2017 Şubat Anneleri

Ayrintili ultrason icin de ekstra para mi aliyorlar. Benim dr muayenesi zaten 300 lira. 300 lira da detayli ultrasona mi bayilacam

Ayrintili ultrason icin de ekstra para mi aliyorlar. Benim dr muayenesi zaten 300 lira. 300 lira da detayli ultrasona mi bayilacam
Evet canım benim de 107 TL ultrason Dr um yaptırırsan dedi ben bakcam ama ikinci bi göz gormesini istiyorum dedi ona da hastane sahibi riskli doğum uzmaniymis ona da 300 TL mis oda indirimli haliymis bende devlette yaptircam

gerçekten pahalıymış muayne ücretiniz bende rize de özel hastaneye gidiyorum 55 tl muayne ücreti ama sizinki bilindik bi hastanedir muhtemelen yada doktorunuz prof mu

Devlet de herkese ayrıntılı ultrason yapılıyor mu? Ben hiç duymamıştım. Özele 300-500 arası verip iyi bir perinataloga yaptırmayı düşünüyorumdum.

Valla yapılıyor diye biliyorum ben. 3lü ve 4lü herkese yapılmıyor sanırım ama ayrıntılı çok önemli organlara bakılıyor hasar eksik var mı diye. Sanırım senin dediğin 4lü. Gerçi ben de tecrübesizim ilk Bebek ama burada bilenler vardır, yanıltmayayım. Sadece önemli olduğunu biliyorum mutlaka yaptıracağım

300₺ verilir mi ya yazık valla. Bi araştır bakalım devletteki doktorları da yine huysuza denk gelme
Gidicem yer sırf kadın doğum ve çocuk üzerine canım bende burayı bilmiyorum ama Dr larini iyi diyolar millet hep orda doğum yapıyormuş bi gitcem bakalım evet çok pahalı hem kaydim açılmış olur doğum u fln da yapmayı dusunursem kayıt olmadan olmaz orda da takibe giriyim artık

Canım benim özelde ki Dr um öyle dedi hemen randevu alabilir miyim dedim 16. Haftanda fln bi gorun ona gore gün verir yoksa alamayabilirsin dedi ama her yerde aynı mıdır bilmiyorum

organ taramasını yani detaylı ultrasonu da sormuştum 20. hafta gibi bakarız dedi ben bakarım ekstra bir yere gitmene gerek yok dedi yani normal muaynede bakacak herhalde benim doktorun tarzı pek bi rahat zaten beni de hep rahatlatır şuan memnunum kendisinden

Ayrintiliya herkesi gönderiyolarmiki canim gerek görülen durumlarda gönderiliyo diye biliyorm
Yok canım 20. Hafta da benim ebelerde demişti ayrıntılı ultrason diye bildiğim kadarıyla da hep istiyorlar benim yengeler arkadaşım fln da yaptırdı hep dopler gibi bisey

Devlet de herkese ayrıntılı ultrason yapılıyor mu? Ben hiç duymamıştım. Özele 300-500 arası verip iyi bir perinataloga yaptırmayı düşünüyorumdum.
Benim Yengeme arkadaşa fln hep devlette yaptırdık yapılıyor diye biliyorum

Benim Dr um da ben bakcam ama ikinci bi gözün görmesini istiyorum dedi Fullialein evett ayrıntılı ultrason da dış etlerine kadar bakıyorlar rapor ediyorlar yengem de fln öyle yapmıştık biz ozele gidiyodu o haftaya 1 ay sonrasına fln gün veriyorlardı öyle aldık günü yaptırdık raporunu da kendi Dr una gösterdi

Dr ozel muayenehanesi var canim oraya gidiyorum. Kendisi doc.
burda öyle seçenekler yok zaten memnunsan parası fazla gelmez zaten önemli olan muayneden için rahat çıkmak biz tüp bebek sürecinde prof ile anlaşmıştık ama sadece 20 sn sürüyordu muayne ne bişey söylüyordu doğru düzgün nede ben sorabiliyordum

Yok canim biz yarim saat gorusuyoruz ne zaman aklima bir sey takilds ararim ya da mesaj atarim. Bu 4. Gebeligim 3 tane dusuk yaptim. Hepsinde ayni dr daydim. Rahimde perde vardi onun yaninda ameliyat oldum. Yani guven noktasinda sikintimiz yok cok sukur. Sanirim benim detayli ultrasona o bakacak. Uzmanlik alaninda varmis:)

doktorun şahsi numarası var sanırım o çok güzel bişey bende yok maalesef olmasını çok isterdim. detaylı ultrason için uzmanlık mı olması gerekiyormuş benim doktor ben bakarım dedi ama genç sayılır o konuda uzmanlığı olduğundan şüpheliyim ama ilgili biri olması beni rahatlatıyo olmazsa bende trabzonda baktırırım orda sadece buna bakan biri varmış

her doktor yapamıyor ayrıntılıyı. Hem o kadar uzun sürüyor ki tek tek her yerine bakıyor muayenede olacağını sanmıyorum. Demek ki önemli organlara bakacak sadece. Ben gittiğimde parmaklarını bile görmüştüm tek tek:)

N Nehculferadis senin dediğin şey şu bacakların arasındaki kuyruk gibi çıkıntı değil mi? Valla videoda yukarı doğru bir şey yok sanırım kız benimki
Evet canim aynen o. Paralelse kiz yukari doğru aciliysa erkek diye tahmin yurutuyor doktorlar dogruluk orani yuzde 75. Videodan o goruntunun oldugu anin fotosunu cekip gönder bi de ona bakalim:)

Ne kadar uzun suruyo mesela. Yarim saatten fazla mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…