2017 Şubat Anneleri

Yeşil akıntı enfeksiyonmu oluyor ??? mete58 1 aylık kontrole gitmedim .. bende fobi oldu o çatal .. ilk 5. Günü gidip hemoroid olduğumu öğrenince hepten yıkıldım
aynı ben ben de de 40 çıkmadan kanama bittikten sonra yesil akıntı oldu korkudan gitmedimsimdi 65 gün oldu ama kesildi akıntı sarıya döndü ve azaldı baya ..hala gitmedim korku kaldı içimde

Bugün kızım 61 günlük oldu, az önce ikinci ay kontrolüne gidip geldik. doğumdan sonraki hastane çıkış kilosuna baktı doktor (doğum kilosuna değil) iki ayda 1600 gr almış ideal dedi (bana az gibi geliyordu kızım 4940 gr şu an) boyu da 56,5 cm olmuş. sadece anne sütü alıyor. gece uykusunda pek ememiyor sanırım o yüzden az kilo alıyor. gece acıktığı için uyanıyor ama memeye tuttuğumda iki dakika emip sızıyor. doktor gelişiminde bir gerilik olmadığı sürece bunun problem olmadığını gelişimi iyiyse 4 ay civarı gece beslenmesinin tamamen bile kesilebileceğini çocuğu dürtüp durmamam gerektiğini söyledi. uyutmadan önce iyice emzir gece de emdiği kadarı yeter illa tombul bebek olsun diye uğraşma dedi.

Kızlar hatırlatma :) gözden kaçtı mesajım ..

Benim 38. Günde kesildi hala birşeyler geliyor ama normal akıntı az az. Valla bıktım doktora gitmekten artık gitmek istemiyorum

Ayaklarımda derman kalmadı sallamaktan artık (( ya göğüslerimin çevresi kızardı çok acıyo sütyen takmıyorum diyemi oldu acaba evde takmıyorum

Ben de emzirme atleti giyiyorum çok pratik sütyen atlet derken zor oluyor. Ayrıca kalkan da kullanıyorum arada rahatlatıyor hava aldırıyor

Hahahaa ben de sallamam alışmasın dedim ama dün bir baktık ki çarşafta sallıyoruz minik hanımı sancısı yoksa bile oyun istiyor yüzüme bakıp gülüyor cadı delireceğim ben de

Ben ellerini kundak yapıyorum sancı yoksa ... yada şapkasını gözünü kapatıcak kadar indirince ayakta 10 dakikada uyuyor .. acıklı olsun diye dandini ninnisini açıyorum .. :)

Benimki de seviyordu ninnileri ama acıklı olanlarda daha çok ağlıyor nedense

Biz de bugün doktora gittik gece uyanmıyor dedim. 4 saate kadar normal dedi gündüz sık emzirerek telafi edersin dedi. 45 günlüğüz

Nasıl bi bebek bu ya anlamiyorum gün geçtikçe düzelir umudu varken iyice fena oluyo daha 2 aylık bile olmayan bi bebek yanında gurultuyle yada sallamayla uyuyo o da uyursa uyumasa da kendi kendine bakınıyim bı sure demiyo nefes alamıyorum sanki artık hele şu ses artık cildirtacak beni tamamen girdim sanırım depresyona bu gürültü beynimi yedi resmen mesela şuan emdi gazi çıktı koydum uyumuyor ama agliyo napcam böyle ya

bu kadar yıpranacağına bi sling satın alsan kurtulacaksın. benim kızım da ilk bir ay gece gündüz sadece ve sadece kucağımda uyudu. gündüz slingde bağlayıp kendim de koltuğa oturup oturur pozisyonda uyuyordum. geceleri kucağımda uyuduğundan gözümü kırpmadan oturuyordum yatakta. 45. gün civarı kundaklayarak gece uykusuna yatırmaya başladım ama gündüz uykularını hala slingde uyuyor. o uyurken ben de yemek yapıyorum, çamaşır asıyorum, kitap okuyorum. gazı varsa da slingde ben yürürken oluşan titreşimle çıkıyor o da rahatlıyor ben de. mutlaka denemelisin.

