2017 Şubat Anneleri

Ayet ama 40 imiz çıkmadan okunmaz diye biliyorum ama yanlış mıyım

Yani sırf Kur’ân-ı Kerim okumak niyetiyle bir âyetten daha az bile okuyamaz Ancak dua, senâ, Allah’a sığınma, zikir veya bir işe başlangıcında yahut öğretmek maksadıyla Kur’ân’dan bazı âyetleri okumak caizdir
il ben böyle biliyorum canım amacımız dua etmek okunur ben nas felak ayet-el kürsü de okuyordum kizima

O zaman bol bol sabır çekin 12gün daha dayanın emin olun büyüklerin bildiğini değiştirmenin hiçbir yolu yok bu durumda bir parça uyanık olup eşinizle kötü olmamak gerekiyor
Şöyle örnek vereyim kayınvalidem öğretmen eşim akademisyen hastaneden geldikten sonra uyumak için odama geçtim bebekle buraya kadar herşey normal uyandığım anda ne göreyim kaynanam sandalye atmış başımda oturup bekliyor lohusa beklenirmiş al basmasınmış yaw (bu arada ilk doğumumda hiç gelmedi görmeye bile )arkadaş 40gün kim nöbet tutar akla mantığa sığacak iş değil tabi ne yaptım kayınvalidem işe pek gelemez çabuk sıkılır anne şunu verir misin bunu yapar mısın 3.5yaşında oğlum var sen ona bak derken odadan gitti eşime söylesem ister istemez annesi olduğu için gereksiz savunmaya girecek gerileceğiz ne gerek var
1hafta kaldı sürekli akıl veriyor bize kalksınmış yürüsünmüş sütü şöyle artarmış yaw ikimizde sağlıkçıyız yara yeri iyleşme aşamalarından bile bahsediyor adam fakültede hoca ya kime anlatıyorsun değilmi ama söylesek o düşünen kadın gider 2günlük lohusaya dünya kavga çıkaran kadın gelir SÖZÜN ÖZÜ HEPSİ AYNI

kızlar emzıgımızı kaybettık zaten zorla tutturuordum onuda ıkı dkdan fazla emmıodu ama yınede ıykuya dalarken ıyı oluodu nuk marka damaklıydı.yıne aysınından aldrcam ama ıyı tutulan emzıgınız varmı marka olarak ondanda aldrabılırom belkı tutar

Teyzeleri oğluşumun kontrolü çok sukur iyi geçti öksürük korkutmustu beni Allah a şükür ciğerleri iyi dedi dinledi kilo alımı biraz fazla olmuş ama olsun dedi Dr umuz atar onu ilerleyen aylarda dedi :) bulantimiz var bizim büyük insan gibi oguruyo ve bı anda kusunca uyuyakaliyo reflü olabilir dedi yada senin yediklerinden olabilir dedi sutlu çorba çok yiyorum olabilir mı dedim bi hafta inek sütü ürünleri ve yumurta yı bırak devam ederse bebelac in bi ürünü varmis onu verirsin dedi kolik için de yapacak bişey yok aynı yöntemlere devam bağırsakları genişlediği için olurmuş ve kolik bebekler daha çok aranirmis malesef kolik ve reflü olayına müdahale edemiyoruz pek fazla dedi 3-4 ayına kadar devam edebilir dedi

Kızlar merhaba ara ara okusamda pek yazmaya fırsat olmadı. Bizim kızda biraz gazlı ben elektrik süpürgesi sesimi keşfettim, trsadüfen uyumasını sağladı. Bi deneyin derim.

Canım tam olarak neresine sürüyorsun?

Çok sevindim canım en azından kafan rahatlamıştır. Onca sene doktorluk okuyorlar bi türlü çare bulamadılar şu koliğe

Çok sevindim canım en azından kafan rahatlamıştır. Onca sene doktorluk okuyorlar bi türlü çare bulamadılar şu koliğe
Aynen canım çok şükür o bari iyi gitti öksürüğü biraz tedirgin etmişti ama Allah a şükür iyi dedi aynen o kolik malesef bi çare işte kiiii benim oğlum gerçek bir kolik sanırım çünkü bu seslerle sakinleşiyo kapatınca agliyo Dr una da dedim tam bir kolik o zaman dedi

Kızlar merhaba ara ara okusamda pek yazmaya fırsat olmadı. Bizim kızda biraz gazlı ben elektrik süpürgesi sesimi keşfettim, trsadüfen uyumasını sağladı. Bi deneyin derim.
Elektrik süpürgesi fön makinesi duş sesi anne karnı sesi kalp atışı sesi uçak sesi :) bunların hepsi programlarda var canım benimki mesela o program daki fön makinesi sesine daha sakinleşiyo indirmediysen indirebilirsin programı baş ucuna koyuyorum iş yaparken uyuyo bazen onunla :)

Çok kişi soyluyo bunu bende denesem diyorum ama miktarı onemliymis mesela ayağa birer damla sadece diyolar okuduğum kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…