Ben sürekli su ile geziyorum. Başka birşey içmiyorm.bide bi tane göğsm sadece öyleSut yapsin diye bisey iciyorsaniz kesin. Sadece su icin.
Bir de iki saat icinde ayni gogsu emzirin.
Arka sutunuz daha yagli ve faydalidir.
Benimde başağrıları başladı. Şu saat olmuş 1 saattir memede uyumak istiyorum artıkkkkMigren zıkkımi sardı beni uykusuzluktan gözlerimin altlaridaki kılcal damarlarim kırmızı kırmızı portledi resmen ....
Kansizliktann sapsarı oldum kendimden korkar oldum ya .
Kan ilacını içmeyi unutuyorum ...
Bir tek onu unutsam iyi çoğu şeyi hatta 5 dakka önce konuştuğum şeyi unutur oldum ..
Bir an önce düzene binsek keşke ahh ah ..
Bi arkadaş geldi beni ziyareti onun bebeği 2 aylık çocuğu koyuyo bi köşeye duruyo bizde nerde o şansBiz varız aynı durumdayız
Valla aynen ya memede uyuyor gazını çıkarırken tekrar uyanıyor hadi dön başa tekrar emdir tekrar gaz valla kısır döngüye girdik çocuğu sevmeye fırsatım olmuyo şu bebeklik döneminin keyfini çıkaramadım hiçBizde 28 günlüğüz aynıyız cnm ... memede emiyor, gaz yapıyor uykusu bölünüyor yine memede duracak sonra uyuyacak tekrar uyanacak... Bağırsaklar hiç boş kalmadığı için bizim ki de sürekli huysuz
benim esim yardim eder.inşallah canım benim başlarda yapıyordu 3-4 gündür asla karışmıyor bırak aglasin diyor hatta yada hazırla arabayla dolastiriym biraz diyo eskiden sabaha karşı o devralırdı alıp vermeyi yatağına koymayı bazen sen uyu ben bakıym derdi sabah uyumayınca yemeği o hazırlardı sen çocuğa bak dersi şimdi tam değişti
memeyi birakacagini dusunuyorsan verme derim. yinede siz bilirsiniz.Loveali canim seninki emzij kullaniyodu dimi herdakika veriyomusun agladikca agzinami sokuyosun yoksa sadece uyumasi icinmi veriyosun. Ben bizim kiza verdim ama memei zir tutuyi busedfer sut geldikce agliyi mememi birakicak diye korkuyorum cok agladi dayanamadim verdim emzigi uyudu sence memeyi birakirmi bu durumda verimmi
daha kucuk annesi. az daha buyusun anBayanlar bebeğim 25 günlük ya meme içecek ya uyuyacak uyanıklen hep ağlıyo benim gibi olan varmı uyucak yada emecek uyumadan normal bi şekilde durmuyo
Migren zıkkımi sardı beni uykusuzluktan gözlerimin altlaridaki kılcal damarlarim kırmızı kırmızı portledi resmen ....
Kansizliktann sapsarı oldum kendimden korkar oldum ya .
Kan ilacını içmeyi unutuyorum ...
Bir tek onu unutsam iyi çoğu şeyi hatta 5 dakka önce konuştuğum şeyi unutur oldum ..
Bir an önce düzene binsek keşke ahh ah ..
Benimde başağrıları başladı. Şu saat olmuş 1 saattir memede uyumak istiyorum artıkkkk
Fisher price yağmur ormanı ana kucağı almayı düşünüyorum kullanan var mı?
