2017 Şubat Anneleri

millet diyor ya erkek bebegi kucagına almadan baba oldugunu anlamaz diye. benim ki bunu öğrenmiş bana bunu söylüyor. benim anlamam için kucagıma almam lazım diyor çakal. dedim başlatma babalığına.insan dedim nasıl hissetmez ya görüyorsun sonuçta. dedim dogana kadar kim babası bunun afedersin ama yoldan geçene de gel çocuga sahip çık diyemem. benim ki de doktora gelmemek için kavga ediyor. bıraktım artık ne yaparsa yapsın

Hatasını anlıycağnı sanmıyorum.
Hala burnumu sürtmeye calışıyo uyuz...
Güzelce de anlattım kuzum, 2 gün normale dönüyo, sonra yine kaçıyo evden.
Yine de çok sağol desteğin için..
aynı benim koca sakinken konuşuyorum anlıyor diyorum 2 gün sonra aynı. bana verilen ve benim yapmaya çalıştıgım şu. takmamaya çalış. kendine ve bebişine odaklan he de geç napcan

Allah yardımcın olsun canım sabır işi gerçekten hamilelikle mi eşinle mi uğraşıcaksın öncesinde de düşüncesiz miydi böyle sonradan mı oldu

ahhh kuzum valla aynı benim düşündüklerimi yazmışsın. ama bunları düğşünerek kendimizi daha çok üzüp daha çok bebege zarar veriyoruz. bende hep aynısını diyorum yanlış yaptım diyorum birde çocugum bu adamın genlerini taşıyacak diyorum. ama artık bebegim için böyle düşünmeyecem daha bu aydan çok yıprandık. biz onu baba yapmaktan ziyade bizler anne oluyoruz böyle düşünelim. dünyanın en güzel duygusunu yaşıyoruz ve daha da güzelleşecek bu duygu bunları düşün canım benim

kız ben hamile degilim sanki kocam hamile. nazmıoş nerdeeeeeee. benim koca benden hassas resmen. geçen abisine anlattım herşeyi. dedim kusura bakmasın annen de kardeşin de yeni evlendim ilgi yok neymiş şımarmamalıymışım. hamileyim özen yok ne bu ya dedim. kocandan ilgi bekleme anlayış bekleme sevgi bekleme kimden bekleyecem ben dedim. ee niye evlendim ben bi söyler misin dedim. benimkide haklı da olsa haksız da küser gider uyur sigara içer içer oturur. çocuk gibi resmen

Kızlar bugün doktora gidiyorum, çok heyecanlıyım. Miniğimi neredeyse 1 aydır görmüyorum. Bakalım cinsiyetini gösterecek mi?
bende cuma gidecem bakalım inşallah gösteririler benim çok umudum yok ama olsun bayadır görmüğyorum merak ediyorum nasıl diye :) haber ver bize fotoda koy

hayırlı olsun canım saglıkla al kucagına inşallah

ne demek kuzum her zaman. valla bende diyorum iyiki burası var. insan bazen tanımadıgı insanlara daha yakın hissedebiliyor kendini. iş yerinde kimseyle konuşmuyorum hep burdayım. siz de olmasanız cidden bu hamilelik daha zor olurdu. neyse sıkıcı şeyleri geçip bebeişlerimize bakalım. sende takmamaya çalış. hepimiz dua edelim inşallah. bu arada sen bebişi ne zaman göreceksin bakım

Gaziantep,ogretmen,yas 29,cinsiyet yuzde 60 kiz,bdt 04.02.2017
Aaa sen de mi gazianteptesinnn
Hangi doktora gidiyorsun?

banuelis liste için gaziantep, öğretmen, yaş 26 oluyor 3 gün sonra cinsiyet belli değil, bdt 20 Şubat

günaydııınn kızlarrrrr
bugun benim doğum günüüüümmmm :) geçen sene inş seneye bebişimle girmek nasip olur die dua etmiştim rabbime şükürler olsun nasip ettiii

