2017 Şubat Anneleri

@ivo canım benim, güçlü kadın kaderi işte..
Sabah erken kalkar işe gider eve para getirirsin, ev işlerini aksatmazsın, yemekti vs vız gelir, belki tamirattan bile anlarsın, klasik güçlü kadınsın işte..
Ve gücünün de farkında olduğu için senin ipleri tamamen ele geçireceğinden korktuğu için aklınca sert görünmeye çalışıyor işte..
Senin o hastaneden başına hiçbir şey gelmeden kalkıp gelebileceğini de adı gibi bildiği için yalnız bırakmış..
Neyse kitap önerisi yapılıyor mu bilgim yok ama yoktur sanırım. Sue Johnson Bana Sıkıca Sarıl kitabını eşinle birlikte okumanızı tavsiye ediyorum. Yani her akşam biriniz sesli bir şekilde okuyup diğeriniz dinlemede olabilir. Faydasını göreceğinizi umuyorum.
Yemek meselesinde de akşamları bir salatalık, bir domates dilimleyip limon ve tuzla sosla. Yanına bir dilim peynir biraz zeytin, bir porsiyon meyve ve içebilirsen bir bardak süt. Ben sütü pek sevmem ama nesquikle iyi oluyor. Bu benim kurtarıcı menüm :) hazırla geç tv nin karşısına istersen 2 saatte ye..

Canim sanirim bu kiz:)hadi hayirlisi

Hadi bakalım inş sağlıklı olsun

Reyhan çok geçmiş olsun ama kırmızı olmadığı sürece endişelenme, vücudun sana dinlen diyor

Kızlar çok yorucu bir gün geçirdim. Geçmişi okuyamıyacağım. Umarım her şey yolundadır.
Bugün dr.a gittim. 14 cm olmuş bebişim. Her şey yolunda görünüyor çok şükür.
Cinsiyet için ilk 11.ci haftada kıza benziyor demişti. Şimdi de erkek dedi cinsiyete :)
Yarın farklı bir dr.a gidip tescilletmeden rahatlayamıyacağım galiba :)))

Canim nuba gore mi kiz demisti? Allah gonlune gore versin insaallah.

Loveali geldim canm, bugün ikili teste gittim cinsiyeti söylemedi ama bebiş iyi 8 gün önden büyüyor 7 cm olmuş. Sen nasılsın?

Yaa kim anlıyordu ultrason fotosundan cinsiyet????

Canm arkadaşıma da 20. Haftaya kadar kız dediler ayrıntılıda erkek çıktı. Hayırlısı olsun. Sen yine de bi git

Hiç bilmiyorum ki neye göre dediğini.
11+3 te kıza benziyor ama kesin değil demişti. Bugün de erkek bu dedi :))
Yarın başka bir dr.a gideceğim zamanım olursa :)
Bana da 11 ve 12.haftalarda kiza benziyor dedi yuzde 60 kiz. 14. Haftada net bir sey soylerim dedi. Ama ben 18.haftaya kadar gitmeyi dusunmuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…