Benim 30 dan 34 e kadar kahverengi pembeli geliyordu sonra adet ağrıları ile beraber kanama başladı tekrar. Şimdi 45. Gün kanama azalmaya başladı insaallah artık biter. Bende senin gibi acaba adet mi oluyorum diye düşündüm . Pazartesi doktora gideceğim o zaman belli olur sanırım .Kahverengi geliyo arada bi kaç kez yine kan gibi gelmişti ama şuan kahve geliyo puufff onun ağrısıni hiç çekemem ya olmiyim biraz daha
Ne yapıyorsun canım nasılsın bizim bebislerimiz aynı günde doğmuştu
Senin günlerin nasıl gidiyor benimle aynı durumda misin
Günaydın herkese. Kızlar seyyar beşik almak istiyorum. Öneriniz varmı ?
Kızlar oğlum 3 gündür su gibi cıvık kaka yapıyo sarı renkte ama günde en fazla 2 kere korkmalımıyım ? Ya benim bebiş gündüz uyuyo gece kıvranıyo resmen biyerini kırmışım gibi ağlıyor napacağımı şaşırıyorum kolik falan hikaye bence okunmalık bu çocuklar. Okuttuğum gece mışıl mışıl uyuyo doktorlar inanmadığı için kolik diye bişey atmışlar ortaya bi hastalık varsa tedavisidr vardır sonuçta ben inanmıyorum doktorljk birley olduuğunu. Çünkü gaz çıkardığı haldr sancısı olması çok saçma değilmi
Kızlar bebeğiniz uykusunda bazen hızlı nefes alıp veriyor mu? Yani nasıl anlatayım tam öyle de değil, genelde nefes verme sesini duyuyorum üstüste bikaç kez yapıyo normale dönüyo sonra..
Senin 40 i da geçmiş olmiyim benim şuan kahve gibi az az pede geliyo akıntı gibi ama adet ağrısı gibi agrim var ilk kez bugün oldu o ağrı inş olmam biraz benim adetim çok fena geciyoBenim 30 dan 34 e kadar kahverengi pembeli geliyordu sonra adet ağrıları ile beraber kanama başladı tekrar. Şimdi 45. Gün kanama azalmaya başladı insaallah artık biter. Bende senin gibi acaba adet mi oluyorum diye düşündüm . Pazartesi doktora gideceğim o zaman belli olur sanırım .
Evet canım aynı gündübenim de seninkinden farklı sayılmaz 3-4 gece hiç uyumadı dün de akıllı kocam birsürü rezene içirmiş kızıma sersem gibiydi yavrum
Ben bunu kullanıyorum genel olarak memnunum ama biraz Engin geldi. uygun fiyata almıştım ama ilk zamanlar eğilip almak sorun oldu sezeryan olduğum için.
Ben nazara çok inanıyorum. Özellikle misafir olduğu akşamın gecesine hiç uyumuyor kızım. Okumak tabi iyi geliyor sakinleştiriyor kuzuları
Benim kızım da yapıyor hatta hiiiiiiyyy diye korkutucu bir ses de çıkarıyor. Gece çok korkutuyor beni. Rüya görürken oluyor genelde o hızlı nefes alıp vermesi de. Doktora soracağım ama adam bunu da mı soruyor diye düşünür diyorum
Bn de okuyim cnm dua icin sagol.rabbim hepimizin yavrularini korusun insallaEuzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
Türkçesi "Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."
Peygamber efendimiz s.a.v Hz Hasan ve Hz Hüseyin e nazar için çok okurlarmis bunu bende oğluma çok okuyorum
Oku canım amin inşBn de okuyim cnm dua icin sagol.rabbim hepimizin yavrularini korusun insalla
Anakucagi almadım ama puset çok işime yarıyor benimde mesela sabah 6 dan beri uyumadı ve ben kahvaltı bile yapmamistim koydum için aldım yanıma onunla konuşurken hazırladım kahvaltıyı daha yeni yaptım ama yaptım sonuçta :)Ana kucagi kullanan arkadaslar nasil ise yariyor mu? Bu ara düşünüyorum alsam mi diye de uygun fiyatli model marka oneriniz varsa bi bakayim
masAllah barekAllah size canım inş en kotu gününüz böyle olur bı daha sıkıntı fln yaşamazsınız çok sevindim herşeyin yolunda olmasına Rabbim dağına göre duman verirmiş derler ya seninde oğlusun o kadar zorluktan yaşadı şimdi sakin olması Rabbim in size yardımı yoksa çok daha zor olurdu senin için de onun içinde inş böyle devam etsin hepGünaydınlarr.
Biz bugün 57 günlük olduk.
Yarın 2.ci ay aşımız var. İnşallah rahat geçer..
Doktora gittik 2.ci ay kontrolü için.
Böbreği gayet iyi durumda. Ufak tefek sıkıntılar görünse de şimdilik kafaya takmayalım dedi dr..
Boy ve kilo gayet güzel gidiyor.
Rota aşısını 3 ve 5 ci ay da yaptırma kararı aldık. Aşı için ise 58.ci gün uygundur ,60 şartı yok dedi.
