İnş canm inş kimse görmesin o kanıo göz kanamda olayı cok fenaben bu haftaya kadar kanamalı geldim inşallah bidaha kan görmem
Kocamaaannnnn amiinnnnnİnş tatlım inş hepsi geçer we bidaha da geri gelmez tüm hamişler rahat günler geçirir inş
@ivo canım benim, güçlü kadın kaderi işte..Moralim çok bozuk kızlar...
Enfeksiyon kapmışım gece sabaha kadar bulantı ateş sabahı zor ettim.
Sabah dr. gidelim diyom eşim gerek yok sürekli gitmek sağlıklı değil dedi.
Neyse inat ettim çıktık yola.
Arkadaşlarının doğum yapan eşleri demişki dr.a ikide bi gidilmemeli bilmem ne.
Zaten bulanıyodum açtım ağzımı yumdum gözümü "3 aydır akşam yemeği namına bişey bilmiyorum.her akşam aç yatıyorum umrunda değil. Her ikindi dışardan hazır pideyi dayyosun, onu yiyorum mecbur 1 dilim, iyce besinsiz kaldım. Arkadaşlarının eşleri de böyle 3 ay aç kalıp enfeksiyona yakalanmış mı? Bi sen varsın bana yardımcı olcak, sende yemek temizlik beklemesin diye evden kaçıyosun, yardımcı tutcam artık parayla"dedim.
Deseydin ablama yaptırırdım diyo. Görümcem 5 dakka mesafede otıruyo bize.
Dedim " aylardır bi ihtiyacın, isteğin var mı diye 1 kere sormayan birinin yemeğini yemem ben".
Sonra bağırdı çağırdı vs vs..
Kısacası girdik birbirimize.
Beni hastanede bıraktı gitti.
Eve güç bela taksiyle döndüm.
Evimiz merkeze uzak 40 tl taksiye verdim, almaya gelmedi.
Şimdi de geldi eve salona yattı, kapısını da örtmüş.
Aklısıra beni terbiye edicek.
Böyle 3 gün küser artık, burnumu sürtmek istiyo.
Allahım şu anlayışsız erkeklere akıl versin, başka bişey istemiyom...
Bende aynı durumdayım bi gün iciyom bi gün icmiyom napcam bilmiyorumKızlar deliriciiim artık.ben bu vitamin ilacını icemiyorum napacam bi akıl verin
Güzel sonuçlarla inşaallahSalliala canm rubella ve toksoplazma benim de bakılmamıştı bugün ikili için gittiğimde söyledim ona da bakacaklar. Tiroit de takip ediliyor zaten. Yaptırayım dedim aklımda kalmasın
Ekmeğin içini incelttim canım.ona sarıp yuttum ilacı ama zorla yuttum bu sefer de büyük olduBende aynı durumdayım bi gün iciyom bi gün icmiyom napcam bilmiyorum
Canim sanirim bu kiz:)hadi hayirlisi
Yatıyorum cnm hiç bişe de yapmadım pazar günü bütün gün hamakta yattım keyif yaptım yani p.tesi sabah kalktığımda gördüm lekeyi delekeyle birlikte bide bulantılar geri başladı bende hemde kat kat fazlasıyla günde 3 lt den fazla su içerdim 2 gündür su içmeyi de özledim haftalar geçtikçe risk azalıyo sıkıntılar bulantılar bitiyo derken bende tam tersi oldu
Kız zaten kocaman bide öyle nasıl içtin vuuvvv tam işkenceEkmeğin içini incelttim canım.ona sarıp yuttum ilacı ama zorla yuttum bu sefer de büyük oldu
Napiyon kız geldinmiHadi bakalım inş sağlıklı olsun
Reyhan çok geçmiş olsun ama kırmızı olmadığı sürece endişelenme, vücudun sana dinlen diyor
Canim nuba gore mi kiz demisti? Allah gonlune gore versin insaallah.Kızlar çok yorucu bir gün geçirdim. Geçmişi okuyamıyacağım. Umarım her şey yolundadır.
Bugün dr.a gittim. 14 cm olmuş bebişim. Her şey yolunda görünüyor çok şükür.
Cinsiyet için ilk 11.ci haftada kıza benziyor demişti. Şimdi de erkek dedi cinsiyete :)
Yarın farklı bir dr.a gidip tescilletmeden rahatlayamıyacağım galiba :)))
Çok saol kuzum inş dediğin gibidir sadeceHadi bakalım inş sağlıklı olsun
Reyhan çok geçmiş olsun ama kırmızı olmadığı sürece endişelenme, vücudun sana dinlen diyor
Gonder bakalim ultrasona yorumlayan birileri cikar. Belki ben de yorumlarimLoveali geldim canm, bugün ikili teste gittim cinsiyeti söylemedi ama bebiş iyi 8 gün önden büyüyor 7 cm olmuş. Sen nasılsın?
Yaa kim anlıyordu ultrason fotosundan cinsiyet????
Canim nuba gore mi kiz demisti? Allah gonlune gore versin insaallah.
Canm arkadaşıma da 20. Haftaya kadar kız dediler ayrıntılıda erkek çıktı. Hayırlısı olsun. Sen yine de bi gitKızlar çok yorucu bir gün geçirdim. Geçmişi okuyamıyacağım. Umarım her şey yolundadır.
Bugün dr.a gittim. 14 cm olmuş bebişim. Her şey yolunda görünüyor çok şükür.
Cinsiyet için ilk 11.ci haftada kıza benziyor demişti. Şimdi de erkek dedi cinsiyete :)
Yarın farklı bir dr.a gidip tescilletmeden rahatlayamıyacağım galiba :)))
Yüklemiştim dur tekrar atayımGonder bakalim ultrasona yorumlayan birileri cikar. Belki ben de yorumlarim
Bana da 11 ve 12.haftalarda kiza benziyor dedi yuzde 60 kiz. 14. Haftada net bir sey soylerim dedi. Ama ben 18.haftaya kadar gitmeyi dusunmuyorum:)Hiç bilmiyorum ki neye göre dediğini.
11+3 te kıza benziyor ama kesin değil demişti. Bugün de erkek bu dedi :))
Yarın başka bir dr.a gideceğim zamanım olursa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?