- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
millet diyor ya erkek bebegi kucagına almadan baba oldugunu anlamaz diye. benim ki bunu öğrenmiş bana bunu söylüyor. benim anlamam için kucagıma almam lazım diyor çakal.Kız bi de benden çok istedi bebeği.
Başımın etini yedi olana kadar.
Maymun iştahlı nolcak.
2 ayda hevesi kaçtı, zor geldi sorumluluk...
Fazla böylelerine babalık.
Yesin içsin gezsin anca, bana da evdeki ruhlar bakar zaten...
aynı benim kocaHatasını anlıycağnı sanmıyorum.
Hala burnumu sürtmeye calışıyo uyuz...
Güzelce de anlattım kuzum, 2 gün normale dönüyo, sonra yine kaçıyo evden.
Yine de çok sağol desteğin için..
inş canım inş :) çok saolMutlu yıllar canımseneye kucagimizdalar inşallah
Allah yardımcın olsun canım sabır işi gerçekten hamilelikle mi eşinle mi uğraşıcaksın öncesinde de düşüncesiz miydi böyle sonradan mı olduBenimki de ağır geliyo dememe rağmen sürekli dışardan söylüyo her iş çıkışımızda.
İyce bi doyuruyo karnını, ben de zor bela 2 dilim yiyom.
Sonra kaçıp gidiyo, ben uyurken geliyo.
Her akşam açım, ve kendim hazırlayamıyorum.
Sadece sabah bulantım olmuyo, kahvaltımı sağlam yapıyom okadar.
amin canım hayırlısıyla inşMutlu yıllar diliyorumm.. Seneye de bebişini kucağında seversin artıkkk
hayırlı yaslar canımgünaydııınn kızlarrrrr
bugun benim doğum günüüüümmmm :) geçen sene inş seneye bebişimle girmek nasip olur die dua etmiştim rabbime şükürler olsun nasip ettiii
ahhh kuzum valla aynı benim düşündüklerimi yazmışsın. ama bunları düğşünerek kendimizi daha çok üzüp daha çok bebege zarar veriyoruz. bende hep aynısını diyorum yanlış yaptım diyorum birde çocugum bu adamın genlerini taşıyacak diyorum. ama artık bebegim için böyle düşünmeyecem daha bu aydan çok yıprandık. biz onu baba yapmaktan ziyade bizler anne oluyoruz böyle düşünelim. dünyanın en güzel duygusunu yaşıyoruz ve daha da güzelleşecek bu duygu bunları düşün canım benimBu kadar bencillik fazla gerçekten.
Artık beddua ediyorum, acısını çıkar Allahım diye.
Daa 3. Aydan bunları yaşatan insana güvenip çocuk sahibi yapıyoz bide.
Çok kızdım bugün kendime, hak etmeyen insanı baba yapıyosun diye...
ne sordun görmedim bakayım canımay kımse sorumu görmemiş ya
kız ben hamile degilim sanki kocam hamile. nazmıoş nerdeeeeeee. benim koca benden hassas resmen. geçen abisine anlattım herşeyi. dedim kusura bakmasın annen de kardeşin de yeni evlendim ilgi yok neymiş şımarmamalıymışım. hamileyim özen yok ne bu ya dedim. kocandan ilgi bekleme anlayış bekleme sevgi bekleme kimden bekleyecem ben dedim. ee niye evlendim ben bi söyler misin dedim. benimkide haklı da olsa haksız da küser gider uyur sigara içer içer oturur. çocuk gibi resmenBeddua etme canim döner dolasir seni bulur Allaha havale et allh iylik versin diye dua et.ya bu hamilelik surecini yaşarken bide daha bi nazli atarli oluyoruzya onlarinda pskolojisi bozuluyo sanirim biraz idare etcem diye..ayarlarini bozuyorz adamlarin
bende cuma gidecem bakalım inşallah gösteririler benim çok umudum yok ama olsun bayadır görmüğyorum merak ediyorum nasıl diye :) haber ver bize fotoda koyKızlar bugün doktora gidiyorum, çok heyecanlıyım. Miniğimi neredeyse 1 aydır görmüyorum. Bakalım cinsiyetini gösterecek mi?
hayırlı olsun canım saglıkla al kucagına inşallahmerhaba kızlar bende takip etmeye çalışıyorum burayı bende cuma günü muyneye gitmiştim 11+3 günlük dedi ve cinsiyetinin erkek olabileceğini söyledi burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı da 0,87 gibi bişeydi ayrıcı 2 li tarama için kanda verdim ama 15 güne çıkarmış fotosu var bebişin ama telden yükleyemedim bilgisayara atınca yüklerim artık bizimki 6 yıl sonra gelen bir tüp bebek
ne demek kuzum her zaman. valla bende diyorum iyiki burası var. insan bazen tanımadıgı insanlara daha yakın hissedebiliyor kendini. iş yerinde kimseyle konuşmuyorum hep burdayım. siz de olmasanız cidden bu hamilelik daha zor olurdu. neyse sıkıcı şeyleri geçip bebeişlerimize bakalım. sende takmamaya çalış. hepimiz dua edelim inşallah. bu arada sen bebişi ne zaman göreceksin bakımARKADAŞLAR, HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM.
