İstemeyerek de olsa aradım açmadı. Sonra kayınpederi aradım konuştuk kp dedim aradım açmadı duymamış dediAnlıyorum seni kuzum ama bak benim dediğim gibi yap ki yarın öbür gün esin de seni savunur ara sen beni dinlebak benimde kırgınlıklarım da vardı ama aradım sende öyle yap enazindan esin bisey derse yüzüne vurursun
23 yaşındayım aradım ablacım:)Ara kız :) benden küçük musun bilmiyom küçüksün büyük sözü dinle
İyi aferin :) bizde anne olduktan artık yarın öbür gün hiç değilse biz yapmadık bize de yapmıyorlar demeyelimİstemeyerek de olsa aradım açmadı. Sonra kayınpederi aradım konuştuk kp dedim aradım açmadı duymamış dedi
Heee güçcükmşsün :) 30 um bende yaşlandım23 yaşındayım aradım ablacım:)
Benimde oğlum var sırf ilerde bende yaşamayayım diye aradım ama bu ona mesafeli olmayacğaım anlamına gelmiyo tabi artık mesafeli davranıcamİyi aferin :) bizde anne olduktan artık yarın öbür gün hiç değilse biz yapmadık bize de yapmıyorlar demeyelim
En güzel yaşındasın ne yaşlanması:)Heee güçcükmşsün :) 30 um bende yaşlandım
Şuan moral olsun diye dediğinin ikimizde farkındayız galibaEn güzel yaşındasın ne yaşlanması:)
Aynen öyle kuzum erkek annesiyiz bizde dediğin gibi aradın görevini yaptın diyemez hiç değilse aramadı diye bide mesafeni koy tabiki de anlasınBenimde oğlum var sırf ilerde bende yaşamayayım diye aradım ama bu ona mesafeli olmayacğaım anlamına gelmiyo tabi artık mesafeli davranıcam
Yok be :) engüzel yaş yaz gogleye 30 çıkar :) hayatın tam ortası ne yaşlı ne ergenŞuan moral olsun diye dediğinin ikimizde farkındayız galiba
Bide telefonu duymamazlıltan geliyor kp arayınca mecbur konuşmak zorunda kaldı :)Aynen öyle kuzum erkek annesiyiz bizde dediğin gibi aradın görevini yaptın diyemez hiç değilse aramadı diye bide mesafeni koy tabiki de anlasın
:)Yok be :) engüzel yaş yaz gogleye 30 çıkar :) hayatın tam ortası ne yaşlı ne ergen
Onun ayıbı işteBide telefonu duymamazlıltan geliyor kp arayınca mecbur konuşmak zorunda kaldı :)
Ben ellerini kundak yapıyorum sancı yoksa ... yada şapkasını gözünü kapatıcak kadar indirince ayakta 10 dakikada uyuyor .. acıklı olsun diye dandini ninnisini açıyorum .. :)Kafayıı sıyırmaya ramak kaldı bende . Saat 9 tan beri ayakta ve hala uyumadı . Yemek yiyemiyorum bile .. Sallamam diyen ben şu an bebek sallamaktan ayaklarim uyuşmuş vaziyette ve hala ayakta su an gözleri fıldır fıldır etrafa bakıyor . Nasıl uykusu gelmiyor anlamıyorum kii .
Emziriyormusun? Eğer öyle ise sütyen takmayınca sütün akmıyormu?Ayaklarımda derman kalmadı sallamaktan artık(( ya göğüslerimin çevresi kızardı çok acıyo sütyen takmıyorum diyemi oldu acaba evde takmıyorum
Yeşil akıntı enfeksiyonmu oluyor ???Canım birincisi yeşilimsi akinti enfeksiyon olabilir mı ? İkincisi 40 ta banyo yapıp gusül abdesti aliyosun sonra adet olmadığından eminsen özre giriyo ama onun detayları da vardı iyi bir hoca ya sorup emin ol dikislere gelince 46 gün olduk çok oturma pozisyonunda kalırsam kiii oğlum sayesinde kalıyorum benim hala agriyo özellikle tuvalete oturunca 40 banyosu içinde 40 fincan su saydık arkadaş gelmişti o alyansa ip bagladi fincandaki suya batırıp çıkardı okuyarak bide elek gibi çok delikli biseyden su geçirdik sonra normal banyosu yaptırıp abdest aldırdım suyunu da hepsini döktüm üstünden herkesin farklı şeyleri var dinen biseyi yok bunun gelenek olmuş herkes kendi geleneğini devam ettiriyor işte :)
Yeşil akıntı enfeksiyonmu oluyor ???Canım birincisi yeşilimsi akinti enfeksiyon olabilir mı ? İkincisi 40 ta banyo yapıp gusül abdesti aliyosun sonra adet olmadığından eminsen özre giriyo ama onun detayları da vardı iyi bir hoca ya sorup emin ol dikislere gelince 46 gün olduk çok oturma pozisyonunda kalırsam kiii oğlum sayesinde kalıyorum benim hala agriyo özellikle tuvalete oturunca 40 banyosu içinde 40 fincan su saydık arkadaş gelmişti o alyansa ip bagladi fincandaki suya batırıp çıkardı okuyarak bide elek gibi çok delikli biseyden su geçirdik sonra normal banyosu yaptırıp abdest aldırdım suyunu da hepsini döktüm üstünden herkesin farklı şeyleri var dinen biseyi yok bunun gelenek olmuş herkes kendi geleneğini devam ettiriyor işte :)
Bende doğumdan sonra emzirme atleti kullanıyorum hep.iyi şimdilik. Sütyen kullanmasak daha sonra bi sorun olurmuAyaklarımda derman kalmadı sallamaktan artık(( ya göğüslerimin çevresi kızardı çok acıyo sütyen takmıyorum diyemi oldu acaba evde takmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?