Kalça ultrasonumuz da güzel çıktı.
Kısacası gelişimi gayet güzel
Bu aralar oğluşumla çok güzel muhabbet ediyoruz. Herkesi takip ediyor ve konuşulunca cevap verir gibi sesler çıkarıyor. Gülmeler artık bilinçli yapıyor ve gece uykuları biraz daha düzeldi gibi.
Gündüz hala kafasına göre takılıyor. Bazı günler hiç uyumayıp bazı günlerde uykudan uyanamıyor.
Çok sessiz ve huzurlu bir bebek (şimdilik)
Gaz sorununuz zaten az 'dı ama iyice azaldı (maaşallah)
Beni sorarsanız az daha yesem doğum yaptığım kiloya geleceğim. Psikolojik olarak fena etkiliyor beni kilo işi ama yemeyince de gözümün önünde yıldızlar uçuşuyor:))
Hiç yemediğim kadar çok yiyorum ve sürekli acıkıyorum.
Acilll kilo aldırıcı şeyleri bırakıp sağlıklı beslenmeliyim.
Bizden haberler bu kadar teyzeler :))
Avent gece karanlikta parlayan emzik kullaniyorz biz tutmada sorun yasamadikızlar emzıgımızı kaybettık zaten zorla tutturuordum onuda ıkı dkdan fazla emmıodu ama yınede ıykuya dalarken ıyı oluodu nuk marka damaklıydı.yıne aysınından aldrcam ama ıyı tutulan emzıgınız varmı marka olarak ondanda aldrabılırom belkı tutar
Kızlar bebeğiniz uykusunda bazen hızlı nefes alıp veriyor mu? Yani nasıl anlatayım tam öyle de değil, genelde nefes verme sesini duyuyorum üstüste bikaç kez yapıyo normale dönüyo sonra..
Kizlar simdo 40miz ciktiginda normal gusul abdesti mi alicaz sadece? Bnm akintim bitti gibiydi gece gelmis gene biraz gerçi daha 10 günümüz var. Erken biterse erkenden de mi alabiliorz abdest?
masAllah barekAllah size canım inş en kotu gününüz böyle olur bı daha sıkıntı fln yaşamazsınız çok sevindim herşeyin yolunda olmasına Rabbim dağına göre duman verirmiş derler ya seninde oğlusun o kadar zorluktan yaşadı şimdi sakin olması Rabbim in size yardımı yoksa çok daha zor olurdu senin için de onun içinde inş böyle devam etsin hep
Ben küçük portatif bi beşik almıştım ama ogluş geceleri hep uyaniyodu dün akşam aklıma geldi acaba beşik biraz derin korkuyomu diye çünkü yatakta yada pusetin içinde dalmış uyurken daha beşiğine koyarken uyaniyodu dün akşam puseti beşiğin içine koydum ve güzel uyudu gerçekten derin olduğu için mı korkuyodu acaba yoksa dün akşam uyuması tevafukmu bilemedim
TuRuNCu cnm sen ilk bebeginde sütünü sagip vermistin ya sütun azaldi mi peki zamanla? Benm de sutum az ilk hafta gunde toplam 300-400 cc arasi cikiodu ama artik 250 yi falan ancak gorebiliorum. Yarin 30.gunumuz olucak ve hala emmiyor almiyor memeyi ne sade ne de silikonla..sansliysak gunluk toplam 15 dkka emiyor yoksa 5 dkka ancak ya da hic tutmadigi bile oluor bi günde. . Sut bebegin ihtiycina gore artacagina azaliyor ve resmen mamayla büyütüyorm bebegimi
Ev tipi Ana kucağı iyi geliyor bende hep ona kullanıyorum beşikte rahat etmiyor geceler bile anakucaginda uyuyorAna kucagi kullanan arkadaslar nasil ise yariyor mu? Bu ara düşünüyorum alsam mi diye de uygun fiyatli model marka oneriniz varsa bi bakayim
Aynı benimde öyle oluyo dalmış oluyo beşiğe koyarken uyaniyo valla bende bilmiyom napcazEvet canım yapıyor. Hatta garip sesler de çıkarıyor :)
40 çıkınca alınıyor canım.
Kanama erken de bitse lohusalık 40 gün dolması gerekiyor.
Saol teyzesi.
Evet çok acı çekti kuzucum.İnşallah hep böyle devam eder..
Canım benim de o dediğin küçük beşikten var. Ben içini yükselttiğim halde hiç sevmiyor yatağını.
Bizim oda da süs niyetine duruyor çünkü bizim kuzu bizim yatakta yatıyor.
Dün bizim yatakta uyudu yine. 2 saat bekledim iyice dalsın gece uykusuna geçsin diye. Sonra yavaşca kendi yatağına koydum ve 15 dk içinde uyanmaya başladı. Geri uyutması zor diye hemen alıp kendi yatağıma yatırdım ve yaramaz sabaha kadar mışıl mışıl uyudu.
Valla nasıl çözeriz bu işi bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?