kızlar solomobaby ve momfortbaby kanguru araısnda kararsız kaldım kullanan veya bilgisi olan varmı
Genelde ateş olmuyor aşılarda ama bazen verem aşısı ağır geçebiliyor o yüzden söyledim bunda sonra olmaz inş. Ateşmete58 gece takipteydim ateş olmadı çok şükür..tehlike geçti mi yoksa hala çıkabilir mi ..
Yeşil akıntı normal değil beraberinde kaşıntı koku falan varmı ya da idrar yaparken sıkıntıYeşil akıntı enfeksiyonmu oluyor ???mete58 1 aylık kontrole gitmedim .. bende fobi oldu o çatal .. ilk 5. Günü gidip hemoroid olduğumu öğrenince hepten yıkıldım
Canım akıntı (sarı akıntıda koku varsa normal değil )kokulu kaşıntı falanda varsa isterseniz önce aile hekimine gidip ilaç yazdırın geçmezse mecbur kadın doğum dr gitmeniz gerekaynı benben de de 40 çıkmadan kanama bittikten sonra yesil akıntı oldu korkudan gitmedim simdi 65 gün oldu ama kesildi akıntı sarıya döndü ve azaldı baya ..hala gitmedim korku kaldı içimde
yok sarı akıntıdan kastım eskiden de olan normal akıntı..kokusuz..yine de bi hafta sonra kontrole gideceğim doğum yaptığım doktora rahim toparlamış mı her şey yolunda mi merak ediyor insan..bu arada verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler..bebeğim eskisinden daha sakin oldu ..yüzü de gülüyo çok şükür..yeğenimin aşıdan sonra kolu şişmişti zavallım sabaha kadar ağlamıştı öyle olacak diye korkmuştum ben de..inşallah kimsenin yavrusu öyle olmaz..Canım akıntı (sarı akıntıda koku varsa normal değil )kokulu kaşıntı falanda varsa isterseniz önce aile hekimine gidip ilaç yazdırın geçmezse mecbur kadın doğum dr gitmeniz gerek
Off cok pahaliymis 439 tl ve gereksiz o kadar para vermek.. Bu kangurunun fiyati 185 tl , yenidoğan aparatiyla alirsan 235 tl canim..urun hakkinda yapilan yorumlar cok olumluydu , bakalim kargom bugun gelebilir, deneyimlerimi paylasirim (;Fiyatı ne kadar canım ben babo diye marka yı sordum 439 tl defi vazgeçtim sen kullan bakayım memnun kalırsan bizde alırız
Akacak kadar sütüm yok malesef :)Emziriyormusun? Eğer öyle ise sütyen takmayınca sütün akmıyormu?
Teşekkür ederim canımBen de araştırdım ikisini ve solomombaby sipariş ettim canım.. ikisi de aynı bi fark yok.. o yüzden diğerine daha fazla para vermeye de gerek yok. Haftaya kullanmaya başlarız inşallah..
