2017 Şubat Anneleri

Bir daha ki kontrolüm 1 ay sonra. Gitmezsem çatlarım :)
Heyecan yaptım birden bire bugün :))
Ben de zor tutuyorum kendimi. Esime kalsa bu hafta gidecektik ama ben bekleyelim biraz dedim. 18. Haftada gidersek hem net ogrenebiliriz insaallah hem de detayli ultrasona gireriz. Allah hepimizin gonlune gore versi

Loveali geldim canm, bugün ikili teste gittim cinsiyeti söylemedi ama bebiş iyi 8 gün önden büyüyor 7 cm olmuş. Sen nasılsın?

Yaa kim anlıyordu ultrason fotosundan cinsiyet????
İyi iyi sevindim benim de geçen hafta 3 gün önceydi :) sat a gore bugün tam 13 hafta olduk eğer hala ondeyse 13+3 üz cuma devlete gitcem bende bi kayıt actircam 20 .haftada ayrıntılı ultrason u devlette yaptircam bu defa cinsiyeti sorcam hiç sormadim daha :)

Yaaaaa ultrason resimlerinde bile çok datlular kimbilir doğduklarında nasıl olacaklar yaaaa su resimlerde bile sevesim geliyo tam bi çocuk hastasiyim ben ya

@ivo canım anca okudum yazdıklarını.vallaha herkesin yorumlarından sonra bişey anladım bizim kadar en az erkeklerde hamilelik triplerine giriyor.bayadır yazmamışsın bizi gelişmelerden haberdar et olur mu.bi arkadaş demiş güçlü kadınsın ondan diye aynen vallaha güçlü kadınsın sen hiç üzme kendini herşey yoluna girer

Napiyon kız geldinmi

Canim sanirim bu kiz:)popoya paralel beyazlik var.

Valla gönlüm kızdan yana, hayırlısı olsun.

Maşallah kuzuya. Valla ben de bugün devlete gittim ve çok iyi bi doktordu çift takip yapmaya karar verdim. İzin dönüşü ikili sonuçlarını alıcaz bakalım.

Yaaaaa ultrason resimlerinde bile çok datlular kimbilir doğduklarında nasıl olacaklar yaaaa su resimlerde bile sevesim geliyo tam bi çocuk hastasiyim ben ya

Ya ne diyosun ben 6 haftalıkken izlemiştim en son, diğer ikisinde acillik olduğumda gördüm 9. Ve 11. Haftada ama resim olarak. Bugün videoya aldım sıpa elini emiyor resmen. Çok değişik hissediyorum gördüğümden beri. Tekrar tekrar videoyu izliyorum

Bende devlete kayıt actirayim da nolur ne olmaz diye bide özelde 300 diyolar ayrıntılı ultrason için ne gerek var ... Yaa bende video ya almayı dusunuyodum salı günü ama ultrason a girip iyi mi kanama alanı geçmiş mi şu mu bu mu diyene kadar unuttum ama bi daha kine bende video cekcem :)

300₺ verilir mi ya yazık valla. Bi araştır bakalım devletteki doktorları da yine huysuza denk gelme

Selam kızlar
Sürekli giremesemde hep takipteyim sizi uzun zaman oldu yazmayalı..
Ayrıntılı ultrason için bende devlet hastanesine gidicem ama önceden kayıt açtırayim falan yazmissiniz böyle bişey varmı gerçekten 20. Hafta da gitsem olmaz derlermi ki

Devlet de herkese ayrıntılı ultrason yapılıyor mu? Ben hiç duymamıştım. Özele 300-500 arası verip iyi bir perinataloga yaptırmayı düşünüyorumdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…