2017 Şubat Anneleri

Yok yapılmadi benim de aklıma idrar tahlili geliyo gerçi günün her saati kolik ağrısından olduğu gibi aglamiyo mizmizlaniyo reflü dedi Dr kaç gündür bide ondan huysuz tam uyucak öğürmesi geliyo ve basiyo çığlığı yada kalkmak istiyo şaşırdım

kızlar ben doğum yapalı 62 gün oldu ve dün adet oldum..dün sabahtan beri bebeğim acayip huzursuz .acaba onu etkiler mi bu durum ..sütüm azaldı ama yetiyor çünkü emip kendi bırakıyor ve bırakınca sıkıyorum göğsümü süt geliyor..neden böyle oldu ki ..gaz desem gazını rahat yapıyor hiç gaz sorunu yaiamadık

bretta adetin nasıl oldu senin canım yoğun kanama oldu mu benim dünden önceki gün başladı ağrıyla birlikte ama tuvalete oturunca kanama yok sadece ped e geliyo az az sanki bitmesine yakın olur ya öyle tuvalette hiçbirşey yok ped e geldiğini de hissetmiyorum adet olurken hani aktığını hissederiz ya o da yok adet mı oldum noldu bişey anlamadım

Gebersin dicem günaha gircem ama ne istiyorlar bizden ya
Kayınvalide kelimesi bile sinirlerimi bozuyor..ya bende kayınvalide olcam birde..benimki kadar zır delisi yoktur bence..benimki çocukları sevmediği için ne arıyor ne soruyor ama yüzünü görünce bir kaç hafta kendime gelemiyorum o bile yetiyor bana

Ayy keşke benimkide aevmese annem diye seviyor oğlumu hiç bişeye aes çıkarmıuorum diye iyice kendini bişey sandı ama yetti artık bugün evine gittim suratıma bile bakmadı sırf anneme gittim diye tribe girdi bende tavır yapıcam kötü gelin olucam artık. Benimde oğlum var bizdemi böyle olucaz

Ondan da şüpheleniyorum ağrılarım var çünkü .
Bende öyle oldum ama adet mı onu da anlamadım dolu dolu gelmiyo adet bitiminde olur ya az az ped e öyle geliyo ama 2-3 gündür benim de agrim vardı adetmi oldum noldu anlamadım

sorum normal dogum yapan annislere
kızlar ne zaman yani kaçıncı haftada doğum yaptınız ? benim zamanım az kaldi ve merak ediyorum 40 ini geçen var mi ?

kıyafet konunuza bakarken bunu buldum <3

mama yapabilir. gazi olunca karinlari ustune baski olsun istemiyorlar. aci elma yagi kullaniliyor ancak dikkatli kullanilmasi gereken birsey. cildi tahris edebilir.
uzulme yalniz degilsin. benim esimde hediye almaz. ben kendime hediye alir dururum. o her umursamadiginda bir hediye alirim

Ve sadece 1 hafta temiz durdu kızımın poposu her alt açmada kremlememe rağmen ya çeşmede yıkayıp ya pamukla silip kurulamama rağmen, poposunde hiç kaka bekletmeden yaptığı gibi temizlememe rağmen, en fazla 3 saatlik uyuduğunda brz durmuş olmasına rağmen ( kibo da günde 1 kere geceleri oluyor) baharatlı gazlı asitli yememe rağmen yine pişik var yine pişik var. Hemde ilk kızarık ile travazol ve hamedan kullandım yine de bir günde kanama ve sulanma şekline döndü kızımın polisinde göz göz resmen. Ne yapacağımı şaşırdım artık . Annem de içtiğim bitki çaylarından olabileceğini söylüyor . Rezene kimyon anason ısırgan karışımı içiyordum günde 1 2 bardak. Cinsiyete gideceğim artık

canım allah yardımcın olsun pişik zor ben hafif kızarsa ici m gidiyor zeytinyağı sürüyor musun ben günde 4 kez açtığımda çörekotlu zeytinyağı sürüyorum çok bekletince bezi kızarıyor sonra geçiyor hemen sanırım onun koruyucu etkisi kızarıklık olunca da advantan azıcık sürüyorum bitiyor zeytin yağı önlüyor 6 saat bez kaldığı oluyor o anda kızarırsa advantan ile çözülüyor çok şükür ama benim kızın koltukaltı boynu falanda hassas kızarır pişer hemen

Allah kolaylık versin. Ben istisnasız her alt açmada sudokrem sürüyorum bolca hiç pişik olmadık şükür. İyileştikten sonra tavsiye ederim. Bez markasını mı değiştirseniz belki faydası olur. Hemen iyileşir umarım.

Daha hiç 3 saatten fazla bez kalmışlığı yoktur benim ki o da günde 1 sefer sadece gece ilk uykusunda 3 saati buluyor uykusu. Zeytinyağı, kantaron yağı, bepanthol, sudocrem, desitin, travazol+hamedan, arko nem classic, eczane yapımı karma merhem, göğüsucu kremi herşeyi deniyorum neredeyse.. sadece popoda var bizim ama o da çok fena... Rabbim şifa versin bebelerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…