Doğum günün kutlu olsun

Günaydınnnnn

Doktorun herşeyi açıklamış maşallah

Şişkinlik ve gaz benim baş sıkıntımdı progestan hapina bağlamıştım sorunu demek progesterondanmis
Az ve sık yemeyi deneyelim bakalım. Paylaştığın için teşekkürler

benimde göbegimde sürekli bir atma var hamileliğimin başından beri gözle görülüyor. ama ben bebegin kalbi oldugunu düşünmüyorum. ona giden bir damar olbilir. doktora soracam unutmazsam :)

Ergen çocuklar gibilr resmen

bende cuma gidecem bakalım inşallah gösteririler benim çok umudum yok ama olsun bayadır görmüğyorum merak ediyorum nasıl diye :) haber ver bize fotoda koy
Benim gittiğim doktora benden önce 2 arkadaşım daha gitmiş ikisinide 12. haftada söylediği için biraz umudum var ama sağlık olsun bugün olmazsa bir sonraki sefere öğreniriz inşallah.

Foto için söz vermim, ama mutlaka haber veririm. :)

günaydın hanımlar. baba adaylarının sorumsuzluğundan yada bizler kadar duyarlı olmamasından yana şikayetler var görüyorumki. herkes ne yaşadığını kendi bilir elbette. Allah cc diyor ki, "sizi hanginizi daha iyi işler yapacağını görmek için mutlak sınava tabi tutacağız" bu dünya sınav dünyası. Varlığı Yaradan Allah kimseye kaldıramayacağı yükle sınamaz. eşleriniz sizin cennet için sınavınız. sınavınız ne kadar zorsa anlayınki Allah sizi cennetinde daha iyi bir konumda ağırlamak istiyor. bu nedenle de sınavınızı çetin tutuyor.
bebişlerinize gelince.. eğer sağlıcakla doğarlarsa ki inşallah, onların ve kalu beladan beri yaratılmış tüm ruhların hangi anne babadan doğacağı ve ne zaman öleceği daha o zaman kader e yazılmıştı. yani siz ne yaptım diye hiç düşünmeyin. hata olarak görmeyin. Allah böyle diledi. bu evladımın annesi ben babası eşim olacakmış. Allahtan gelen başım üstüne deyin. hepimizin sahibi Allahtır.
Bir hocanın internetten dinlediğim bir sohbetinde aile içindeki huzursuzlukların bazı sebeplerini anlatırken söylediği bir şey aklıma kazındı. hiç unutamıyorum nedense. sizlerle de paylaşayım istedim:

Kadın yıllarca eşine hizmet eder. ev işlerini yapar, onun huysuzluklarına katlanır. türlü türlü sıkıntılarına göğüs gerer. yatağını sıcak tutar. ona evlat vermek için 9 ay meşakkatlenir. doğumda sancı çeker. doğurur emzirir bakar eğitir büyütür. adamı baba eder. eşinin bazen ailesiyle bazen kendisiyle türlü türlü sıkıntılar atlatır. namusunu korur. gençliğini güzelliğini çürütür. karşılığında da bir çift tatlı söz biraz ilgi biraz takdir bekler. eyyy hanımlar! niçin onca emeğinizin karşılığını böyle kolayca bir karşılıkla veriyorsunuz? üstelik de adamlar hiç oralı olmazken... adamın onca yılın emeğine size vereceği şey olsa olsa bir bilezik olur, onu da zaten evlenirken kızına hediye verirsin o da sana kalmaz. sen, sana o adamı dünya sınavı olarak veren mercii den istesene istediğini.... sana o adamı eş olarak Allah verdi. Allahım sen bana bu adamı eş ettin. bende elimden geleni yaptım. namusumu korudum. evime hizmet ettim. eşime çocuklarıma hizmet ettim. karşılığını Senden bekliyorum Ya Rabbi.. deyin. bırakın. bakın ahirette karşılığını nasıl alıyorsunuz....

bende en zor zamanlarımda böyle düşünmeye çalışıyorum. dilerim sizlere de bu bakış açısının bir faydası olur. Allah hepinizin dualarını kabul etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…