2017 Şubat Anneleri

kızlar solomobaby ve momfortbaby kanguru araısnda kararsız kaldım kullanan veya bilgisi olan varmı

Ben de araştırdım ikisini ve solomombaby sipariş ettim canım.. ikisi de aynı bi fark yok.. o yüzden diğerine daha fazla para vermeye de gerek yok. Haftaya kullanmaya başlarız inşallah..

Yeşil akıntı enfeksiyonmu oluyor ??? mete58 1 aylık kontrole gitmedim .. bende fobi oldu o çatal .. ilk 5. Günü gidip hemoroid olduğumu öğrenince hepten yıkıldım
Yeşil akıntı normal değil beraberinde kaşıntı koku falan varmı ya da idrar yaparken sıkıntı

aynı ben ben de de 40 çıkmadan kanama bittikten sonra yesil akıntı oldu korkudan gitmedimsimdi 65 gün oldu ama kesildi akıntı sarıya döndü ve azaldı baya ..hala gitmedim korku kaldı içimde
Canım akıntı (sarı akıntıda koku varsa normal değil )kokulu kaşıntı falanda varsa isterseniz önce aile hekimine gidip ilaç yazdırın geçmezse mecbur kadın doğum dr gitmeniz gerek

Canım akıntı (sarı akıntıda koku varsa normal değil )kokulu kaşıntı falanda varsa isterseniz önce aile hekimine gidip ilaç yazdırın geçmezse mecbur kadın doğum dr gitmeniz gerek
yok sarı akıntıdan kastım eskiden de olan normal akıntı..kokusuz..yine de bi hafta sonra kontrole gideceğim doğum yaptığım doktora rahim toparlamış mı her şey yolunda mi merak ediyor insan..bu arada verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler..bebeğim eskisinden daha sakin oldu ..yüzü de gülüyo çok şükür..yeğenimin aşıdan sonra kolu şişmişti zavallım sabaha kadar ağlamıştı öyle olacak diye korkmuştum ben de..inşallah kimsenin yavrusu öyle olmaz..

Fiyatı ne kadar canım ben babo diye marka yı sordum 439 tl defi vazgeçtim sen kullan bakayım memnun kalırsan bizde alırız
Off cok pahaliymis 439 tl ve gereksiz o kadar para vermek.. Bu kangurunun fiyati 185 tl , yenidoğan aparatiyla alirsan 235 tl canim..urun hakkinda yapilan yorumlar cok olumluydu , bakalim kargom bugun gelebilir, deneyimlerimi paylasirim (;

Kızlar kanguruyu ne zaman kullanmaya başlayacaksınız belirli bir kiloya mı gelmesi gerekiyor başlayan var mı aranızda :)

Hrpsi aynı bunların ya valla kıskanıyorlar bizi iyi kaynanalar da var ama bize denk gelmemiş bende bugün gittim kaynanama konuşmaaya çalışıyo bende meaafeli davrandım anlasın biraz sende mesafeli davran bidhada arama.

Kızlar bebeimin karnından gurgur ses geliyo normalmi bildiğin elim ordayken elimi titretiyo bağırsakları. Bide bugün kustu böyle salyalı gibi balgamlı bir kusmuk gibi normal mi ya

Canım bende öyle doymuyo mu acaba diye düşünüyodum ama oğlum kolik mis o yüzden sürekli aranıyor ve uyumuyomus daha mama vermiyorum 2 güne bir fln çok ihtiyaç olursa o da belki senin de öyledir

Canım bende öyle doymuyo mu acaba diye düşünüyodum ama oğlum kolik mis o yüzden sürekli aranıyor ve uyumuyomus daha mama vermiyorum 2 güne bir fln çok ihtiyaç olursa o da belki senin de öyledir
Brnimki de kolik demek ki oda sürekli aranıyor o yüzden inşallah biran önce normale dönerler canım

Sürekli onunla da ugrasabilirmiyim ki yapamam diye almıyorum

Benim de hep hayalim emzirip yerine yatırmak ti ama bende hep ya salliyom ya emziriyorum

maşallah canım benim kızım bu ay kiko almıyor resmen kafayı yiyecem süt var emmiyor geçen ay 1 kg almıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…