Bi arkadaş geldi beni ziyareti onun bebeği 2 aylık çocuğu koyuyo bi köşeye duruyo bizde nerde o şans
Aynen biz geceden beri ayaktayız yineBi arkadaş geldi beni ziyareti onun bebeği 2 aylık çocuğu koyuyo bi köşeye duruyo bizde nerde o şans
biz bugün 2 aylık olduk adet olmadım henüz..ama olunca azalırsa uygulayacağım bi artırma yöntemi duymuştum..dere otu ve yoğurt..dilersen mikserde karıştırıp ayran gibi de tüketebilirsin.kullananlar çok arttı diyor inşallah gerek kalmaz ama eğer azalırsa denerizAdet olunca süt azalıyor demiştiniz doğru mu azalmasin süt um ya
Sağol canım aklımda olsun gerçi dereotu nu da hiç sevmem ama yaparız artık azalmasin yeter kibiz bugün 2 aylık olduk adet olmadım henüz..ama olunca azalırsa uygulayacağım bi artırma yöntemi duymuştum..dere otu ve yoğurt..dilersen mikserde karıştırıp ayran gibi de tüketebilirsin.kullananlar çok arttı diyor inşallah gerek kalmaz ama eğer azalırsa deneriz
120 cc ve ustu sutum var ama cok emdıgı ıcın mama takvıye yapıyorum bende gunde bı kez verıorumKızlar mama veriyo musunuz benim sütüm yetmiyo maşallah kızım iştahlı gerçi sütümde az bugün sağıp ne kdr diye bakdım tek göğsümden 25 cc geldi emerkende zaten sinirleniyo süt bi süre sonra az gelmiye başlıyo dün gece de baaya yazılar okudum bi öğünde yaklaşık 120 cc tüketmesi lazımmış yani kilosuna göre tabi hesaplaması var sizin bebeklerinz doyuyor mu veya sütünüzü sağıp bakdınz mı ne kdr diye
bu var bende tıtresımlı gayet memnunumFisher price yağmur ormanı ana kucağı almayı düşünüyorum kullanan var mı?
Evet canım yapıyor. Hatta garip sesler de çıkarıyor :)
40 çıkınca alınıyor canım.
Kanama erken de bitse lohusalık 40 gün dolması gerekiyor.
Saol teyzesi.
Evet çok acı çekti kuzucum.İnşallah hep böyle devam eder..
Canım benim de o dediğin küçük beşikten var. Ben içini yükselttiğim halde hiç sevmiyor yatağını.
Bizim oda da süs niyetine duruyor çünkü bizim kuzu bizim yatakta yatıyor.
Dün bizim yatakta uyudu yine. 2 saat bekledim iyice dalsın gece uykusuna geçsin diye. Sonra yavaşca kendi yatağına koydum ve 15 dk içinde uyanmaya başladı. Geri uyutması zor diye hemen alıp kendi yatağıma yatırdım ve yaramaz sabaha kadar mışıl mışıl uyudu.
Valla nasıl çözeriz bu işi bilmiyorum :)
Ay inşallah ya çok bunaldım çünkü yemek bile yiyemiyorımGeçmiş olsun..
Ben de çok unutkan oldum. Bazen 10 dk önce duyduğum şeyi unutuyorum.
Sanırım kansızlıktan oluyor ve işin kötü yanı demir hapını ben de her gün unutuyorum.
Sonumuz hayır ola...
Yatarak emzirsen ?
Ben gece hep yatarak emziriyorum. O emerken ben uyuyorum. Zaten işi bitince bırakıyor kendisi.
Tabi uykun ağır ise bu yöntem tehlikeli olabilir.
Çok pahalı geldi bana..
Biz fisher price neşeli zürafa modelini kullanıyoruz. Demir ayaklı olan.
Zaten en fazla 7.ci aya kadar kullanılıyor.
Canım benim oğluşum da öyle. Karnı tok altı temiz olunca bırakıyorum ana kucağına kendi kendine duruyor.
İlk ay benimki de sürekli memedeydi. Zamanla meme süresi kısalıyor annesi. Gör bak 1 ay sonra seninki de daha rahat olacak
Aman ne zormuş kadın olmak yaAynen biz geceden beri ayaktayız yinebide adet oldum ağrısı var kiii çok kötü
Bayanlar bebeğim 25 günlük ya meme içecek ya uyuyacak uyanıklen hep ağlıyo benim gibi olan varmı uyucak yada emecek uyumadan normal bi şekilde durmuyo
Fisher price yağmur ormanı ana kucağı almayı düşünüyorum kullanan var mı?
bu var bende tıtresımlı gayet memnunum
Bide benim koca kırksanöçlık yapmaya başladı bebekle ilgilenitorum diye yardım eden adam etmez oldu ymeek bile yapmıyo yapıyodu şimdi diyoki senin yapmanı istiyorum hoşuma gidiyo bana yemek yapman hazırlamam diyo adam tribe girdi herşey bana bakıyo evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?