Kızlar çok şükür kesemiz göründü. Bugün 5+1 deyim. 13 mm boyunda. Iki gün önce beta 4+6da 6695 çıktı. 10 gün sonra kalbini dinleyeceğiz. Ben de öğretmenim ve başım dönüyor diye oruç da tutmadım. Nöbetim kolaydı ama arkadaşların yanında yiyemiyorum. Yarı aç geziyorum valla.
Sorma yaa 1-2 saatte bir regl olcakmisim gibi bi agri geliyor 5-10 dk sonra geciyor. Kanama olmadigi surece cok normal dedi doktorum,ilac alma mumkun mertebe dedi ama bazen resmen adetliymisim gibi geliyor. Senin de mi oyle ?
Kızlar çok şükür kesemiz göründü. Bugün 5+1 deyim. 13 mm boyunda. Iki gün önce beta 4+6da 6695 çıktı. 10 gün sonra kalbini dinleyeceğiz. Ben de öğretmenim ve başım dönüyor diye oruç da tutmadım. Nöbetim kolaydı ama arkadaşların yanında yiyemiyorum. Yarı aç geziyorum valla.
kızlar doktor bana cuma günü gelirsen alttan pazarteside ultrasonla keseyi görebiliriz demişti alttan muayene olmaktan korkuyorum ama çokta merak ediyorum herşey yolunda mı diye çok tedirginim ne yapayım sizce