İstemeyerek de olsa aradım açmadı. Sonra kayınpederi aradım konuştuk kp dedim aradım açmadı duymamış dedi
Aynı benim kv. Bizde doğum sonrası kavga ettik gitti neyse sonra aradım açtı bu sürü laf soktu tek bana olsa neyse annem batmış ona. Hazımsızlık yapmış. Bende yeter büyükse kapat konuyi dedim. Geçenlerde eşim aramiyor musun dedi. Dedim daha yeni konuştuk. Üzerine 2 kere aradım açmadı. Intwrbettwnkızımın foto yolladım özlemiştir diye cvp bile vermedi esimi aradim dedim annen ile konustun mu ben ariyorum acmiuir iyi mi bir sikinti yo demi dedim benle konusmak istemiuir herhaldr neyse kendi bilir aradigumi goruyor sonucta isterse doner dedim. Aksam bir baktım face de foto yayınlamış. Eşime demekki nete giriyor benimle konuşmak istemiyor kendi bilir dedim. Bekliuorum bakalim ne zaman olay çıkacak. Aramiyorum bende. Mayıs da gidecez o zaman da seviyeli davranacam

Az önce 2.ay aşımızı yaptırdık. Çok ağladı kuzucum. Şimdi yatırdım uyuyor.
İnşallah rahat atlatırız.
Ateş için henüz bir şey vermedim ama takipteyim...

@Mutsuzperi27 , biz 65 günlüğüz bugün.
Boyu 58 cm kilosu 6200 gr.
30 günlük iken boyu 54 cm kilosu 4700 idi.

kızlar solomobaby ve momfortbaby kanguru araısnda kararsız kaldım kullanan veya bilgisi olan varmı

Bir soru daha bebeklerimiz nasıl besleniyor benim bebeğim aşırı ağlayan uyumayam bir bebek 6 7 dk emiyor sonra uykusu maksimum 1 saat geri uyanıyor doymuyor mu acaba bir defa sbaah bir defa akşam 60 cc mama veriyorum smilac ama yetersiz oluyor gibi 36 günlüğüz varmı öneri ve fikirleri olan

Kuzum ya yok mu sana destek olcak birileri biraz nefes alsan.. annenle araniz nasil oldu?

Kizlar gebeligimde de lohusaligimda da cok sukur ki yalniz degildm destekcilerim vardi hep ama sizlerin yeri çok cok ayri.. ne kadar yakinimiz da olsa bu süreci bizim gibi yasayamior empati kuramiyor.. o sebeple birbirimizn dilinden en iyi bizler anliyoruz... iyki varsiniz..sizin burada oldugunuzu bilmek sohbet etmek danışmak dertlesmek cok güzel varliginiz guven veriyor insallah sohbetimiz daim olur..

Aynı durumdayız agşamaktan morarıyor gece hiç utmuyor eemmesi de kısa uukusuda nefesi gidiyor her gece evde stres panik Allah yardımcımız olsun günlük 2 saat uykuyla geçiyor vaktimiz ve ya kucagımda ya ayagımda sallıyorum asla sallamıcam diyen ben hiçbir iş yapamıyorum

Bence bebeğine okut bildiğin duaların hepsini oku sakin bi ses tonuyla.bu kadar yıpratma kendini.sütün azalır. Yokmu kuran okuyan biri etrafında valla sakinleşir. Sancısı var.fitilde kullanabilirsin. Benim ki öyleydi. Tuvalete gidecek fırsatım olmazdı geç gittiğim içinde kabız olur ölürdüm resmenha bide bütün ihtiyaçları bittiğinde başını sol göğsüne koyup beline hafif tonlarda pış pış yap. Kafasına da gözlerine gölge olacak şekilde bi örtü koyup salla yukarı aşağı hafif hafif.öyle hem gazi çıkıyo hemde uyuyo. Fitil de kullanabilirsinmışıl mışıl uyur inşallah.

Amin canım inşallah ben de çok seviyorum burayı bir gün girmesem özlüyorum

Ya benim bebeğim bana yüzü dönük durmayı hiiç sevmiyo.
Yani yüzü dışarı bakar pozisyonu seviyo sadece.
Slingle bebeği sakin duranlara çok imreniyorum oyüzden.
Ana kucağı alayım dedim fisherprice ama onda da durmaz para çöpe gider gibi geliyo.
Artık ben de rahatça yemek ev işi yapıp kendime yarım saatçik de olsa vakit ayırabilmeyi çokk özledimmm....

Sling mi kullanıyorsun canım? Fotolarda gördüğüm kadarıyla yan da durabiliyor başları bebeklerin. Merakımdan soruyorum ben de sling alsam mı diye düşünüyorum para boşa gitmesin istiyorum

Bnm bebek de memeyi görünce direk kafasini çevirior gogsum ciplakken bana donuk durmuo resmen cnm..her bebek baska baska işte..bizim de 40miz cikacak geceleri bn bebekle yatiodm sabaha karsi anneme veriodm biraz dinleniodm iyi oluodu gündüz gene destek aliordum bakalim bndan sonra yalniziz insallah kotaririm..cnm hic mutfağa girip yemek yapmak da istemior zaten fırsat olsa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…