OKADAR SIKINTINIZ ARASINDA Bİ DE BENİ TESELLİYE UĞRAŞTINIZ.
İÇİNİZİ SIKTIM DURDUK YERE.
SABAHTAN BERİ 1 YARIM EKMEK YİYEBİLDİM SİNİRDEN.
BURAYA DA YAZMASAM ÇATLICAKTIM SANIRIM.
İYİ Kİ VARSINIZ.
DUALARINIZ DA BENİ UNUTMAZSANIZ SEVİNİRİM.
ÖZELLİKLE DE KALBİ YUMUŞAMASI İÇİN EŞİME DUA EDERSENİZ ÇOOOK MUTLU OLURUM.
ÇOOOK SAĞOLUN,SEVGİLER...
Aaa sen de mi gazianteptesinnnGaziantep,ogretmen,yas 29,cinsiyet yuzde 60 kiz,bdt 04.02.2017
günaydııınn kızlarrrrr
bugun benim doğum günüüüümmmm :) geçen sene inş seneye bebişimle girmek nasip olur die dua etmiştim rabbime şükürler olsun nasip ettiii
Günaydın kızlar.
Bu günlerde yine uykum bölük pörçük. Uykuyu alamayınca da bu defa baş ağrısı tutuyor.
Dün dr.a sorduğum bir kaç sorumun cevabını sizlerle paylaşayım.
Öncelikli olarak ultrasona gireceklere tavsiyem girmeden bi yarım saat önce mutlaka tatlı bir şeyler yemeleri. Ben aç olduğum için bebiş ultrasonda görünmedi. Mecburen çıkıp tatlı bir şeyler yememi istedi dr. Yarım saat sonra takla atıyordu
Çok şişkinlik ve gazımın olduğunu sordum. Vucutta ki artan progesteron hormonundan kaynaklandığını söyledi. Şişkinlik için az az sık sık beslenmemi önerdi. Ben çok aç gezdiğim için hiç bir şekilde aç kalmamamı istedi.
Hiç sağlıklı beslenemediğimi sordum. İlk üç ay bebek anneden alacağını alıyor ama artık 3 ay bitti. 4.cü ayda olduğum için mutlaka yoğurt yumurta et salata sebze kuruyemiş gibi sağlıklı şeyleri tüketeceksin dedi. Hatta bunları yiyeceğime dair söz istedi benden.
Hala bulantımın devam ettiğini söyledim. Çok kısa sürede her şey geçecek dedi.(inş)
Bol bol kendimi zorlayıp su içmeliymişim.
Baş ağrısı veya her hangi bir durumda en düşük doz parol önerdi ama çooook kötü durumda olmadan kullanma dedi. Yat ,dinlen ,uyu ,son çare ilaç dedi.
Bir de artık gebeliklerde vitamin vermediğini açıkladı. Doğumdan sonra görülen otizm ,hiperaktivite gibi açıklanamayan hastalıklar çok arttı. Ben bunu bilinçsizce anne karnında kullanılan vitaminlerden kaynaklı olabileceğini dahi düşünüp hiç bir gebeye artık vitamin vermiyorum dedi. Bana da sadece kan ilacı ve devit 3 verdi.
İlacı sevmeyen bir anne olarak çok memnun oldum bu sonuçtan
Bi cinsiyet konusunda kafamı karıştırdı. Onun içinde bugün farklı bir dr.a gideceğim. Haber veririm size de
benimde göbegimde sürekli bir atma var hamileliğimin başından beri gözle görülüyor. ama ben bebegin kalbi oldugunu düşünmüyorum. ona giden bir damar olbilir. doktora soracam unutmazsam :)arkadaşlar buarada ben iki parmağımla azıcık bastırınca bebişin kalp atışını hissedebiliyorum eşimde hissetti ama kızıyo bana bastırma çocuğun üzerine diye ama aklım hep orda hep elimle hissetmek istiyorum sizde farkettiniz mi
Ergen çocuklar gibilr resmenkız ben hamile degilim sanki kocam hamile. nazmıoş nerdeeeeeee. benim koca benden hassas resmen. geçen abisine anlattım herşeyi. dedim kusura bakmasın annen de kardeşin de yeni evlendim ilgi yok neymiş şımarmamalıymışım. hamileyim özen yok ne bu ya dedim. kocandan ilgi bekleme anlayış bekleme sevgi bekleme kimden bekleyecem ben dedim. ee niye evlendim ben bi söyler misin dedim. benimkide haklı da olsa haksız da küser gider uyur sigara içer içer oturur. çocuk gibi resmen
Benim gittiğim doktora benden önce 2 arkadaşım daha gitmiş ikisinide 12. haftada söylediği için biraz umudum var ama sağlık olsun bugün olmazsa bir sonraki sefere öğreniriz inşallah.bende cuma gidecem bakalım inşallah gösteririler benim çok umudum yok ama olsun bayadır görmüğyorum merak ediyorum nasıl diye :) haber ver bize fotoda koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?