ve yekulene innehuinnehu mecnunun vema huve illa zikrun lil alemin.
Anlamı: Gerçekten o küfredenler Kur' anı işittikleri zaman az kalsın seni gözleri ile yıkacaklardı. O mutlaka mecnundur diyorlar. Oysa Kur' an bütün alemler için uyarıcıdır. ( Kalem suresi 5-52)
nazar için benim okuduğum bu 7 kez okumalıymışız ben korkarım nazardan bsna çok değer değdi mi sebepsiz oturur ağların başım agrir herkes anlar bebeklikten beri böyleymiş annem der Kötü gözlere nazara kıskanç insanlara karsi korusun yavrularımızı insallah
Alemsin:)) ama doğru söylüyorsun bende onları görmeyince çok daha sakinim kızımda öyleBenim annem de dedi kahve koy kurutur diye ama ben koydurmadım hatta çok kızdım. Ama Birgül komşu gelmiş ben lavabodayken gizlice koymuşlar bi çıktım oda kahve kokuyor kahve mi içtiniz dedim ve o anda çaktım durumu. Dökmüşler ama bir işe yaramamıştı. Birkaç gün sonra doktora gittik
Aynen benim doktor da öyle şuram ağrıyor olur buram ağrıyor olur diyor hep. Başka doktora gittim o da aynısını dedi. Benim ağrılar ne zaman ki kv evine gitti o zaman geçtiyüzünü görmemek iyi geldi heralde
Ben de yüzüstü bırakıp hareket etmesini sağlıyorum ama zihinsel gelişimi için onunla konuşmak dışında birşey yapamadım. O siyah beyaz resimler ne işe yarıyor acaba?
Hep kucakta gezdiremeyiz ki afacanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?