2017 Şubat Anneleri

Benimde başağrıları başladı. Şu saat olmuş 1 saattir memede uyumak istiyorum artıkkkk

Fisher price yağmur ormanı ana kucağı almayı düşünüyorum kullanan var mı?

Bizde 28 günlüğüz aynıyız cnm ... memede emiyor, gaz yapıyor uykusu bölünüyor yine memede duracak sonra uyuyacak tekrar uyanacak... Bağırsaklar hiç boş kalmadığı için bizim ki de sürekli huysuz
Valla aynen ya memede uyuyor gazını çıkarırken tekrar uyanıyor hadi dön başa tekrar emdir tekrar gaz valla kısır döngüye girdik çocuğu sevmeye fırsatım olmuyo şu bebeklik döneminin keyfini çıkaramadım hiç

benim esim yardim eder.
memeyi birakacagini dusunuyorsan verme derim. yinede siz bilirsiniz.
Bayanlar bebeğim 25 günlük ya meme içecek ya uyuyacak uyanıklen hep ağlıyo benim gibi olan varmı uyucak yada emecek uyumadan normal bi şekilde durmuyo
daha kucuk annesi. az daha buyusun an

Geçmiş olsun..
Ben de çok unutkan oldum. Bazen 10 dk önce duyduğum şeyi unutuyorum.
Sanırım kansızlıktan oluyor ve işin kötü yanı demir hapını ben de her gün unutuyorum.
Sonumuz hayır ola...

Benimde başağrıları başladı. Şu saat olmuş 1 saattir memede uyumak istiyorum artıkkkk

Yatarak emzirsen ?
Ben gece hep yatarak emziriyorum. O emerken ben uyuyorum. Zaten işi bitince bırakıyor kendisi.
Tabi uykun ağır ise bu yöntem tehlikeli olabilir.

Çok pahalı geldi bana..
Biz fisher price neşeli zürafa modelini kullanıyoruz. Demir ayaklı olan.
Zaten en fazla 7.ci aya kadar kullanılıyor.

Bi arkadaş geldi beni ziyareti onun bebeği 2 aylık çocuğu koyuyo bi köşeye duruyo bizde nerde o şans

Canım benim oğluşum da öyle. Karnı tok altı temiz olunca bırakıyorum ana kucağına kendi kendine duruyor.
İlk ay benimki de sürekli memedeydi. Zamanla meme süresi kısalıyor annesi. Gör bak 1 ay sonra seninki de daha rahat olacak

Adet olunca süt azalıyor demiştiniz doğru mu azalmasin süt um ya

Adet olunca süt azalıyor demiştiniz doğru mu azalmasin süt um ya
biz bugün 2 aylık olduk adet olmadım henüz..ama olunca azalırsa uygulayacağım bi artırma yöntemi duymuştum..dere otu ve yoğurt..dilersen mikserde karıştırıp ayran gibi de tüketebilirsin.kullananlar çok arttı diyor inşallah gerek kalmaz ama eğer azalırsa deneriz

Sağol canım aklımda olsun gerçi dereotu nu da hiç sevmem ama yaparız artık azalmasin yeter ki

Belim karnım çok agriyo adetim çok zor geçerdi benim yine öyle olacak galiba hani doğum yapınca geciyodu bu agrilar yine kandırdılar beni üstüne oğlum yine huysuz ve şuan gerçekten yatmaya çok ihtiyacım var ağrıdan dolayı ama oğlum uyumuyor şöyle bi yüzüne bakınca diyorum ki büyüme tadın kalmaz çünkü şuan o kadar masum ki :) ama bı yandan da şu bi kaç ay hemen geçsin düzene oturalım insan istiyorum

120 cc ve ustu sutum var ama cok emdıgı ıcın mama takvıye yapıyorum bende gunde bı kez verıorum

canım sabaha kadar uyumasına izin veriyormusun yoksa uyku arası emziriyormusun

Günaydın kızlar . 2 gece rahattık ama bu gece sürekli uyuyup uyanmalar ve ıkınmalar ben süt artsın diye her sabah dereotu yiyorum peynirle çok lezzetli oluyor . Haftada 2 büyük Demet :)
Bu arada 31 günlüğüz ve kakamız sıvı sarı .. dün gece 5-6 bez sadece çiş iken ancak kaka yaptı ... hani 2-3 gün kaka Yapmayabilir olayınamı giriyoruz? Her bebekte oluyormu?

Ay inşallah ya çok bunaldım çünkü yemek bile yiyemiyorım

Bide benim koca kırksanöçlık yapmaya başladı bebekle ilgilenitorum diye yardım eden adam etmez oldu ymeek bile yapmıyo yapıyodu şimdi diyoki senin yapmanı istiyorum hoşuma gidiyo bana yemek yapman hazırlamam diyo adam tribe girdi herşey bana bakıyo evde

Bayanlar bebeğim 25 günlük ya meme içecek ya uyuyacak uyanıklen hep ağlıyo benim gibi olan varmı uyucak yada emecek uyumadan normal bi şekilde durmuyo

49 günlüğüz malesef şimdiye kadar en fazla 10 gün sakin geçmiştir onun dışında uyumazsa hep ağlıyo. Allah yardımcımız olsun.

Aynen ben de canım.
Ama benim kız yavaş sallamayla bile uyumuyo, onun titreşim yeterli gelir mi ondan emin olamıyorum.

bu var bende tıtresımlı gayet memnunum

Üzerinde uyuyormu bebeğin canım?
Tam yatar pozisyonu oluyo mu?
Titreşimi güçlü mü?
Ona göre ben de alcam?

Aynı benim herüff :-/
Wc.ye zor gidiyom, adam hürmet bekliyo...
Bi de uykumu alamadım demesi yok mu...
2 aydır en fazla 3 saat uyyom.
Ben erkek olsam kalıbımdan utanırım onu demeye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…