2017 Şubat Anneleri

Perinatoloji uzmani olmasi gerekiyor sanirim doktorun. Benim doktorum o konuda uzmanligi var. Daha konusmadik nasil olacagini ama uzmanligi varsa incelemeyi de o yapar.

anladım ben de bakarım önce kendi doktorumla sonra tam tarama yapan bir doktora yani trabzona giderim direk oraya gitmeyi düşünüyorum demeyim de kendi doktoruma ayıp olmasın bari zaten burda sizlerin sonuçlarına göre de ne eksik bakılmış anlarız

Süper olmuş :) Ankara 29 cinsiyet daha belli değil :)

muayne sıklığınız ne peki örneğin bana doktor 20 günde bir muayne demişti szinki de öyle sıksa Allah size kolaylık versin
Benim daha once 2 dusugum oldu. Ikiside 8. Haftada karnimda oldu. Bu dr prof perinatoloji uzmani. Ustelik cok menmunum hem doktorlugundan hem insanligindan. Boyle sıkıntılı olunca ilk 9 haftada 4 kere gittim. Ama 2 muayene parasi odedim. Simdi 4 haftada bir gidiyorum.Ama inan daha onceki yasadiklaeimdan sonra gozum gormuyor parayi.

Canm eline sağlık
Bursa öğretmen 29, bdt 21 şubat cinsiyet belli değil

muayne sıklığınız ne peki örneğin bana doktor 20 günde bir muayne demişti szinki de öyle sıksa Allah size kolaylık versin
Benim de muayene 300 tl. Ve ben de 3 defa dusuk yaptim. Bu gebeligimde 6. Ve 8. Haftalarda 4 defa yanina gittim 1 defa ucret odedim. Zaten 15 gun icerisinde gittiginizde kontrol oluyor ve ucret odemiyosunuz. Ama sanirim biz de ayda 1 gidecez malum risk grubundayiz:)

merhaba tablo için bilgilerim Seda Rize yaş 28 meslek öğretmen bdt 22.02.2017 cinsiyet kesin değil 2 hafta sonra ama erkek galiba

Canim sanrm sikintimiz benzer. Ben de 3 dusuk yaptim hepsi 7 haftalikken karnimda oluyordu. Hamdolsun bu defa 14. Haftayi gorduk. Sen hangi ilaclari kullaniyorsun?ben ogrendigim hafta prednole basladim kortizon ilaci.8.haftada biraktirdi. Progesteron iceren ilaclari saymiyorum bile igneler fitiller...Rabbim karsiligini hayirla versin insaallah

Evet canim bende pihtilasma bozuklugu cikti. Hada hamile kalmadan once clexana ve folikasite basladim. Hamilelikle birlikte aspirin dekortil b12 progestan 200×3 proluton igne badladik. 13 . haftaya kadar devam ettik. Ve 1 hafta icinde dozlari azaltarak biraktik. Simdi sadece clexan aspirin ve dekavit kullaniyorum.

herkes sağlıkla kucağına alacak inşallah

Benzer ilaclar vermisler.dekortil ne ilaci?ben de hibor 0.5lik,coraspirin,decavit,osteocare kullaniyorum suan. Ben de 13. Haftada progestan ve prolutonu biraktim. Aman Allah im 3 gunde bir vuruyordum prolutonu nasil bi aciydi o. Bi de tifo cikmisti bende ieseff kullaniyordum hatirladikca igne vurdugum yerler aviyor gibi.progestani ben de gunde 3 tane aliyordum fitil olarak. Yapis yapis oluyordum. Cok sukur gecti o gunler. Insaallah saglikla aliriz kucagimiza:)

Gaziantep,ogretmen,29,yuzde 60 kiz,04.02.2017

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…