o zaman neden onu yıyın sunu yıyın dıolar kafam karıstıŞu an bizim yediğimiz ve içtiğimizden etkilenmiyorlar. Bu yüzden oruca müsade ediyor doktorlar. Henüz kanımızdan besleniyor çünkü..3 aydan sonra br beslenme listesi çıkartılabilir
Sende kani yapan yediklerin canim bu onmeli arti sarkuteri urunleri bakteri acisindan sikintili oldugu icin yemeyin diyorlar...o zaman neden onu yıyın sunu yıyın dıolar kafam karıstı
aynen canım haklısın sabredicez ilk 3 ay biraz sıkıntılı olacak evde olsak uzanırız biraz yatarız ama çalışınca o da olmuyor malesef Allah yardımcımız olsun, bende de çok yorgunluk var canım hiçbişey yapmak istemiyor, halsizlik var vücudum kırık dökük gibi hissediyorum ama buna da şükürevet olmuyabiliyor bnm arkadaşımda kuzenimin eşinde hiç olmadı..bende çalışıyorum. kendimi zaten çok halsiz hissediyorum bide bulantı olursa yandık:) Benim inanılmaz kramplarım oluyor bide. Bebeğim sağlıklı olsunda.. Annelik demek fedakarlık demek..:)
dırek etkı etmesede kan yoluyla bebıse etkı edıyor yanıSende kani yapan yediklerin canim bu onmeli arti sarkuteri urunleri bakteri acisindan sikintili oldugu icin yemeyin diyorlar...
Kızlar dünden beri acayip başım dönüyor öğretmen im birde zor duruyorum valla. Var mı benim gibi olan. Iyi gelen birsey var mı ki buna
Allah kabul etsin tatlım:) bebişine sağlık versin orucunsu ana kadar etkılemedı benı gecen sene ramazanda nasılsam sımdıde oyleyım yarın kontrolum var bakalım
amin inşallah.. aynen benimde öyle sorun bendemi diyordum heryerim sanki diken gibi.. normalde çalışmayı seven ben evde olup uzanmayı istiyorumaynen canım haklısın sabredicez ilk 3 ay biraz sıkıntılı olacak evde olsak uzanırız biraz yatarız ama çalışınca o da olmuyor malesef Allah yardımcımız olsun, bende de çok yorgunluk var canım hiçbişey yapmak istemiyor, halsizlik var vücudum kırık dökük gibi hissediyorum ama buna da şükür
Sagsalim kucağımıza alırız inşallah canımBende aynı durumdayım ya süreklş panik halde az bi ağrı olsa geliyormu kanama gelicekmi kanama diye panik oluyorum
Ben hem çalışıyorum hem hala emziriyorum ama hiç iştahım yokoruç tutmuyorum benkime sorsam tutma diyor. doktorda 6 ögün beslenmen lazım dedi. doktora danıştınız mı siz
Sevindim canım çok şükür yolundaymış herşeyÇok şükür kese büyümüş yolksac ı gördüğünü söyledi. Sabah aksam hibor 3500 ignelere devam edicem. Kac mm dedigimde cok onemli degil ama istiyosan olcelim dedi 5+5 haftasiyla uyumlu dedi.. kagitta D8.4mm yaziyo.
Bin şükür rabbim devamini nasip etsin. Biraz sonra diger dr a gidicem 2 dr da takip edilmistim ama bugunden sonra sadece bu sabah geldigimle devam edicem. 20 haziran pazartesi kalp atisi icin cagirdi insallah hepiniz ben de iyi haberler vericez Allahin izniyle.
@sinkar cok şükür bin şükür kese buyumus yolksaci gördü.
Rabbim hayirli olan tez zamanda sanada nasip etsin insallah. Inaniyorum az kaldi son adımlar canım yaklastin Allahin izniyle.
ay kıyamam senin işin daha zor.. hem iş hem ev hem bebek hem hamilelik.. Allah yardımcın olsunn...Ben hem çalışıyorum hem hala emziriyorum ama hiç iştahım yok
Ben de öğretmenim geçen hafta fenalaştım sınıfta çok başım döndü kalkamadım yerimden. ilk hamileliğimde sürekli istifra ettim bu sefer başım dönüyorKızlar dünden beri acayip başım dönüyor öğretmen im birde zor duruyorum valla. Var mı benim gibi olan. Iyi gelen birsey var mı ki buna
Amin canim devami gelir insallah Allah razi olsun. Biliyorum ne kadar yiprandigini inaniyorum goreceksin yakinda gönderecek meleğini rabbim. Allah büyük canim olacak sabır.senın adına çok sevındım cnm.... inş Rabbim tamamına erdirir, kucağına almakta nasip olur
ben artık yıprandım eşimden de ayrıyım zaten bu ay
hayırlısı Allahtan, aşılama ve tüp bebek için araştırma yapıyorum ....
Amin biliyorum zor olduğunu ama kendi düşen ağlamaz. Birkaç sene sonra rahat edeceğim.ay kıyamam senin işin daha zor.. hem iş hem ev hem bebek hem hamilelik.. Allah yardımcın olsunn...
Insallah canim hepimiz saglikla devamini gorecez Allahin izniyle sizde göreceksiniz az kaldi insallahSevindim canım çok şükür yolundaymış herşey
Darısı bizim başımıza inşallah hayirlisiyla bende keseyi gorsem
Aminnnn aminnnn inşallah..Insallah canim hepimiz saglikla devamini gorecez Allahin izniyle sizde göreceksiniz az kaldi insallah
amin canım ınşallahAllah kabul etsin tatlım:) bebişine sağlık versin orucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?