Hamile arkadaşlarım eğer bi hafta sonra adet olmazsam bende sizin aranizdayim inşallah Allahın izniyle:) ne olur dua edin sizin dualariniz kabul olur bir sene olacak eğer bu ay da olmazsa. Benden şu an beyaz renk, krem kıvamında bi akıntı geliyor. Acaba nedir? Siz hamilelerde de akıntı öyle mi?
Amin inşallah canım hepimizin gönlüne göre olur inşallah her şey.. 23ncu gunumdeyim bugün. Bazen 29da bazen 31de falan oluyorum. Hep test yapıp negatif görmekten artık bu ay biraz bekleyim dedim. Yarın sabah ilk idrarla yaparım inşallah. Allahım hayırlısıyla nasip eder bu ay sevindirir inşallah:)Allah gönlüne göre versin inşallah.. ben adetten 1 hafta önce öğrenmiştim istersen test yaptır adete 1 hafta kala çıkıyor:) akıntı çok farketmedim ama bariz bi şekilde hassasiyetim olmuştu...
idrarla bu kadar erken çıkmaz canım kandan çıkarAmin inşallah canım hepimizin gönlüne göre olur inşallah her şey.. 23ncu gunumdeyim bugün. Bazen 29da bazen 31de falan oluyorum. Hep test yapıp negatif görmekten artık bu ay biraz bekleyim dedim. Yarın sabah ilk idrarla yaparım inşallah. Allahım hayırlısıyla nasip eder bu ay sevindirir inşallah:)
Kızlar benide aranıza alın.Rabbim evlatlarımızı kucagımıza nasıp etsın...Bu arada hamilelik takvimini nasıl yaptınız.yardımcı olurmusunuz..
Evet çıkmaz galiba ama kan tahliline idrarda görmeden gitmek istemiyorum. Galiba biraz daha sabretmem gerekiyoridrarla bu kadar erken çıkmaz canım kandan çıkar
İns canim. Sende agri varmi benm kasigimda agri varda dunden beri. Doktor olabilir normal bunlar dediBana da oyle geliyordu bat geceli 4 gun oldu hala ara ara regl olcakmisim gibi geliyo. Bi sure boyle devam edecek galiba. Korkmayalim iyi dusunelim insallah saglikla buyucekler :)
Kesldi canm cok sükür dün kontrle gittim doktor hersey yolunda dedi 1o gun sonra gidicem tekrr insallah kalp atisini duymaya
Bende akıntın hiç olmadı denecek kadar azdı canım ama belki farklı olablir inşallah hamilesindirHamile arkadaşlarım eğer bi hafta sonra adet olmazsam bende sizin aranizdayim inşallah Allahın izniyle:) ne olur dua edin sizin dualariniz kabul olur bir sene olacak eğer bu ay da olmazsa. Benden şu an beyaz renk, krem kıvamında bi akıntı geliyor. Acaba nedir? Siz hamilelerde de akıntı öyle mi?
Canım ben kesemi 5+6 da gördüm beta degeri 1500- 2000 olmalı dedı doktorumKeseyi gören arkadaşlar
Beta hcg kaç olunca gördünüz
Kaçıncı hafta kaçıncı gündü?
Dikkat edin canım yormayın kendınızı allahda okulların kapanmasına az kaldıBen de öğretmenim geçen hafta fenalaştım sınıfta çok başım döndü kalkamadım yerimden. ilk hamileliğimde sürekli istifra ettim bu sefer başım dönüyor
Benim sat göre 4+1 hamileyim. Dün beta hcg 204 çıktı iki ye Katladigini düşünürsek salı günü 1700 falan oluyor ama zaman 4+6 oluyor. Gözükmez sanırımCanım ben kesemi 5+6 da gördüm beta degeri 1500- 2000 olmalı dedı doktorum
Evet çıkmaz galiba ama kan tahliline idrarda görmeden gitmek istemiyorum. Galiba biraz daha sabretmem gerekiyor
Canım geçen ay 29ncu günde olmuştum. Bugün 23ncu gundeyim. Yani tahminen 6 gün var. 25nci gün idrar testi yapsam çıkar mı acaba 4 gün kalaadetine ne kadar var canım.Ben adet günü test yaptım çıktı
Aynen cnm kısa zamanda duyarız inşallah kontrolün ne zmana?Sagsalim kucağımıza alırız inşallah canım
Ben kalp atışını duymadan rahatlayamicam sanirim
Benim bi gün sonra sizden ama benim beta dün 970 çıktı pazartesi gidicem bende gözükür inşallahBenim sat göre 4+1 hamileyim. Dün beta hcg 204 çıktı iki ye Katladigini düşünürsek salı günü 1700 falan oluyor ama zaman 4+6 oluyor. Gözükmez sanırım
ben salı gübü gitmiştim beta 2500 dü 4+1 di görünmediBenim bi gün sonra sizden ama benim beta dün 970 çıktı pazartesi gidicem bende gözükür inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?