Kızlar kanguruyu ne zaman kullanmaya başlayacaksınız belirli bir kiloya mı gelmesi gerekiyor başlayan var mı aranızda :)
Teşekkür ederim canım
Hrpsi aynı bunların ya valla kıskanıyorlar bizi iyi kaynanalar da var ama bize denk gelmemiş bende bugün gittim kaynanama konuşmaaya çalışıyo bende meaafeli davrandım anlasın biraz sende mesafeli davran bidhada arama.Aynı benim kv. Bizde doğum sonrası kavga ettik gitti neyse sonra aradım açtı bu sürü laf soktu tek bana olsa neyse annem batmış ona. Hazımsızlık yapmış. Bende yeter büyükse kapat konuyi dedim. Geçenlerde eşim aramiyor musun dedi. Dedim daha yeni konuştuk. Üzerine 2 kere aradım açmadı. Intwrbettwnkızımın foto yolladım özlemiştir diye cvp bile vermedi esimi aradim dedim annen ile konustun mu ben ariyorum acmiuir iyi mi bir sikinti yo demi dedim benle konusmak istemiuir herhaldr neyse kendi bilir aradigumi goruyor sonucta isterse doner dedim. Aksam bir baktım face de foto yayınlamış. Eşime demekki nete giriyor benimle konuşmak istemiyor kendi bilir dedim. Bekliuorum bakalim ne zaman olay çıkacak. Aramiyorum bende. Mayıs da gidecez o zaman da seviyeli davranacam
Canım bende öyle doymuyo mu acaba diye düşünüyodum ama oğlum kolik mis o yüzden sürekli aranıyor ve uyumuyomus daha mama vermiyorum 2 güne bir fln çok ihtiyaç olursa o da belki senin de öyledirBir soru daha bebeklerimiz nasıl besleniyor benim bebeğim aşırı ağlayan uyumayam bir bebek 6 7 dk emiyor sonra uykusu maksimum 1 saat geri uyanıyor doymuyor mu acaba bir defa sbaah bir defa akşam 60 cc mama veriyorum smilac ama yetersiz oluyor gibi 36 günlüğüz varmı öneri ve fikirleri olan
Brnimki de kolik demek ki oda sürekli aranıyor o yüzden inşallah biran önce normale dönerler canımCanım bende öyle doymuyo mu acaba diye düşünüyodum ama oğlum kolik mis o yüzden sürekli aranıyor ve uyumuyomus daha mama vermiyorum 2 güne bir fln çok ihtiyaç olursa o da belki senin de öyledir
gazKızlar bebeimin karnından gurgur ses geliyo normalmi bildiğin elim ordayken elimi titretiyo bağırsakları. Bide bugün kustu böyle salyalı gibi balgamlı bir kusmuk gibi normal mi ya
Sürekli onunla da ugrasabilirmiyim ki yapamam diye almıyorumbu kadar yıpranacağına bi sling satın alsan kurtulacaksın. benim kızım da ilk bir ay gece gündüz sadece ve sadece kucağımda uyudu. gündüz slingde bağlayıp kendim de koltuğa oturup oturur pozisyonda uyuyordum. geceleri kucağımda uyuduğundan gözümü kırpmadan oturuyordum yatakta. 45. gün civarı kundaklayarak gece uykusuna yatırmaya başladım ama gündüz uykularını hala slingde uyuyor. o uyurken ben de yemek yapıyorum, çamaşır asıyorum, kitap okuyorum. gazı varsa da slingde ben yürürken oluşan titreşimle çıkıyor o da rahatlıyor ben de. mutlaka denemelisin.
Aynen canım kolik bebek ler hep aranır dedi Dr hatta emzik vermemizin iyi olduğunu söyledi inş duzelsinler artıkBrnimki de kolik demek ki oda sürekli aranıyor o yüzden inşallah biran önce normale dönerler canım
Annem gitti canım gün boyu tekim eşim gelince o biraz pış pışliyo işte yoksa tekimKuzum ya yok mu sana destek olcak birileri biraz nefes alsan.. annenle araniz nasil oldu?
Benim de hep hayalim emzirip yerine yatırmak ti ama bende hep ya salliyom ya emziriyorumAynı durumdayız agşamaktan morarıyor gece hiç utmuyor eemmesi de kısa uukusuda nefesi gidiyor her gece evde stres panik Allah yardımcımız olsun günlük 2 saat uykuyla geçiyor vaktimiz ve ya kucagımda ya ayagımda sallıyorum asla sallamıcam diyen ben hiçbir iş yapamıyorum
maşallah canım benim kızım bu ay kiko almıyor resmen kafayı yiyecem süt var emmiyor geçen ay 1 kg almıştıAz önce 2.ay aşımızı yaptırdık. Çok ağladı kuzucum. Şimdi yatırdım uyuyor.
İnşallah rahat atlatırız.
Ateş için henüz bir şey vermedim ama takipteyim...
volkicansu , biz 65 günlüğüz bugün.
Boyu 58 cm kilosu 6200 gr.
30 günlük iken boyu 54 cm kilosu 4700 idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?