ben de oğlum da yapmıştım... akşam atayım. aslında hiç bir ilgim ve yetenegim yok. hamile iken evde meşgul eden bişi olmuştu. eşimle çok da eğlenmiştik :) ama bunda nasıl olur bilmem
Çok kotu oluyo ya baş ağrısı bide benim migren gibi bi tuttu mu fena oluyorum benim bulantim azaldı çok şükür artık birşeyler yiyebiliyorum aşırı hassasiyetim gitti ama yine arada bi yokluyo inş o da geçecek
Agır metallerdende arındırilmış olmali canim onada bak bebege asil zararli olan o zaten bide bazilarinda domuz jelatini kullanliyomş diye duymuştum o yuzden solgarin firmasiyla iletisime geçtim sıgır jelatini kullandiklarinı söylediler aklinizda bulunsun buda:)
Kızlar konu açılmışken bende KRİLOM diye bir marka kullanıyorum.
iÇERİĞİNE BAKARMISINIZ?
İçindekiler: %72,37 Balık yağı, Yenilebilir jelatin (Sığır jelatini), Deiyonize su, Nem verici: Gliserol, Aroma verici: Portakal aroması, Antioksidan: Alfa-tokoferol, %0,153 Krill yağı (deniz kabuklusu ürünü),
ama sorma ben ne yapayım aslında bu sene erkek senesı dıe bılıodum ama sonradan kıza döndu sanıırım :) ben kendı ultrason resmımı beklıom merakla onu tahmin edıcem
ama sorma ben ne yapayım aslında bu sene erkek senesı dıe bılıodum ama sonradan kıza döndu sanıırım :) ben kendı ultrason resmımı beklıom merakla onu tahmin edıcem
Bakalım hayırlısı ne çıkacak bana ne demistin sen ya da ben sormusmuydum ki sana :) nub teorisi sayfasına göndermiştim ama buraya atmadim resim galiba :) cuma Dr a gitcem bakalım ne dicek bu defa sorcam cinsiyeti
Bakalım hayırlısı ne çıkacak bana ne demistin sen ya da ben sormusmuydum ki sana :) nub teorisi sayfasına göndermiştim ama buraya atmadim resim galiba :) cuma Dr a gitcem bakalım ne dicek bu defa sorcam cinsiyeti
Ya benim normalde 16. Hafta kontrolüm özele gidiyorum 20. Hafta da ayrıntılı ultrason varya özel de 300 TL Dr um dışarda da yaptirabilirsin ama 15. Haftada fln bi gorun devlete ona gore gün alırsın dedi eşimin de vardiyesi cuma uyuyo o yüzden gidip bi devlete de kayıt actircam bakalım
Slm kizlar cok fazla yazamiorm ama herkes vitaminlerini yazmis 11+2 iken dr 2li testimi yapti progestan ve folic kullaniodm onu birakabiliriz yerine vitamin vereyim dedi elevit cok buyuk daha kucuk olani yazabilirim ama devlet karsilamio dedi imom omega adinda bir vitamin verdi icerigi bayagi zengin duruo jelatin vs yok nisasta ile kapli imis aciklamalarinda boyle yaziyor elevit kullanamk istemeyenler icin cozum olabilir belki
kızlar merhaba uzun bir aradan sonra geri geldim evime ve kk ya :) hatırlayan varmı bilmiyorum kanamam oldu dr yine yatacaksın dedi 10 gün yattım şükür durdu kanamam. daha iyiyim şuan. sizler nasılsınız hersey yolundamı
kızlar merhaba uzun bir aradan sonra geri geldim evime ve kk ya :) hatırlayan varmı bilmiyorum kanamam oldu dr yine yatacaksın dedi 10 gün yattım şükür durdu kanamam. daha iyiyim şuan. sizler nasılsınız hersey yolundamı
çok geçmiş olsun canım.. ne güzel herşey düzene girmiş ... bizim binadada sürekli kanaması olan 5 -10 gün hastanede yatan bir arkadaş vardı doğum yaptı o kadar bal bir çocukki sağlıklı mutlu maşallahı var yani..